|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
Trzymam ![]() ![]() a ja w sobotę będę się bawić na weselu jako gość ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalaząłm chwile zeby do was wpasc i musz esie wyplakac. wszytko sie wali, co chwile jakis problem a na dodatek wlasnie sie dowiedzialam ze naszego kasiedza zabrało pogotowie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-07-30 o 11:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1593 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1595 |
Zakorzenienie
|
ja to sie stresuje tylko pierwszym tancem , wiec jak juz bedzie po to bedzie super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1596 | |
Zakorzenienie
|
ja rowniez mam taka nadzieje
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1597 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak tak czytam Wasze posty, to widze, ze nie tylko ja mam takie ekscesy z rodzina przed slubem. Z ridzicami tez juz awanture przeszlam niezla, bo każa mi zapraszac jakies ciotki Bog wie skad, których ja nie widzialam od jakis 15 lat i które byc moze mnie tez nie nie pamietaja. Odmowilam, powiedzialam ze nie bede zaperaszac nikogo na sile i robic 200 osobowego wesela na pokaz. Ojciec powiedzial, ze nie mam nic do gadania i ze mam zaprosic te ciotki. Na to ja, ze skoro nie mam nic do gadaniw sprawie wlasnego slubu to ja pieprze ten slub, wezmiemy sobie z Tż-em slub tylko my ksiadz i swiadkowie. I w koncu stanelo na moim. No bo bez przesady. Niektorzy dostaja na głowe przez te wesela i to niekoniecznie Para Mloda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1598 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez ania20m Czas edycji: 2009-07-30 o 11:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1599 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A najbardziej mnie wpienia jak zaczyna zdanie od "Bo na ślubie.... (siostry TZ) to było tak" ![]() Ostatnio zaczęła mnie wypytywać o mój bukiet i TZ w końcu nie wytrzymał i mówi do niej: "kwiaty? jakie kwiaty? nie czytałaś zaproszenia? nie będzie żadnych kwiatów tylko karma dla kotów. B. tez będzie miała karmę" Teściowa zrobiła tak ![]() ![]() Na szczęście u nas to tylko takie gadanie bo w ogóle jej nie wciągnęliśmy w kestię ślubu i wesela ani finansowo ani organizacyjnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1600 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-07-30 o 11:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1603 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Justynko, czekam na Twoją relację ![]() Wiecie co... przez to forum czuję jakby co tydzień jakaś moja kolezanka się hajtała ![]() i mysle sobie co sobotę : ,,... właśnie X się szykuje"... albo ,,oj żeby tylko u Y nie padało " ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1604 |
Wtajemniczenie
|
a to coś poważnego mu sie stało? może wyjdzie ze szpitala do soboty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1605 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1606 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
-> ![]()
![]() |
![]() |
#1607 |
Zadomowienie
|
Scio aniaaa84 dziękuję
![]() DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! Moja suknia dotarła do slaonuuuuuuuuuu!!!!!!!! Własnie dzwoniłam i Pani mi powiedziała, że jeeeeeest!!! Musi się skontaktoważ z krawcową i zadzwoni do mnie.... chyba padne! ![]() ![]() Ale sie stree..... jejciu, jejciu, jejciu...wszystko zaczyna nabierać tempa ... wczoraj butki, dzisiaj makijaż próbny (drugi z kolei u innej kosmetyczki - pierwszy był totalną porażką) ... teraz kiecka.... zaczynam czuć motylki na prawie 1,5 miesiąca przed... a co będzie 1,5 dnia przed... o jejuuuuuuu!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1608 |
Zakorzenienie
|
moniaq
![]() ![]() Buziak będzie superancko! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wlasnie ubieram sie na plener ahh juz nie moge sie doczekac ![]() odezwe sie wieczorkiem buzka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1610 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ojejjjjj... ja też nie wiem kiedy będzie przymiarka.... ale mam straszny ścisk!!! straszne tempo zaczyna nabierać... mój TZ też dzownił, że alkohol już będzie dzisiaj ![]() ![]() ale stresiur! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1611 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
riana gdzie zamowilas kolczyki?? Bo wlasnie takich szukam bo mam wisiorek tego stylu, na allegro?? Jakbys mogla link mi przeslac albo jakis namiar
