|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia III
Kurde, a jak ja bym chciała taki sen, jak madie miała.... noż to cudo było.
A madie nie powiedziałaś nam w końcu co było dalej w tym Twoim drugim śnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
|
Olek dostał gęsiej skórki
Że wbijecie mu pazurki Przez Was żyje w ciągłym strachu To nie kot, by skakał z dachu |
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3304 |
Zakorzenienie
|
Uciekam na dziś
![]() Majkowej nocki Wam zycze, ale miłej ![]() Olek ![]() Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2009-08-01 o 23:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 | |
Zakorzenienie
|
Olek niech się nie boi,
tylko z dotykiem oswoi Bo jak wizażanka go dopadnie to nieprędko znów opadnie ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc wszystkim, które już udały się na spotkanie z Ol.. znaczy się z Michaelem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadowoli wszystkie Panie Obcy jemu jest więc dół Będzie pluł i pluł i pluł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Daję. ![]() Zanim padnie, sięgnie niebios Wie, że tego nam potrzeba Będzie fikał, miział, grzmocił Aż się przez to wszystko spoci |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Olek obtarł sobie skórkę Skutek wielu miziań ciurkiem Trzeba chwili mu oddechu By nie skończył na bezdechu A tak pięknie jest rzeźbiony Gładziuteńki, ogolony Jego widok koi duszę Więcej mówić nic nie muszę Troszkę kremu, wazeliny Ciut emulsji od dziewczyny I nasz cudny Aleksander Kwitnie niczym oleander
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-08-02 o 00:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jego wygląd dech zapiera, każda przed nim nogi rozwiera nie dość, że zadbany to sprawny jeszcze jego ruchy przyprawiają o dreszcze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Olek patrzy sprytnym okiem Łapie niskie i wysokie On już wie, że jego chwała Wiele imion będzie miała Zwiedza sobie więc niespiesznie Czasem buja się pociesznie Patrzy na te wszystkie lica Tak, to mu życie urozmaica Jednak w duszy zadumanej Szuka ciągle ukochanej Tej cudownej i jedynej Której odda się bez winy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
Zakorzenienie
|
Chyba przestraszyłyśmy ludzi naszą twórczością, bo wszyscy stąd uciekli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3316 |
Zakorzenienie
|
Kto się boi Aleksandra?
![]() Co, dopadła Was zaś chandra? ![]() No, bez bicia tu nam stawać ![]() I uczciwie wnet zeznawać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fakt, on z miłości chce sobą kobiety obdarzyć bo nie ma ochoty w piekle się smażyć nigdzie jedynej nie widzi lecz wciąż szuka a przy okazji po drodze wszystkie puka Każda kobita o nim marzy, że się jej kiedyś z nim noc przydarzy, Będzie ona niezapomniana, bo jak inaczej,gdy potrwa do rana? Gdy zmysły rozpali, pożądanie obudzi, już nie ucieknie, niech się nie łudzi nagle i sprytnie wykorzystany zostanie lecz szybko usłyszy: "Chcę znów Kochanie" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3318 | |
Zakorzenienie
|
Mycha dziarska jest dziewczyna
Anka też się nie ugina Tylko spać w nocy nie mogą Toteż tworzą, tworzą, tworzą. ![]() ---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Cytat:
![]() Mike o miłej aparycji Degustował moc pozycji Badał milion czystych panien Wyjmowanych prosto z wanien W jedną mocno się zasłuchał Innej śpiewał rym do ucha Pewnej małej, chudej Olce Zagrał "Bad" na parasolce Poznał także wiotką Martę Pchnął ją przez jej nos zadarty Wziął na raz gdzieś Ewelinę Bo pokochał tę dziewczynę Miłość była jednak krótka Wnet wkroczyła inna młódka Jedna noc, dwie i znużony Westchnął Olek rozdrażniony -Ileż można tak w ubranku Bzykać laski o poranku Toż to całe bezpieczeństwo Mnie przyprawi o szaleństwo... Dajcie Ankę, dajcie Mychę Im to wnet przyprawię łychę Bez podchodów i zawstydzeń Już te figle w duszy widzę Na myśl samą Oluś fiknął Parsknął, kaszlnął, w końcu bryknął Ale sprawa nie jest prosta Anka, Mycha piszą posta ![]() ---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- Musisz, Oluś, się postarać By tą formę w końcu zalać Nie wystarczy, byś nam uszka Pomiętolił, dał paluszka
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-08-02 o 00:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
On cię zawiedzie na same szczyty,
trwogę budzi nawet, gdy plandeką przykryty, On słyszy każde błaganie nawet to niewypowiedziane, zajęczysz, kiedy przyjdzie "O" spodziewane On wie, czego pragną dziewczyny, świadczą o tym jego namiętne czyny tutaj mocniej szarpnie, tam znów posunie łagodnie no chyba, że zapomni opuścić wcześniej spodnie Bo kiedy się z nich oswobodzić zapomni, nie zostaną po nim nigdy potomni, bo kiedy w ciasnocie nagle powstanie, aż strach mówić, nic po nim nie zostanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3320 |
Zakorzenienie
|
Kochaś, musisz serio
Nam wyjechać artylerią Może ruszmy więc swe dupy Się wybierzmy na zakupy Kupmy sobie lateks, skórę Weźmy do tańczenia rurę Niech nam Olek się okręci To nas nawet trochę nęci. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dlatego musi, musi nosić luźne piżamki. ![]() Idę spać, moja Kochana ![]() ![]() ![]() Może Oluś będzie z rana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3323 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() czesc dziewczyny ale poezje tworzycie ![]() ![]() cos czuje ze dzis bede snic o Olku ba! o AKLEKSANDRZE ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3324 |
Zakorzenienie
|
Faktem jest, że dałyśmy dzisiaj do wiwatu.
![]() Będą miały Dziewczyny ubaw z rana, jak nic. ![]() Potem trzeba to powklejać do Klubu, ale ja już padam na pysk. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Olek biedny ledwo zipie, "O żesz, zapomniałem o tej....." <sorry, ale rym był potrzebny> ![]() Jeszcze jedna, potem koleżanka pewnie zechce lecz nie powiem, czule mnie to łechcze ![]() ---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ---------- Ok też już spadam spatusiać ![]() Dobranoc Wam ![]() Jeśli z "Blood..." do mnie Majki dziś nie zawita, zanim noc przeminie i dzień zaświta, nie ręczę ja za siebie, niech się chłopak boi, bo jak go dorwę to nie puszczę nim mnie nie zaspokoi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Zadomowienie
|
Olek wielki wciąż szaleje
chyba w dupsko dzis mi wleje ![]() będe stękać jękac wołać aż mina sie zrobi wesoła Wielki Olku mój kochany! codzień będe brać Cie w tany ![]() ide spać bo mi tu wełbie szumi ![]() niech wielka samafaja będzie z wami! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3327 |
Zakorzenienie
|
kto tu jeszcze nie śpi?!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3328 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Zakorzenienie
|
Zostawcie tego Olka,
nie wyciągajcie go! ![]() ![]() Witam dziewczynki ![]()
#3330 |
Zakorzenienie
|
hee-hee z rana
![]() czy ktos za mna tesknil???? ![]() Ania, Mysia, - ![]() ![]() ![]() Jestem tak zrąbana jak kuń po westernie... ale pragne doniesc, ze kumpel znalazl mi koncert z yokohamy z trasy BAD, oj bede sie slinic ![]() ![]() milego dnia kochane!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.