P o K a Z się, czyli jak przy niskim wzroscie byc F I T ?! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-28, 23:30   #91
ines25
Rozeznanie

Dot.: P o K a Z się, czyli jak przy niskim wzroscie byc F I T ?!

Neitka, bardzo malenko ważysz! Wrzucisz swoje fotki?

ines25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 23:41   #92
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Jak tylko Tż sprodukuje postaram się jutro. Zapewniam, że nie wyglądam na swoją wagę. Nie wiem już, co mam zrobić ze swoją sylwetką :/

neitka
neitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 23:59   #93
vette
Zadomowienie

neitka:Mamy podobne marzenia!teraz tylko o nie walczyc! a wiadomo razem razniej

Tak czytam i uwierzyc nie moge..., ze przy takiej wadze mozesz byc nie zadowolona ze swojej figury. Schudlam podobnie jak Ty/5kg/co w obwodach daje 4/5 cm mniej. Uda i talia to inna historia ... tu sie trzeba poswiecic ... ale zauwazam roznice. Chocby po ciuchach. W jakim czasie zeszczuplalas?

Cos jest nie tak, moze sie zle mierzysz? moze waga jakas niewiedzona...
A najlepiej wstaw fotki, bedzie wiadomo.

Co do 40 kg. Roznie to sie rozklada u kazdego, sama jestem zdziwiona jak baaardzo roznie. Moja znajoma wazy 41 kg, wzrost 158 i wyglada normalnie... nie jest wychudzona... Gdybym to ja wazyla te 41 kg bylabym chodzacym wieszakiem. Nie ma co sie sugerowac ...
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 00:05   #94
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Schudłam szybko, bo jestem teraz na diecie Dukana (normalne zdrowe odżywianie przez trzy miechy nic nie dało) a różnica to 0.5 cm w udach. Żeby było śmieszniej mój maleńki biust, którego utraty się obawiałam - nawet nie drgnął. Vette, Kochana, widzisz przecież moje wymiary i są zupełnie inne, niż możnaby się spodziewać. Też myślałam, że waga wariuje, ale ważyłam się na kilku :/

neitka
Stary 2009-07-29, 00:06   #95
ines25
Rozeznanie

Vette dokładnie! Ja np. nie chciałabym nigdy ważyć mniej niz 47-48kg (taką wagę bym chciała ) bo już przy tej wadze wyglądałam kiedyś bardzo szczupło, no poza nogami, które zawsze były moim utrapieniem... szczególnie łydki Mam koleżankę która waży przy tym samym wzroście 10kg mniej niż ja a z grubsza wyglądamy dość podobnie.
Trzeba też pamiętać, że tłuszczyk waży mniej niż mięśnie i kobieta która ma więcej tkanki mięśniowej będzie ważyła więcej niż druga przy identycznych wymiarach z przewagą tkanki tłuszczowej.
Vette a ile Ty obecnie ważysz?

Edytowane przez ines25
Czas edycji: 2009-07-29 o 00:11
Stary 2009-07-29, 00:31   #96
vette
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neitka Pokaż wiadomość
moje wymiary są zupełnie inne, niż możnaby się spodziewać. Też myślałam, że waga wariuje, ale ważyłam się na kilku :/
szok

Cytat:
Napisane przez ines25 Pokaż wiadomość
Trzeba też pamiętać, że tłuszczyk waży mniej niż mięśnie i kobieta która ma więcej tkanki mięśniowej będzie ważyła więcej niż druga przy identycznych wymiarach z przewagą tkanki tłuszczowej.
Dobrze, ze o tym wspomnialas!

Wazylam kiedys 44 kg i podobno mnie juz prawie nie bylo...wiec pewnie te 48 kg byloby optymalnie. Tak jak u Ciebie. Tylko kwestia utrzymania tej wagi. Poki co cwicze, nie chce schodzic z wagi...chce sie pozbyc tluszczu. Zobaczymy co z tego wyniknie. Moze to bedzie rownoznaczne z utrata kolejnych kg?

ines: Znowu cos mnie ominelo?! jakie lydki? ja w nich nic utrapieniogennego nie zauwazylam?!. Mam podobne i je lubie gorzej z 53 cm udziskamimoimi rzecz jasna.

Teraz waze 50 kg. Tak jak sobie wymarzylam prawie 4 miesiace temu.

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2009-07-29 o 00:34
Stary 2009-07-29, 10:02   #97
uaremyheroine
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
uaremyheroine: dzieki serdeczne za rady! tak juz mam wszystko idzie mi w talie i uda dlatego pytam ...
Pas juz zakupilam, a co do hh mam watpliwosci. Podobno tylko ubija tluszcz. Nie ma szans na jakies spektakularne efekty.

justcassie i ludwila : witam i zapraszam do dyskusji
spytalam sie przed wyjazdem kolezanki o hh. powiedziala mi, ze daje naprawe super efekty, jednak jak odstawila hh na jakis miesiac, to powstaly jej boczki

uaremyheroine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 14:56   #98
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Zdjęcia zrobione Proszę zauważyć, jak dyskretnie wycięłam swoją twarz

Wszelkie wypowiedzi krytyczne i porady mile widziane
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 29072009425.jpg (161,4 KB, 876 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 29072009427.jpg (161,3 KB, 725 załadowań)

neitka
Stary 2009-07-29, 15:50   #99
ines25
Rozeznanie

Neitka, figurę masz świetną jednak ja bym ją umięśniła i ujędrniła Wg mnie jesteś bardzo proporcjonalnie i ładnie zbudowana i masz świetny "materiał" do stworzenia pięknej, wysportowanej sylwetki No i moim zdaniem absolutnie nie masz z czego chudnąć! Wszystko jest jak najbardziej na swoim miejscu Poćwicz, zdrowo się odżywiaj i będzie ideał!

Edytowane przez ines25
Czas edycji: 2009-07-29 o 15:51
Stary 2009-07-29, 16:33   #100
vette
Zadomowienie

neitka: Podoba mi sie Twoja figura!
Nie masz co narzekac na talie bo proporcje masz bardzo dobre.
A nogom brakuje jedynie czestszych treningow... beda mialy wtedy wyrazniejszy ksztalt ... Popracowalabym tez nad 1/2 cm tluszczyku na udach....ale nie wiecej. Do dziela!
Stary 2009-07-29, 19:12   #101
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

To nie jest takie proste - ja się wzięłam za dietę, bo ćwiczenia nie pomagały. Bardzo dziękuję za miłe słowa, * :teoretycznie najlepiej by było, jakbym zaczeła ćwiczyć siłowo, kłopot w tym, że ja się wtedy rozrastam. Tak, łatwo mi przybywa masy mięśniowej, a tłuszcz spalam baaaardzo powoli i to jest mój główny problem

Mimo wszystko spróbuję sobie jakieś najprostsze zestawy siłowe z netu i moooże się zmobilizuję do treningu HiiT

neitka

Edytowane przez neitka
Czas edycji: 2009-07-29 o 19:21
Stary 2009-07-29, 20:37   #102
Elfik333
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Elfik333 GG do Elfik333 Send a message via Skype™ to Elfik333

Cytat:
Napisane przez ludwila Pokaż wiadomość
Ja nie potrafie. Moim zdaniem nie zjedzenie choćby kęsa moze byc obrazliwe...no i raczej ciezko jest sie opanowac kiedy na stole jest pelno smakolykow
Ja np. Kiedy jestem u kogos to jem tak jak kazdy, ale mniejsze porcje..duuzo mniejsze. Potem nie mam wyrzutow sumienia, bo nastepnego dnia podwojna ilosc cwiczen.Da sie wytrzymac
A ja mam wraźenie, źe najgorzej jest zacząć, pierwszy kawałeczek, odrobinka a to jak juź tyle zjadlam to jescze skraweczek nie zazkodzi taka jestem, miękka...

