Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-30, 11:16   #1591
motley
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mnie jutro nie będzie w pracy bo mam urlop (dwa tygodnie!) od jutra a dziś tez zaraz wychodzę bo idę na paznokcie jeszcze.
Pewnie będzie mnie mało przez ten okres urlopowy ale obiecuję wrócić z relacją. trzymajcie kciuki za pierwszy taniec, za przysięgę, za pogodę i nastroje gości
Wpadnę w sobotę pewnie na chwilę

Dziękuję Wam za to, że ten przedślubny okres mogłam spędzić z Wami!

Trzymam za Ciebie w wszystkie sobotnie PM, powodzenia dziewczyny, pięknej pogody i wielu wzruszeń

a ja w sobotę będę się bawić na weselu jako gość

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 11:20   #1592
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
No to bylam na drugim probnym makijazu.

Oto on i taki będzie na slubie rowniez
Tylko troche mi oczy lzawią

ps. nie zwracajcie uwagi na moja niewyrazna minę
przesliczny ten makijaz

znalaząłm chwile zeby do was wpasc i musz esie wyplakac. wszytko sie wali, co chwile jakis problem a na dodatek wlasnie sie dowiedzialam ze naszego kasiedza zabrało pogotowie nie wiem co teraz

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-07-30 o 11:22
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 11:24   #1593
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, mnie jutro nie będzie w pracy bo mam urlop (dwa tygodnie!) od jutra a dziś tez zaraz wychodzę bo idę na paznokcie jeszcze.
Pewnie będzie mnie mało przez ten okres urlopowy ale obiecuję wrócić z relacją. trzymajcie kciuki za pierwszy taniec, za przysięgę, za pogodę i nastroje gości

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
przesliczny ten makijaz

znalaząłm chwile zeby do was wpasc i musz esie wyplakac. wszytko sie wali, co chwile jakis problem a na dodatek wlasnie sie dowiedzialam ze naszego kasiedza zabrało pogotowie nie wiem co teraz
a co sie wali??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 11:27   #1594
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:

Napewno wszystko się uda

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 11:29   #1595
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja to sie stresuje tylko pierwszym tancem , wiec jak juz bedzie po to bedzie super

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 11:34   #1596
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

Zabcia, suuper z tymi przyborami, dzieci będą się cieszyć
ja rowniez mam taka nadzieje

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
wow ale fajnie My będziemy zbierać karmę dla zwierzaków mam nadzieję, że też będziemy się mogli pochwalić takim stosikiem
Jeszcze raz serdeczne gratulacje
napewno uzbieracie tego mnowstwo

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 11:35   #1597
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
przesliczny ten makijaz

Co sie stalo? nie smutaj sie, na pewno sie wszytsko jakos rozwiaze

Jak tak czytam Wasze posty, to widze, ze nie tylko ja mam takie ekscesy z rodzina przed slubem. Z ridzicami tez juz awanture przeszlam niezla, bo każa mi zapraszac jakies ciotki Bog wie skad, których ja nie widzialam od jakis 15 lat i które byc moze mnie tez nie nie pamietaja. Odmowilam, powiedzialam ze nie bede zaperaszac nikogo na sile i robic 200 osobowego wesela na pokaz. Ojciec powiedzial, ze nie mam nic do gadania i ze mam zaprosic te ciotki. Na to ja, ze skoro nie mam nic do gadaniw sprawie wlasnego slubu to ja pieprze ten slub, wezmiemy sobie z Tż-em slub tylko my ksiadz i swiadkowie. I w koncu stanelo na moim. No bo bez przesady. Niektorzy dostaja na głowe przez te wesela i to niekoniecznie Para Mloda
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-30, 11:44   #1598
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
przesliczny ten makijaz

Anka nie smuć sie napewno inny ksiądz zastąpi waszego a swoją drogą to księdza Idziego zabralo pogotowie?

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/

Edytowane przez ania20m
Czas edycji: 2009-07-30 o 11:45
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 11:46   #1599
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość

Jak tak czytam Wasze posty, to widze, ze nie tylko ja mam takie ekscesy z rodzina przed slubem. Z ridzicami tez juz awanture przeszlam niezla, bo każa mi zapraszac jakies ciotki Bog wie skad, których ja nie widzialam od jakis 15 lat i które byc moze mnie tez nie nie pamietaja. Odmowilam, powiedzialam ze nie bede zaperaszac nikogo na sile i robic 200 osobowego wesela na pokaz. Ojciec powiedzial, ze nie mam nic do gadania i ze mam zaprosic te ciotki. Na to ja, ze skoro nie mam nic do gadaniw sprawie wlasnego slubu to ja pieprze ten slub, wezmiemy sobie z Tż-em slub tylko my ksiadz i swiadkowie. I w koncu stanelo na moim. No bo bez przesady. Niektorzy dostaja na głowe przez te wesela i to niekoniecznie Para Mloda
u nas teściowa ciągle ma coś do dodania w sprawie ślubu Kogoś tam niedobrze, że zaprosiliśmy bo ona go nie lub, kogoś tam powinniśmy zaprosić a nie zaprosiliśmy. DJ? Czemu nie zespół? Coś tam jest zupełnie niepotrzebne i stracimy tylko na to kasę. Jedziecie do Egiptu? Stać was na to? Może powinniście zaplanować sobie wyjazd gdzieś w Polsce? i tak w kółko
A najbardziej mnie wpienia jak zaczyna zdanie od "Bo na ślubie.... (siostry TZ) to było tak" qrde no i co z tego, że tam było tak? To nie siostra TŻ bierze ślub i u nas może być zupełnie inaczej.
Ostatnio zaczęła mnie wypytywać o mój bukiet i TZ w końcu nie wytrzymał i mówi do niej: "kwiaty? jakie kwiaty? nie czytałaś zaproszenia? nie będzie żadnych kwiatów tylko karma dla kotów. B. tez będzie miała karmę" Teściowa zrobiła tak a ja skwapliwie przytaknęłam
Na szczęście u nas to tylko takie gadanie bo w ogóle jej nie wciągnęliśmy w kestię ślubu i wesela ani finansowo ani organizacyjnie

Stary 2009-07-30, 11:54   #1600
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
u nas teściowa ciągle ma coś do dodania w sprawie ślubu Kogoś tam niedobrze, że zaprosiliśmy bo ona go nie lub, kogoś tam powinniśmy zaprosić a nie zaprosiliśmy. DJ? Czemu nie zespół? Coś tam jest zupełnie niepotrzebne i stracimy tylko na to kasę. Jedziecie do Egiptu? Stać was na to? Może powinniście zaplanować sobie wyjazd gdzieś w Polsce? i tak w kółko
A najbardziej mnie wpienia jak zaczyna zdanie od "Bo na ślubie.... (siostry TZ) to było tak" qrde no i co z tego, że tam było tak? To nie siostra TŻ bierze ślub i u nas może być zupełnie inaczej.
Ostatnio zaczęła mnie wypytywać o mój bukiet i TZ w końcu nie wytrzymał i mówi do niej: "kwiaty? jakie kwiaty? nie czytałaś zaproszenia? nie będzie żadnych kwiatów tylko karma dla kotów. B. tez będzie miała karmę" Teściowa zrobiła tak a ja skwapliwie przytaknęłam
Na szczęście u nas to tylko takie gadanie bo w ogóle jej nie wciągnęliśmy w kestię ślubu i wesela ani finansowo ani organizacyjnie
Dobre z ta karma Ale ja Twoj Tż zgasil. O co do mojej tesciowej to ja bym mogła ksiazke o niej napisac!! Tez w ogole nie doklada do wesela , ale do wtracania sie to jest pierwsza. Ta sama sytuacja co u Ciebie: tego zaproscie , a tego MACIE nie zapraszac. I że ona ma tez w tym swoj interes. Tż sie zapytał jaki, bo on nic o tym nie wie, poza tym , że slub jest nasz i ma byc tak jak nam sie podoba.

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-07-30 o 11:55
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 12:00   #1601
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
No to bylam na drugim probnym makijazu.

