|
|||||||
| Notka |
|
| Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
| Pokaż wyniki sondy: Który telefon wybrać? | |||
| HTC Wildfire S |
|
17 | 30,36% |
| Samsung Wave Y |
|
1 | 1,79% |
| Sony Ericsson Xperia Neo V |
|
7 | 12,50% |
| Nokia 500 |
|
7 | 12,50% |
| Samsung Galaxy Mini |
|
4 | 7,14% |
| Inny(ale jaki:P) |
|
20 | 35,71% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Problem z wyborem telefonu komórkowego - wątek zbiorczy
Chciałabym skorzystać z promocji Zetafon w Orange. Zainteresował mnie Sony Ericsson w350. Czy ktoś z was miał doczynienia z tą komórką?
Oraz czy Orange ma w swojej ofercie tylko czarny kolor komórki? |
|
|
|
|
#842 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
..Ogólnie nie narzeka,wręcz przeciwnie;d..Ma go kilka dobrych miesięcy i jeszcze jej się nie popsuł ..Co do tego czy Orange ma w swojej ofercie tylko czarny kolor,to nie wiem .
|
|
|
#843 |
|
|
a jak sprawuje się klapka, która wyglądem przypomina telefon z lat 90-tych
?Jestem prawie przekonana do tego telefonu, tylko ta klapka... |
|
|
|
|
#844 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
..Należy na nią uważać,ale jest to kwestia przyzwyczajenia
|
|
|
#845 |
|
Raczkowanie
|
to moze i ja poprosze o pomoc ; )
rozglądam sie za nowym telefonem i bardzo mi sie spodobaly telefony z wysuwaną z boku klawiatura qwerty tylko nie ma to byc taki biznesowy telefon jak ta nowa nokia bo mi tylu bajerów nie potrzeb ma miec aparat, odtwarzacz mp3 no i te podstawowe rzeczy ; ) spodobal mi sie np lg ks360 co o nim myslicie ? i moze znacie jeszcze jakies telefonu tego typu ? pozdrawiam ; )) |
|
|
|
|
#846 |
|
Zadomowienie
|
mam problem..... mam nowy telefon nokie 7100supernova i mam z niamaly problem....czy zna sie ktoś naniej i będziew stanie m ipomóc;/
|
|
|
#847 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Mam problem z wyborem nowego telefonu nie wiem ,który wybrać liczę na Wasza pomoc.Który jest najlepszy Waszym zdaniem i którego możecie polecić. Zdjęcie nr1 : Samsung SGH-F300 nr2: Samsung C3050 nr3:Nokia 2680 slide |
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie najbardziej z tych 3, ktore podałas podoba się 2, sama szukam czegoś bez klapki, a wlaśnie rozsuwanego. Zastanawiam się nad Nokią e66 . Może ktoś ma i może coś o niej powiedzieć?
![]() Bardzo proszę.... |
|
|
|
|
#849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale decyzja jeszcze nie zapadła ,cały czas mam dylemat
|
|
|
|
|
|
#850 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
up ? ; ) |
|
|
|
|
|
#851 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Zastanawiam się nad zakupem telefonu Samsung avila. Jest to telefon dotykowy i moje pytanie jest takie: czy ten telefon [lub ogólnie telefony dotykowe] są przystosowane do tego, że można je nosić w kieszeni? Czy łatwo jest je odblokować? Czekam na odpowiedź, pozdrawiam
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Do :magdaa_j
ja osobiście nie mam telefonu dotykowego, ale moi znajomi mają i swobodnie noszą go w kieszeniach i odblokowują. Czasem narzekaja na panel dotykowy, bo niechcacy przez zwykłe dotknięcie skasowali coś itp. Kwestia przyzwyczajenia ![]() Swoją droga podoba mi się ten telefon hmm sama szukam jakiegoś fajnego : )Kupujesz nowy czy używany? Orientujesz się w cenach? |
|
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Co sądzicie o nokii e63? Jest szeroka (59 mm=5,9 cm) z tego względu, że ma klawiaturę Qwerty i jest dosyć wysoka. Te jej gabaryty mnie martwią z tego względu, że telefon noszę przeważnie w kieszeni spodni... Ma któraś/yś? Dobrze leży w dłoni?
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
#854 |
|
|
dziewczyny, tydzień temu zakupiłam telefon w ofercie Zetafon w orange, czy jest możliwośc wymiany go na inny model?
Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2009-08-03 o 08:08 |
|
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
A co się dzieje z telefonem???
Ja bardzoo polecam lg kp 501 (odpowiednik cookiego) w orange jest za 1zł w abonamencie,
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#856 |
|
|
Z telefonem nie dzieje się nic. Po prostu dokonałam złego wyboru. Bardzo duzo rozmawiam przez telefon i potrzebuje bardzo dobrej baterii, takiej jak mają nokie. Prawde mówiąc wątpie, ze jest taka możliwość, ale moze macie większe doświadczenie w tych sprawach? Może jednak jest taka możliwość?
|
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
musisz przejść się do salonu. Kiedy brałas ten telefon? Z tego co wiem jest pcja odstąpienia od umowy ale tylko do 10 dni od zakupu.
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- musisz przejść się do salonu lub wysłać męża. Kiedy brałas ten telefon? Z tego co wiem jest opcja odstąpienia od umowy ale tylko do 10 dni od zakupu.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#858 | |
|
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- dziewczyny, a czy bateria w nokii 2680 długo trzyma? Jestem w sytuacji, kiedy bardzo duzo rozmawiam przez telefon i nie zawsze będe miała możliwość naładowania komórki. Decydując się na Sony Ericssona w 350 skusiłam się na jego bajery, myślac, ze ma batertie podobną do nokii. I teraz mam problem... |
|
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia: poszukaj jeszcze na allegro, może są baterie do twojego telefonu o większej pojemności.
Informacje albo na www.orange.pl (albo zadzwoń twjego telefonu pod *100 - biuro obsługi klienta) lub bezpośrednio w salonie dopiero. Telefon brałaś z salonu czy w sklepie internetowym?
|
|
|
|
#860 |
|
Rozeznanie
|
No więc nadszedł moment kiedy poczciwą N5300 trzeba (chce się
) wymienić. Myślę o LG KC550, przyciąga mnie aparat 5 mpx i możliwość wybrania różowej obudowy. Kto ma, jak się sprawuje ? Z góry dzięki za odpowiedzi
|
|
|
|
|
#861 |
|
Przyczajenie
|
Niedlugo mi się kończy umowa i chciałabym wymienic swoj telefon na motorazr V8 , ciągle sie jednak zastanawiam.. może ktoś z Was ma i mógłby coś o nim napisac?
Edytowane przez rasberka Czas edycji: 2009-08-04 o 15:25 |
|
|
|
|
#862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Telefon zakupiłam mam go tydzień czasu i jak narazie nie narzekam. Faktycznie nic się nie odblokowuje, jest z boku przycisk którym się blokuje. Noszę go w kieszeni i wszystko z nim ok. Kupiłam go na raty w Saturnie, zapłaciłam 729zł. Dokupiłam jeszcze 4gb kartę pamięci. Muszę jeszcze na allegro rozejrzeć się za foliami, które się przykleja na ekran dotykowy żeby się nie rysował. Ładny, poręczny telefon ja polecam jak narazie ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#863 |
|
Raczkowanie
|
mam od paru dni Samsung Avila, i jestem zachwycona, ale kolega mi nagadał że te telefony calkiem dotykowe to tragedia bo psują się te przyciski na dotyk od czestego uzywania, np. od pisaania smsów,
i że góra rok mi bedzie działać ![]() co o tym myslicie?
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Ajrin
ja wlasnie zastanawiam sie nad Samsungiem Avila i tez chętnie posłucham wypowiedzi na temat telefonów dotykowych ![]() A mozesz napisać gdzie go kupiłaś? U operatora czy na wlasną rękę np. z Allegro?
|
|
|
|
|
#865 |
|
Raczkowanie
|
kupiłam w orange za 49 zł, i jestem zaskoczona że tak swietnie sie pisze smsy, bo wlasne se balam jak to bedzie w dotykowcach, i jakosc dźwięku super
|
|
|
#866 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie borykam się z tym problemem.
Chcę kupić nowy telefon , bo zasłużony Samsung e250 już dogorywa. I zastanawiam się czy któraś z Was coś wie nt Samsung i780 Nokia E63 Nokia E71 Blackberry 8900 I czy ewentualnie któraś z was słyszała o podobnych telefonach
|
|
|
|
|
#867 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy w odpowiednim miejscu, ale jeśli byście były zainteresowane to mam do sprzedania za tanie pieniądze LG KU990
|
|
|
|
|
#868 |
|
Raczkowanie
|
A ja zastanawiam się nad Nokią E63 . Może ktoś posiada i posłuży mi swoją opinią ?
|
|
|
|
|
#869 |
|
Raczkowanie
|
Zastanawiam się nad dwoma telefonami:
LG Cookie Samsung Avila Który lepszy? Bo są dość podobne do siebie. Może któaś z dziewczyn ma i mi doradzi który z nich wybrać
|
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam trochę inny problem, mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Wczoraj dostałam SE C702 i czasem na ekranie pojawia mi się ikonka 3G. Nie mam pojęcia, co to jest... Pomoże ktoś?
edit. Ok, już wiem o co chodzi Edytowane przez Sweet :) Czas edycji: 2009-08-14 o 10:35 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Komputery, telefony, tablety
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

..Ogólnie nie narzeka,wręcz przeciwnie;d..Ma go kilka dobrych miesięcy i jeszcze jej się nie popsuł
..
?