|
|
#4891 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Hey, hey
u mnie powoli do przodu... pozbierałam się wreszcie i poszłam do spowiedzi ale teraz czuję się o wiele spokojniejsza zabawne, że większość jak jeden mąż spieszyła do spowiedzi przedślubnej Michel nasz kamerzysta to LP podobnie jak przewaga Was nie gustuję w słodkich owocowych zupach czy chłodnikach ten typ z pewnością mnie odrzuca za to w moim domu takie specjały w okresie letnim czasem pojawiają się na stole (przeważnie zupa jagodowa z niteczkami, wspominany garus z pieczonymi ziemniaczkami często wspomagany węgierkami dla kolorku i smaku) my na szczęście zakup garnituru i wszelkich do niego dodatków mamy już za sobą więc czeka nas załatwianie spraw bardziej organizacyjnych.ciekawe jak samopoczucie u Elsi... mam nadzieję, że się 3 ma
the final countdown... jak zboża pełne są spichrza w czas zbioru... Edytowane przez Andromedaa Czas edycji: 2009-07-31 o 23:28 |
|
|
|
#4892 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do rozstawiania stołów, to ja nie chciałabym, żeby organizator wesela mi je narzucał i żeby jeszcze się obrażał, gdy ja mówię, że chcę inaczej. Na szczęście w Leśnych Kątach ja mogę sama zadecydować o ustawieniu. A dla mnie to ważne, bo już kilka razy spotkałam się z tym, że PM byli wściekli, gdy przy ich stołach były tylko 6 miejsc. A raz, gdy byłam świadkiem było jeszcze gorzej, bo stół Młodych miał 4 krzesła. Ponadto potrzebuję honorowych miejsc dla nestorów rodów - oni nie mogą się gnieść jak sardynki, lecz muszą mieć naprawdę komfortowe miejsca z widokiem na wszystkich gości i salę taneczną. No i takie tam inne szczegóły
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
Mój synek ma dziś 2 latka
ale zleciało!Aniaa22 piękne zdjęcia, takie inne, jak ci sukni nie było szkoda boże ile ona przeszła na tej sesji Kasiunia widzisz jaka cudowna niespodzianka? Brawo dla Tż-a W pogodzie mówili że dziś w całej Polsce piękna, słoneczna pogoda. Wiec Elsi będzie miała piękny ślub Ciekawe czy zaczęła się już denerwować.Elsi kochana życzę ci wymarzonego ślubu i szczęścia i miłości z mężem, bądźcie zawsze szczęsliwi jak dziś |
|
|
|
#4894 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
dziś się poprawiam i witam koleżanki i kolegów to przez tę długą podróż miałam wczoraj kłopoty z pamięcią ![]() Moje buty mają obcas 9 cm i dla mnie przyznam to jest bardzo dużo, najwyższe moje buty do tej pory miały 8 cm, ale dam rade Ciekawe jak samopoczucie u Elsi... dzień zapowiada się piękny i mam nadzieje, że wszystko właśnie takie będzie. Elsi w tym najpiękniejszym dniu życzę Wam aby wszystko ułożyło się tak, jak to zaplanowaliście, a na nową drogę życia wiele miłości, szczęścia i spełnienia wszelkich marzeń ![]() Oj i mnie się zaczyna stres udzielać
Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2009-08-01 o 08:01 |
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Elsi - wygląda na to, że masz wymarzony dzień na ślub
. Życzę wam dużo szczęścia na nowej drodze życia i aby wszystko udało się od początku do końca tak, jak sobie wymarzyliście!
|
|
#4896 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=mehja;13523749
Ty jutro hulasz na weselu u Elsi nie? pogoda na pewno będzie ładna[/QUOTE]Tak, O siet, skóra mi schodzi z pleców ![]() Co do Pasji to ja napisałam to co kiedyś gdzieś tam usłyszałam, napisałam że niewiem czy to prawda. |
|
|
|
#4897 |
|
Zadomowienie
|
Elsi życzę wam tak pięknego słońca jak dziś- w całym Waszym wspólnym życiu.
Eh.... ale ten czas leci. Dopiero wybieranie sukni, makijaż, fryzura a tu już mamy mężatki. Chudy fajnie,że do nas zawitałeś Ja uwielbiam chodzić na wysokich obcasiorach choć wysoka jestem. Przyzwyczaiłam sie już patrzeć na ludzi "z góry" Mój Tż też jest wysoki i jest ok.kasiuni_a już niedługo,już niedługo.... ![]() Aniaa22 zdjęcia są prześliczne. I wszystkie oryginalne i niepowtarzalne. Ta kartka z kalendarza mi sie podobała....i tec CKM
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
aniaa22 - a ja zdjęć nie widziałam...
|
|
#4899 |
|
Rozeznanie
|
Mehja buziaczki dla dużego Synka!!
![]() ![]() ![]() Elsi wszystkiego co najlepsze na nowej drodze ![]() ![]() ![]() Oby takie słoneczko towarzyszyło wam przez całe życie!! ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Aniaa22 CUDNE fotki ![]() Mam szczęście że znam Arka - zdjęcie na sianku na nk to jego robota i obiecał zniżkę pewnie będę mogła się pochwalić równie śliczną galerią
|
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
Ostrowczanka link do zdjęć Aniaa podała stronę wczesniej
|
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
Bleh, ale ze mnie pierdoła.
Dzięki. Aniaa22 - piękne zdjęcia, zdecydowanie najładniejsze te z nad morza! Ciekawi mnie o której godzinie byliście na molo, że jest ono takie puściutkie?
Edytowane przez Ostrowczanka Czas edycji: 2009-08-01 o 09:52 |
|
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilę, żeby złożyć życzenia ELsi
![]() Elu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA
|
#4903 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim
Cytat:
Zdjęcia super, szczególnie te w morzu. Cytat:
![]() My zdecydowaliśmy się na obrączki zmatowione. Niestety nie mogę załączyć zdjęć, bo wyskakuje mi cały czas błąd. Jeśli chcesz zobaczyć jakie obrączki wybraliśmy, to wejdź na stronę Skorpiona i tam w obrączkach dwukolorowych są nasze obrączki pod symbolem OS52. A z tym garniturem to super niespodziankę Ci zrobił Sebastian. Cieszę się, że jesteście zadowoleni. Nasz też. Widać, że dużo przeszła, ale było warto dla takich zdjęć.
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
hej ja na chwilke
Elsi wszystkiego najlepszego ciesze sie ze ze podobaja wam sie fotki. na molo bylismy od 7 do 10 rano kiecki mi szkoda nie bylo bo nie sprzedaje jej ani juz nie zaloze Iga wasze beda na pewno super bo z nas to zadni modele ale czekam z niecierpliwoscia zeby wasze zobaczyc ![]() dobra kobiety i mezczyzno spadamy na plaze z rodzicami
|
|
|
|
#4905 |
|
Wtajemniczenie
|
Elsi wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!
|
#4906 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj Ania Ania jesteś PIĘKNĄ dziewczyną i promieniejesz na każdym zdjęciu a Mąż widać że dumny z takiej Żony Pozazdrościć tylko tej plaży.... ehhh |
|
|
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się Aniu, nie kokietuj tu nas - jesteś śliczną dziewczyną z "latynoską" urodą (notabene bardzo taką lubię
).
|
|
#4908 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu podpisuję się pod tym, co powiedziały dziewczyny. Jesteś śliczną dziewczyną.
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, boskie zdjęcia i podpisuję sie pod tym co powiedziały dziewczyny!!!!!!!
|
#4910 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się podpisuje pod tym co napisały dziewczyny. Aniaa i masz śliczne włosy!
|
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
Elsi wszystkiego co najlepsze na nowej drodze zycia
Duzo usmiechu, radosci i miłosci Piekna pogoda dzis macie
|
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Ania piekne zdjecia.
Mehja ucałuj małego od nas Dzis jade na grilla po południu Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-08-01 o 12:46 Powód: dopisek |
|
|
|
#4914 |
|
Rozeznanie
|
Elsi... aby Wasze jutro było piękniejsze od marzeń, a codzienne życie napełnione słonecznym blaskiem... niech miłość wypełnia wszystkie Wasze dni
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu piękne zdjęcia ale wydaje mi się, ze bez takich modeli nie byłyby takie piękne a Pstryki po prostu potrafili do bardzo fajnie pokazać
![]() Iga widziałam Twoje chyba dwa albo trzy zdjęcia na stronie Pstryków - tez niezła modelka z Ciebie ![]() Miałam Wam wcześniej napisać ale nie miałam czasu. Moja mama podała mi kolejną stronę babki z Ostrowca, która zajmuje się dekoracjami - możecie ją dopisać do listy na pierwszej stronie: www.dekoracje.ostrowiec.i nfo - może się komuś przyda.
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
Dopisane
|
|
|
|
#4919 |
|
Rozeznanie
|
Jedno jest na nk to na polu w białej sukience a resztę widziałam ale nie mam Pstryki mają
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

u mnie powoli do przodu... pozbierałam się wreszcie i poszłam do spowiedzi
ale teraz czuję się o wiele spokojniejsza
ten typ z pewnością mnie odrzuca
więc czeka nas załatwianie spraw bardziej organizacyjnych.

Kurde dziewczyny to ja nie wiem jak można określić obcasy, które mają moje buty!

....