|
|
#3091 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Przytul mnie i nie mów nic.. Jestem cała Twoja ! Obejmij mnie, tak bardzo chcę zasnąć w Twych ramionach. Przytul i zapomnij to co było. Po co płakać rozmyślając, po co.. Nagle już rozumiesz te sentencje. Zapamiętaj ją i przyjdź do mnie po szczęście. Wielka radość w sercu mym, bo spełniłeś moje sny ! Swym uśmiechem witasz mnie, co dzień gdy spotykam Cię. A z ust moich płynie tekst: 'przytul mocno do mnie się'.
|
#3092 |
|
Raczkowanie
|
Chcę iść do nieba ze względu na klimat, ale... w piekle tylu znajomych
![]()
|
|
#3093 |
|
Raczkowanie
|
- Czy coś stoi na przeszkodzie, żeby pokochać paskudną dziewczynę?
- Właśnie to, że nie stoi. ![]() - jak nazywa się człowiek, który nie używa prezerwatyw? - ojciec ![]() Bandyta do dziecka: - Dawaj 50 zł! - A ma pan wydać z 200? ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- ---------------------------------------------------------------------------------------------- A tu troszkę z innej bajki: Czasami kilka łez ma większą siłę od krzyku ![]() Widziałeś moją mine kiedy mówiłam "proszę"? Najgorszy wróg by ze mną wtedy poszedł... ![]() Nawet kiedy życie mocno je.bie nam po oczach, mamy tylko jedno więc należy mocno kochać... ![]() Pamiętasz ten dzień kiedy umarł Damian... Twoje sztuczne łzy i w moim sercu rana ![]() Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji.
Edytowane przez NieMyslPoczuj Czas edycji: 2009-08-01 o 16:35 |
|
|
|
#3094 |
|
Raczkowanie
|
zabuus - TaleenCicho choo.lerne
![]() okradłam każdąą ;-D Część Twego serca uczuciem mym została obdażona, możesz się starać, lecz nigdy tego nie pokonasz, bo ja zawsze będę przy Tobie w Twoej duszy i w Twojej głowie...
Optymiści nie dopuszczają do siebie czarnych myśli. Oni je kolorują. Czym? Mają swoje optymistyczne kredki: humor, uśmiech... ![]() Zrozumiałam, że nawet w kroplach deszczu odbija się niebo ![]() Czyżby szczęście powróciło? ![]()
|
#3095 |
|
Rozeznanie
|
Robię to jak chcę, ziom
Mówię to co chcę, ziom Wiem, że was w****iam, wiem to na pewno inne miłości głęboko oddychają we mnie.Puszczaj, nie dla mnie niebo i piekło Jest grono tych dla których zrobiłbym wszystko Wielu chce w nim być, ale nie będziesz tam dziwko Po prostu nie jestem tak ufny jak kiedyś Masę osób już dawno wykorzystało kredyt tej brak tchu żeby westchnąć. |
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
czasem bywa tak, że coś ważnego się urywa.
ciepłym policzkiem muskam chropowatość twojej twarzy. schowajmy w kieszenie godziny, połknijmy gorzkie minuty. kawa, czekolada, miłość. lirycznie doskonałe pobudzenie myśli. czuję, że między nami zaczyna się to, co było kiedyś. Edytowane przez suve Czas edycji: 2009-08-01 o 15:05 |
|
|
|
#3097 | |
|
Raczkowanie
|
jasne że pamieta. o tobie nie da sie zapomnieć <33
Cytat:
![]() ![]() a opisy świetneee. jak zawsze zabuus. uwielbiaj. I live in hollywood - świetne opisy xDJakJaCieLubiexD NIE ! rozumiesz ? nie możesz od kogo ja będe zabierac opisy ! wszyscy tylko nie ty i RealGirl89 ! od was kradne wszystkie opisy.. proszeee cie noo. zaglądaj chociaż raz w tygodniu ;( swoim kłamstwem zakrywasz caly swiat. twe bajery nigdy juz nie zlamią mnie.
Edytowane przez RobCoChcesz Czas edycji: 2009-08-01 o 15:09 |
|
|
|
|
#3098 |
|
Raczkowanie
|
Umm . Powoli wkupiam się w łaski
![]() _________________________ _________________ ukoisz? tych kilka parzących łez i rozgoryczone usta? stany świadomości pozbawione sennych marzeń. oddychajac nie swoim oddechem, wiesz, jak to jest? i jakoś tak wszystko co mam, pachnie Tobą. samobójczo Ci uległa jestem. trudno stwierdzić, czy to normalne, że przy nim powietrze staje się cięższe. i ta nienawiść do luster. bo twarz z każdym dniem coraz bardziej obca. paznokcie bardziej czerwone. oczy przekrwione. łzy wplątane we włosy. a sny podarte, gdy zasypiam z telefonem w ręce.
|
#3099 |
|
xoxo
|
on ma swoja prywatną rzeczywistość, nie jest zatruty chorym światem. Okna funkcjonują w obie strony. tutaj uciekamy, tutaj jest ten spokój... Chwila do zastanowienia, nie truje nikt za uchem.
|
#3100 |
|
Raczkowanie
|
po niezauważonej nieobecności mały come back
![]() _________________________ ___ Fly like you do it like you're high like you do, like a woman.
Better treat me like a lady I’m not saying maybe Powiedz prawdę i zawstydź diabła. - Jaka jest różnica między domem publicznym a burdelem? - Dom publiczny to organizacja, burdel to system. Diabeł złapał za ster pod czerwoną tęczą, ten świat należy do tych, co nie mają serca. Ten świat należy do tych co nie mają sumienia na pewno wkrótce znów do Ciebie przyjdę żeby zobaczyć ten najbardziej jasny uśmiech ze wszystkich objawień świata. i chociaż wiem, że do wszystkich uśmiechasz się jednakowo, przez chwilę wierzyć będę, że to naprawdę ja stoję przed Tobą, dotykam Twojej dłoni i pragnę, żeby najdotkliwiej trwało to czyste urojenie.. Anoreksyjna miłość .. darzę cię taką miłością do jakiej dojrzałam . Nie zna smaku prawdziwego życia, kto przez tunel samotności się nie przeczołgał. |
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
kto go nie zna. zakochac może się.
|
|
#3102 |
|
Zadomowienie
|
peculiarity- kobieto no w końcu ; ) powrót w wielkim stylu , ale i tak masz przewalone, że tak długo kazałaś na siebie czekać, za grosz bez serca małpico jesteś ; ) ale i tak cię kocham <3
vivi12399, Plotkaraa, rebellious- genialnie moje drogie <3 _________________________ __- nie warto żyć tylko dla siebie . lepsze zawsze było dobrego wrogiem . w krótką chwile spierd.oliłeś tyle . najdłuższy chillout w mieście . obudziłam się w jednorazowym domu z jednorazowym Tobą u swego boku . choć na palcach staję znów nie sięgam do tych chmur .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-08-01 o 16:23 |
|
|
|
#3103 |
|
Rozeznanie
|
zabieram. nie ma innej opcji.
___ Podkreślam czarną kredką dzisiejszy poranny potok łez.
I said "hello". U said "goodbye". I said " take me out !".
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
By swój sen urzeczywistnić !
Moi ludzie , moją armią ! Szkoda serca by je męczyć jakimś tłukiem . Nie załatwia się spraw wciąż się kłócąc, uciekając w świat prawd lub wciągając dym w płuco. Jestem świadoma swoich wad ale Ty też popatrz w lustro. Jedna chwila może dać mi szybko szczęście Ale może też w sekundę zabrać to, co najcenniejsze. czy mogło być inaczej lub wcale nie być Bóg to jeden wie ... Jesteśmy jeszcze młodzi każdy co innego czuje. Wspólnie planowana przyszłość, nagle szybko gdzieś znika Nie znajdziemy odpowiedzi więc niech nawet nikt nie pyta... Nie chce tych chwil, które nagle się zgubiły z każdym następnym dniem zyskuje coraz większe siły... Każdą minutę zanim w popiół czas nie zmieni Każdą sekundę zapamiętać i docenić ...
|
#3105 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3106 |
|
Raczkowanie
|
co za zaszczyt
![]() ja Twoje nałogowo kradnee hjehjee. ![]() Mój widok w Twoich oczach jest tak bardzo niedorzeczny...
.bo nawet w kałuży widać niebo... Świat ma się śmiać! xD Zabawa dopiero się zaczyna. Nawet gdy zrazi Cię oślepiający wiatr - nie przestawaj wierzyć...! Wypatruję piorunów siarczystych czyli głupawka kosmiczna Czasami jestem poza zasięgiem całego świata ludzkich spraw out Mam dooła. Chcę go zakopać. Ma ktoś pożyczyć łopatkę? ...i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami.
|
#3107 |
|
Raczkowanie
|
pamiętaj,
że są ludzie dla których największym skarbem jest to, że jesteś, największym pragnieniem jest to by być z Tobą, największym marzeniem jest spełnienie snu, a najpiękniejszy sen to z Tobą spełniać sny i nigdy nie mówić żegnaj na dłużej niż na chwilę. pamiętaj, że jest ktoś, komu na twój widok serce bije szybciej i dzięki tobie jest dużo szczęśliwszy. pamiętaj o tym, żeby nigdy nie zapomnieć, nawet przez przypadek, że cię bardzo kocham <33
|
|
#3108 |
|
Raczkowanie
|
łuh kobieto aj low juuuuuuuuuuuuuuuuu
******_________________________ _____ W moich stosunkach z mężczyznami występują kwestie granic. Może to jednak nie tak. Żeby mieć problem granic, trzeba najpierw mieć granice, prawda? Ja natomiast zatracam się całkowicie w osobie, którą kocham. Jestem jak błona przepuszczalna. Jeśli cię kocham, możesz mieć wszystko. Mój czas, moje oddanie, mój tyłek, pieniądze, rodzinę, psa, pieniądze mojego psa, czas psa... wszystko. Jeśli cię kocham, przecierpię za ciebie każdy twój ból, przejmę na siebie wszystkie twoje długi (w każdym znaczeniu tego słowa), ochronię cię przed twoją własną niepewnością, przeniosę na ciebie wszelkie dobre cechy, których tak naprawdę nigdy w sobie nie wykształciłeś, i kupię gwiazdkowe prezenty dla całej twojej rodziny. Dam ci słońce i deszcz, a jeśli akurat okaże się to niemożliwe, zagwarantuję ci je na przyszłość. Dam ci to i wiele więcej, aż będę tak osłabiona i wyczerpana, że odzyskam energię, tylko jeśli zadurzę się w kimś innym. Nie przedstawiam tych faktów z dumą, ale tak to właśnie z mojej strony zawsze wyglądało. |
|
|
|
#3109 |
|
Raczkowanie
|
Calineczka777, kochanie przepraszam że tak późno... Mam nadzieję, że już się zeszliście, a jeśli nie, to może jeszcze się przydadzą.
-Nasza bajka się nie skończy puentą złą.! -Będę o niego walczyła z siłą lwią! -W studni szukam Twojego odbicia. -Za każdą cenę za serca pół, zdobędę znów któregoś dnia każdy sen Twój. - Z Tobą byłam szczęśliwa jak przed laty kiedy byłam mała. - Ja nie tęsknię, ja po prostu za tobą umieram. - Mętny zapach starych piosenek i wierszy o zakochanych... _________________
-Buena Vista amigooo!! -Laguna beach^^ -On strzela swoimi malinowymi oczyma <3. ![]() -Rzucono Ci wezwanie optyczne jak nietoperzowi. -Znasz taki smutek, który trze nagim ciałem po betonie? -A na ścianach nagie Anioły śpiewają wysokim C'mol. ![]() -Otoczyły mnie wampiry. Zamiast krwi spijają łzy... -Znalazła brakujący element swojej układanki miłości. ![]() -Przywłaszczę sobie męskie pocałunki. ![]() -Niszczyciel Samotności. ![]() -Niesubtelnie banalna chęć dowartościowania swojego żywota. ![]() -Tam pryska tu rechocze. Kiziają, miziają aż zasypiają. ![]() -Kupię aparat i będę miała talent do fotografowania. Napiszę wiersz i poetą będę też. ![]() -Otworzyć oczy i zobaczyć świat takim jakim on jest. Chcę mieć pewność, że jeśli widzę coś czerwonego to, to coś naprawdę ma czerwony kolor. ![]() -Przyjaźń pomijam, miłość to chłam, przeliczana na ilość ran.! -Hej debile! - zatrzymajcie się na chwilę! ![]() -Im starszy, staż okazalszy ! -Umysłów rezonans, lity romans... ![]() -Nie ma krzty boskości w Tobie! -To jest czarne na białym, jak panda. ![]() -Świetlica ludzkich ambicji. -Plus Ty, mój styl ryj ci roztrzaska to jest to! To jest miazga! ![]() -Space Cadets ![]() -Cytrynowe szelki nie pozwalające ruszyć się wytartym dżinsom ![]() -Taniec języków -Eeverybody needs a bananana. ![]() -Figi kwitną lotosem ![]() _____________________ Chciałam podziękować każdej która zwróciła na mnie uwagę dziękuję, kochane jesteście <3.
|
#3110 |
|
Raczkowanie
|
.jestem kwintesencja magicznej nieuchwytności. TY jesteś moją najseksowniejszą porą dnia. różne rzeczy mogą być w modzie, ale TY zawsze będziesz w moim guście .
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię rzeczywistości.
Tak naprawdę życie jest świetne. Marząc, tracimy wszystko. Chcę odejść kiedy marzenie umrze To jest ta pasja która w twoich żyłach płynie |
|
|
|
#3112 |
|
Zadomowienie
|
I don't let nobody see me wishing he was mine.
I niech nikt nie widzi, że pragnę, żeby był mój. I hope You’re doing fine out there without me ‘cause I’m not doing so good without You.. Mam nadzieję, że nieźle dajesz sobie radę tam, beze mnie, bo ja nie tak dobrze bez Ciebie.. and what would You say, If I called on You now and said that I can't hold on? i co byś powiedział gdybym zadzwoniła teraz do Ciebie i powiedziała że już nie daję rady? Gdy odszedł, najbardziej nie mogła pogodzić się z tym, że następnego dnia życie toczyło się dalej. Jak gdyby nigdy nic. Wtedy też świat się nie zatrzymał. Nawet na najkrótszą chwilę. Znowu Bóg niczego nie zauważył.. No matter how hard it is I will be fine without You. Yes i will.. Nic mi się nie stanie bez Ciebie. Nie, nic mi się nie stanie.. don’t make me think about his smile. nie sprawiaj, bym myślała o Jego uśmiechu. |
|
|
|
#3113 |
|
Przyczajenie
|
ale wiesz.. moje życie to jeden wielki problem, więc kolejny problem do mojej kolekcji to nie problem. - zbierasz problemy ? - zbieram, mam już sporo. A Ty jesteś na samym początku mojej listy TOP. Uparcie postanowiłam być twarda. Udało mi się. Ale być może jednak zrobiłam to wbrew sobie. Próbowałam od nazajutrz zapomnieć o nim i jakoś nie udawało mi się wymazać go z pamięci. Im bardziej starałam się nie pamiętać, tym silniej wracał w myślach, słowach, gestach. napisałam jego imię na pudełku po tic - takach tylko po to by móc wyrzucić go ze swojego życia także materialnie. Najpierw mówili odczekaj kilka dni - będzie lepiej. Później pocieszali że czas leczy rany, potem wmawiali, że kiedyś będę się z tego śmiała. Ale czy to ma sens.? Czy istnieje jakieś lekarstwo na to, że pomimo tego, że wylałam przez Ciebie tyle łez, nie mam Ci tego za złe ? Wszystkie dzieci kochają gry i zabawy. Ale dzieci dorastają i znajdują sobie nowe gierki. Udają, że czują się dobrze, żeby rodzina się nie martwiła. Okłamują ukochanych o tym, gdzie idą popołudniu. Wymyślają historie, by ukryć prawdę przed przyjaciółmi. Tak... Każdy cieszy się, grając w grę, aż do momentu, gdy komuś stanie się krzywda. Dobra przyjaciółka pociesza Cię, gdy doznasz upokorzenia. Wspaniała przyjaciółka – udaje, że nic się nie stało. Dobra przyjaciółka proponuje pomoc w potrzebie. Wspaniała przyjaciółka nie akceptuje 'nie' jako odpowiedzi. _________________________________________________ odchudzanie ;D Kubuś <3 tęsknie ![]() |
|
|
|
#3114 |
|
Raczkowanie
|
Ej, jak to się mówi ? Życie jest nowelą. Raz łapiesz chwile, raz łapiesz welon. (: Moja Księżniczko skarby gwiazd w oczach swoich masz. .stos porzuconych marzeń. ...tak żyć,aby było jaśniej innym. Mój świat stanął na głowie i bezczelnie macha nogami.
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
życie toczy się dalej tylko, że dołączył do niego jeszcze jeden smutek...
stoję w kolejce po szczęście. może kiedyś dojdę do jej końca, może kiedyś zauważę, że ono jest obok mnie... jeśli jestem tym czego zawsze szukałeś, dlaczego czuje się jakbym Ci przeszkadzała? no na co czekasz? im szybciej cios zadany tym mniej boli. każda miłość otwiera wiele drzwi. również nieszczęśliwa. tylko trzeba oderwać wzrok od tych jednych do których się wciąż dobijamy.
|
#3116 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki macie coś o tym,że on pisze ze chce ze mna byc ale boi sie odległości i że kreci z innymi coś takiego ze nie jestem zabawka ze mam uczucia i ze odległośc sie nie liczy. No i ze jestem lepsza od tamtych xD z góry dziekuje
![]() I coś ode mnie: NIE OBIECUJ TEGO CZEGO NIE MOŻESZ DAĆ, WIEM ŻE DZIŚ KOCHASZ MNIE CO BĘDZIE JUTRO...POKAZE CZAS
|
#3117 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję
Nie ma takiej opcji żeby zapał nasz miał zgasnąć. By wypełnić każdą chwilę, która jest wspomnieniem. Zainspiruj się kolorem moich oczu, a będą patrzeć tylko na Ciebie. jestem emocjonalną kaleką. łzy podszyte szlochem balansują na krawędzi zaistnienia. Tobą oddycham, Tobą się duszę I zapomnij, że jesteś, bo dla mnie juz Cię nie ma To o Tobie wiosna mi tak szeptała... Każdy napotkany człowiek coś miał, coś kochał i coś stracił. |
|
|
|
#3118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ___ i wtedy ruszył pociąg, bo łez nie widać nocą.
ruszyłam w obcą ziemię. ruszyłam bezimiennie żyłam tak codziennie. i żyłam niezupełnie. To samo niebo dla nas, a ziemia nie ta sama. zdjęcia w antyramach. gdzieś na kolejnych ścianach. więcej chciałam widzieć więcej, a pustkę widzę wszędzie. nie ma tu nikogo. ___
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
czas nadrobić zaległości:
Mówiłaś mi bym przestał palić
Że za dużo śpię, a w modzie energia na fali I wszystko sięga granic, nawet styl życia jak mój Wybacz nie chcę być inny by iść po omacku Mikrofon jak harpun, choć fach mój producent Nie mówmy o blasku, bo brak tu go w sztuce Póki co wciąż się uczę, ogarniam człowieczeństwo Choć czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo Gdzie kłamca i szyderstwo? Mówiłaś mi, że takim wszystko jedno Ból, gniew, agresja Ja wiem zazwyczaj dobro przyciąga przeciwieństwa Tak wygląda ta mekka ludzkich obyczajów, wad To nie prawda, że ludzie lubią z tego kraju kraść Żaden strach nie zatrzyma tego co mamy w umysłach To nasz fach, ******* niemoc nie trzeba magistra Tu żadna szkoła wyższa nie da tyle dla ciebie Ile spragnionym szczęścia jedna chmura na niebie. Skrzywienie mózgu... Ochroń mnie, gdy znowu zapomnę co mam i nie wahaj się wstrząsnąć mną 'a Ty tylko tak obojętnie patrzysz ... ' Nie Boje Się Gdy Ciemno Jest Bo Mam Latarke I GPS :P To więcej niż miłosc..... 'Cisza to pełnia szczęścia (...) To źródło leku na prawie całe zło ... W tych czasach coraz trudniej ją wyłapać' Ona nie czeka aż marzenia się ziszczą ... |
|
|
|
#3120 |
|
Raczkowanie
|
a bierz Kochana
Ja mówię polej za tę chwilę, resztę olej . Bo znam te chwile, po których zostaje niesmak. Zostaw tamte dni, w których ty płakałeś, co kilka chwil. Tylko Tobie chce powiedzieć to, to co czuje dziś kiedy przychodzi noc. Wiele szans w życiu do wykorzystania - nie zliczysz tylko trzeba umieć je wychwycić.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.