Oto on i taki będzie na slubie rowniez
Tylko troche mi oczy lzawią

ps. nie zwracajcie uwagi na moja niewyrazna minę
Kliwia Cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo !!!!!!!!!!!!!!! Jestes jak cukiereczek Slicznie

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-30, 12:04   #1602
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Anka nie smuć sie napewno inny ksiądz zastąpi waszego a swoją drogą to księdza Idziego zabralo pogotowie?
no niestety tak, neiiwem co teraz z papierami bo byl z nimi problem ale o tym wiedzial nasz proboszcz, nei wiem co i jak z cermonia...ehhhh wiatr w oczy

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 12:06   #1603
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
jejku, pamietam jak sama tak pisałam, ze zaraz kończę pracę i lecę na urlop
Justynko, czekam na Twoją relację będę trzymać kciuki.
Wiecie co... przez to forum czuję jakby co tydzień jakaś moja kolezanka się hajtała
i mysle sobie co sobotę : ,,... właśnie X się szykuje"... albo ,,oj żeby tylko u Y nie padało " uzależniłam się

Cytat:
nie martw się, będzie inny ksiądz też bedzie wspaniale, najważniejsze jest pozytywne nastawienie

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 12:10   #1604
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
no niestety tak, neiiwem co teraz z papierami bo byl z nimi problem ale o tym wiedzial nasz proboszcz, nei wiem co i jak z cermonia...ehhhh wiatr w oczy
a to coś poważnego mu sie stało? może wyjdzie ze szpitala do soboty.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 12:43   #1605
kzabeczka
Zadomowienie

Cytat:

dobre!!!
Stary 2009-07-30, 12:55   #1606
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
zastanawiam sie tylko gdzie reszta PM z 25 lipca ... pewnie opiekuja sie mezami hehe wrzucam jeszcze fotke ile przyborow szkolnych zebralismy dla dzieci z domu dziecka jutro jedziemy wszystko zawiesc mam nadzieje ze beda szczesliwe
Żabciu pokaźny zbiór i genialny pomysł sprawicie masę radości dzieciom. A na fotki pleneru czekam z niecierpliwością

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
no i dziewczynki, stało się, nie zmieściłam się wczoraj w suknię łzy mi stały w oczach, krawcowa na szczęście zrozumiała, jak jej powiedziałam o swoich problemach zdrowotnych, zdjęła miarę, dodała klika cm "w razie W" i 11 sierpnia mam przyjść na przymiarkę... suuuper, 2 tygodnie przed ślubem, a ona mi będzie dopiero suknię szyć.... w zasadzie nie martwię się tym, że nie zdążą, jestem po prostu przybita tym, że przytyłam tak, że spódnica się nie dopięła, i że gorset WIĄZANY się jednak nie zawiązał
Strobi pani krawcowa tu i ówdzie poprawi i suknia bedzie idelana, powiem Ci, że ja gdybym została przy starej wersji to też bym w nią nie weszła tak czuje, nie wiem co się ze mną dzieje, ograniczam jedzenie jak mogę a wyglądam jak słoniątko :/ nawet mój własny ślub nie mobilizuje mnie do wzięcia się w garść...

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam kochane

jeszcze tylko 2 dni
dzis jedziemy do spowiedzi, bo jutro juz nie bedzie kiedy

generalnie to juz częśc rodziny wczoraj do mnie przyjechala, ale jeszcze sie z nimi nie widzialam, bo spią u kogos z rodziny. czyśc przyjedzie już jutro a częśc w sobotę

wczoraj bylam na sali. juz mamy dokąłdny plan kto gdzie siedzi, jutro jak bedzie nakryte na stołach, to rozkładamy juz winietki

i jak tam po wizycie??

a moje przygotowania idą do przodu

w sobote podobno ma nie padac

umówiłam sie na plener na poniedzialek na 15 lub 16 (w sobote bede wiedziała dokładnie)
Madziu jeszcze tylko dwa dni i dołączysz do grona mężatek co do pogody to będzie ślicznie oglądałam wszystkie możliwe prognozy na necie i w tv i wszyscy mówią o słonku

Cytat:
My wczoraj kupilismy garniutur dla Tż-ta na slub czarny gładki lekko połyskujacy..ale fajnie w nim wyglada..hmm..Ja szukałam sukienki na poprawiny, nie znalazłam jednak nic ciekawego. mam nadzieje, że uda mi sie kupic jakas fajna gotowa, wolałabym nie szyc tez sukienki na poprawiny.
Ja swoją sukienkę na poprawiny kupiłam przy okazji, generalnie pojechaliśmy za garniturem dla Tż-ta, zanim on zdążył wybrać sukienka i już siedziała w reklamówce

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
monarika

KUPIŁAM BUTKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahaha w końcu!!!!!!!!!
przez zupełny przypadek weszłam do sklepu (w hipermarkecie) po zakupkach jedzeniowych i jeszcze były o 100zł tańsze przez te cudowne cudowne wyprzedaże obecnie panujące

wklejam fotki (z lampą i bez) - nie patrzcie na kurz na panelach

są satynowe, haftowane, skórka w środku - chciałam większy obacas, ale cóż, jest OK!
Śliczne butki, takie w moim stylu i obcas też przystępny

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
u mnie awantur z mamą ciąg dalszy, mam ochote odwołać wszystko, jak bym wiedziała, ze tyle to będzie problemów to bym miałą w całe to wesele. Wzięlibyśmy ślub i już.
Ja też miałam moment żeby wszystko odwołać, wykrzyczałam dosłownie wszystko co mi na wątrobie leżało, niby zrobiło się lżej, ale zadra zostaje najgorsze było to, że na drugi dzień moja mama zachowywała się jak gdyby dzień wcześniej nic się nie stało...

Cytat:

Justyna33333 trzymam kciuki, żeby się wszystko udało pogoda będzie piękną, a Wy czerpcie z tego dnia jak najwięcej się da

Cytat:
przesliczny ten makijaz

Myszko może to nic poważnego...chyba, że już wiesz co się dokładnie stało

Cytat:
Co sie stalo? nie smutaj sie, na pewno sie wszytsko jakos rozwiaze

U mnie też była taka sytuacja, niestety musiałam zagryźć zęby i wysłać zaproszenie - za wesele (gości) płacą rodziece...to nic, że ludzi nie widziałam na oczy, jak będą nam składać życznia to zrobię taką minę
-> chyba, że nie przyjdą i taka opcja by mnie najbardziej satysfakcjonowała
Stary 2009-07-30, 13:44   #1607
moniqac
Zadomowienie

Scio aniaaa84 dziękuję

DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Moja suknia dotarła do slaonuuuuuuuuuu!!!!!!!!
Własnie dzwoniłam i Pani mi powiedziała, że jeeeeeest!!! Musi się skontaktoważ z krawcową i zadzwoni do mnie.... chyba padne!

Ale sie stree..... jejciu, jejciu, jejciu...wszystko zaczyna nabierać tempa ... wczoraj butki, dzisiaj makijaż próbny (drugi z kolei u innej kosmetyczki - pierwszy był totalną porażką) ... teraz kiecka.... zaczynam czuć motylki na prawie 1,5 miesiąca przed... a co będzie 1,5 dnia przed... o jejuuuuuuu!!!

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 13:58   #1608
kliwia
Zakorzenienie

moniaq to teraz sobie wyobraz sytuacje, gdy do mnei z salonu zadzownila babka w poneidzialek rano!! a przymioarka byla w sobote! Caly tydzien chodzilam jak nakrecona
Buziak będzie superancko! wez tylko aparat i buty i welon i bizu jak masz
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 14:14   #1609
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Żabciu pokaźny zbiór i genialny pomysł sprawicie masę radości dzieciom. A na fotki pleneru czekam z niecierpliwością
dziekuje

ja wlasnie ubieram sie na plener ahh juz nie moge sie doczekac
odezwe sie wieczorkiem buzka

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-30, 14:29   #1610
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
moniaq to teraz sobie wyobraz sytuacje, gdy do mnei z salonu zadzownila babka w poneidzialek rano!! a przymioarka byla w sobote! Caly tydzien chodzilam jak nakrecona

ojejjjjj... ja też nie wiem kiedy będzie przymiarka.... ale mam straszny ścisk!!! straszne tempo zaczyna nabierać... mój TZ też dzownił, że alkohol już będzie dzisiaj chyba podkradne 1 sztuke i sie upije
ale stresiur!

