|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
Za daleko mam na makijaż, więc raczej zostanę przy malowaniu że Ja sama się maznę, muszę wymyślić jako oko pomalować.Ja mam 4 cm obcas ale nie szpilka tylko taki dosyć fajny.Zobacz zdjęcie, choć powiem Ci na zdjęciu wyglądają strasznie babcinie a na nodze całkiem inaczej leża. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mężatki mieszkające po ślubie z teściami, jak wam się mieszka? ja się trochę obawiam ![]()
![]() |
![]() |
#1713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() oczywiście, ze znamy Arkadię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja póki co z teściami jeszcze nie mieszkałam, ale mam to samo co Ty. Mieszkają w domku i cała góra Nasza i na razie nie narzekam na teściów ![]() Ja i tak wezmę sobie buty chyba na zmianę, boję się tylko,że po sukni wtedy będę deptała bo buty na zmianę będą na pewno niższe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
stokrotka samochod mamy za darmo, tylko kierowcy trzeba zapłacić.
![]() ![]() Myślałam o 300-400zł plus flaszka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam kamerzysta wynajmie swoje auto i on będzie kierowcą i powiedział,że koszt 400zl plus dekoracja.My już ją mamy.A flaszkę to może mu damy jak przyjedziemy po zdjęcia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
Wszystkimm dzisiejszym Pannom Młodym życzę wszystkiego najlepszego, zarówno dzisiaj jak i na wszystkie kolejne dni Waszej nowej drogi życia! Oby wszystko udało się tak jak sobie wymarzyłyście, abyście miały co wspominać przez następne lata!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1718 | |
Zakorzenienie
|
ciesze sie ze wam sie podobal bukiet
dziekuje tym ktore trzymaly kciuki!! UDALO SIE ![]() juz mowie co zrobilam ![]() ![]() wlasnie wrocilam ze ślubu naszej RYBULKI ![]() ![]() ![]() dzieki naszej cudownej kliwi ![]() ![]() ![]() no i zapakowalismy sie dzis z tz i pojechalismy ![]() oczywiscie spoznilismy sie troche ale nie bylo zle bynajmniej nas nie widziala.. po czym na ofiarowaniu szlismy wokol oltarza no i wtedy nas przyuwazyla zrobila taka mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bardzo sie ciesze ze sie wsyztko udalo ![]() ![]() streszcze wam troszke msze bedziecie mialy super szybka relacje ![]() rewelacyjny ksiadz prowadzil ceremonie, bardzo ciekawe kazanie o milosci, chodzeniu w gory wziazaniu sie wspolna lina odpoweidzialnosci... cudownie.. przysiega powiedziana wysmienicie ![]() ![]() a jesli chodzi o mlodych to michal (maz juz ![]() ![]() mam nadzieje ze mnie niezabija ![]() ![]() zanetaa88 pycha menu ![]() Cytat:
![]() Wszystkim dzisiejszym zonka duzooo milosci ![]() wogole na jednj fotce sie zalapalam taka ruda w bialej sukience ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1719 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
Martucha to genialne.Chciałabym widzieć minę Rybulki.
Ostatnio mało co pisała, co nie?! Śliczne masz te włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1721 |
Zakorzenienie
|
Martucha hahaha tak myślałam, że do Rybulki pojedziesz, normalnie mam tę intuicje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mine miala relelacyjna bardzooooo bardzooo sie zdziwila ![]() a wlosy no takie wyblakniete ![]() ![]() wogole to zalatwlismy noclegi ![]() dzis mam wieczor panienski a tz kawalerski ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet wyblakły jest śliczny. Mmmm sesja zdjęciowa byłaby przepiękna... Ty i słoneczniki. Chyba zaraz umrę ![]() Jak podszkolę się z fotografii to będziesz moją modelka ![]() Udanego panieńskiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
hahaha dobra
![]() ![]() dzieki mam nadzieje ze laski cos fajnego wymyslily ![]()
![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
No na pewno coś szalonego wymyśliły.
Przecież nie mogą z tego zrobić stypy ![]() Ja niestety jak sama sobie nie zrobię to nikt mi nie zrobi. Póki co mam remont i nawet o tym nie myślę, nie mam czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 |
Rozeznanie
|
martucha super niespodzianka !
ja życze wszystkim dziesiejszym PM'kom samych szczęśliwych dni u boku mężów ![]() a ja osobiście mam pytanie, do dziewczyn które robiły remont, co lepsze do wyrównania ścin płyty k-g czy gładź??
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
zielony jesli to jest stare budnnowcitwo, ale obradapne solidnie mury, to ja bym polozyla k-g, gladzi sie kladzie i kladzie, a potem trzeba szlifowac i pylu jest co nie miara
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Motley- wysłałam Ci mailem bo znaalzłam w domku jednak ![]() własnie szukam dekoracji samochodu jakiejś ![]() w ogole to mialam Was zapytac ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam remont i właśnie zastanawiałam się na tym co Ty, Chcieliśmy płyty bo szybko i sprawnie miedzy płytami i tak trzeba coś dać i szlifować i syf i tak będzie. Przyszedł do nas fachowiec i powiedział,że płyty odradza bo są nie praktyczne, zrobisz dziurę np bo chcesz powiesić obrazek a potem dac go na inne miejsce to dziura jest większa niż w ścianie i powiedział,że proponuje zrobić gładź. Chcieliśmy aby remont został zrobiony szybko i dlatego myśleliśmy o płytach, ale powiedziano Nam że tyle samo roboty co przy gładzi, bo płyty trzeba uprofilowąc czy coś żeby stały równo, potem je przymocować, potem między płytami dac gładź czy coś i wyszlifować i tyle samo roboty co przy wyrównywaniu ścian gładzią.. Tak owszem jest większy syf, ale masz porstę ściany na lata i jak chcesz jakiś wzorek z gładzi bo teraz są jakieś modne to tez można zrobić. Ja z czystym sumieniem polecam gładź wszystko pięknie równo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
zaneta jesli chodzi o profile, to ich sie nei daje jak sie kladzie kartongips na sciane bezposrednio. A co do dziur to sie nie zgodze, bo mozna mocowac obrazki lekkie nawet na ponezki od tablic kokrowych
![]() Kwestia umijejetnosci kladzenia mysle. Jakbym miala np. cale mieszkanie gladzis to bym to machnela reka i kladla karton gips. ale jak jeden pokoj to nei wiem, chyba byl gladzila, albo polozyla tapete ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
Ja pisze co Nam doradzono, bo ściany nie był aż tak krzywe.
I u Nas gładź została położona i na razie jeden pokój został wyremontowany.(tzn. jeszcze jest w trakcie remontu) No Ja np. sobie nie wyobrażam powieszone zdjęcie i pinezką przybite. Chciałabym antyramę ze zdjęciem i jakoś pinezki do mnie nie przemawiają, a tablica korkowa zdecydowanie odpada, kojarzy mi się tylko ze szkoła. Chce mieć pokój nie zagracony a na tablicy pewnie by było pierdół nie miara, jak znam siebie. Prosto i klasycznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1732 | |
Zakorzenienie
|
Czesc.
Wszystkim właśnie balującym na swoich weselach, życzę wszystkiego naj naj naj na nowej drodzę życia ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Buziaki ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1734 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1735 |
Wtajemniczenie
|
ja tez czekam na relacje
![]()
![]() |
#1736 |
Zakorzenienie
|
A Ja czekam też na relacje, ale jestem ciekawa jak Madzialenka.
Czy stresowała się i miała zapięte wszystko na ostatni guzik, czy ten tren jej się układał jak chciała, czy koło jej przeszkadzało, bo tak o to się martwiła. No nooo będziemy miały dużo czytania! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci,że nie mam zielonego pojęcia ![]() Wiem,że cały czas się bała o tren i koło i to zapamiętałam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1739 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() My wczoraj spędziliśmy super dzień -byliśmy ze znajomymi nad zalewem w Zalesiu Górnym...opalalismy się, pływalismy na kajakach i rowerkach wodnych...super ![]() ![]() Wszystkim świeżo upieczonym żonkom - Wszystkiego Najlepszego zyczę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak Ci fajnie, opalałaś się pływałaś.My mamy remont i ktoś musi zostac z robotnikami i póki co słoneczko tylko na ogródku mamy, a tak chcemy iść po pływać.Nawet mamy to wskazane mój Tż miał problemy z kręgosłupem i lekarka kazała mu pływać, a wcześniej miał kręgi nastawiane.Nic trzeba czekać, Jak się czujesz jako mężatka?! Pochwaliłaś się jakie prezenciki dostaliście?! nie pamiętam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.