|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia III
prawda!
![]() aaa Cytat:
|
|
|
|
|
#3092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
|
|
#3093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i co Ci wyskoczyło? ![]() ![]() edit: może byś tak też o nas pomyślała i dodała te foty, heee ? dobra spadam kochane Edytowane przez mysz672 Czas edycji: 2009-08-01 o 15:55 |
|
|
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde mać, ja mam dzisiaj wesele koleżanki, a o Czarnym Olku dyskutuje.
![]() Baj dziewuszki, tylko tutaj za bardzo nie świntuszyć, bo się do nieba nie dostaniecie.
|
#3095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jeszcze ![]() Swoją droga mamy nowego taga na kolejna częśc wątku...czarny olek ![]() Ale czemu olek akurat
|
||
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
A może mi któraś wytłumaczyć o co chodzi z tym Olkiem?
Bo nie rozumiem za bardzoo
|
#3097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
![]() Ale Olka nie, nawet mi do makówy nie przyszedł ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Ja właśnie siedzę nad Moonwalkiem, słucham Majka i co chwilę odświeżam nasz wątek, żeby czytać, co tu piszecie To się nazywa Majk all around
|
||
|
|
|
#3098 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Matki Samafajowskiej, czyli Katherine? Będziemy ją czcić za to, że wydała nam na świat takie cudo jak Majki "Czcij matkę i ojca Majka" Kurna, Boże wybacz Cytat:
Cytat:
![]() Do mnie też nie ![]() ![]() Cytat:
Super musiało być w tym pubie!! Ja dziś robię małą imprezkę w domu, więc jak uda mi się włączyć Michaela to może znów będziemy trillerować i moonwalkować ![]() Cytat:
![]() Dżemdobry |
|||||
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, cześć askawtn
|
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim mieszkankom Nibylandii.. tym starym i nowym
![]() Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z powrotem ![]() Mam trochę zamieszania w życiu prywatnym i tak starałam sobie wypełnić czas, aby jak najmniej siedzieć w domu, a co za tym idzie zaniedbałam bardzo poważnie Nibylandię Wybaczcie![]() Powiem Wam, że dziwię się sobie. Minęło już trochę czasu, a ja nadal beczę słuchając go... ani więcej ani mniej. Jego muzyka daje mi niesamowite wsparcie w ciężkich chwilach. Przestałam słuchać jakichkolwiek plotek na jego temat. Mam nadzieję, że to wszystko zacznie cichnąć... tego już naprawdę za wiele.
|
#3101 |
|
Konto usunięte
|
Kurna, przesłuchałam ten reportaż Marcina Wrony z onetu i poczułam się jak miesiąc temu... Wszystko wróciło, chce mi się płakać...
![]() "Żal zawsze jest trudny, ale ten jest wyjątkowo trudny, ponieważ nic już nie jesteś w stanie zmienić. Musisz odważnie spojrzeć mu w twarz i po prostu go znieść." "Bóg dał nam wspomnienia, abyśmy nawet w grudniu mogli mieć róże (...)" "Najlepsi przyjaciele" - Joanna Trollope No nic... idę na cmentarz. Nie wiem czy tu jeszcze dziś wpadnę. paa Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2009-08-01 o 16:55 |
|
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
pa askawtn
Cytat:
![]() Też mam nadzieję, każdego dnia, że nie zobaczę żadnej ploty na Jego temat. Póki co takiego dnia jeszcze nie doczekałam. Kasia tu będzie Ci łatwiej z nami |
|
|
|
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
leć do clubu i oddaj głos. ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13538653]Kurna, przesłuchałam ten reportaż Marcina Wrony z onetu i poczułam się jak miesiąc temu... Wszystko wróciło, chce mi się płakać... ![]() "Żal zawsze jest trudny, ale ten jest wyjątkowo trudny, ponieważ nic już nie jesteś w stanie zmienić. Musisz odważnie spojrzeć mu w twarz i po prostu go znieść." "Bóg dał nam wspomnienia, abyśmy nawet w grudniu mogli mieć róże (...)" "Najlepsi przyjaciele" - Joanna Trollope No nic... idę na cmentarz. Nie wiem czy tu jeszcze dziś wpadnę. paa ![]() u mnie dziś imprezy urodzinowej cz II.dla młodych. ![]() mam na jutro wolne,jakbym chorowała
|
|
|
|
|
#3104 | ||
|
Zadomowienie
|
i Dodzia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
juz lepiej ?![]() Dziewczyny jestescie niemozliwe zreszta ja tez juz 3ci wątek zachwycamy sie Jego sexowością i nic nie wskazuje na to ze kiedys z tym skonczymy ja ogladając BAD patrzałam jak w obrazek (jak w matke boska samafajowska ![]() ![]() ![]() )
|
||
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
Fjnie by było mieć takie nasze święto, którego sens tylko nam byłby tak naprawdę znany i najlepiej 29 sierpnia
|
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem, czy 29 sierpnia? To święto jest fajną okazją do śmiechu, ale myślicie, że 29 sierpnia będzie nam do śmiechu? Wydaje mi się, że żadna z nas nie będzie go wtedy "należycie" obchodzić
|
|
|
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pomyślałam.W lutym by można tylko daleko do lutego.A lutym bo wtedy powstało "Give in to me" a swoją drogą siedziałam przed chwilą na balkonie i słuchałam właśnie Give... i co chwila się śmiałam bo przypominała mi się samafaja aż się mnie ojciec zapytał czy mi całkiem odbiło. Edytowane przez historjon Czas edycji: 2009-08-01 o 18:19 |
|
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3110 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak skała. ![]() ![]() ![]() Cytat:
Widziałam zdjęcia Josepha z młodości- dla mnie wyglądał zupełnie przeciętnie, nic specjalnego ale na pewno lepiej, niż dzisiaj. ![]() Billie Jean to taka ponadczasówka, często leciała w klubach, jeszcze przed odejściem Mike'a. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przez lata spędzone w Neverlandzie stał się Mike'owi bliski. Na tyle, żeby usiąść w pierwszym rzędzie na ceremonii. Pamiętajmy, że tych naprawdę bliskich osób Mike miał- z wiadomych względów- bardzo niewiele. I trudno się dziwić, patrząc na to, że każdy, kto został z Mike'm sfotografowany, musi zaraz być Jego synem/kochankiem/kochanką... W sumie to media wyciągnęły Omera i zaczęły robić zadymę. On sam zachował się w stylu Mike'a- w ogóle się nie wypowiadał. Zrobił to dopiero wtedy, jak pogłoski o rzekomym ojcostwie Mike'a sięgnęły absurdu. Cytat:
Co do rozmów- nawet nie odpalam pliku. Jak sama nazwa wskazuje- rozmowy są prywatne i takimi powinny pozostać. Prywatność Mike'a została już za życia wystarczająco zgwałcona. To, że jakiś skur#ysyn umieścił to w necie najlepiej świadczy o tym, jak samotny był w rzeczywistości Michael. Każdy, kto się do Niego dostał, dymał Go bez wazeliny. Teraz, nawet po śmierci nie może liczyć na zwykły, ludzki odruch dyskrecji. Nie mam prawa tego słuchać. Nie chcę. Gówno mnie obchodziło i obchodzi, czy był homo, hetero czy bi. Jego sprawa, czy się kochał przed ślubem, czy po. Brooke Shields czy Britney Spears robiły ze swojego dziewictwa medialną szopkę i traktowały to jako element autopromocji. Michael traktował tę sferę swojego życia z delikatnością i powagą. Jakie mamy prawo przysłuchiwać się Jego rozmowom z przyjaciółką (lub "przyjaciółką", jeśli to ona udostępniła te rozmowy)? No jakie? Jakby kiedyś wyciekło cokolwiek z tego, co w tajemnicy powiedziałam swojej przyjaciółce, to przestałaby nią być. I vice versa. Trzeba mieć szacunek do siebie i innych.
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-08-01 o 18:18 |
||||||||
|
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-podpisuję się pod twoimi słowami obiema łapkami.chętnie poczytam JEGO wspomnienia i poczytam jego przemyślenia.jednak nie czytam plotek i nie rozpowiadam ich wszem i wobec. lojalność do konca |
|
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
"Muszę Cię rozczarować- bywa też twardy."
Jak to rozumieć? |
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi o Aleksandra, zwanego również Czarnym Olkiem.
|
|
|
|
#3114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
Musiałam zareagować, żeby nie poszła plotka, że nasz Mike jest, ekhm, niemęski.
|
|
|
|
#3117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień Dobry
|
|
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny filmik- my wiemy, jak jest, ale powinni go obejrzeć wszyscy ci, którzy mówią, że dzieci Mike'a to nie Jego dzieci:
http://www.youtube.com/watch?v=c4uiPHtMSpM |
|
|
|
#3120 | |
|
Zakorzenienie
|
A myślisz, że 29 sierpnia będzie Ci do śmiechu
![]() Nie chciałabym, zby to święto przepadło, bo moim zdaniem 29 sierpnia będzie dniem zadumy, wspominania, tak jak 25 lipca. http://www.youtube.com/watch?v=T1dAQN5QcZU Miałam świeczki w oczach i banana na twarzy jednocześnie ![]() Fajnie się to ogląda mając na uwadze to jak Michael zawsze starał sie kopiować gesty starych piosenkarzy-wyjadaczy Młody wielokrotnie ćwiczył każdy ruch, obrót, mimikę, czy nawet sposób trzymania mikrofonu Jak tak na Niego patrzyłam ,to rzeczywiście było widać, że to gesty dorosłego człowieka - zdolniacha mały ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

"Czcij matkę i ojca Majka" 

Ja dziś robię małą imprezkę w domu, więc jak uda mi się włączyć Michaela to może znów będziemy trillerować i moonwalkować
Wybaczcie

-podpisuję się pod twoimi słowami obiema łapkami.