|
|
#2941 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
człowiek w matni,
nie pierwszy i nie ostatni. na świecie coraz jest głośniej, nie słychać jak trawa rośnie. najciekawsza jest głębia, której się nie zgłębia. nie u wszystkich niuanse mają jednakie szanse. punkt usługowy głowy.
|
|
#2942 |
|
Zadomowienie
|
Twój pastelowy uśmiech
|
#2943 |
|
Raczkowanie
|
wiem zabijecie mnie laski ale potrzebuje opisy , że
1w sobote mam urodziny . coś takiego wiecie wystrzałowego 2. o opalaniu i nawet zjaraniu xD ... __ chore paranoje . -... widzę ostrość na nieskończoności to nieskończoność nabiera ostrości ... |
|
|
|
#2944 |
|
Rozeznanie
|
Kocham patrzeć kiedy się nastukasz, Wiesz, że nie jaram, weź za mnie bucha, Głęboko w płuca, za wszystkie nasze dni, A każdy z nich nie Deja Vi, a same Vi, To co nasz łączy mówią na to fluidy, Chwila, jestem jak nitro, Ty to gliceryna, Nie wiemy, co nas jutro spotka, Nasze życie wiruje, jak kule w bębnie totolotka, Na razie z fartem, Twoje szczęśliwa ręka, Gdy rzucasz koścmi, wypada siódemka, To niedostępny dla innych wymiar, A potem na niemoralne rzeczy mamy ochotę... Twa psychika się wymyka. Patrz na... na niego, jak się męczy. Dla nas raczej w planach jest spacer po tęczy. Ukochana, wymażona żona, świat o nas będzie pisał w tomach. Nic nas nie pokona. Ty i ja, ja i ona i już nigdy my niewinni, gdy ktoś inny koło nas. W zasłonach dymnych ponad dym zawołam, czy palona płynnym ogniem nieskończona. Dla mnie miłość kona, niespełniona, w smaku słona, a wygląda na winogrona. Znów kolejny dzień Ci uciekł Głupot narobiłes jeszcze więcej... Jak narazie do tej pory życia swego zmienic nie Chce..! `Okryj jej oblicze; me oczy mi olśniła; umarła młodo.` `A co to jest zdrajca? Ten co przysięga i kłamie.` Kasi wolno żyć marzeniami i zamykać się w sobie. Każdy ma niezbywalne prawo do zmarnowania sobie życia. `W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.` Chcę masować Ci kark i całować Ci stopy.I trzymać się z Tobą za ręce. I rozmawiać jak minął Ci dzień. I całować Twoje plecy. I gładzić Twoją skórę francuskim kremem z peelingiem. I mówić Ci jak bardzo kocham Twoje włosy, Twoje oczy, Twoje usta, Twoją szyję, dupę Twoją. I okrywać Cię w nocy, I marznąć kiedy zabierasz cały koc, I umierać z gorąca kiedy go nie zabierasz. I czuć ciepło kiedy się uśmiechasz, I rozpuszczać się z gorąca kiedy się śmiejesz. I zastanawiać się kim naprawdę jesteś ale i tak Cię akceptować. Moje życie stanęło do góry nogami. Serce zrobiło obrót o 180 stopni. Wypływającą dobroć spod Twoich oczu widzę. Wypływające poczucie bezpieczeństwa, z dłoni. I szczerość z ust. Tak proszę pana. Jest pan chyba majsterkowiczem. Żeby tak skutecznie zreperować moje małe, zaraz. To chyba nazywa się serce. Zapomniałam. Pozwoliłeś mi zapomnieć. Powiedz mi, że masz ponadsezonową ochotę na mnie, dobrze.? ^^ Chcę patrzeć, słuchać czuć i dziwić się,
że nie był do mnie nikt podobny tak jak Ty. |
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
kolejny raz popełniam te same błędy... chyba je lubię.
każdy z nas tak mocno pragnie zobaczyć siebie w czyiś oczach... a jednak potrafię nienawidzić... dwa serca, cztery oczy a miedzy nimi tyle krętych dróg do wspólnego spotkania. wiem, że mężczyzna może najpierw pokochać ciało kobiety, a później nią samą, tylko co przestanie kochać szybciej ?
|
#2946 |
|
Raczkowanie
|
- Co mam zrobić żebyś mi wybaczyła? |
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
czekam, aż pewnego dnia znajdziesz się w tym samym czasie, w tej samej kawiarni.
jeśli chodzi o nas to w gruncie rzeczy obiecująca kalkulacja. parasole w tych samych kolorach. są takie dni, kiedy wszystko jest przeciwko tobie. kiedy nawet nie możesz napić się kawy, bo kiedy ją zaparzyłaś, okazuje się, że twój ulubiony kubek został źle spłukany i dawkujesz sobie kofeinę z dodatkiem płynu do mycia naczyń. mój uśmiech nie współgra z twymi wykrzywionymi ironicznie wargami. a mój roztrzepany charakter nie uzupełnia się z twoim poukładanym wizerunkiem świata. |
|
|
|
#2948 |
|
Przyczajenie
|
"zniknęło szczęście a może nigdy go nie było
być może mnie i Ciebie nigdy nic nie łączyło" "z dala od wspomnień to recepta by zapomnieć" "czas raz na zawsze zdusił między nami płomień" i nawet moje paznokcie mają kolor miłości. Od dzis na swiat patrzę bo chcę, nie dlatego, że muszę. Jestes moim przeznaczeniem, wiesz? -Jestem chora. - A co Ci jest? - Mam niedobór Ciebie. Nieuleczalny i poważny w skutkach. |
|
|
|
#2949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo było kilka ((: ale ja pamiętam jeden bo go używałam dość często ![]() [z wizażu] miało być Latino Girl a wyszło don`t touch me !. ![]() Cytat:
ahhhh... przez Twoje opisy dostaje orgazmu ![]() Ty wiesz o co cho ![]() ___ obojętność przeradza się w ciszę . trudno zapomnieć to co było naprawdę piękne. zsunąć się po srebrnej nici w odmęty zapomnienia.
|
|
|
#2950 |
|
Raczkowanie
|
czuję się mniej więcej tak, jak ktoś, kto bujał w obłokach i nagle spadł. jest dostatecznie smutno, jeżeli samemu jest się nieszczęśliwym, ale jest jeszcze smutniej, kiedy wszyscy inni twierdzą, że też są nieszczęśliwi. naiwność jest to wyraz oznaczający dobrotliwą niewinność. nie popędzaj mnie. nie dalejwięcuj mnie. kłapouchy. łatwo się skaleczyć każdym z nas, jak kawałkiem stłuczonego szkła.
rumieńce lata pobladły, liść złoty z wiatrem mknie. i klonom ręce opadły, i mnie... maria pawlikowska-jasnorzewska.
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
oj, wiem wiem o co cho
nie dotykaj mnie słowami. nie pojawiaj się w mej głowie. nie przytulaj uśmiechem. już nie jesteś mój. moje myśli są białe jak kartki, z czasem tylko stają się trochę brudne. nie możesz zmienić przeszłości... już nie boli. a wiesz czemu? bo przestałam czuć, kiedy odszedłeś z moim sercem i powiedziałam, że masz już nigdy nie wracać. żyłam świadomością, że kiedyś wreszcie docenisz to co dla Ciebie robię, teraz umarłam, pełna smutku i żalu, umarłam dla Ciebie...może teraz będzie Ci lepiej...
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Onax3 - postaram sie zagladac czesciej
Ty zachwycasz mnie kazdym swoim opisem. - od zawsze. niezmiennie. <3 Pistolecik - czyta, czyta i oczywiscie KTOS kradnie. nie zdobędziesz swego portretu w bajecznym apartamencie przynosząc jej kosze owoców. jeśli szukasz słodkości szukaj dalej - są w słoiku. tell me where you been all my life cause you so sexy, and I like to make you the one. || powiedz gdzie byłeś przez całe moje życie . bo jesteś tak sexowny, a ja lubię czynić Cię jedynym.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#2953 |
|
Raczkowanie
|
z Magdy M <3 ;pp Oni myślą, że Cię kocham. Oni nie wiedzą, że się mylą. Nie wiem co mnie tak do Ciebie ciągnie. A to, że słuchasz wszytskich tych zakłamanych ludzi którzy chcą zniszczyć naszą miłość, to świadczy tylko o Tobie. Skoro kumple są ważniejsi.. Myślisz, że Cię kocham.?? A ja sama nie weim czy potrafie kochać. Myślisz, że będeę za Tobą tęsknić.?? Oni mówili, że jesteśmy dla siebie. Dziwne, jak życie potrafi zmienić człowieka. A całkiem niedawno nie mogłeś oderwać ode mnie oczu.. |
|
|
|
#2954 |
|
Przyczajenie
|
.dotknięcie ust samotnych łyżeczką herbaty..
.idealna całość żyję po połowie. .i zapomnij, że jesteś gdy mówisz, że kochasz..
'.. ile to razy nawet nie wierząc spotykamy się w innym świecie? ' sia - soon we'll be found. <3 najlepsza piosenka. Edytowane przez aishhh Czas edycji: 2009-07-30 o 19:10 |
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
sometimes I run when I wanna stay, cause of the life that were living, you gotta watch what your saying.
|| czasem biegnę, choć chcę zostać, bo w życiu które było chciałeś obejrzeć to, co powiedziałeś. and when I see you I wanna hide, I'm a little afraid of the feeling, but what you want your losing. || i kiedy Cię widzę, chcę się schować. trochę się boję uczuć, ale to, co chcesz, przegrywasz. give me your number, come on over be my souljah boy. || daj mi twój numer, zostań moim chłopakiem.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2009-07-30 o 18:11 |
|
|
|
#2956 |
|
Rozeznanie
|
źródłem się stajesz mojej radości.
musisz mieć farta, nie możesz dać się złamać. -Zrobiłbym dla Ciebie wszystko. -Ja nie chcę 'wszystko'. -Tylko co? -Tylko mnie kochaj Przysięgam, nigdy, przenigdy nie myślałam, że kiedyś Twoje oczy będą zwrócone prosto na mnie.' Przytulona piersiami do jego pleców wsłuchiwałam się w jego spokojny oddech, broniąc się zaciekle przed snem, który mógł odebrać mi kilka świadomych godzin jego obecności. Daj mi odwagę, by zmienić to, co zmienić mogę, i daj mi siłę, by pogodzić się z tym, na co nie mam wpływu. I naucz mnie odróżniać jedno od drugiego. |
|
|
|
#2957 |
|
Raczkowanie
|
societygirl17 - no nareszcieee <3
- dobranoc. - dobranoc. tęsknisz za nim? - dobranoc. - to znaczy, że tęsknisz. Bo układanie Wierszy i Piosenek to nie są rzeczy, które się łapie w powietrzu. To one cię łapią i wszystko, co można zrobić, to pójść tam, gdzie one mogłyby cię znaleźć. Gdy już pomyślisz sobie, że nawet w dniu urodzin
zostałeś zapomniany i opuszczony przez wszystkich, dwaj przyjaciele przyniosą ci w prezencie baryłeczkę po miodzie i pęknięty balonik. Jeśli będzie Ci dane żyć sto lat, to ja chciałbym żyćsto lat minus jeden dzień, abym nie musiał żyć ani jednego dnia bez Ciebie..
|
|
#2958 |
|
Przyczajenie
|
Boże ! Ten układ jest do dup*y.
Ale jeśli kiedyś zranisz mnie , *****a zabije Cię. gdy cisza wzwywa a dzień zbliża się ku końcowi gdy światło twgo życia wzdycha a miłość ginie w twych oczach dopiero wtedy zrozumiem ile dla mnie znaczysz... smutek wgryzający się w najmniejszy zakamarek mojej duszy. najgłębsza miłość jaką spotkałam ,rozpadła się na moich oczach. głupota nie zwalnia od myślenia. Potocznie mówimy, że czas przemija, ale to my przemijamy, a wszystkie zegary świata tak naprawdę odmierzaja naszą śmiertelność-E.Barańska Wiesz ,chciałabym Ci powiedzieć...ale nie mam którędy. a my tu tkwimy dalej. *** jako nowa ,to ta skromnie ;x jeszcze nie miałam okazji tego powiedzieć ,ale jesteście CUDOWNE. komukolwiek się coś spodobało ,czy mam sobie darować kolejne posty? |
|
|
|
#2959 |
|
Raczkowanie
|
Afromental -Radio Song <33- Kochanie, jaki mam kolor oczu? |
|
|
|
#2960 |
|
Przyczajenie
|
.bycie drzazgą w oku rozbawia mnie, gdy widzę jak drapiesz, drap ile chcesz.
.a żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć. .prawdziwa miłość otwiera ramiona, a zamyka oczy. .życie wydaje się kochać paradoksy.. .naucz mnie sztuki małych kroków.
'.. ile to razy nawet nie wierząc spotykamy się w innym świecie? ' sia - soon we'll be found. <3 najlepsza piosenka. Edytowane przez aishhh Czas edycji: 2009-07-30 o 19:10 |
|
|
|
#2961 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() * * * kolor nieba z moich stron. bo warto.
|
|
|
#2962 |
|
BAN stały
|
Wytrzyj twarz dziewczyno, to jednorazowa miłość.
jak nie słońce to gwiazdy nad głową. Wole z wami w szarym tym betonie być, razem odnajdziemy plażę żeby lepiej żyć. cholerna potrzeba tulenia. Jednorazowy moment, który idzie w przeszłość. zwykłe nudy i brak wiary w marzenia. ~*~ Ludzie nie lubią czegoś, jeśli tego nie rozumieją Nienawidzą rzeczy, których nie mogą mieć Ludzie się boją wszystkiego, czego nie mogą pojąć I nienawidzą tego, czego musieliby chcieć |
|
|
|
#2963 |
|
Przyczajenie
|
podobno ludzie widzą to co chcą.
niektórzy robią krok w tył i widzą ten sam obraz co wiele lat temu. inni widzą, że padli ofiarą własnych kłamstw. jeszcze inni dostrzegają to co było blisko. pozostali uciekają, aby samych siebie nie widzieć. a ja widzę wszystko jak na dłoni.
|
#2964 |
|
Raczkowanie
|
idę przez życie, czasem oglądająć się za siebie. płacząc, wzdychając, śmiejąc się. niekiedy upadam i nie mam siły się podnieść. leżę czasem na tej drodze bez ustanku, czekając, aż mnie ktoś podniesie. czasem przychodzi przyjaciel, a niekiedy ktoś, kto jeszcze bardziej przyciska mnie do ziemi. jestem bezbronna. nie mam miecza, ni tarczy, albo hełmu, czy topora. czasem muszę sama sobie pomóc. wtedy ostatkiem sił zaciskam zęby i podnoszę się z dumnie uniesioną głową. patrzcie, udało mi się samej!
![]() a wiecie co? ja to bym księżniczką chciała być. ale tak tylko na jeden dzień, na spróbowanie. założyć ten obcisły gorset. i tak go zacisnąć, żeby mi się żebra połamały. mieć sukienkę długą do ziemi. śliczną, skromną, zwiewną. z taką cudowną przepaską na biodrach. i buciki takie, ze złotyki klamerkami. a no i jeszcze diadem. tak, diadem na włosach. no właśnie włosy.. loki bym chciała mieć. takie sprężynki. uroczo. i jeszcze rękawiczki takie długie. do łokci. spacerować z całym dworem.. o wachlarzu zapomniałam. i o pierścionku od księcia z sąsiedniego zamku. ale książe nie może być małomęskim lalusiem. ja bym chciała takiego prawdziwego, co by mnie do karocy wsadzał, walczył o rękę. od smoków ratował. no i bym za niego wyszła. ależ ja jestem próżna.
|
|
#2965 |
|
Zadomowienie
|
Choć często niepewnie, a czasem tak trudno, wciąż warto próbować, nigdy nie jest za późno.
Już nie będę z tobą kłócił się, i tak nigdy nie mam racji. Wydawać by się mogło, że jesteśmy źle dobrani. Kochaj mnie, to takie łatwe. Lepiej mnie wyrzuć z pamięci, lepiej odejdź, pozwól mi odejść, lepiej zapomnij, pozwól zapomnieć. Przez tyle lat uczyłam się zapominania o pewnych sprawach i osobach.
|
|
#2966 |
|
Raczkowanie
|
Gdyby wszystko przepadło, a on jeden pozostał, to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało, a on zniknął, wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny, nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego.
Kocham Ciebie, choć mnie zabijasz, lecz czy mogę wybaczyć Ci to, że zabijasz siebie? Kiedy jestem grzeczna, jestem bardzo dobra, ale kiedy jestem niegrzeczna, jestem jeszcze lepsza. Wiesz, prawie zapomniałem, jak wyglądają twoje oczy. Wciąż takie same. Zapite gały. ![]() Achilles miał tylko piętę Achillesa. Ja mam całe ciało Achillesa. Zwariowałaś? Zachowaj trochę szaleństw na menopauzę!
|
#2967 |
|
Raczkowanie
|
jeejQ Dziekujee aż ciepluchoo w serduchu mi sie zrobilo bez off'a . Mój widok w Twoich oczach jest tak bardzo niedorzeczny.. ` Śmierć, co wyssała miód Twego tchnienia, wdzięków Twoich zatrzeć nie zdołała ` Tylko mnie kochaj Gdyby wszystko przepadło, a On jeden pozostał, to i ja istniałabym nadal, ale gdyby wszystko zostało, a On zniknął, wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny, nie miałabym z Nim po prostu nic wspólnego Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty. To też nie diabeł rogaty, ani miłość kiedy jedno płacze, a drugie po nim skacze. Bo miłość to żaden film w żadnym kinie, ani róże, ani całusy małe, duże Czy masz choćby mgliste pojęcie jak bardzo Cię kocham? Kiedy patrzę w Twoje oczy, świat staje się pięknym snem. Choć dla Ciebie Ona jest ważniejsza, to ja i tak nadal kocham Cię. Pomyśl – kocham Cię bardziej niż wszystkie inny rzeczy na świecie razem wzięte. Czy to Ci nie wystarcza? Uha, ha, mogę się już śmiać? Dziewczyna z różową rękawiczką, która mogła być księżniczką Bezsensem jest doszukiwanie się sensu...
|
#2968 |
|
Raczkowanie
|
w wyobraźni uwielbiam Cię maksymalnie. na rzeczywistość przyjdzie czas
tam, gdzie początek nieświadomości i koniec krawędzi Twoich kłamstw byłeś całym moim życiem, a ja jednym rozdziałem Twojego upewniając się, że najgorszą częścią Ciebie jestem ja awanturniczy festiwal milczenia z satysfakcją, tęsknotami, powrotami, kończeniem i zaczynaniem destabilizowali swoje światy łudząc się, że to miłość bo nie należy mieszać miłości z niewolnictwem serca jak nasza samotność we dwójkę, jak nasze bycie razem ale osobno
|
#2969 |
|
Rozeznanie
|
- Ale z Ciebie drań, wiesz ? - Wiem... ale Twój.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

<3

jeejQ Dziekujee aż ciepluchoo w serduchu mi sie zrobilo