|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Dziewczyny npoddajcie mi co zapakować do walizki oprócz
kremów z filtrami, czymś po opalaniu, kremu przeciw owadom, komarom wodzie utlenionej+plastrach wodzie termalnej którą musze kupić a nie wiem jaką ![]() chodzi mi o takie najważniejsze rzeczy a niezbędne o których zdarza się zapomnieć.. Muszę podjechać i kupić jeszcze jakieś chustki nawilżane do dłoni iii ratunku co jeszcze?
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
super było, ale leżeliśmy przy samych dzieciakach durne są i sypia piaskiemjeszcze 15 dni a w ogóle moi rodzice wyjeżdżają z soboty na niedzielę na wczasy i TZ się do mnie wprowadza na ten czas mówi, że idzie do mnie i nic jego rodzice nie mówią a moi to w życiu by się nie zgodzili
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-30 o 19:07 |
|
|
|
#4173 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć, dopiero teraz miałam chwilę żeby przeczytać Wasze dzisiejsze rozmówki
![]() Ale dzisiaj skwar... ja cały dzień latam, ale teraz już jestem więc idę się uczyć.Fajne sukienki na tym linku co Lain? podała kilka mi się spodobało, ale ja w ciemno kupować nie będę.Też bym sobie nad jeziorko jakiś skoczyła ale muszę siedzieć i się uczyć, a TŻ w pracy. Za to w sobotę wieczorem sobie odbiję bo grila robię na działce .Kupiłam 3 malutkie fajniutkie body, bo idziemy z TŻ jutro do siostry i jej Maleństwa, oczywiście ubranka już miałam, ale nie mogłam się dzisiaj powstrzymać w sklepie P.S czy 5listna koniczynka przynosi szczęśćie? Bo dzisiaj taką śmieszną znalazłam
|
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
EJ! zapomniałam dostaliśmy się na Politechnikę
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-30 o 19:23 |
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Zarządzanie w sumie to samo co na licencjacie
|
#4177 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4178 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() super To teraz tylko owocnego poszukiwania pracy wiecie co, wróciłam z pracy po 16 i poszłam spać i dopiero wstałam... coś chyba zmęczona za mocno byłam... bo już nie pamiętam, kiedy ja sobie tak w dzień spałam
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziękuję żeby nie zapeszyć
|
#4180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-07-30 o 20:59 |
|
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
mogę mieć durne pytanie
po co używa się wodę termalną? bo ja nigdy nie miałam
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakieś tabletki by się przydały przeciwbólowe może tak na wszelki wypadek. Chusteczki higieniczne. I dobry humor oczywiście
|
|
|
|
|
#4183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To taka woda, którą pryskasz na twarz i ścierasz chusteczką i podobno suuuuuper odświeża i jest idealna na upały. Najlepsze jest w niej to, że można pryskać na makijaż i się nie rozmyje. Ja jeszcze nie kupiłam, bo pogoda się pogorszyła i mi szkoda było kasy na coś co kupię i nie będę używać, ale teraz znowu jest ciepło, to może kupię.
|
|
|
|
|
#4184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O tak klapki pod prysznic kupiłam za 3 zł Po kapelusz , wapno skocze jutro Aparat na razie naładowany, ale ładowarkę wezmę ![]() Cytat:
![]() Chusteczki zwykłe muszę dokupić, bo dzisiaj kupiłam takie nawilżane z lawendą do dłoni-ciekawe jak się sprawdzą ![]() Czy myślicie że jakieś bibułki matujące kupować czy to zbędne? W sumie jak kupię to wodę to chyba styknie ![]() Ubezpieczenie już też wykupiłam z Warty.. W sobotę pakowanie..
|
|
#4185 | |||
|
Zakorzenienie
|
wolne dziś miał
I milo spędziliśmy dzień Byliśmy w kinie na "Public enemies" - polecam I mamy w planie trzy filmy na sierpień![]() I na zakupach bylismy i leniuchowaliśmy w domu No i nie obyło sie bez wizyty w biurze, ale cóż No i bylismy w pizzeri, ja miałam pizzę a tż makaron, niedobre było, juz nigdy tam nie pójdziemy a było po drodze to zjechaliśmy i w ogóle bez smaku było i napchalismy się i wyszliśmy niezadowoleni Tżta makaron smakował jak taki z fixu a moja pizza była grubym cieście z jakąś dziwną mozzarelą, miala malo oliwek i była po prostu niesmaczna, najgorsza pizza jaką jadłam i dla tż najgorszy makaron.Cytat:
Wode termalna polecam z Vichy. Weź duży zapas kremow z filtremi i balsamów po opalaniu, bo na pewno szybko wychlapiecie Aha i buty do wody, bo nie dośc, ze jezowce to jeszcze przy samym brzegu są takie sliskie kamienie, do których przyczepione sa różne skorupiaki. W razie czego można je kupić na miejscu, bo są wszędzie i cena nie różni sie drastycznie od cen w Pl. I moze jeszcze jakis stoperan i coś na ból głowy i kaca![]() I jeszcze tak dodam, że na kazdym naszym zagranicznym wyjeździe zdarza nam się z tz jakis "wypadek" w wyniku którego lądujemy w aptece i powiem Wam, ze warto znać medyczne nazwy leków, bo wtedy z aptekarzem, który nipajumaju po angielsku czy niemiecku sie dogadacie. Ja akurat jakos sama z siebie zapamietuje takie nazwy, ale warto zwracac na takie reczy uwagę, bo lepiej nawet wypisać na kartce niż wozić z Polski tonę leków. a myślalaś, ze się nie dostaniesz? Gratulacje![]() Cytat:
Jejku jak ja liczę na to, że nam jakiś idżipt we wrześniu wypali![]() Do jutra ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() A bibułki to ja nie wiem, bo nie używam, jak używasz to weź, ale ja to uważam, za zbędny gadżet Tym bardziej, że tam pewni zuzywalabym jedną za drugą a woda termalna załatwi sprawę
|
|
#4186 |
|
Wtajemniczenie
|
A z moich planów nic dzisiaj nie wyszło. Jak chciałam jechać nad jeziorko to chmury przyszły i zonk. Na grila też straciłam ochote.
Za to skrapkowałam album dla jednej małej cudownej kruszynki ![]() A niedługo będę robić zaproszenia na ślub
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tu jest ten żel http://www.oriflame.pl/prod/offers/C...rontpage.jhtml Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2009-07-30 o 22:12 |
|
|
|
|
#4188 |
|
Wtajemniczenie
|
wróciłam po rowerku i padam... ale warto było bo po takiej jeździe zawsze mi się jakoś lepiej śpi
miłej nocki
|
#4189 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja używam bibułek bo ciągle się świece, więc jeśli masz ten sam problem to kup, ale wydaje mi się że na taki wyjazd to nie jest niezbędne, bo będzie gorąco więc świecić się będziesz pewnie cały czas , jeśli masz skłonną do świecenia cerę nie polecam bibułek formy Marion, są tanie ok. 15zł i jest ich 100, ale słabo wchłaniają sebum i chwilę potem już się świecę. Dzisiaj kupiłam inne " beauty formulas" jest och 50 w opakowaniu i kosztowały 12zł, koleżanka polecała, a ja dopiero jedną zużyłam i nie miałam się czasu przyglądać czy się świecę czy jeszcze nie, więc oceniać będę z czasem.oprócz "czegoś po opalaniu" czyli pewnie Ci chodziło o żel chłodzący polecam kupić też Pantenol tak na wszelki wypadek. My się tak spiekliśmy jedngo dnia w Chorwacji że cały wieczór spędziłam z gorączką w pantenolu .Nie zapomnij kostiumu kąpielowego ja raz zapomniałam![]() - krem nawilżający - okulary przeciwsłoneczne - pareo ( jeśli używasz ) - jakieś środki przeciwbiegunkowe ( różnie to bywa ) i przeciwbóloweyyyy no i chyba tyle oprócz tego co dziewczyny wymieniły ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
na swój ślub
|
||
|
|
|
#4190 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4191 |
|
Wtajemniczenie
|
yyyyy a po co tak wcześnie? Przecież masz ponad rok do ślubu![]() w przyszłym roku może zupełnie inne rzeczy będą Ci się podobały, inne zaproszenia itp. No ale to tylko moje zdanie. Ja zaproszenia będę robiła albo kupowała na 2-3 m-ce przed ślubem nie dajmy się zwariować...
|
|
|
|
#4192 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo i po co oo widze, ze cos przeskrobalas - nie dosc ze 5 ostrzezen to jeszcze ban chyba zaraz pobuszuje bom ciekawa ![]() ja polecam ta z La Roche Posay Cytat:
to co wkleilam to jest zwykly salon ![]() Cytat:
bo tak wieksza grupa to jest nieobliczalna - zapowiada sie cale stado, a dociera malo kto... ja w sobote bede grillowac nawet dwa razy najpierw u mnie w domu na wsi jest imprezka rodzinna - oczywiscie grill w ogrodzie a potem wieczorem jedziemy do znajomych, bo maja domek letniskowy kolo jeziora Dobczyckiego - i tam zostaniemy na noc - oczywiscie ponownie grill pewno mi juz bokiem wyjdzie (szczegolnie, ze jutro wieczorem tez idziemy na grilla Cytat:
to wy nie studiowaliscie finansow? ![]() kupilam sobie dzis super galaretke po opalaniu o zapachu brzoskwiniowym
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-30 o 23:21 |
||||
|
|
|
#4193 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja 2-3 miesiące przed ślubem będę zaproszenia rozdawać no i obrona będzie i dlatego wszytsko tak wcześnie
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-07-30 o 23:50 |
|
|
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje ![]() A my spędziliśmy miły wieczór w restauracji na kolacji przy świecach Było pięknie Osobny stolik w ustronnym miejscu, super obsługa i wszystko za free ![]() A jutro składam CV do szkoły. Poszukują anglisty na pół etatu, dla mnie to w sam raz
|
|
|
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ide spać póki mi sie jeszcze chce
|
|
#4196 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
no w sumie z taką średnią to by było dziwne, ale ja jestem panikara
tak, ten kierunek co teraz leziemy to zarządzanie przedsiębiorstwami(w aspekcie kasiurki czyli finansów), a nie samo zarządzanie w sumie to to samo co finanse, najlepsze jest to, że będziemy mieli przepisy bo u nas na uczelni mieliśmy zajęcia z tymi samymi wykładowcami cześć idę zaraz ostatni dzień do tej pracy
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-31 o 08:27 |
|
|
|
#4198 |
|
Wtajemniczenie
|
a czemu ostatni??... coś mnie ominęło
??
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-07-31 o 09:06 |
|
|
|
#4200 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Aż nie mogę uwierzyć, że tak mało miałam do nadrobienia hihi. Dobrze że dzisiaj chłodniej, bo po wczorajszym upale się kiepsko czułam, wieczorem myślałam, że głowa mi pęknie. Kasiu gratuluję SUM 2 lata to pewnie Ci zlecą szybciutko.kubusewa dzień dobry
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2009-07-31 o 09:02 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

super było, ale leżeliśmy przy samych dzieciakach
durne są i sypia piaskiem

ale muszę siedzieć i się uczyć, a TŻ w pracy. Za to w sobotę wieczorem sobie odbiję bo grila robię na działce

)

Tżta makaron smakował jak taki z fixu a moja pizza była grubym cieście z jakąś dziwną mozzarelą, miala malo oliwek i była po prostu niesmaczna, najgorsza pizza jaką jadłam i dla tż najgorszy makaron.
Gratulacje
, jeśli masz skłonną do świecenia cerę
.