![]() |
![]() |
#1612 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Dzisiaj zrobiliśmy trochę zakupów w hurtowni. Aa i zamówiłam świece zmieniające kolory w kształcie penisa na wieczór panieński ![]() ![]() Wkurzyłam się dzisiaj jak TŻ mi powiedział, jak to jego tato się oburzył, że jutro jedziemy SAMI do zespołu ![]() ![]() Mama TŻ jest katechetką i zaplanowała nam mszę ślubną, tzn wspólnie z nami omówiła co i jak a resztą ona się zajmie m.in ułoży modlitwę wiernych itp. No i dzisiaj ustalaliśmy kto będzie czytał czytania i zaproponowała, żebyśmy pierwsze czytanie czytali ja i TŻ...ja takie oczy, ale jak pokazała mi fragment Pieśni nad Pieśniami to się zachwyciłam, więc będziemy czytać. Chociaż mam obawy, czy nas trema nie zje, bo to będzie jeszcze przed przysięgą. Same zobaczcie, jaki jest piękny ten fragment. Czytanie z Pieśni nad Pieśniami Ukochany mój! Oto on! Oto nadchodzi! Biegnie przez góry, skacze po pagórkach. Umiłowany mój podobny do gazeli, do młodego jelenia. Oto stoi za naszym murem, patrzy przez okno, zagląda przez kraty Miły mój odzywa się i mówi do mnie: „Powstań, przyjaciółko moja, piękna moja, i pójdź! Gołąbko moja, ukryta w zagłębieniach skały, w szczelinach przepaści, ukaż mi swą twarz, daj mi usłyszeć swój głos! Bo słodki jest głos twój i twarz pełna wdzięku”. Mój miły jest mój, a ja jestem jego. On mi powiedział: „Połóż mię jak pieczęć na twoim sercu, jak pieczęć na twoim ramieniu, bo jak śmierć potężna jest miłość, a zazdrość jej nieprzejednana jak Otchłań, żar jej to żar ognia, płomień Pana. Wody wielkie nie zdołają ugasić miłości, nie zatopią jej rzeki”. Oto słowo Boże. BTW jak ktoś chce sam przygotować czytania, to tu jest fajna podpowiedź http://www.parafia-magdalenka.pl/wp-...malzenstwa.pdf Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2009-07-30 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1613 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
![]() ![]() troche spraw z TZ załatwilismy ![]() -kupilismy alko do baru, -kupilam buty na poprawiny w koncu i bizu tez na poprawiny ale nie mam jescze slubnej ;/ -moja suknia juz wisi w salonie ale przymiarek jesczze nie mialam bo panie twierdza ze jeszcze ciutke zeby jak najmniej i najkrocej meczyc sukienke bo moge jescze schudnac czy przytyc -kupilam balony do dekoracji wejscia do domu i inne *******ki w tym celu ![]() -zamowilam dzisiaj na all podziekowania dla gosci ![]() -zamowilam schole na slub ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -TZ zamowil juz dla mnie bukiecik ![]() -teraz musze jesczze załatwic dekoracje do kosiola (tzn dekoratorka jest zamowiiona ale musze dogadac szczegoy) i wymyslec jakas dekoracje na samochod.... -dzisiaj dzwonilismy do zespolu zeby sie dogadac co i jak i mamy sie za 2 tyg spotkac z nimi -zaczelismy chodzic na indywidualne lekcje tanca- bedziemy tanczyc walca angielskiego do "oczarowania" wodeckiego ![]() ![]() no i na razie chyba tyle ![]() jeszcze musimy sie zastanowic gdzie plener chcemy i dogadac szczegoly z fotografem i potem jesczze z kamerką aaaa i jutro idziemy znow do biura podrozy sprawdzic nowe oferty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogolnie to dupa... bo w domku w ktorym mialy byc noclegi pekla rura... i dupa zastepczy lokal jest tragiczny... wogole tragedia... nie mamy noclegow..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1615 |
Zadomowienie
|
ojjjj dzieje się u was ... zostawiam Was moje drogie....wracam do Polski 31 sierpnia (na 12 dni przed ślubem) i mnie duperelki jak balony, wódka napoje i gajer Tż ominą bo załatwia je sam :P szkoda... do napisania we wrześniu życzę wam welonki pięknej pogody co sobotę i radości z przygotowań...buziole. i papa
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1616 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1617 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1618 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakbym miała plener robić w pobliżu Łodzi to zrobiłabym w parku w Arkadii. Bosko tam jest a te ruinki z pewnością dałyby piękne tło. Jak tam byliśmy z TZ ostatnio to nawet jakaś para robiła sobie akurat fotki. Nie wiem czy znacie to miejsce ale jak będziecie mieli chwilkę czasu to wybierzcie się obejrzeć, jest cudnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1619 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1620 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.