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 14:57   #1611
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

Cytat:
Napisane przez riana Pokaż wiadomość
oto moje bizu(dzis zamowilam)branzoletka,nas zyjnik oraz kolczykiZałącznik 2407120

riana gdzie zamowilas kolczyki?? Bo wlasnie takich szukam bo mam wisiorek tego stylu, na allegro?? Jakbys mogla link mi przeslac albo jakis namiar
MagdaZb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 16:34   #1612
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć

Dzisiaj zrobiliśmy trochę zakupów w hurtowni. Aa i zamówiłam świece zmieniające kolory w kształcie penisa na wieczór panieński Będą jeszcze różowe serpentyny i różowe balony heheh tak różowo cukierkowo planuje

Wkurzyłam się dzisiaj jak TŻ mi powiedział, jak to jego tato się oburzył, że jutro jedziemy SAMI do zespołu Że bez niego i jak sami pojedziemy to nas oszukają czy coś!! Normalnie szok, brak mi słów na to jak on nas traktuje, jakbyśmy byli małymi dziećmi!! Szkoda, że mnie przy tym nie było:/

Mama TŻ jest katechetką i zaplanowała nam mszę ślubną, tzn wspólnie z nami omówiła co i jak a resztą ona się zajmie m.in ułoży modlitwę wiernych itp. No i dzisiaj ustalaliśmy kto będzie czytał czytania i zaproponowała, żebyśmy pierwsze czytanie czytali ja i TŻ...ja takie oczy, ale jak pokazała mi fragment Pieśni nad Pieśniami to się zachwyciłam, więc będziemy czytać. Chociaż mam obawy, czy nas trema nie zje, bo to będzie jeszcze przed przysięgą. Same zobaczcie, jaki jest piękny ten fragment.

Czytanie z Pieśni nad Pieśniami
Ukochany mój!
Oto on! Oto nadchodzi!
Biegnie przez góry,
skacze po pagórkach.
Umiłowany mój podobny do gazeli,
do młodego jelenia.
Oto stoi za naszym murem,
patrzy przez okno,
zagląda przez kraty
Miły mój odzywa się
i mówi do mnie:
„Powstań, przyjaciółko moja,
piękna moja, i pójdź!
Gołąbko moja, ukryta w zagłębieniach skały,
w szczelinach przepaści,
ukaż mi swą twarz,
daj mi usłyszeć swój głos!
Bo słodki jest głos twój
i twarz pełna wdzięku”.
Mój miły jest mój, a ja jestem jego.
On mi powiedział:
„Połóż mię jak pieczęć na twoim sercu,
jak pieczęć na twoim ramieniu,
bo jak śmierć potężna jest miłość,
a zazdrość jej nieprzejednana jak Otchłań,
żar jej to żar ognia,
płomień Pana.
Wody wielkie nie zdołają ugasić miłości,
nie zatopią jej rzeki”.
Oto słowo Boże.

BTW jak ktoś chce sam przygotować czytania, to tu jest fajna podpowiedź
http://www.parafia-magdalenka.pl/wp-...malzenstwa.pdf

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2009-07-30 o 16:39
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 18:41   #1613
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

cześć dziewczynki ale długo mnie nie bylo tutaj

troche spraw z TZ załatwilismy
-kupilismy alko do baru,
-kupilam buty na poprawiny w koncu i bizu tez na poprawiny ale nie mam jescze slubnej ;/
-moja suknia juz wisi w salonie ale przymiarek jesczze nie mialam bo panie twierdza ze jeszcze ciutke zeby jak najmniej i najkrocej meczyc sukienke bo moge jescze schudnac czy przytyc
-kupilam balony do dekoracji wejscia do domu i inne *******ki w tym celu
-zamowilam dzisiaj na all podziekowania dla gosci
-zamowilam schole na slub (moj kuzyn i jego narzeczona spiewaja w tej scholi i ona nam pieknie zaspiewa ave maria juz bylam jej posluchac na jednym ze slubow cudnie i walcze o organiste . beda tez skrzypce
-TZ zamowil juz dla mnie bukiecik
-teraz musze jesczze załatwic dekoracje do kosiola (tzn dekoratorka jest zamowiiona ale musze dogadac szczegoy) i wymyslec jakas dekoracje na samochod....
-dzisiaj dzwonilismy do zespolu zeby sie dogadac co i jak i mamy sie za 2 tyg spotkac z nimi
-zaczelismy chodzic na indywidualne lekcje tanca- bedziemy tanczyc walca angielskiego do "oczarowania" wodeckiego -koles ktory nas uczy nawet nas chwali

no i na razie chyba tyle
jeszcze musimy sie zastanowic gdzie plener chcemy i dogadac szczegoly z fotografem i potem jesczze z kamerką
aaaa i jutro idziemy znow do biura podrozy sprawdzic nowe oferty lecimy na krete/rodos albo na zakynthos
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-30, 19:06   #1614
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

Martuś wklejam fotę, przeglądam neta i jak tak patrze to zaczynają mi się podobać też zwykłe proste koki, spięte u dołu głowy i do tego z boku kwiat
fryzura pierwsza to moja kiedyś robiona, druga i trzecia to wersja nad którą też się zastanawiam
fajna jest nie wiem ktora lepsza to poprzednia czy ta,,, ale swietna jest ta 3 z kwiatami zarabistaaaa ale ta 2 taka romantyczna

ogolnie to dupa... bo w domku w ktorym mialy byc noclegi pekla rura... i dupa zastepczy lokal jest tragiczny... wogole tragedia... nie mamy noclegow..
Stary 2009-07-30, 19:27   #1615
cc_chanel
Zadomowienie

ojjjj dzieje się u was ... zostawiam Was moje drogie....wracam do Polski 31 sierpnia (na 12 dni przed ślubem) i mnie duperelki jak balony, wódka napoje i gajer Tż ominą bo załatwia je sam :P szkoda... do napisania we wrześniu życzę wam welonki pięknej pogody co sobotę i radości z przygotowań...buziole. i papa
Stary 2009-07-30, 20:49   #1616
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Scio aniaaa84 dziękuję

DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Moja suknia dotarła do slaonuuuuuuuuuu!!!!!!!!
Własnie dzwoniłam i Pani mi powiedziała, że jeeeeeest!!! Musi się skontaktoważ z krawcową i zadzwoni do mnie.... chyba padne!

Ale sie stree..... jejciu, jejciu, jejciu...wszystko zaczyna nabierać tempa ... wczoraj butki, dzisiaj makijaż próbny (drugi z kolei u innej kosmetyczki - pierwszy był totalną porażką) ... teraz kiecka.... zaczynam czuć motylki na prawie 1,5 miesiąca przed... a co będzie 1,5 dnia przed... o jejuuuuuuu!!!
moniqac zabierz ze sobą niezbędnik o którym napisała poniżej kliwia i będzie git a efektami koniecznie się nam pochwal

Cytat:
Ja przymiarki "drugiej" sukni ślubnej też się nie mogłam doczekać. Klwia mejkap genialny i jak już ktoś na forum napisał pozujesz i wyglądasz jak zawodowa modelka

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
dziekuje

ja wlasnie ubieram sie na plener ahh juz nie moge sie doczekac
odezwe sie wieczorkiem buzka
Żabciu koniecznie pochwal się zdjątkami pięknę będą bo pogoda dziś na pelener była wymarzona

Cytat:
Cześć

Dzisiaj zrobiliśmy trochę zakupów w hurtowni. Aa i zamówiłam świece zmieniające kolory w kształcie penisa na wieczór panieński Będą jeszcze różowe serpentyny i różowe balony heheh tak różowo cukierkowo planuje

Wkurzyłam się dzisiaj jak TŻ mi powiedział, jak to jego tato się oburzył, że jutro jedziemy SAMI do zespołuŻe bez niego i jak sami pojedziemy to nas oszukają czy coś!! Normalnie szok, brak mi słów na to jak on nas traktuje, jakbyśmy byli małymi dziećmi!! Szkoda, że mnie przy tym nie było:/

Mama TŻ jest katechetką i zaplanowała nam mszę ślubną, tzn wspólnie z nami omówiła co i jak a resztą ona się zajmie m.in ułoży modlitwę wiernych itp. No i dzisiaj ustalaliśmy kto będzie czytał czytania i zaproponowała, żebyśmy pierwsze czytanie czytali ja i TŻ...ja takie oczy, ale jak pokazała mi fragment Pieśni nad Pieśniami to się zachwyciłam, więc będziemy czytać. Chociaż mam obawy, czy nas trema nie zje, bo to będzie jeszcze przed przysięgą. Same zobaczcie, jaki jest piękny ten fragment.

Ukochany mój!
Oto on! Oto nadchodzi!
Biegnie przez góry,
skacze po pagórkach.
do młodego jelenia.
patrzy przez okno,
zagląda przez kraty
Miły mój odzywa się
i mówi do mnie:
piękna moja, i pójdź!
w szczelinach przepaści,
ukaż mi swą twarz,
Bo słodki jest głos twój
i twarz pełna wdzięku”.
On mi powiedział:
żar jej to żar ognia,
płomień Pana.
nie zatopią jej rzeki”.
Oto słowo Boże.

Śliczny fragment, mnie się już oczy szkliły jak go w myślach czytałam. Bardzo podoba mi się jak młodzi i rodzina biorą czynny udział we mszy, ale że ja pewnie beczeć będę non stop to nikłe szanse na przeczytanie tesktu tak żeby goście zrozumieli

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki ale długo mnie nie bylo tutaj

troche spraw z TZ załatwilismy
-kupilismy alko do baru,
-kupilam buty na poprawiny w koncu i bizu tez na poprawiny ale nie mam jescze slubnej ;/
-moja suknia juz wisi w salonie ale przymiarek jesczze nie mialam bo panie twierdza ze jeszcze ciutke zeby jak najmniej i najkrocej meczyc sukienke bo moge jescze schudnac czy przytyc
-kupilam balony do dekoracji wejscia do domu i inne *******ki w tym celu
-zamowilam dzisiaj na all podziekowania dla gosci
-zamowilam schole na slub (moj kuzyn i jego narzeczona spiewaja w tej scholi i ona nam pieknie zaspiewa ave maria juz bylam jej posluchac na jednym ze slubow cudnie i walcze o organiste beda tez skrzypce
-TZ zamowil juz dla mnie bukiecik
-teraz musze jesczze załatwic dekoracje do kosiola (tzn dekoratorka jest zamowiiona ale musze dogadac szczegoy) i wymyslec jakas dekoracje na samochod....
-dzisiaj dzwonilismy do zespolu zeby sie dogadac co i jak i mamy sie za 2 tyg spotkac z nimi
-zaczelismy chodzic na indywidualne lekcje tanca- bedziemy tanczyc walca angielskiego do "oczarowania" wodeckiego -koles ktory nas uczy nawet nas chwali

no i na razie chyba tyle
jeszcze musimy sie zastanowic gdzie plener chcemy i dogadac szczegoly z fotografem i potem jesczze z kamerką
aaaa i jutro idziemy znow do biura podrozy sprawdzic nowe oferty lecimy na krete/rodos albo na zakynthos
Witaj neska22 ślubujemy tego samego dnia rzeczywiście lista godna podziwu i fajnie że idzie Wam wszystko jak z płatka

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
fajna jest nie wiem ktora lepsza to poprzednia czy ta,,, ale swietna jest ta 3 z kwiatami zarabistaaaa ale ta 2 taka romantyczna

ogolnie to dupa... bo w domku w ktorym mialy byc noclegi pekla rura... i dupa zastepczy lokal jest tragiczny... wogole tragedia... nie mamy noclegow..
Martuś powiem Ci, że ta trzecia strasznie mnie korci, ale żeby było śmieszniej wczoraj galerię powiekszyłam o jeszcze parę dodatkowych fotek i chyba mam faworytkę. Przeciwieństwo próbnej, ale co tam...wklejam fote

Cytat:
Napisane przez cc_chanel Pokaż wiadomość
ojjjj dzieje się u was ... zostawiam Was moje drogie....wracam do Polski 31 sierpnia (na 12 dni przed ślubem) i mnie duperelki jak balony, wódka napoje i gajer Tż ominą bo załatwia je sam :P szkoda... do napisania we wrześniu życzę wam welonki pięknej pogody co sobotę i radości z przygotowań...buziole. i papa
Welonki - strasznie mi się to określenie podoba, chyba nawet rybki akwariowe się tak nazywają? cc_chanel w takim razie do kolejnego spisania się
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img1.fryzury-slubne.3026.jpg (25,1 KB, 19 załadowań)
Stary 2009-07-30, 20:51   #1617
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
u mnie awantur z mamą ciąg dalszy, mam ochote odwołać wszystko, jak bym wiedziała, ze tyle to będzie problemów to bym miałą w całe to wesele. Wzięlibyśmy ślub i już.

moniqac --> super butki

A tak z innej beczki, czy któraś z Was ma telewizor lcd firmy LG? Bo chcemy kupić z TZ telewizory i te LG nie są takie drogie sorrki za offtop
my mamy i nie narzekamy wiem ze tu jest ten kolr czarny a nie tak jak w innych braz(chodzi mi jak sie wlancza tv)

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 20:54   #1618
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
-kupilismy alko do baru,

no i na razie chyba tyle
A jaki alkohole do baru zamówiliście?

Jakbym miała plener robić w pobliżu Łodzi to zrobiłabym w parku w Arkadii. Bosko tam jest a te ruinki z pewnością dałyby piękne tło. Jak tam byliśmy z TZ ostatnio to nawet jakaś para robiła sobie akurat fotki. Nie wiem czy znacie to miejsce ale jak będziecie mieli chwilkę czasu to wybierzcie się obejrzeć, jest cudnie

Stary 2009-07-30, 20:59   #1619
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez MagdaZb Pokaż wiadomość
riana gdzie zamowilas kolczyki?? Bo wlasnie takich szukam bo mam wisiorek tego stylu, na allegro?? Jakbys mogla link mi przeslac albo jakis namiar
Wyslalam adresik na pv

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 21:00   #1620
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:

Strobi pani krawcowa tu i ówdzie poprawi i suknia bedzie idelana, powiem Ci, że ja gdybym została przy starej wersji to też bym w nią nie weszła tak czuje, nie wiem co się ze mną dzieje, ograniczam jedzenie jak mogę a wyglądam jak słoniątko :/ nawet mój własny ślub nie mobilizuje mnie do wzięcia się w garść...

Madziu jeszcze tylko dwa dni i dołączysz do grona mężatek co do pogody to będzie ślicznie oglądałam wszystkie możliwe prognozy na necie i w tv i wszyscy mówią o słonku

Ja swoją sukienkę na poprawiny kupiłam przy okazji, generalnie pojechaliśmy za garniturem dla Tż-ta, zanim on zdążył wybrać sukienka i już siedziała w reklamówce

Śliczne butki, takie w moim stylu i obcas też przystępny

Ja też miałam moment żeby wszystko odwołać, wykrzyczałam dosłownie wszystko co mi na wątrobie leżało, niby zrobiło się lżej, ale zadra zostaje najgorsze było to, że na drugi dzień moja mama zachowywała się jak gdyby dzień wcześniej nic się nie stało...

Justyna33333 trzymam kciuki, żeby się wszystko udało pogoda będzie piękną, a Wy czerpcie z tego dnia jak najwięcej się da

Myszko może to nic poważnego...chyba, że już wiesz co się dokładnie stało

U mnie też była taka sytuacja, niestety musiałam zagryźć zęby i wysłać zaproszenie - za wesele (gości) płacą rodziece...to nic, że ludzi nie widziałam na oczy, jak będą nam składać życznia to zrobię taką minę
-> chyba, że nie przyjdą i taka opcja by mnie najbardziej satysfakcjonowała
Ja mam to samo, więcej się denerwuje i smucę przez to wesele niz radości, odbija to się też na mnie i TZ, bo jestem znerwicowana, no i zajadam stres i strasznie przytyłam

Cytat:
Cześć

Wkurzyłam się dzisiaj jak TŻ mi powiedział, jak to jego tato się oburzył, że jutro jedziemy SAMI do zespołu Że bez niego i jak sami pojedziemy to nas oszukają czy coś!! Normalnie szok, brak mi słów na to jak on nas traktuje, jakbyśmy byli małymi dziećmi!! Szkoda, że mnie przy tym nie było:/

Ukochany mój!
Oto on! Oto nadchodzi!
Biegnie przez góry,
skacze po pagórkach.
do młodego jelenia.
patrzy przez okno,
zagląda przez kraty
Miły mój odzywa się
i mówi do mnie:
piękna moja, i pójdź!
w szczelinach przepaści,
ukaż mi swą twarz,
Bo słodki jest głos twój
i twarz pełna wdzięku”.
On mi powiedział:
żar jej to żar ognia,
płomień Pana.
nie zatopią jej rzeki”.
Oto słowo Boże.

Aniu, a czujesz się na siłach, zeby to przeczytać ja bym niedała rady, głos by mi się łamał i ryczałabym
Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
my mamy i nie narzekamy wiem ze tu jest ten kolr czarny a nie tak jak w innych braz(chodzi mi jak sie wlancza tv)
dzięki za odp. ale chyba się wstrzymamy z tym tel, choć w mediach jest fajna promocja

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości