|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem szczęśliwa
Dużo na ty forum o smutku i użalaniu się więc postanowiłam to przerwać i napisać że jestem strasznie szczęśliwa
DOSTAŁAM DZIŚ PRACĘ!!!!!!!!!!!!!!!! 2 miesiące poszukiwań, ale w koncu happy end!!! Poza tym mój TŻ kilka dni temu też zmienił pracę, na lepszą oczywiście, więc upajamy się póki co naszymi małymi "zwycięstwami". Pozdro dla wszystkich
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jestem szczęśliwa
Nareszcie coś optymistycznego
Oshinku i oby tak dalej , moje gratulacje |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
miło się czyta takie posty
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajnie! No to dzień zaczął się super, kiedy od razu trafiam na takie posty!
Bardzo Wam gratuluję ![]() Ja też mam świetny humor A dziś jeszcze pączki, pączki, pączki... uwielbiam pączki. Jak tu się nie cieszyć?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Oshinek gratuluje
nie ukrywam że zazdroszecze, ehh Może ja też kiedyś umieszcze taki post. |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję Oshinek
Zyczę powodzenia w nowej pracy!
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
Naprwdę super się czuję, Taverney przypomniałaś mi że dziś można zajadać się pysznymi pączkami Joey cieszę się bardzo że udalo mi się właśnie z tą pracą bo będe mogła się dużo nauczyć. Przede wszystkim rozmowy z kontrahentami i negocjowanie cen, również po angielsku, bo firma zajmuje się eksportem, fakturowanie i nadzorowanie środków w magazynie i co mnie cieszy najbardziej sprawy kadrowe(nigdy wcześniej tego nie robiłam)- przyswoję sobie trochę wiedzy z zakresu prawa pracy Mrowkasz jeszcze niedawno pisalam w jakimś wątku o poszukiwaniu pracy(o tym jakie wynagrodzenie mi proponowano- paranoja) i cieszę się, że ktoś w końcu docenił mnie, bo przyznaję że jestem dalej w szoku bo pierwszy raz w życiu ktoś zaproponował mi wynagrodzenie wyższe od tego jakie chciałam Buziaki dla wszystkich i zajadajmy się pączkami!!!!!!!
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Moje gratulacje !!
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluje
u mnie po burzy wyszlo slonce i jest dobrze :d pozdrawiam Was
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
gratulacje
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
wreszcie cos wesołego!
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
ja w miare tez jestem szczesliwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#14 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Moje gratulacje Oshinek
Ale nawiązując do Twojej wypowiedzi, to coś w tym jest, że chętniej dzielimy się swoimi troskami niż sukcesami. Może to skromność, a może to jest lęk przed zapeszeniem. Ja dzisiaj też miałam bardzo dobry dzień. Domknęliśmy sprawy z serwerami i lada moment będziecie hulać na nowych. ![]() Czeka mnie jeszcze bardzo miły wieczór ze znajomymi i rozpusta żarciowa. Zrobiłam lasagne ze szpinakiem i canelloni z mięskiem oraz będą pączki. Tych już nie robiłam, taka zdolna to nie jestem
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze raz dzięki
Wiecie co cieszę się jak małe dziecko, pewnie będzie trochę stresu jak to na początku, ale wierzę w siebie, wiem że dam radę i nie mam zamiaru zamiartwiać się na zapas
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
cieszymy sie razem z toba
|
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też się cieszę, wiem jaka to radość dostać dobrą pracę.
![]() Dzisiaj wracałam sobie z pracy nowa drogą - przez las, bardzo wąska, bo po obu stronach wielkie zaspy śniegu, szosa niby sucha ale dziurawa jak ser szwajcarski, nawet nie można przycisnąć . No więc (wiem, że tak się zdania nie zaczyna, ale jakoś mi tak zawsze wygodnie) jadę sobie po tym "serze" i uważam, aby kołanie nie urwać, muzyczka gra cicho, wokół zaśnieżone korony drzew i nagle stwierdzam - JESTEM SZCZĘŚLIWA Nie mam poważnych problemów, mam pracę, dom, dziecko, miłość, rodzinę... czemu więc tak rzadko zdaję sobie z tego sprawę, tak świadomie to odczuwam? Może dziś to zasługa tych pączków, co się nimi objadłam w pracy?
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
I ja też chciałam napisać coś optymistycznego!
Po pierwsze otwarłam przewód doktorski bez przeszkód ![]() ![]() Wszystko poszło super, nawet dostałam w podzięce cmoka w łapkę od promotora i stwierdzenie, że wszystko było tak jak powinno być (a raczej trudno mi go zadowolić)!! Ale najważniejsze to moja własna satysfakcja z dobrze wykonanej pracy!! No a dziś stwierdziłam, że należy 'oblać' sukces i kupiłam sobie wymarzone, wyśnione, wytęsknione perfumy (na Allegro ale i tak nie tanie jak dla mnie ). Już nie mogę się doczekać przesyłki Pozdrawiam i życzę małych/wielkich zwycięstw Edytowane przez elsi Czas edycji: 2006-04-03 o 08:16 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję!
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez sie dolacze do gratulacji, znalesc dzisiaj fajna prace to jak wygrac dobry casting to super serialu
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Elsi
Dziś był pierwszy dzień w nowej pracy, jestem zadowolona, trochę minie zanim się w to wszystko wdrożę, ale będzie ok. Jutro jadę do Radomia negocjować ceny z przyszłym kontrahentem- od razu na głęboką wodę, więc trzymajcie kciuki
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
również gratuluję i trzymam kciuki za jutro
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
I ja gratuluję
Pierwszy dzień za Tobą więc powodzenia na nowym stanowisku i szybkiego "wciągnięcia" się w pracę .
|
|
#24 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
gratuluje
![]() no ja tez jestem jako taka szczesliwa.
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
dzis to i ja jestem szczęśliwa
bo świeci słonko i jakos tak mi wesoło
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Największym moim sukcesem będzie (kiedyś) znalezienie, w wyniku tego doktoratu, pasjonującej i rozwijającej pracy Tym bardziej gratuluję Tobie I życzę powodzenia! Ale sądząc po tym, co - w kilku wątkach - wyczytałam między wierszami o Tobie w Twych postach, na pewno sobie poradzisz!Ale i tak trzymam kciuki - szczęścia nigdy za dużo!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

ja w miare tez jestem szczesliwa