|
|
#991 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Październikowe PM
wiem
ale ja jestem pazdziernikowa z odzysku, pierwszy termin mialam na sierpien, coz cala zmiana wyszla nam na zdrowie
|
#992 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, zanim sie zapoznam ze Waszymi wpisami.
Przywitam się z Wami, wróciłam wypoczęta z krótkiego bo krótkiego ale zawsze urlpu ![]() a dzisiaj rano o 7:04 za drugim razem zdałam egzamin na prawo jazdy miłego dzionka
|
|
#993 |
|
Rozeznanie
|
hipka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i zazdroszcze urlopu
|
#994 |
|
Raczkowanie
|
hipka Gratuluję
zwłaszcza że tak szybkoGlizda87 My chcemy dać rodzicom takie albumy nasz od dzieciństwa do teraz, myślę że się ucieszą kasiuha i judith8 sukienka Sincerity 3507 biała, tylko bez ramiączek http://www.sinceritybridal.com/eu_ge...?id=1038&disc= a sala to Gospoda we Młynie http://www.gospodawemlynie.com.pl/
|
|
#995 |
|
Raczkowanie
|
dzieki;-))
Judith - piekny makijaż, niezła laska z Ciebie ![]() BEAMI, rozumiem, ze już wszytsko ok, bardzo sie ciesze. my juz zaproszenia rozdaliśmy, teraz do 1. września czekamy na potwierdzenia witam wszytskie dziweczyny, które dołączyły "między czasie";-))
|
|
#996 |
|
Rozeznanie
|
occulta sukienka sliczn i nawet ladniejsza bez ramiczek bedzie, gospoda widze ze ma swojskie klimaty, a ten kacik z lawami i kanapami tez bedzie? bo u nas jest tak ze na sali jest kominek i kanapy stoja i podobno super sie sprawdza jak jest zimno, taki klimat dodatkowy sie robi
hipka dzieki za ta laske u nas mamy termin potwierdznaia do jutra bo noclegi rezerwujemy, u mnie sporo osob dzwonilo w ostatnich dniach (ten tydzien) przed chwila kuzyn dzwonil ze ciocia mu kazala i ze na niego nakrzyczala ze termin do jutra a jeszcze nei potwierdzone a on stwierdzil ze zadzwoni ale to oczywiste przeciez ze beda, ze to taka jedyna chwila w zyciu itd. przyjedzie ciocia, jej corka z mezem, jej syn z zona (8m-c ciazy) i dwie coreczki - razem w siedem osob i jestem pod wrazeniem ze wszyscy sie stawia
Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-07-30 o 10:45 |
|
|
|
#997 |
|
Zadomowienie
|
occulta24- śliczna suknia. Ja jak narazie zero przygotowań bo mój synek jest chory i nic nie moge załatwić
mam nadzieje że zdąze ze wszystkim!!!
|
#998 | |
|
Raczkowanie
|
judith8 to jest tak, że tam są dwa piętra, jak się wchodzi do gospody to jest właśnie ta pierwsza sala z kanapami i kominkiem, a na piętrze są trzy pozostałe sale. Trochę bym wolała żeby kominek był na sali tak jak u Ciebie
bo tak w październikowy wieczór, przy trzaskającym kominku . Cieszę się że podoba Ci się sukienka, trochę zajęło mi jej wybranie, w sumie byłam oglądać chyba z pięcioma grupami, mamy, siostry przyjaciółki itd. bo nie mogli się razem zebrać , zastanawiałam się jeszcze nad Papilio bo oni mają takie leciutkie i urocze sukienki, niestety ta która była z nich najładniejsza była tez najdroższa.Mam jeszcze takie pytanko czy któraś miała okazje słyszeć zespół Kanon (ten konkretny z tej strony http://www.kanon.info.pl/) na żywo? ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
, mam nadzieję że maluszek szybko wyzdrowieje
|
|
|
#999 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz ślub wtedy co ja A o której godzinie?Co do zagęszczania to nic o nim nie wiem to ci niestety nie pomogę. Cytat:
Cytat:
A jaką macie wódkę?O 1 taniec i podziękowania też musimy wymyśleć:/ A macie już pomysł na film przedślubny? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A właśnie dostałam smsa że nie będę na waszym sluie i nie podpisany a numeru nie znam Już miałam pisać, że z kim mam przyjemność, aż tu nagle przyszedł drugi i już wiem kto, kuzynka. Ale po niej to się akurat spodziewałam, dobrze, że chociaż tak dała znać.Byłam wczoraj z TŻ u jubilera żeby pooglądać obrączki wybraliśmy trzy modele, wszystkie płaskie. Ale potem w drodze do złotnika to nie mogliśmy się zdecydować na któreś, a mi było już wszystko jedno bo i tak zawsze jest zwalenie na mnie, że mam wybrać to co mi się podoba ![]() Jak mnie to wkurza, że TŻ mówi patrz jaki ja jestem dobry pozwalam ci wybierać to co ci się podoba, a ja to odczuwam inaczej, że zwala na mnie wszystkie wybory, też tak macie czy tylko ja tak?
|
|
#1000 |
|
Raczkowanie
|
SSR no właśnie - tort i kwiaty to jeszcze nie wiem(chciałabym, żeby tort był smaczny przede wszystkim, więc rozważam czarny las), a ciasto z pobliskiej cukierni.
Spróbuj się tak strasznie nie stresować, ślub i wesele to tylko jeden dzień i wieczór(no ewentualnie +poprawiny), więc trochę szkoda sobie zdrowie marnować, które zdecydowanie przyda Ci się później dla męża i dzieci . A o tym dokonywaniu wyborów, pomyśl że przynajmniej będzie tak jak chcesz .
|
|
#1001 |
|
Raczkowanie
|
Occulta24 i Glizda87 - witajcie w naszym gronie
sporo macie już załatwione![]() Occulta24 - jej ja mam to samo z butami albo poprostu w innym kolorze-tylko do białej sukni-hmm 36 za duży, 35 ok ale ciut ciśnie a 35,5 to w życiu nie dostanę nie wiem już co mam robić suknia ładna i lokal podobny do mojego. Ssr - pod tym względem to cieszę się bardzo, że instalacja się nie zapaliła bo jeszcze tego mi potrzeba teraz.. tylko szkoda bo uszkodził się tamtem komp![]() tak to jest z Tż'ami w kwestii obrączek to tak na szczęście nie mam, ale nie denerwuj się,bo ja też nie mam pod tym względem do końca łatwo..wogóle to wczoraj wypalił, że w sumie po co nam wesele-odwołajmy orkiestrę,zróbmy coś mniejszego myślałam, że spadne mam nadz.że to wczoraj takie chwilowe było,że gdzieś tam go stres dopadł..oni ogólnie w tych przygotowaniach to jak najmniej by brali udział i tradycyjnie-weź to co Tobie się podoba itp a ja też nie chcę, żeby było do końca jak ja tylko chcę, bo później mi powie, że czemu tak, siak itp..więc wiercę mu delikatnie dziurki, że ma też powiedzieć co myśli, a nie, że później będzie na mnie bo raz już tak było! powiedział zrób jak wolisz i jak tam sądzisz, a później, że czemu tak jak on o tym nic nie wiedział a pytałam i mówiłam ze 100razy i powiedziałam, ż e koniec- ma też mówić co i jak, a jak nie to później nie marudzić i jakoś się odpukać na razie dogadujemy![]() hipka80-gratulacje prawka judith - jak poszło u księdza? a co do sukienki, którą siostra wymyśliła-to na kolano i po pupie-czarna jako świadek? no i za krótka. a ogólnie sukienka b.ładna, tylko chyba nie na tę okazję. takie moje zdanie ![]() niunka-szybkiego powrotu do zdrowia dla synka. Jak się uda to wieczorem będę się widziała ze znajomymi i zapytam o tę ilość jak oni mieli. wódki też nie mamy jeszcze wybranej,ile jeszcze to też nie wiem-we wrześniu będziemy kpować jak będziemy mieć wszystkie potwierdzenia i zamkniętą listę gości. My daliśmy potwierdzeniae do 5.09. ja suknię będę miała ok20 września, 29 sierpnia mam miarę korekcyjną w razie czego jakby udało mi się przytyć. zdjęć sukni nie mam, i chyba nie podawałam wcześniej linka do niej więc podaję go teraz: http://www.ona-moda.eu/ , kolekcja sposa a suknia jasmina, biała, z welonem. Tylko tę kokardkę będę miała ciut wyżej. W rzeczywistości wygląda znacznie ładniej niż na tym zdjęciu. Edytowane przez fretka82 Czas edycji: 2009-07-30 o 15:44 |
|
|
|
#1002 |
|
Rozeznanie
|
No więc trudno opisywać wszystko jaki strój, kwiaty, fryzura itp więc powklejam wam zdjęcia
plus foty wystroju sali któy mi się straaaaaaaaaaaaaaaasznie podoba tylko nie wiem czy dekorator na to pojdzie...;/ sukienka jest z saolnu Agnes do tego długi, prosty, pojedyńczy welon 150cm na wesele a 300cm do kosciola włosy w prostego koka jak na zalaczonym obrazku, makijaż dosyć wyrazisty i raczej cimny bo na codzień używam także ciemniejszych kolorów głównie brązów ten poniżej mi się bardzo podoba ale jeszcze nie zdecydowałąm ostatecznie, kwiaty podobająmi się zarówno w takich naturalnych barwach jak i te fuksjowo-różowe i stwierdziłąm, że jeżeli uda mi się przeforsować wystrój brązowo-różowy to kwiaty też będą różowe, biżuteria to prawdopodobnie tylko długie kolczyki coś takiego jak te załączoneKurde nie załączyło wszystkich zdjęć;/ zaraz spróbuje jeszcze raz
|
|
#1003 |
|
Rozeznanie
|
cd.
|
|
#1004 |
|
Raczkowanie
|
Glizda87 wi tamy i przygarniamy
![]() widze ze masz problem z bolerkiej jak ja, futerka tez mi sie nie podobaja jetsem raczej za chyba do nich, ale szyje sobie takie zwykle bolerko z rekawami 3/4 do polowy plecow, a jakie plasterki polec jakas firme? chetnie skorzystam no no wloski przesliczne tez chce takie mneij wiecej podobne ale nie wiem czy moja bratowa takie mi zrobi:/ sukienka i reszta bardzo ladne occulta24 witamy witamy co do włosów oje tez mam liche, mysi ogonek normalnie i nie wiem co wykabinowac za fryzure zeby wygladaly na grubsze:/ A sukienka baardzo lada![]() hipka80 noo gratulacje ale Ci zazdrosze, ja nie mam prawka ale keidys zrbie i ciekawe za ktorym:/SSR przykro mi, ja tez mam obraczke z obraczki moejej babci, tak sobie wymyslilam, ale jak bylismy zamawiac to mowilam ze zrobie ale musi byc napewno moja po babci obraczka wtopiona bo tak to nie dam bo mi zalezalo na wtapianej, i tak mylo malo zlota po babci wiec jak by mi nie zalezalo to wcale ni musialbyam dawac. ale utwierdzili mnie w przekonaniu ze bedzie wtopiona napenwo wiec mysle ze jest. SSr rozuiem cie dosonale czasami ciezar decyzji nie jest dobry, moj tz tez tak czasami mowi, ale mamy inne gusta i w niektorych sytuacjach nie chce decydowac za nas 2 wiec sie nie stresuj u mnie to samo.a to sa moje butki
Edytowane przez pilaa Czas edycji: 2009-07-30 o 18:56 |
|
|
|
#1005 |
|
Rozeznanie
|
Chodzi mi o plastry Compeed na pęcherze... W opakowaniu jest 5 sztuk kosztują ok. 17zł, ale z pewnością jedna para starczy na wesele i poprawiny bo są bardzo mocne i naprawde cięzko je później zerwać...
|
|
#1006 |
|
Raczkowanie
|
Glizda87 dziekuje
![]() a teraz troche nie wyrazne kurcze ale mniej wiecej cos widac moje obraczki
|
|
|
|
#1007 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A obrączki prześliczne... Moje są troche podobne z tym, że rowek jest falowany i góra jest zmatowiona a dół błyszczący i w mojej jest cyrkonia ![]() o takie ![]() http://jubiler.h2.pl/grun/kalkulator,nr,580.html
|
|
|
#1008 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a była do nich bransoletką albo naszyjnik? Śliczne również z przyjemnością sprawiłabym sobie taki komplecik na jakieś okazję można wiedzieć gdzie taki upolowałaś? ![]() Cytat:
Co za ulga, prawda? w Końcu jesteś niezależna ![]() Cytat:
są śliczne ![]() A co u mnie? staram się żyć i cieszyć życiem czerpię tyle ile mogę
|
|
#1009 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny,
tesknie za wizazem nie wiem co sie wogole dzieje, jestem tak zajeta, ze nie mam czasu dla siebie, do tego male problemy w rodzinie i tak odechciewa sie wszystkiego, ale mam nadzieje, ze pomalu wszytsko wroci do normy.ciesze sie, ze spodobaly sie wam moje kolczyki ![]() u nas z nowosci to tyle, ze bylismy wczoraj w lokalu, gdzie mamy wesele porozmawiac z kierownikiem, ustalic menu. podal nam przykladowe potrawy i mamy wybrac co chcemy, szczerze mowiac jest mi to obojetne, wiem ze bedzie dobre. poza tym na szczescie w tej kwesti nasze mamy moga sie wykazac i chca wiec niech decyduja zmeczona juz jestem tym wszystkim. zapraszamy gosci i pomalutku nam strasznie to idzie. nie pokazywalam wam jeszcze naszych zaproszen, jak bede miec czas to zrobie zdjecie. dzisiaj bylismy u naszego proboszcza spisac protokol i dac na zapowiedzi, takze w najblizsza niedziele bedziemy juz wisiec w gablotce na szczescie tylko przez 2 niedziele. dobrze, ze zapowiedzi ksiadz nie wyczytuje w kosciele.protokol ok, kazde z nas odpowiadalo osobno, zajelo nam to moze po 5 min, pozniej jeszcze pogadalismy z ksiedzem i dostalismy karteczki do spowiedzi. swiadkowie nic nie musza miec, zadnych zaswiadczen czy cos. powiedzial ze moga byc niewierzacy, jemu to obojetne. co do oplat za slub - ksiadz powiedzial, ze to jest ofiara i nie ma zadnych stawek. mamy jeszcze jedno spotkanie ale to z 3-4 dni przed slubem, by juz wszystko lux obgadac. fretka wspolczuje tych pogrzebow, ja sie tego boje najbardziej. mysia co do bransoletki to bede miec do kompletu, natomiast na szyje nic nie zakladam. suknia poprostu , kokardka robi swoje, tez bede miec![]() witajcie addda, glizda, occulta (ja tez slubuje 3.10) ![]() SSR fakt jeszcze zdjecie bielizny wkleje wkleje czekam na koniec twojego remontu i zdjecie twojej ![]() misia a czy ja widzialam twoja suknie? (przepraszam jesli sie powtarzam ale nie wiem co sie dzieje wokol mnie) judith pytania jak dla mnie byly ok, poprostu podeszlam do tego tak, ze sa i juz odpowiedziec nalezalo TAK/NIEksiadz pytal np o to jak dlugo razem jestesmy, od kiedy jestesmy zareczeni, czy chcemy miec dzieci, czy uznajemy dozgonna wiernosc, czy uznajemy sakramenty swiete, czy zamierzamy przystapic do spowiedzi i do komuni, czy nie jestesmy zmuszeni do slubu, czy rodzice sie znaja, czy nie sa przeciwni naszej decyzji, czy oboje tego chcemy, czy nie jestesmy chorzy psychicznie, czy nie jestesmy spokrewnieni, czy w razie konfliktu/klotni uciekniemy sie do rozwodu lub separacji itp ![]() oooo wlasnie takie pytania jak miala pilaaa tez mialam smialismy sie z TZ do ksiedza, ze idzie z duchem czasu, bo wszystkie pytania mial na kompie, myszka zaznaczal odpowiedzi, a pozniej tylko wydrukowal. hipka gratulacje z racji zdania na prawko occulta, glizda super macie suknie occulta tez mierzylam suknie papilio-jednym slowem sa CUDNE ![]() dziewczyny piszecie o problemie z butami - ja tez ich jeszcze nie mam, a musze miec rozmiar 34 wlasnie mysia napisz co u ciebie? czy tamten rozdzial zamknelas? probowal sie odzywac? przepraszam dziewczyny jesli pobieznie i chaotycznie idpisalam, ale patrze juz jednym okiem i padam, a musialam sie w koncu odezwac ![]() juz ide spac
|
|
#1010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo nasz to pisał wszystko na kartce a później przepisywał i do tego na zapowiedzi też także troche tam posiedzieliśmy i zauważyłam, że pytania w protokołach też się minimalnie różnią my większość zaproszeń wysyłamy więc do rozdania na szczęście dużo nie zostanie. Ale i tak nas wymęczą czekamy na fotki Twoich zaproszeń a fotki sukni też dawałaś? jak tak to sorki-będę szperać![]() ---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- i bardzo dobrze ---------- Dopisano o 02:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:55 ---------- śliczne! i Twoje butki mają obcas chyba wyższy niż 5-6cm?
|
|
|
|
|
#1011 |
|
Raczkowanie
|
fratka 82 moje butki maja dl obcasa 6,5
|
|
|
|
#1012 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Suknię masz bardzo ładną cud, miód ![]() A TŻ się już nie denerwuję, tylko mnie męczy to, że jak zaczynałam rozmowę wczoraj o obrączkach, to powiedział, że wczoraj żeśmy już o tym rozmawiali i koniec tematu, ale graweru mu nie podaruję, on wybiera ![]() Cytat:
Cytat:
Teraz to już nawet się cieszę, że w moich obrączkach nie będzie obrączek podarowanych przez teściową![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że chwilowe problemy w rodzinie się szybko rozwiążą Fretka a jakie Ty potrzebujesz buty, na jakim obcasie i jaki kolor, rozmiar i fason? Może ten gość co mi robi, by ci zrobił?
|
|
#1013 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
mysia7a - znalazłam je na allegro. Tutaj masz naszyjnik : http://www.allegro.pl/item693942795_...esele_bal.html a tutaj sa kolczyki: http://www.allegro.pl/item693350108_...esele_bal.html
|
#1014 |
|
Raczkowanie
|
judith - własnie zobaczyłam jaką sukienke planowała założyć Twoja świadkowo, ma dziewczyna polot
![]() ja sie martwie o swoją bo z tego co wiem kupiła jakąś fioletową balową z cekinami brrrrrr, muszę ją ocenić , aż sie bojeudanego weekendu dziewczyny
|
|
#1015 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jednak nie był mi pisany Ostatnio przypominam sobie jak to jest umawiać się na randki Choć wiem, że minie jeszcze trochę czasu zanim do kogoś coś poczuje Ale miło jest poznawać nowych ludzi ![]() Masz małą nóżkę może w końcu uda się coś znaleźć...Cytat:
zaraz sobie poprzeglądam... może wpadnie mi w oko coś jeszcze innego ![]() Cytat:
Ale to ona będzie w niej wyglądać.... A i tak Twojej urody w tym dniu nikt nie przebije
19.08.2009 06.11.2011 11.08.2012 Edytowane przez mysia7a Czas edycji: 2009-07-31 o 15:18 |
|||
|
|
|
#1016 | |
|
Raczkowanie
|
aha
wydawało mi się że tak 7-7,5![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
i oczywiście białe bo suknie mam białą. A ten gość co Tobie robi to skąd jest?
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
hipka gratuluje zdanego egzaminu Glizda87 sliczna dekoracja occulta24 piekna suknia judith,mam nadzieje ze siostra znajdzie odpowiedniejsza suknie ![]() sliczny makijaz,piekna kobieta z ciebie niunka szybkiego powrotu do zdrowia slynkowi zycze fretka82 piekna suknia pila sliczne butki zlotko gdzie kupowalas kolczyki?piekne sa suknia w zalaczniku zadluza i zadluga,moja bedzie w kolorze ecru,i tyl nie bedzie przezroczysty![]() Dzisiaj tz kupil garnitur,bosko w nim wyglada ja nadal poszukuje butow,bizu i bielizny i normalnie w tych sklepach nic nie ma |
|
|
|
#1018 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dziewzynki wróciłam do Was, cieszycie się co nie?
Komp już mi dizała, net też, to teraz nie będę Was zaniedbywac![]() Cytat:
Fakt, trzeba też się dostosować do rodzaju wesela, ale myślę, że październik to taki miesiąc, że laski będą miały i koktajlowe żeby złapać trochę lata i balowe już ukierunkowane na zimne miesiące. Głowa do góry i nie martw się, będzie ok![]() Cytat:
Trzymam kciuki, żeby się udało.Cytat:
A pan ma swoją siedzibę w Jaskrowie, jadąc na północ od TG do częstochowy to za częstochową w kierunku na Włoszczową. Mnie butki kosztowały 110zł i mam takie jakie chciałam (choć nie do końca, bo przyjechałąm po inne, ale jak mi pokazał jeszcze jedne to sie zakochałam)![]() Cytat:
Jaki kolor gangu ma tż? A bielizną i butami się nie martw na pewno coś w końcu znajdziesz - ja też długo szukałam, aż znalazłam.Byłam wczoraj u mojej kosmetyczki na regulacji brwi i zrobiła mi hennę brwi i rzęs, no nareszcie coś u mnie widać, efekt taki, że mam brwi bo zawsze miałam tak jasne że ich widać nie było. Ale muszę dalej pochować pensety i bo dalej mam zapuszczać przez 3 tygodnie, bo nie mam takiego łuku jaki by sobie kosmetyczka życzyła ale już lepiej, pochwaliła ,mnie, że dobrze odrobiłam lekcje
|
|
#1019 |
|
Wtajemniczenie
|
SSR dziekuje
ja po hennie zawsze sie czulam okropnie,dopiero na 3dzien mi sie brwi podobaly,a teraz juz od dlugiego czasu mam spokoj,bo mam makijaz permanentny ![]() powodzenia w zapuszczaniu brwi |
|
|
|
#1020 |
|
Rozeznanie
|
Byłąm dzisiaj w restauracji w której bede miała wesele zobaczyć jak wygląda u nich wesele w praktyce, akórat dzisiaj robili wesele na 80 osób (nasze jest na 88) wiec pojechalismy zobaczyc... I wróciłam załamana, że łzami w oczach!!! Poprostu taka ciasnota i brak miejsca ze szkoda gadac... Ale potem stwierdzilismy z TŻ ze jak sie inaczej ustawi stol to bedzie ok
i już mi przeszło załąmanie tymbardziej ze dekoratorka zgodziła sięna brązowo - óżowe dekoracje no i w końcu znaleźliśmy tkaniny na surdut TŻ
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

ale ja jestem pazdziernikowa z odzysku, pierwszy termin mialam na sierpien, coz cala zmiana wyszla nam na zdrowie 
zwłaszcza że tak szybko
ze termin do jutra a jeszcze nei potwierdzone a on stwierdzil ze zadzwoni ale to oczywiste przeciez ze beda, ze to taka jedyna chwila w zyciu itd. przyjedzie ciocia, jej corka z mezem, jej syn z zona (8m-c ciazy) i dwie coreczki - razem w siedem osob i jestem pod wrazeniem ze wszyscy sie stawia 
mam nadzieje że zdąze ze wszystkim!!!

Już miałam pisać, że z kim mam przyjemność, aż tu nagle przyszedł drugi i już wiem kto, kuzynka. Ale po niej to się akurat spodziewałam, dobrze, że chociaż tak dała znać.
suknia ładna
tylko szkoda bo uszkodził się tamtem komp

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

odpowiedziec nalezalo TAK/NIE

ja nadal poszukuje butow,bizu i bielizny i normalnie w tych sklepach nic nie ma