Cytat:
Napisane przez ines25 Pokaż wiadomość
Vette, Elfik jeszcze raz dziękuję za kompelmenty. Może dużo od siebie wymagam ale uwazam je za troszkę niezasłużone To nie jest taka udawana skromność tylko naprawdę pracuję nad tym by lepiej wyglądac bo ja zachwycona nie jestem
Vette czy mi się coś wydaje czy wstawiałaś juz gdzieś jakieś swoje fotki? Bo tak kojarzę, że gdziesz widziałam chyba Twoje nogi i tak mi się wydawało że masz podobną budowę do mnie tylko ciało dużo jędrniejsze

Wstawiam jeszcze jedną fotkę bardziej naturalną z wakacji gdzie ramiona troszkę widać
http://img252.imageshack.us/i/p1030444z.jpg/
Kiedyś miałam kompleksy, że mam szerokie ramiona i plecy a od jakiegoś czasu co raz bardziej mi się to podoba (moje plecy są też w wątku o pleckach "pokaż tyły" czy jakoś tak)
Edit: Vette przejrzałam szybciutko wątek o pleckach i znalazłam Twoje! Są super, szczególnie ramiona
Moim zdaniem i tak wyglądasz świetnie.

Cytat:
Zadalas baaaaardzo ciezkie pytanie. Trzeba sie pilnowac to po pierwsze, a po drugie wszystko w rozsadnych ilosciach. 2/3 godziny przed snem. Latwo napisac, trudniej wykonac.
Co to to tak!

Cytat:
Napisane przez dog in the wood Pokaż wiadomość
Jezeli chodzi o pokusy to kwestia samozaparcia. Ostatnio bylam na urodzinach wj restauracji we Wloszech. I zjadlam doslownie 2 kawalki pizzy nie ruszylam w ogole owocow morza poza jednym kawaleczkiem miesa. A u nich kolacja sklada sie z 3 dan pierwszych i drugiego i jeszcze cos a na koncu ciastka. Zeby nie jesc wyszlam na dwor na papierosa
Jej uwielbiam włoskie jedzenie, włoskie słońce, orzechy i facetów! Byłam tam zimą i było naprawdę bosssko! Mam nadzieje, źe jeszcze tam wrócę a później będzie znów 3 kg +

Cytat:
Napisane przez JustCassie Pokaż wiadomość
Ulec pokusie ciężko ale wystarczy odpowiedziec sobie na pytanie co lepsze czy chwilowa "rozkosz" z jedzenia czy długofalowa "rozkosz" kiedy zobaczysz swoje piękne ciało w odbiciu w witrynie sklepowej, kiedy widzisz zazdrośc w oczach koleżanek lub kiedy twój TŻ patrzy na Ciebie jak na 8 cud świata No chyba nie musze sie was pytac co wybieracie
Święte słowa! Cyba wydrukuje to zdanie i przykleję na lodówkę!

Cytat:
Dołączam się, aktualnie nieziemsko sfrustrowana po lekturze wątku
Mam 21 lat i 161 cm (rok temu miałam jeszcze 158 - późno mi się urosło)
Ramiona:94
Biust:80 cm
Talia: 65
Biodra: 90
Udo:51
łydka: 35
A teraz zonk, który mnie tak sfrustrował. Ważę 45 kg!!!!
To ile ja muszę ważyć, żeby moje nogi nie były masywne?! 40? Toż to anoreksja...
Cwiczyłam aerobic, biegałam, teraz jestem na diecie - nic nie rusza moich wymiarów Jak ważyłam 49 to były identyczne. 4 kg i żadnej różnicy....
Odrobinę mi lepiej ;* ale co ja mam zrobić ze sobą?

Vette - marzę o wysmukleniu ud i talii - to podobnie jak Ty prawda?
Nie masz przecieź kolosalnie wielkich tych ud! Dobrze, źe wkleiłaś swoje fotki. Po twoim opisie myślałam, źe jesteś bardzo masywna a tu proszę jaki lachon!
Fajne zdjęcie w avatarze!

Cytat:
Schudłam szybko, bo jestem teraz na diecie Dukana (normalne zdrowe odżywianie przez trzy miechy nic nie dało) a różnica to 0.5 cm w udach. Żeby było śmieszniej mój maleńki biust, którego utraty się obawiałam - nawet nie drgnął. Vette, Kochana, widzisz przecież moje wymiary i są zupełnie inne, niż możnaby się spodziewać. Też myślałam, że waga wariuje, ale ważyłam się na kilku :/
A moźesz wrzucić jakiś link z opisem tej diety? Moźe się przerzucę?!

Cytat:

Przez takie fotki to dopiero moźna wpaść w kompleksy, dziewczyny wyglądacie super! Serio! Ja nigdy się nie odwaźę wkleić swoich fotek w bikini.

Byłam dziś na superaśnej wypaśnej sałatce z grillowanym kurczakiem. Nigdy nie jadłam tego typu sałatki z melonami i ananasem. Smakowło super i taka duźa porcja. Okopisty talerz o średnicy 24 cm. Jak będziecie kiedyś w Myślenicach to koniecznie musicie odwiedzić lokal "U Babci Mailny".

Tak źe dziś juź w mojej diecie więcej zielonego! Mam nadzieje, źe jutro teź będzie jeszcze lepiej.

Pozdrawiam, miłego wieczorku!

Edytowane przez Elfik333
Czas edycji: 2009-07-29 o 20:38
Elfik333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 21:01   #103
vette
Zadomowienie

Cytat:
Mimo wszystko spróbuję sobie jakieś najprostsze zestawy siłowe z netu i moooże się zmobilizuję do treningu HiiT
Wystarczy zaczac.. a jak juz zobaczysz efekty to nie bedziesz chciala przestac. Regularne cwiczenia sa jak narkotyk i te endorfinyyy

Elfik : ale kusisz! az chce sie jechac do Myslenic
Nie zdziwie sie jak w najblizszym czasie przejazdem tam sie zatrzymam.

Dziewczyny! pomozcie mi stworzyc tygodniowy plan treningu.
Mam do dyspozycji 30/40 min dziennie. Cwicze silowo z obciazeniem, tamilee, 8 minutowki buns, legs, brzuch na drazku, stretching nog, skakanka, rolki. Jak byloby najbardziej efektywnie i z korzyscia dla moich nog i brzucha. Poki co cwicze bardzo chaotycznie... Czy lepiej bedzie np. jeden dzien poswiecic na brzuch, a drugi na reszte czy jakos zupelnie inaczej?.
Stary 2009-07-29, 21:12   #104
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Cytat:
Napisane przez Elfik333 Pokaż wiadomość

Nie masz przecieź kolosalnie wielkich tych ud! Dobrze, źe wkleiłaś swoje fotki. Po twoim opisie myślałam, źe jesteś bardzo masywna a tu proszę jaki lachon!
Fajne zdjęcie w avatarze! !
Nie są kolosalnie wielkie, ale są większe niż bym sobie życzyła
W avatarze Tż

Cytat:
A moźesz wrzucić jakiś link z opisem tej diety? Moźe się przerzucę?!!
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...304067&page=85 <-- zapraszam

Cytat:
Wystarczy zaczac.. a jak juz zobaczysz efekty to nie bedziesz chciala przestac. Regularne cwiczenia sa jak narkotyk i te endorfinyyy
Ja wiem ale moje ciało nie wygląda na osobę, która uwielbia aerobik (co prawda z płyty, ale jednak) , prawda?
Chętnie się podpisze pod Twoim pytaniem

neitka
Stary 2009-07-29, 21:20   #105
vette
Zadomowienie

neitka: jest jedrne... wiec czego ma nie wygladac? ale miesnie moglyby byc bardziej zarysowane

Cytat:
No to czekamy na odzew kogos z pomyslem.
W koncu to nie sztuka cwiczyc bez opamietania ... musi to miec jakis sens. Za eksperta sie nie uwazam wiec chetnie poslucham kogos kto ma pojecie...

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2009-07-29 o 21:23
Stary 2009-07-29, 21:35   #106
ines25
Rozeznanie

Vette, szczerze pisząc polecałabym zrezygnować z 8 minutówek na rzecz sensownego treningu siłowego całościowego. I tak np. polecam bardzo fajny trening ze sztangielkami http://super-sylwetka.pl/sztangielkowy_full_wypas.php lub np. http://super-sylwetka.pl/trening_w_w...h_domowych.php do tego oczywiście stretching
Proponuję np. tak:
poniedziałek: trening siłowy
wtorek: HIIT
środa: trening siłowy
czwartek: wolne!
piątek: HIIT
sobota: trening siłowy
niedziela: wolne lub HIIT zależnie od tego jak się czujesz na siłach...
To taka moja propozycja aczkolwiek jestem totalnym amatorem w tym temacie więc lepiej jeśli ktoś bardziej profesjonalnie Ci doradzi
No i ważne by zwiększać obciążenie jak również zwiększać liczbę serii zmieniać co jakiś czas liczbę powtórzeń w serii itp. Chodzi o to by był stały progres.
Polecam w ogóle tą stronkę do poczytania, warto! http://super-sylwetka.pl/

Edytowane przez ines25
Czas edycji: 2009-07-29 o 21:36
Stary 2009-07-29, 21:40   #107
JustCassie
BAN stały

Cytat:

Ooo bardzo korzystynie
Tylko jak już dziewczyny wspomniały pewne partie ciała bardziej bym zarysowała

Vette ja Ci w ustalaniu treningu niestety nie pomogę bo mój wygląda tak naprzemiennie rower/rolki i Aerobic Pump it up Albo Ultimate Dance Workout
A i obiecane foto całej sylwetki - dzisiejsze tyle ze w ruchu bo wychodzilam z wody
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wizi.jpg (33,7 KB, 856 załadowań)
JustCassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 21:47   #108
vette
Zadomowienie

inessssss:Tylko szczerosc mnie interesuje ! Dzieki!

Na pewno uwzglednie w planie, zastanawiam sie tylko w jakim stopniu. Hiit mnie lekko przerazil, ale i zaciekawil jednoczesnie. Musze poczytac cos wiecej na ten temat. To samo sie tyczy calosciowego silowego treningu, cos wiem... ale za malo. Musze poczytac i wystartuje od sierpnia.
poza tematem: coraz baaardziej podoba mi sie slowo PROGRES .

Dzieki za www poki co nie moge przejsc do tekstu pisanego bo zdjecia mnie rozpraszaja - boskie.
Stary 2009-07-29, 21:53   #109
ines25
Rozeznanie

Całościowy trening siłowy przy odpowiedniej diecie i jeszcze na przemian z HIIT bardzo ładnie potrafią podkręcić metabolizm i fajnie się spala tkankę tłuszczową na rzecz mięśniowej co chyba jest jak najbardziej przez nas pożądane
Co do HIIT to wciąż mam duże wątpliwości co do 100% poprawności jego wykonywania. Robię na orbitreku i mam taki, który dość długo łapie tętno... dlatego mam wątpliwości czy tętno przy spriiiincie (jeśli na orbitku można to tak nazwać ) jest prawidłowe. Staram się jednak robić na max jak tylko daję radę. Fajny artykuł o HIIT jest na tym www co podałam wyżej.

Edytowane przez ines25
Czas edycji: 2009-07-29 o 21:57
Stary 2009-07-29, 22:11   #110
vette
Zadomowienie

justcassie: Ty masz 154 wzrostu? figura rzeklabym modelaszcza.
Nic dodac nic ujac. Masz moje blogoslawienstwo na te kilometry rowerem, ktore pokonujesz. Nieeeezle. Jedno ale : zdjecie nie jest lekko rozciagniete? bo mam dziwne wrazenie. Ale to zupelnie nie wplywa na ocene Twojej figury. Przy Twoim wzroscie jest poprostu filigranowa.
Zdradz nam swoje wymiary.

Choc musze przyznac, ze dla siebie zarezerwowalam jednak bardziej atletyczna sylwetke. Smukla ale nie chuda...wyrzezbiona ale nie ciezka. No i przede wszystkim kobieca. Mozna tak w ogole?
Rozmarzylam sie...

ines25: Mowiac "o odpowiedniej diecie" masz na mysli 10PZ czy jeszcze cos innego?.

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2009-07-29 o 22:23
Stary 2009-07-29, 22:31   #111
ines25
Rozeznanie

Nie pamietam jakie dokładnie 10PZ jest na wizazu ale ja się staram się wzorować na tym 10PZ:
http://super-sylwetka.pl/dziesiec_pr...ieniowych.html i na tym (szczególnie staram się przestrzegać tego co trafia na talerzyk )
http://super-sylwetka.pl/strategia_w...ieniowych.html

Stary 2009-07-29, 22:44   #112
JustCassie
BAN stały

jest lekko rozciągniete to fakt bo jedyny program do zmniejszania zdjec jaki posiadam obecnie to paint ;D
Aktualne wymiarki to jak pisalam w ramionach 90 brzusio 60 i w pupie mam prawie ze 100:P tyłeczek mi troche odstaje czego tu nie widac ale to akurat baaaardzo w sobie lubie

Chyba tych twoich wymagań nie da się razem w jedno Chociaż wiesz możesz spróbowac i nam pokazac czy się da

Podziwiam was za jakies diety jeszcze
JustCassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 22:49   #113
ines25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JustCassie Pokaż wiadomość
Chyba tych twoich wymagań nie da się razem w jedno Chociaż wiesz możesz spróbowac i nam pokazac czy się da
Przepraszam ale nie zrozumiałam do kogo to napisałaś i co miałaś na myśli A w ogóle to wspaniała figurka godna pozazdroszczenia! : ehem:
Vette co do figurki atletycznej i kobiecej itp itp to dla mnie, niestety niedoścignionym, ideałem jest Lyen Wong (http://www.lyenwong.com/comp/eng/pictures/index.html) tu są jej fotki do pooglądania. Na niektórych fotkach wydaje mi się, że może ma zbyt masywne nogi ale chciałabym i takie przy takej jędrności i mięśniach! Jeszcze jedna fitness'ka z super figurką (i zblizonym do nas wzrostem! ok 158cm) to JulieAnn Kulla

Edytowane przez ines25
Czas edycji: 2009-07-29 o 23:13
Stary 2009-07-29, 23:17   #114
vette
Zadomowienie

justcassie: Absolutnie to nie sa wymagania. Tak jak napisalam to raczej sfera marzen. W dodatku tylko i wylacznie moich

ines25: Wong ma niesamowite cialo, ale ja wole bardziej realne ksztalty, delikatny zarys. Pierwsza mysl to np. hmmm jessica biel. Ma piekne ramiona no i mnostwo innych atutow.

edit: jej trening :

“There’s no pill, there’s no diet, there’s no magic drink.” J. Biel
Jessica Biel from Blade Trinity and I Now Pronounce You Chuck and Larry shows you can still be toned and firm and not lose your femininity. She is a perfect example of in shape Hollywood.
Warm Up
- 5 minutes of on the treadmill
- 3 to 5 minutes of light stretching (warm-ups was the walking lunge 8 to 10 repetitions per leg).
Cardiovascular exercise
- Jogs for half a mile to warm up
- intervals with 6 sprints(Rests about a minute between each sprint:
2 sets of 200 meter sprints
2 sets of 150 meter sprints
2 sets of 100 meter sprints

Plyometrics training
- Plyometrics training is specialized, high intensity training techniques used to develop athletic power (strength and speed).
Jessica Biel jumps from the bottom step of a flight of at least 20 stairs with 3 flights in total
Another plyometric exercise she has done was the jumping squats. (She did 12 repetitions) exercise tightened up her legs and core muscles.

Weight Training
- Her weight workout that changed from week to week such as shoulders, opposing body parts, chest, back, biceps, triceps, quadriceps and hamstrings.
Abs
- leg raises with Russian twist and crunches.
She was able to loose 10 pounds(4.6kgs) and reduced her body fat by 10 percent before shooting Blade Trinity.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 794bb988001730264a43e1f0.jpg (21,9 KB, 231 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg JessicaBiel.jpg (44,3 KB, 271 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jessica_biel_bikini_ass_big.jpg (25,2 KB, 278 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jessica-biel-bikini1.jpg (33,3 KB, 240 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jessica-biel-workout-2.jpg (16,8 KB, 164 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jessica-biel-workout-3.jpg (16,6 KB, 115 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jessica-biel-workout-6.jpg (33,2 KB, 132 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jessica-biel-workout-7.jpg (12,7 KB, 122 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jessica-biel-workout-8.jpg (24,9 KB, 173 załadowań)

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2009-07-29 o 23:33
Stary 2009-07-29, 23:37   #115
dog in the wood
Rozeznanie

ines ja ma 25 lat....jezeli chodzi o nogi to i tak sie nimi nie rpzejmuje juz aby celulitu nie bylo i zeby galareta nie latala...ja zle wygladam jak waze 51 kg....obecnie waze 58 kg...wiem ze duzo choc chyba nie wygladam na tyle...zreszta co do moich wymairow jestem we Wloszech od 13 lipca i nie przytylam chyba z wagi spadlam...strasznie sie pilnuje z jedzeniem i oczywiscie nie przerwalam cwiczen. Jezeli chodzi o moje lydki na chwile obecna rano mam 36cm pozniej mi nogipuchna z goraca... na kosciach biodrowych mam 80cm w pumie 90 wiec wszystko w normie w talii 65...jestem z siebie zadowolona bo zrobilam postep przelamalam sie i cwicze jeszcze ta opalenizna dodaje mopjemu brzuszkowi uroku i zaczelam sie dobrze czuc w swoim ciele....

Ps. Jedzenie Wlosi maja boskie...ale facetow jeszcze lepszych...ja bylam raz w ziemie ale tez bylo fajnie akurat byl slub mojej siostry ciotecznej...a wakacje nad morze to bajka ...polecam ...przepraszam za off
Stary 2009-07-30, 18:23   #116
Elfik333
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Elfik333 GG do Elfik333 Send a message via Skype™ to Elfik333

Cytat:

Elfik : ale kusisz! az chce sie jechac do Myslenic
Nie zdziwie sie jak w najblizszym czasie przejazdem tam sie zatrzymam.

Dziewczyny! pomozcie mi stworzyc tygodniowy plan treningu.
Mam do dyspozycji 30/40 min dziennie. Cwicze silowo z obciazeniem, tamilee, 8 minutowki buns, legs, brzuch na drazku, stretching nog, skakanka, rolki. Jak byloby najbardziej efektywnie i z korzyscia dla moich nog i brzucha. Poki co cwicze bardzo chaotycznie... Czy lepiej bedzie np. jeden dzien poswiecic na brzuch, a drugi na reszte czy jakos zupelnie inaczej?.
Polecam Myślenice, dobre i tanie miasto - takie dla mieszkańców. Tam to potrafią coś zorganizować dla ludzi. Ta restauracja jest w sumie nad sklepem "Stara cegielnia" Jak będziesz to o nią zapytaj, kaźdy mieszkaniec wie gdzie to jest.
Jeśli chodzi o treningi o nie jestem zbyt sumienna...

Cytat:
Nie są kolosalnie wielkie, ale są większe niż bym sobie życzyła
W avatarze Tż

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...304067&page=85 <-- zapraszam

Ja wiem ale moje ciało nie wygląda na osobę, która uwielbia aerobik (co prawda z płyty, ale jednak) , prawda?
Dzięx fazy niczego sobie... Moźe spróbuję? Ile czasu trzymałaś I fazę?

Cytat:
Napisane przez dog in the wood Pokaż wiadomość
Ps. Jedzenie Wlosi maja boskie...ale facetow jeszcze lepszych...ja bylam raz w ziemie ale tez bylo fajnie akurat byl slub mojej siostry ciotecznej...a wakacje nad morze to bajka ...polecam ...przepraszam za off
O tak, marzę o wakacjach we Włoszech... Zwłaszcza w okolicach Trydentu i jeziora Garda. Tam jest poprostu cuuuudownie!
Stary 2009-07-30, 19:03   #117
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Cytat:
Dzięx fazy niczego sobie... Moźe spróbuję? Ile czasu trzymałaś I fazę?

Ja to mało, bo cztery dni, bo nie zależy mi na mocnym schudnięciu, tylko trochę.To i tak trochę "na zapas". W zasadzie to nie mam wcale wymarzonej wagi, tylko wymarzone wymiary.

Od siebie od razu serdecznie polecam chlebek dukana (wątek z przepisami), który naprawdę pomaga przetrwać pierwszą fazę. Ja go spróbowałam dopiero dziś i bardzo żałuję, bo myślę, że gdybym jadła go wcześniej, mniej bym "grzeszyła" na diecie.

neitka
Stary 2009-07-30, 20:14   #118
Elfik333
Zadomowienie

Cytat:
Ja to mało, bo cztery dni, bo nie zależy mi na mocnym schudnięciu, tylko trochę.To i tak trochę "na zapas". W zasadzie to nie mam wcale wymarzonej wagi, tylko wymarzone wymiary.

Od siebie od razu serdecznie polecam chlebek dukana (wątek z przepisami), który naprawdę pomaga przetrwać pierwszą fazę. Ja go spróbowałam dopiero dziś i bardzo żałuję, bo myślę, że gdybym jadła go wcześniej, mniej bym "grzeszyła" na diecie.
Całkiem niezły ten chlebek, tylko skąd albo jaki uźywać serek homo 0%? (firma)
Muszę si wiecej dowiedzieć o diecie i poczytać. Teraz w sobotę idę na imieniny a w przyszy weekend do znajomych na grillika więc narazie i tak nie będę zaczynać diety.

Dziś wykonałam 1000 skoków na skakance 10 km na rowerku stacjonarnych i brzuszki na ab rocket u siostry Juź mi lepiej ale martwa jesem zwłaszcza, źe pół dnia za kółkiem w upale...
Stary 2009-07-30, 21:40   #119
Snaefridur
Raczkowanie

Mnie dziś czeka pląsanie z Deanne Berry i załogą.Ciekawam ile ona ma wzrostu.Chyba malutko,bo wysoka kobitka raczej nie zalożyłaby na nogi czegos takiego.W każdym razie to moja fitnessowa motywacja od dzisiaj .Zwłaszcza,że po cięzkim dniu, w którym to rzuciłam się na kremy,lody i czekoladę przybył mi kilogram .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg deanne-berry-gets-fitness-show.jpg (118,3 KB, 500 załadowań)

Edytowane przez Snaefridur
Czas edycji: 2009-07-30 o 21:45
Snaefridur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 07:24   #120
Elfik333
Zadomowienie

A ja w tym upale zatrzymałam się w trasie na pyszną mroźoną kawę z lodami (wzoraj) 1000 x skakanka i łydki bolały niemiłosiernie. Ale dziś będzie lepiej. Rowerek i skakanka i w ogóle pełen zestaw
Nie znam D. Berry Ona zajmuje się fitnessem czy coś w tym stylu?

W ogóle to co tu za jakaś taka cisza?

A i zamówiłam sobie porządny stanik do ćwiczeń! W moim rozmiarze co jest rzadkością
Przesyłam link do strony producenta i aukcji:
http://www.shockabsorber.co.uk/
http://allegro.pl/item698879758_shoc...rtowy_80e.html
Na stronie producenta warto wybrać swój rozmiar miseczki i rodzaj sportu, który się uprawia. Wizaualizacja, która się ukazuje jest... szokująca
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości