Najlepsze Prostownice-czesc III-wątek zbiorczy. - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów?
tytanowa 0 0%
ceramiczna 15 100,00%
ceramiczno-grafitowa 0 0%
wszystkie tak samo niszczą wlosy 0 0%
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-28, 15:48   #1921
desti
Zakorzenienie

Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III-wątek zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez MoniX24 Pokaż wiadomość
Pisalam wczesniej ze zamierzam kupic prostownice,no wiec kupilam przedwczoraj Remingtona "Damage defence S9000"z funkcja pary wodnej,niby pomaga w nawilzeniu wlosow podczas prostowania,jak jest w rzeczywistosci-nie wiemzobaczymy po jakims czasie...na razie sprawuje sie bardzo dobrze.
Moni ja tez kupulam tego remingtona z tym, ze jeszcze nie wyprobowalam... powiedz jakie sa wloski po prostowaniu... i jak to jest z ta para ... uzywasz jeszcze jakiegos preparatu chroniacego ?? ...
desti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 18:56   #1922
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WeroniczQaa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny !
Mam nadzieje, że wy mi pomożecie. Zamierzam kupić prostownicę. Chodzi o profesjonalny sprzęt. Oczywiście na moje włosy potrzebne są grube płytki.
Jakie firmy polecacie? Bo czytam te fora o prostownicach, a i tak się nic nie dowiedziałam oprócz tego, że musi mieć dużą moc Wat.
Czy we Wrocławiu można kupić jakąś dobrą prostownicę?
to dziwne fora odwiedzałas, bo z mocą wat to różnie bywa
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 19:46   #1923
Sunbeam87
Raczkowanie

GG do Sunbeam87

mam prostownice romix h50 ale chcialabym zakupic sobie jakas nowa, w przyzwoitej cenie do 100zeta i moje pytanie co polecacie? ile W powina miec czy im wiecej tym lepiej czy nie? moj romix ma 80 w ale nie prostuje tak jabym tego chciala;/za chwile znowu wlosy sie kreca;/ doradzcie cos
Stary 2009-07-28, 20:51   #1924
Anulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunbeam87 Pokaż wiadomość
mam prostownice romix h50 ale chcialabym zakupic sobie jakas nowa, w przyzwoitej cenie do 100zeta i moje pytanie co polecacie? ile W powina miec czy im wiecej tym lepiej czy nie? moj romix ma 80 w ale nie prostuje tak jabym tego chciala;/za chwile znowu wlosy sie kreca;/ doradzcie cos
Tak do 100zł (no, może trochę ponad 100) myślę że powinna się sprawdzić ta prostownica: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19015

Na allegro można ją dostać za 115zł+koszt przesyłki, np tu: http://www.allegro.pl/item694505591_...ahl_cutek.html

Może gdzieś indziej, albo na innych aukcjach udałoby się ją jeszcze taniej dostać Niemniej jednak w takicj granicach cenowych (100zł) Wahl Cutek pownien być trafnym wyborem

Jeżeli chodzi o jakość prostowania i jak długo włosy pozostają proste, to nie wiem czy fakt jak dużo prostownica ma W ma znaczenie Większość "górnopółkowych" prostownic ma mało W i zżerają poprostu mniej prądu
Anulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 00:08   #1925
madzix1988
Przyczajenie

Witam ;-) tak czytam czytam .. i się doszukac nie mogę ;d

Czy ktoś może mi polecić prostownicę do grubych , gęstych,bardzo podantych na kręcie się włosów szczególnie przy wilgoci ?

tak do 150 zł ;> ?
madzix1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 07:07   #1926
alu51
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eni200 Pokaż wiadomość
alu51 no niestety,za duzo obnizka na jeden zestaw(np rozowy albo iny)to jeszcze by moglo tak byc,ale ze wszytskie w takich cenach to chyba nienapisalam do ghd co mysla o tym sklepei,ale jeszcze nie odpisali.a ile Cie bedzie kosztowac calosc z wysylka?
zapłace tyle co za prostownice czyli ok 95 funtow plus przesyłka ale na angielski adres bo w Anglii mieszka moja siostra i ona mi ja zamówi, a ja we wrześniu pojade do niej to sobie odbiore. Mam nadzieję że więcej niż 100 funtów nie wydam też jestem ciekawa co odpiszą o tym sklepie, więc jakbyś mogła to daj znać. Mi ogólnie z tego taniego sklepu nie odpisali....

znalazłam jeszcze jedną stronę internetową gdzie są fajne przeceny, ale tej również nie ma na liście stron zamieszczonych na oryginalnej stronie GHD eni 200 zaglądnij: http://www.ghdinc.co.uk/

Edytowane przez alu51
Czas edycji: 2009-07-29 o 07:16
alu51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 08:18   #1927
eni200
Raczkowanie

to super jak zamawiasz do Anglii,bo wysylka darmowa i nie bedzie przewalutowania(do Polski moglo by byc dodatkowe 50zl),oczywiscie ze dam znac jak cos odpisza.Moj brat jest jeszcze kilka dni w Londynie dlatego tez sie zastanawiam,ale mam swojego Farouka i mi sluzy tylko jak gladam te oferty ze sklepu to mnie kusi

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

patrze na ten sklep i wyglada porzadnie,ale ze nie ma go na liscie to lepiej nie ryzykowac. te prostownice sa bardzo popularne,wiec duzo jest podrobek kuszacyh niskimi cenami.
eni200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 08:42   #1928
Anulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzix1988 Pokaż wiadomość
Witam ;-) tak czytam czytam .. i się doszukac nie mogę ;d

Czy ktoś może mi polecić prostownicę do grubych , gęstych,bardzo podantych na kręcie się włosów szczególnie przy wilgoci ?

tak do 150 zł ;> ?
Do 150zł, ja polecam tak jak wyżej koleżance, Wahl Cutek, albo Brauna es2 - sama mam tego Brauna, a moje włosy są właśnie podatne na kręcenie i puszenie się zwłaszcza pod wpływem wilgoci Co do Brauna to w sumie fajnie prostuje i wlosy są proste, ale niestety po wyjściu na wilgotne powietrze ten efekt mija Myślę że to nie do końca wina prostownicy - taki poprostu jest "urok" kręconych i puszących się włosów
Ważne jest też używanie wszelkich "wygładzaczy" - dzięki nim łatwiej osiągnąć efekt gładkich i prostych włosów Ja używam olejku Loreal Liss Ultime - jestem zadowolona (pomaga). Można też użyć jedwabiu
Stary 2009-07-29, 10:41   #1929
Kasia_1988
Przyczajenie

Witam
Zastanawiam się (jak wiele innych dziewczyn, które czytają ten wątek) nad kupnem prostownicy.
Moje włosy są cienkie, ale zdrowe. Mam fryzurke na tzw. boba, z tyłu ciut krótsze a z przodu lekko za brodę. Włosy same w sobie są proste, zalezy mi na efekcie podwiniętych ładnie, gładko do środka końcówek. Niestety układanie na samej szczotce daje krótkotrwały efekt. Którą prostownicę polecacie? No i czy regulacja temperatury będzie mi przydatna? Zastanawiam się nad prostownicami firmy ga.ma (Ga.ma Nano Tourmaline, CP3) - ten model akurat nie ma regulacji, ale jest przystępny dla mnie cenowo. Ta z regulcją to juz wydatek powyżej 300... ale skoro mam cienkie włosy, to może powinnam jednak miec taką z regulacją? A może cos innego? Tondeo? Babyliss? Ciężko się zdecydować.
Z góry dziekuję za wszystkie podpowiedzi
Kasia_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 12:02   #1930
Sunbeam87
Raczkowanie

GG do Sunbeam87

a remington 2014? kosztuje ponad 100zl z czytam na wizazu ze tez jest dobra....
Stary 2009-07-29, 14:09   #1931
Emilcia_1616
Zakorzenienie

ja mam game to z all za 208 zl i powiem wam ze to szajs jakich malo, jeszcze nigdy nie mialam tak zniszczonych koncowek po tak krotkim czasie uzytkowania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 15:51   #1932
WeroniczQaa
Raczkowanie

GG do WeroniczQaa

A znacie jakieś dobre, naprawdę dobre prostownice z grubymi płytkami?
WeroniczQaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 16:11   #1933
nikakg
Raczkowanie

A co wizażanki sądzą o prostownicy philips hp 4667 ? Interesuje sie wlasnie tym typem od jakiegos czasu i zauwazylam, iz ich cena na allegro troszke spadla wiec przymierzam sie do jej kupna. Jest na forum jakas posiadaczka tej wlasnie prostownicy?
nikakg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 07:11   #1934
alu51
Raczkowanie

[QUOTE=eni200;13482666]Moj brat jest jeszcze kilka dni w Londynie dlatego tez sie zastanawiam,ale mam swojego Farouka i mi sluzy tylko jak gladam te oferty ze sklepu to mnie kusi[COLOR="Silver"]

Ja gdybym nie miała możliwoości kupienia ghd też na pewno wziełabym Farouka to tez świetna prostownica i w działaniu ponoć podobna do ghd! Ale rozumiem Cie!! ghd baaaaardzo kusi ....
alu51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 12:37   #1935
WeroniczQaa
Raczkowanie

GG do WeroniczQaa

No dobra to może zapytam się na co zwrócić największą uwagę przed kupnem prostownicy?
WeroniczQaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 16:59   #1936
MoniX24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez desti Pokaż wiadomość
Moni ja tez kupulam tego remingtona z tym, ze jeszcze nie wyprobowalam... powiedz jakie sa wloski po prostowaniu... i jak to jest z ta para ... uzywasz jeszcze jakiegos preparatu chroniacego ?? ...
Desti,przepraszam ze dopiero teraz odpisuje.No wiec juz Ci mowie,przede wszystkim prostownica bardzo szybko sie nagrzewa (co mi odpowiada bo zwykle jestem niecierpliwa).Sprawa pary jest troche smieszna bo...nie wiem czy to tylko taki bajer czy rzeczywiscie pomaga w prostowaniu.Ja roznicy nie zauwazylam,do poziomu 4 prostuje sie bez pary,od poziomu 5-10 z para.Na poczatku balam sie napelniac pojemnik woda,myslalam ze zepsuje cos albo mnie prad "kopnie".
Ogolnie jestem zadowolona,stosuje oprocz tego balsam welli shockwaves do prostowania i proste wloski utrzymuja sie spokojnie do nastepnego mycia glowy.Prostownica jak najbardziej na plusA Tobie jak sie spodobala?jestes zadowolona z zakupu czy zalujesz?
aha,jeszcze jedno,ktos tu powyzej pisal,ze zamawia z Anglii prostownice,pamietajcie,z e W uk sa inne wtyczki !

Edytowane przez MoniX24
Czas edycji: 2009-07-30 o 17:06
MoniX24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 12:11   #1937
whateveer
Przyczajenie

Prostownica

Witam. Mój pierwszy post! Mniejsza z tym. Mam jakąś tam badziewną prostownicę z tesco za 30zł, z której, o dziwo! nie jestem zadowolony. Co do prostownic, jestem kompletnie zielony. Teraz patrze, że jest promocja na "Remington S2002" i zamiast 130 zł kosztuje 70. Opłaca się? Czy może w jakąś inną zainwestować? Z prostownicy bardzo często krozystam (raz dziennie codziennie, prawie że), włosy średnie/długie. Liczę na pomoc.

P.S. czytałem opinie o niej na tej stronie, były mieszane, jedne na tak, drugie na nie. Może lepiej pomęczyć się jeszcze ze starą i uzbierać na jakąś lepszą?

Przepraszam, nie zauważyłem tematu o prostownicach, już tam piszę, ten można usunąć/zamknąć, chyba, że ktoś chce odpowiedzieć.

Edytowane przez whateveer
Czas edycji: 2009-07-31 o 12:30
whateveer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 12:31   #1938
whateveer
Przyczajenie

Witam. Mój pierwszy post! Mniejsza z tym. Mam jakąś tam badziewną prostownicę z tesco za 30zł, z której, o dziwo! nie jestem zadowolony. Co do prostownic, jestem kompletnie zielony. Teraz patrze, że jest promocja na "Remington S2002" i zamiast 130 zł kosztuje 70. Opłaca się? Czy może w jakąś inną zainwestować? Z prostownicy bardzo często krozystam (raz dziennie codziennie, prawie że), włosy średnie/długie. Liczę na pomoc.

P.S. czytałem opinie o niej na tej stronie, były mieszane, jedne na tak, drugie na nie. Może lepiej pomęczyć się jeszcze ze starą i uzbierać na jakąś lepszą?

Przepraszam, że piszę to 'ponownie' - poprostu nie widziałem wcześniej tego tematu.
Stary 2009-07-31, 13:36   #1939
eweluunaaa9393
Raczkowanie

Dot.: Prostownica

Chłopak prostujący włosy? czy to nie troche kobieca czynność?
Moim zdaniem pedalsko to u chłopaka wygląda ;d
Remington robi dobre prostownice, sama mam i jestem bardzo zadowolona.
eweluunaaa9393 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-31, 15:24   #1940
whateveer
Przyczajenie

Ale modely różnią się, niektóre nie są tak dobre jak inne.

Co do tego, że jestem chłopakiem i prostuję włosy - pedalsko? A to dlaczego? Bo wole mieć proste włosy niż kręcone? Czy to, że mam dłuższe włosy niż inni, czyni ze mnie pedała? Pozatym nie pytałem o to, tylko o prostownice, z takich rzeczy idź się pośmiej z koleżankami z podwórka

Czas edycji: 2009-07-31 o 15:26
Stary 2009-07-31, 17:55   #1941
Pamelunia
Przyczajenie

Chodzi o prostownice buraku! Chłopcy z dłuzszymi włosami to najcześciej skate z takimi do ramienia i wyglada to ładnie. Ale teraz o prostownicy. Remington to świetna firma i bardzo polecam prostownicę Remington Protect & Shine 230, jest świetna.
Pamelunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 18:44   #1942
eweluunaaa9393
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez whateveer Pokaż wiadomość
Ale modely różnią się, niektóre nie są tak dobre jak inne.

Co do tego, że jestem chłopakiem i prostuję włosy - pedalsko? A to dlaczego? Bo wole mieć proste włosy niż kręcone? Czy to, że mam dłuższe włosy niż inni, czyni ze mnie pedała? Pozatym nie pytałem o to, tylko o prostownice, z takich rzeczy idź się pośmiej z koleżankami z podwórka

A pewnie, że pójde ;]
Nie to, że masz dłuzsze włosy czyni z ciebie pedała, tylko to, że je prostujesz ;d
cyaa ;*;d

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Pamelunia Pokaż wiadomość
Chodzi o prostownice buraku! Chłopcy z dłuzszymi włosami to najcześciej skate z takimi do ramienia i wyglada to ładnie. Ale teraz o prostownicy. Remington to świetna firma i bardzo polecam prostownicę Remington Protect & Shine 230, jest świetna.
Achhhh burakuu, jakie to słodkie określenie !
Stary 2009-07-31, 22:02   #1943
whateveer
Przyczajenie

Niech będzie, że jestem pedałem, tylko nie pytałem o to, a o prostownice. Też masz problem, bo jakiś facet sobie prostuje włosy. Pff. Tak, to jest tak samo pedalskie jak całowanie się z drugim facetem itp. głupiaś, skończ już. Prostuję, bo mam naturalnie pokręcone i mi się nie podobają. Tak, tak, pedalskie.

To ktoś doradzi? Czy co najwyżej poużeram się z jakimś polaczkiem, co to tylko chce się dowartościować?

Co sądzicie o BABYLISS ST30E ? Albo PHILIPS - HP 4669/00 (koleżanka mi poleciła). Mnie osobiście zaciekawiła Ga.Ma * Nano Tourmaline, CP3. Tak czy inaczej, jestem niezdecydowany. Byłbym bardzo szczęśliwy jak by mi ktoś stanowczo jakąś doradził, do 200zł co najwyżej. O specyfikacjach nic nie napiszę, bo najzwyczajniej na świecie, nie znam się, nie wiem co dobre.

Czas edycji: 2009-08-01 o 12:56
Stary 2009-08-01, 15:01   #1944
Anulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Niech będzie, że jestem pedałem, tylko nie pytałem o to, a o prostownice. Też masz problem, bo jakiś facet sobie prostuje włosy. Pff. Tak, to jest tak samo pedalskie jak całowanie się z drugim facetem itp. głupiaś, skończ już. Prostuję, bo mam naturalnie pokręcone i mi się nie podobają. Tak, tak, pedalskie.

To ktoś doradzi? Czy co najwyżej poużeram się z jakimś polaczkiem, co to tylko chce się dowartościować?

Co sądzicie o BABYLISS ST30E ? Albo PHILIPS - HP 4669/00 (koleżanka mi poleciła). Mnie osobiście zaciekawiła Ga.Ma * Nano Tourmaline, CP3. Tak czy inaczej, jestem niezdecydowany. Byłbym bardzo szczęśliwy jak by mi ktoś stanowczo jakąś doradził, do 200zł co najwyżej. O specyfikacjach nic nie napiszę, bo najzwyczajniej na świecie, nie znam się, nie wiem co dobre.
Co do specyfików do prostowania to polecam: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=27041 - na allegro można dostać za ok. 35zł. Sama go używam i jestem bardzo zadowolona - wystarczy kropelka(góra dwie) Podobno dobry jest też jedwab Silker (sprawdz na kwc)
Co do prostownic to dalej uwazam ze najlepsze są Farouk i ghd, ale to niestety duży wydatek Jeżeli nie masz kłopotliwych włosów każda prostownica z podanych wyżej powinna się sprawdzić Ja mam brauna es2 - tez jest dobra - mogę ją polecić (na allegro za ok.150zł).
Stary 2009-08-01, 17:51   #1945
whateveer
Przyczajenie

Przy tej co ja mam, to po wyprostowaniu włosy zaraz się 'psują' - kręcą się lekko. Przy wilgoci to już nawet nie wspominam, wtedy prostowanie mija się z celem. Farouk/ghd cenowo jak?

Słyszałem też dobre opinie o 'cutek wahl' a w dodatku jest niedroga.

Myślałem o jakiejś prostownicy z jonizacją, bo słszałem, że nie niszczą tak bardzo włosów.

A na włosy nic nigdy nie stosowałem, czasem odżywki, ale nie jakieś do prostowania, tylko po umyci włosów. Na ile ten olejek starczy?

http://allegro.pl/item692461972_l_or...y.html#gallery to jest ten sam? Szczerze, namówiłaś mnie na kolejny wydatek

Teraz nie wiem, czy kupić tańszą i jakieś płyny do tego, czy droższą ? Fundusze ograniczone mimo wszystko

Czas edycji: 2009-08-01 o 19:08
Stary 2009-08-01, 20:56   #1946
Anulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Przy tej co ja mam, to po wyprostowaniu włosy zaraz się 'psują' - kręcą się lekko. Przy wilgoci to już nawet nie wspominam, wtedy prostowanie mija się z celem. Farouk/ghd cenowo jak?

http://allegro.pl/item692461972_l_oreal_lis s_ultime_olejek_termowygl adzajacy.html#gallery to jest ten sam? Szczerze, namówiłaś mnie na kolejny wydatek

Słyszałem też dobre opinie o 'cutek wahl' a w dodatku jest niedroga.

Myślałem o jakiejś prostownicy z jonizacją, bo słszałem, że nie niszczą tak bardzo włosów.

Teraz nie wiem, czy kupić tańszą i jakieś płyny do tego, czy droższą ? Fundusze ograniczone mimo wszystko
Tak to jest ten sam olejek(ale tu coś koszty przesyłki zawyżone, może lepiej poszukaj oferty z niższymi)
Oryginalna ghd to wydatek z rzędu 500zł(w zależności jak drogi jest funt), pozatym raczej niedostępna w Polsce (jedynie brytyjskie sklepy internetowe)
Natomiast farouka mozna dostać na allegro za ok. 350zł (zobacz na strone wczesniej - tam podawałam linki do prostownic farouka)
Co do wahl cutek to tez słyszałam ze jest dobra, ale na sobie nigdy nie próbowalam, więc nic wiecej o niej nie powiem
Jezeli chodzi o prostownice z jonizacja, to braun es2, o którym wcześniej pisałam posiada ową jonizację

Pod wpływem wilgoci większośc kręconych włosów sie puszy - cóż taka ich "urok" Natomiast jezeli nie jest wilgotno, to po porzadnym wyprostowaniu nie powinny sie krecic

Aha, co do tego olejku, to nie chce cie namawiac na zaden wydatek - pytales o jakies specyfiki do prostowania to odpowiedziałam poprostu - ja jestem zadowolona z niego, bo dodatkowo nabłyszcza i wygładza - dzieki temu włosy sie mniej puszą, ale trudno mi powiedziec czy rowniez sprawdzi sie u ciebie
Stary 2009-08-02, 07:11   #1947
kapsella
Przyczajenie

Prostownice

Zamierzam zafundować sobie jakąś cienką prostownicę (moja poprzednia prostownica to patelniasty antyk!) i zacząć dbać o fryzurę.
Wobec tego mam pytanie, czy żeby prostownica była "skuteczna" muszę wybierać taką za 150-200 zł, czy wystarczy taka jakaś za 50-100?
Może macie coś godnego polecenia?

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ----------

O proszę, wyszukiwarka mi nie znalazła tagu prostownica, ale zerknęłam nieco niżej i zobaczyłam obszerny wątek na ten temat, także przepraszam i co złego to nie ja
kapsella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 07:39   #1948
kapsella
Przyczajenie

Dziewczyny,
Powiedzcie mi, czy tak do 150 zł idzie kupić gdzieś prostownicę, którą da się zrobić loczki?
kapsella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 09:26   #1949
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kapsella Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
Powiedzcie mi, czy tak do 150 zł idzie kupić gdzieś prostownicę, którą da się zrobić loczki?
Poszukaj serii Sleek&Curl Remingtona. Najbardziej popularny wśród wizażanek model to chyba S1031, ma wiele opinii na KWC, zajrzyj.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 14:44   #1950
eweluunaaa9393
Raczkowanie

Cytat:

Polaczkiem? kpisz sobie z Polaków, wstydzisz się bycia Polakiem?
Tak, zacznij sobie depilować nogi, bo takie Ci sie bardziej podobają.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości