![]() |
#871 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Duzo zdrowka dla ciebie i synka i czekamy tutaj na Was oboje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sliczne ![]() A ten aparat Dopplera to chyba wczoraj kupila mi wczoraj moja mama...nie wiesz moze ile takie cos kosztuje, zebym mogla jeszcze ja przekonac, zeby to oddala do sklepu?? ![]() Bravurko trzymam mocno kciuki... ![]() Wiem, ze to nielatwe, ale dla wlasnego dobra musisz sie starac opanowywac nerwy... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-07-31 o 09:27 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#872 | |
Zadomowienie
|
Ravenne- biedulka, kanałowe to nic przyjemnego, ale trzeba wyleczyć!
karenina -wklej zdjęcia naszyjnika i body ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() domi, carolans - kolejne skopane Mamusie!!! ![]() I Domi uważaj na siebie, nie sprzątaj za dużo, Ty lepiej usiądź gdzieś i zajmij się ![]() bravurka - trzymaj się dzielnie. Myśl pozytywnie, nie możesz się nastawiać tak negatywnie!!! Trzymamy kciuki za Ciebie żeby udało się jeszcze zatrzymać Synka jak najdłużej w brzuszku!!! ![]() i znów piątek!!! niewiarygodne jak ten czas szybko leci! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
E tam to tylko tak brzmi...no i kosztuje... ![]() ![]() A fotki zrobie i wstawie... ![]() Cytat:
![]() My sie ostatnio smiejemy z malzem, ze kiedy jak zostawalismy w lozku rano godzinke po przebudzeniu czy wiecej to wiadomo na co poswiecalismy ten czas... ![]() ![]()
![]() |
#874 | ||
Zadomowienie
|
Witam serdecznie. Nam się dziś udało wstać trochę wcześnie i lecę po zdjęcia do fotografa. Będę je mieć na płytce to Wam wkleję:P
Cytat:
![]() Cytat:
![]() carolans ja też myślę o tej herabatce ale najpierw zapytam gina czy mogę ją pić bo biorę również feminatal i nie chciałabym przecholować z witaminami. A rożek śliczny ![]() Widze że na topie badanie na toksoplazmozę. Ja miałam robione na samym początku i mam wynik ujemny. Jak byłam mała to miałam toksoplazmozę ale ją wyleczyłam i ginka mówi że teraz już się nie zarażę. Nie wiem dlaczego ale mam nadzieje że ma rację. Lecę po zdjęcia. Buziaki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Raczkowanie
|
Cześć wam mamusie
![]() ![]() byłam w sklepie z siostrzenica kupiłam body 2 pary dzidziusiowi az niemogłam sie powstrzymać zeby niekupic już czegoś ![]() ![]() ![]() ![]() APROPO KUPOWANIE PRZEZ INTERNET CZY TO JEST DOBRE BOJE SIE TROCHE ZAMAWIAC PRZEZ NETA BO ALBO NIEPRZYWIOZA TEGO CO CHCIALAM ALBO COS BEDZIE Z TYM TOWAREM NIETAK,JAK ZWYKLE MAM GLUPIE MYŚLI NA TEN TEMAT ALE MOGE SPRAWDZIC COS I UDOWODNIC SOBIE ZE TAK WCALE NIEJEST. ![]() ![]()
#876 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Bravurko, trzymaj się ![]() A ja mam dzisiaj po południu kontrolną wizytę u gina - zalecenie poszpitalne... Nerwy już od wczoraj mi chodzą ![]() Trzymajcie za nas kciuki, odezwę się wieczorem.
![]() |
#877 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tez mialam takie obawy co do kupowania przez internet, ale jak do tej pory mam tylko dobre doswiadczenia... ![]() Dobra, to co kupilam wczoraj...troche tego jest wiecej niz myslalam... ![]()
![]() |
#878 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do łózka to faktycznie coś w tym jest ![]() ![]() ![]() katekatee- czekamy na zdjęcia ![]() gissh- ![]() ![]() karenina- piękne ciuszki!!! Jak Wam zazdraszczam , ze możecie kupować juz kolorowe ubranka! Ja wciąż biele i żółcie ![]() Super że Dudziakowa wychodzi ze szpitala!!! Pozdrowienia i czekamy na Ciebie!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Raczkowanie
|
Dziękuję mamuśki za gratulacje.
![]() Karenina czy byłaś na jakimś specjalnym masażu, bo jest tych różnych odmian. Ja też chciałabym pójść się pomasować żeby dać ukojenie zbolałym pleckom ale te upały mnie zniechęcają. Poza tym po takim klasycznym masażu z ustawianiem kręgów zawsze mnie później b. bolało. Elank nie wiem jak gin obliczył długość. Miał kółko z podziałkami, pokręcił nim trochę i mi podał wynik. Idę dziś do teatru na Maternę - Hipnoza. Nie znam drugiego aktora bo to zawsze jest niespodzianka, ale bardzo obstawiam młodego Sthura albo Więckiewicza.
#880 |
Raczkowanie
|
Śliczne ciuszki kupujecie. Ja dostałam od siostry tz wór i 4 reklamówki rzeczy.
![]()
#881 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na tym czyszczeniu zebow to maly sie denerwowal tymi odglosami i caly czas kopal wiec ograniczylysmy procedury do minimum... ![]() Cytat:
Ja juz wczesniej i tak kupowalam zolte, zielone, pomaranczowe, fioletowe, kremowe itp...zreszta teraz tez...bo lubie te kolorki... ![]() Cytat:
![]() Masaz jest super delikatny, ale tez czuje co jest rozmasowane i naprawde pomaga...chodze 2 razy w tyg... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
witajcie!
Bravurko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No wlaśnie gdzie jest Brombusia? ![]() A ja wczoraj mialam takie akcje w pracy, że nawet nie zdązylam Was poprosić o trzymanie kciuków pzred wizytą u gina.... ![]() Czegoś sie dowiedziałam,,,, ![]()
#883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#884 |
Wtajemniczenie
|
Konspiracjo ja dziś ciężko myślę to jakie różowe czy niebieskie
ja obstawiam niebieskie |
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zadomowienie
|
Dziewczynka ????
|
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Raczkowanie
|
ja też niebieskie
![]() Ela, jeśli chodzi o czyszczenie zębów, to jak najbardziej można je zrobić - kilka jest sposobów, z tego co pamiętam to ultradźwięki i piaskowanie i coś jeszcze. Ja byłam raz na piaskowaniu - efekt jest fajny, ale ten smak tego proszku przez godzinę... ohyda... z trudem tam wytrzymałam...
#887 |
Zadomowienie
|
Bravurko-musi być dobrze trzeba w to mocno wierzyć my wszystkie jesteśmy z Wami
![]() o widać że już prawie wszystkie wiedzą kto w brzuszku siedzi ![]() ![]() ale mam przeczucie że to chłopak bo tak mocno wierga że nie wiem skąd takie małe ma tyle siły gołym okiem widać jak puka ![]()
#888 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Zakorzenienie
|
No więc ponieważ u mnie już było wcześniej wrożone, nie będę Was dlużej trzymac w niepewnosci
![]() SYNEK, SYNUŚ, SYNECZEK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko Madzia i Belladonna miały rację ![]() Jestesmy z Tż przeszczęsliwi, a mąż to do kwadratu ... ![]() Zdrowiutki, wazy 480g w 22 tyg. Proszę o zmianę na kolor niebieski ![]() A powiem Wam że mielismy też 3D i mały jest małym uparciuchem, bo sie na nas totalnie wypiął... Buźki nie chciał pokazać, tylko łepek tyłem i śliczne uszka podejrzeliśmy no i w końcu lekarz z boku wychwycił jakoś klejnoty. Podobno to pewne, bo na moje delikatne próby upewnienia sie czy to nie mogą sie jeszcze okazać narządy żeńskie, lekarz stwierdził, że on takich nigdy nie widział nawet u dorosłej kobiety... ![]() ![]()
#890 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I jak zwykle przeczucie płci mnie nie myliło ![]() Jak wy się cieszycie, to ekstra ![]() Jeśli chodzi o mnie, to zawsze chcialam pierwszego chłopca mieć - i się udało ![]() ![]() W pewnym momencie, gdzieś tydzień po tym, jak się dowiedzieliśmy o ciąży, byłam u bioenergoterapeutki, która mi zasugerowała, ze będzie dziewczynka... i tak się zafiksowałam na tej mysli że zaczęłam bardziej chcieć dziewczynki. A potem to już wszystko mi było jedno. I jest dobrze tak, jak jest... Tylko mamy problem z imieniem, bo mamy odmienne gusta - ale dwa, które obojgu nam się podobają to Bartłomiej i Krzysztof... chociaż ja zawsze chciałam Mikołaja...
![]() |
#891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z imieniem u nas też bedzie dużo pracy ![]()
![]() |
#892 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Raczkowanie
|
konspiracja - gratuluje synka kochana.
JA MYŚLAŁAM NAD IMIENIEM KTÓTKO ALE ZDECYDOWALIŚMY SIE NA MAŁEGO WIKTORA ALE WCZEŚNIEJ MIAŁ BYĆ ŁUKASZ LUB MATEUSZ LUB NORBERT ![]() TERAZ JUŻ TYLKO WIKTOR JEST U MNIE W BRZUSZKU.nikolka spi troche odpczynku po obiadku i może jak kochanie moje wróci z pracy to pójdziemy na spacer z dzieciakami.ide sie położyć na godzinke. DZIUDZIAKOWA - CIESZĘ ŻE JUŻ NIEDŁUGO POPISZEMY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#894 |
Raczkowanie
|
A to ciuszki dla wiktora
![]()
#895 |
Zakorzenienie
|
Witam moje ulubione Brzuchatki
![]() No tak, Mama mi czas organizuje ![]() Poza tym, chcemy jechać nad te morze, w niedzielę albo poniedziałek, więc piorę, prasuję, kupuję etc. Dziękuję, że zauważyłyście, że mnie nie ma ![]() Zmarzenko gratuluję córeczki ![]() Konspiracjo gratuluję syneczka ![]() Bravurko ![]() Mam nadzieję, że Cię nawodnią i że Mały jeszcze się nigdzie nie będzie wybierał przez kilka najbliższych tygodni. Ja też zrobiłam wczoraj małe zakupy dla Małego, bo koleżanka otwarła sklepik z dziecinnymi ciuszkami, ma tam używane i nowe, a że dostałam rabat ![]() ![]() Nie omieszkam się pochwalić, jak tylko znajdę trochę czasu Gissh ![]() Ja dzisiaj też lecę na wizytę, bo mi kazał przyjść przed wyjazdem, żeby skontrolować te moje bóle, w sumie w tym tygodniu, już mnie podbrzusze nie boli, ani mi tak brzuch nie twardnieje ( tamto musiało być z nerwów), ale dla świętego spokoju, jego i mojego, jeszcze tam dzisiaj zajrzę. Tylko mi się nie uśmiecha siedzieć znowu w poczekalni 2 godziny ![]() W każdym razie, trzymajcie za mnie też kciuki, żeby było w porządku, bo nad morze chcę ![]()
#896 |
BAN stały
|
dziekuje za kciuki ;*
![]() ja już po zabiegu. strasznie dziwnie to wygląda jak tak igłe wbijają w brzuch narazie jest ok chociąz wody się dalej sączą wiec to juz na 100 procent jest przebicie pęcherza płodeowego i teraz to już można tylko leżeć i czekać na poród. póżniej dodam fotki z dzisiejszego usg ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- konspiracjogratuluje synka ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- brombusiatrzymam kciuki za wizyte. napewno wszytko będzie dobrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- paczka22ciuszki cudowne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- karenina19 oczywiście ciuszki tez przecudowne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#897 | |||
Zadomowienie
|
Pan fotograf jeszcze nie ma zdjęc
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() gissh trzymamy kciuki za wizytę napewno będzie dobrze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#898 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
My dumalismy na imieniem kolo tygodnia...zrobilismy oboje swoje listy z 6 imionami, wybralismy wspolne i na koniec mielismy 3 imiona, ktore nam obojgu sie podobaly i teraz nasz synek ma imie, ktorego nie bylo na liscie i nigdy nawet nie przyszlo mi do glowy...uslyszalam je calkiem przez przypadek i...jak tylko uslaszalam to stanala mi przed oczami postac slodkiego malego chlopczyka z ciemnymi wloskami i cudnymi oczkami, podobnymi do tatusia...i juz wiedzialam ![]() Cytat:
Pewnie, ze zauwazylysmy, ale poniewaz okolicznosci wyjatkowe to wybaczamy... ![]() Czekam na fotki nowych nabytkow dla dzidzi i trzymam kciuki za wizyte ![]() Cytat:
![]() ![]() A jak sie czujesz ogolnie? I jak tym sprawy z tz'tem? ![]() Gissh kciuki zacisniete ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-07-31 o 14:37 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
BAN stały
|
ogolnie czuje się beznadziejnie. a z tżetem tez nie za ciekawie no ale jakoś się zmusił żeby nas odwiedzic
|
![]() ![]() |
![]() |
#900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdjęcia widziałam i miałam Ci napisać, że przystojniak z Twojego Syneczka ![]() A film z USG ile razy widziałaś? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.