|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
![]() z reszta to nie zalezy tylko od tego jak jest u mnie w rodzinie (bo z mojej rodziny to 30 osob bedzie), ale rowniez od rodziny TZa, znajomych i ich osob towarzyszacych. raczej ludzie nie maja w glowie zakodowanych planow stolow i czasem tak siadaja, ze na prawde jest nieciekawie... ja wole sobie rozdzielic: moja rodzine, rodzine TZa i znajomych. akurat mam 3 dlugie stoly, a w sali jest do tego specjalna sztaluga, na ktorej goscie moga sobie sprawdzic gdzie siedza ![]() ![]() ja tu nikogo nie mam zamiaru przekonywac do winietek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-08-02 o 22:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4412 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4413 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak Ja pracowałam jako ekspedientka, to nie miałam tak dobrze, bo musiałam pracę dopasowywać do zajęć. No więc coś za coś, miałam wpływ na grafik, ale zarabiałam max 800 zł w wakacje (bo jednak dużo nas tam pracowało i każda chciała w wakacje pracować na max, ale się nie dało), a jak w semestrze miałam egzaminy, to nawet 500-600. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do kawy i herbaty, to nie wiem. Młodym to może się podobać, ale dziadkowie byli niedawno na weselu i narzekali, że kelnerzy nie przynosili herbaty, tylko trzeba było iść sobie samemu, a oni nie pójdą, bo połowę po drodze rozleją i będzie siara. No i jeszcze ciotki dorzuciły od siebie, że ta woda do herbaty wcale nie była taka gorąca, tylko ciepła. Ja chyba poproszę managera, żeby starszych ludzi jednak kelnerzy pytali czy im coś gorącego do picia podać. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Zadomowienie
|
My dzisiaj z TŻ byliśmy w aqua parku i staliśmy w kolejce chyba z 1,5 godziny. Stalibyśmy dłużej, ale okazało się że zamknęli kasy, bo było w środku już za dużo ludzi i czekają, aż część wyjdzie, żeby wpuścić następnych. Połowa ludzi z kolejki poszła sobie od razu. A Ja stałam, bo TŻ poszedł kupić coś do picia i potem jeszcze pojedyncze osoby rezygnowały, więc my stwierdziliśmy, że poczekamy. Ale była fajna woda. Tylko szkoda, że największe słońce było wtedy jak staliśmy w kolejce
![]() A w ogóle byliśmy dzisiaj w Aparcie mierzyć obrączki, które kiedyś tu wklejałam. No i teraz naszymi faworytami są te co wklejam poniżej. Bo te matowe, to jednak tak za ciemno wyglądają. A te się prezentują bosko. Edit: tzn. prezentują się bosko na palcu, bo teraz widzę na zdjęciu, że to te z rowkami :/ No ale na razie i tak wygrywają z poprzednimi. Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-08-02 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Adwokat diabła
|
dobranoc
![]() odezwę się po pracy, nie drukujcie dużo ![]()
![]() |
#4416 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() ![]() Ja też miałam w sobotę grila ![]() ![]() A co winietek my nie mamy i mieć nie będziemy. Każdy usiądzie jak będzie chciał i z kim bedzie chciał. nikomu nie będę narzucać miejsca. Zresztą dla młodzieży będzie osobne miejsce i oni już doskonale będą wiedzieli gdzie mają siedzieć ![]() A ja dzisiaj jeszcze na różaniec jadę, bo wczoraj zmarła szwagra babcia . A szwagier z siostrą w sobotę wyjechali na wakacje. I teraz siostry teściowa sama jest i będę jej troche pomagać wszystko załatwiać. Bo przekonała młodych, że mają siedzieć jeszcze na wakacjach i wrócą w środę dzień przed pogrzebem. Kurcze nikt nie wiedział, że tak się stanie. Babcia miała 88 lat. od 7 leżała cały czas w łożku. My już tych lat nie dożyjemy ![]()
#4417 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jestem wściekła jak stąd do marsa i z powrotem.Pojechaliśmy wczoraj z TŻ i szwagrem na mecz siatkarek. Wszystko ładnie pięknie... nawet wygrały i nawet zostaliśmy na drugim meczu a tu jak przyjechaliśmy do TŻ @ mnie znienacka zaatakowała i extra białe spodnie poszły do prania, a że była po północy jak włączyłam pranie, to siedzę teraz i czekam aż wyschną. Jestem maxymalnie wściekła TŻ już pogryzłam, szwagra też o mało co i tylko dlatego, że postanowiła matka natura nadrobić te dni co mi się ostatnio spóźniła ... i co niby teraz mam uważać na tydzień przed @ za każdym razem.... No do cholery bez jaj no ![]() Najgorzej że dziś jedziemy do Wawy i ja chciałam sobie poprzymierzać suknie ![]() ![]() ![]() ![]() A nie daj Bóg żeby coś się stało ![]() Nienawidzę matki natury i boli mnie brzuch ![]() A tak w ogóle to bardzo się wczoraj fajnie bawiłam na meczu Bardzo mi się podobała atmosfera i w ogóle dzień był extra póki nie przylazła ona ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-08-03 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4418 | |
Wtajemniczenie
|
o f*** wszystko mi się skasowało
![]() ![]() Ogólnie w kilku słowach to obudziła mnie dzisiaj wiertara o 7.55 ![]() Jestem jak najbardziej za winietkami, u mnie w rodzinie i wśród znajomych to jedyne rozwiązanie. My się spotkaliśmy tylko narazie na dwóch weselach z winietkami, i nie było tablicy żeby się goście mogli znaleźć i był chaos, ale jakoś tam się znaleźliśmy. A poza tym zanim goście się usadzą bez winietek to też trochę czasu mija. U mnie rodzice są po rozwodzie więc wolałabym żeby przypadkowo nie mieli miejscówek obok siebie, a poza tym chcę żeby przy moim stole siedzieli moi przyjaciele a nie jakaś daleka rodzina, czy mamy koleżanki dzieci ( u których my siedziliśmy przy stole PM bo nas tak ich mama pokierowała - a nie mieliśmy o czym z nimi rozmawiać bo mama wyciągnęła mnie prawie na siłę, bo nie chciała iść sama ) więc nie chcę żeby oni mi się wepchali tam, gdzie chcę miec swoich najbliższych. Tylko raz udało nam się siedziec w takim towarzystwie jak chcieliśmy gdy nie było winietek, więc ja nie będę ryzykowała że goście nie będą zadowoleni. Owszem może im nie pasić że muszą się odnaleźć na sali i że będą usadzeni, ale na pewno będą za to siedzieli w znanym towarzystwie i będzie ok ![]() Miłego dnia, ja idę wkuwać ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
współczuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4420 | |||
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]() Wczoraj miałam tyle czasu, żeby posiedzieć z Wami i wizaż akurat mi nie działał ![]() Jazz dzięki za "cynk" co do niebieskiego bukietu ![]() ![]() Muchomorka już teściowa poprawia listę gości? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Później postaram się wkleić zdjęcia niebieskich bukietów, które kiedyś znalazłam ![]() ![]() Aniołku ja też tęskniłam ![]() ![]() Kasia a może jakby ta suknia była bez trenu to wyglądałaby na mniej pierzastą? ![]() Cytat:
![]() ![]() Martoolka super relacja ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4421 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja prawde mowiac nigdy nie mialam przypadku zeby cos mi przemoklo ![]() ale dzis super pogoda - bezchmurne niebo i idealna temperatura dzieki delikatnemu wietrzykowi ![]() ![]() ide malowac paznokcie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się nie spodziewasz to raczej nie ładujesz sobie pieluchy a tym bardziej nie masz oporow przed wlożeniem białych spodni. Na@ nigdy nie ubieram białego dołu. Tydzień przed czasem...... no sorry ale nie uwierze, że już od 21 dnia cyklu nosisz wkładki. Nawet brzuch mnie jakoś tak specjalnie nie bolał... Cośmnie tam bolało, ale że u mnie ostatnio z tym bólem są jaja to nawet nie pokojarzyłam, szczególnie, że pary razy spacerowałąm do łazienki w trakcie kibicowania. Koszmarny wieczór, nocka okropna... a za spodnie to chyba zaraz sie zabiore z żelazkiem.. Bo w końcu musze pojechać do domu by znaleźć się w normalnych warunkach ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-08-03 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z reszta teraz juz mnie to nie dotyczy, bo biore pigulki, wiec co do godziny wiem kiedy spodziewac sie okresu ![]() ![]() edit: a nie czulas, ze zrobilo ci sie nagle troche mokro? wtedy mozna szybko skoczyc do wc, zalozyc co trzeba i juz ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-08-03 o 10:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() ale pogoda durna... o losie... jak zaczeły się burze w środku nocy tak dopiero teraz się skończyły ![]() ja powiem krótko, zwięźle i na temat winietkom mówię stanowcze nie ![]() a teraz pytanie do Was... potrzebuje pomocy... bo we wrzesniu (dokladnie dryga połowa) wybieramy się z TZ w góry i co byscie mi poleciły... dodam, że moze z jeden raz wybierzemy sie pochodzic po górach ![]() ![]()
#4426 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() no już nie walę w murek, teraz się przerzuciło na Kubusewę ![]() ja muszę mieć tren w sukni :diabele: zawsze chciałam go mieć ![]() Jazz to nasze obrączki ![]() ![]()
#4427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No jak masz obcokrajowców to faktycznie trzeba ich posadzić koło osób z którymi się dogadają ![]() A co do długości życia... Ja uważam ,że nasze życie jest bardziej nerowowe niż kiedyś. Jest inne jedzenie, tryb życia itd itp. A, że ludzie żyją dłużej. To fakt ale jakie nasi dziadkowie mieli zycie a jakie my mamy. Ja tych lat na pewno nie dożyję. Ale tz mnie ostatnio zdenerwował. Bo ustaliliśmy, że nie zapraszamy dzieci naszego kuzynostwa. A ten stwierdził, że jak ktoś zapyta czy może zabrać to powiemy, że tak. I później ludzie będą obrażeni, że jedne dzieci mogły być a inne nie. Albo wszyscy albo nikt. Było ustalone, że tylko malutkie dzieci będą takie co na kolanach mogą siedzieć. A teraz mi wyskakuje, ze inne też. Jak chce mieć dodatkowe 40 osób na weselu(dzieci) to niech jego rodzina płaci. Zwłaszcza, że jego rodzice tez powiedzieli, że bez dzieci kuzynostwa. Ale mnie zdenerował,a mnie ciężko wyprowadzić z równowagi.
![]() |
#4429 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
siada obok osob obok ktorych chca siedziec o ile ktos ich nie ubiegnie ![]() ![]() ja wole pousadzac tak zeby kazdy byl szczesliwy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tam wole takie zycie jakie ja mam a nie takie jakie mieli nasi dziadkowie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4430 |
Zakorzenienie
|
Kubusewa weź załaduj sobie kołka i nie przecieknie Ci przecież i możesz mierzyć suknie, które i tak pewnie będą na Ciebie za duże, więc nawet wzdęcia Ci nie zaszkodzą
![]() ![]()
#4431 |
Zadomowienie
|
Kubusewa ładna akcja z tą @
![]() ![]() Co do winietek to my jesteśmy zdecydowani, że na pewno będą ![]() ![]() Lusmarija my zawsze jeździmy w Bieszczady ![]() Obca z tym zapraszaniem to chyba musicie być konsekwentni, tak jak piszesz ![]()
#4432 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale każdy robi tak jak uważa ![]() Właśnie o to mi chodzi. Pozwolimy jednym to reszta będzie obrażona, że jego dzieci nie są. Trzeba być konsekwentnym.
![]() |
#4433 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny wróciłam!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz proszę mi streścić ostatnie 30 stron ![]()
#4434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tradycyjnie prosimy o jakies foty na pw ![]() ja prawde mowiac nie pamietam co tu bylo przez ostatnie 30 stron ![]() a co do mieszkania to przeciez jeszcze rok macie, wiec jak nie w te wakacje to tak czy siak wszystko zdazycie zrobic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fotki oczywiście będą ale dopiero w nocy jak wrócę od tżta i je sobie przywiozę bo aparat i kabel są u niego ![]() a co do mieszkania to tż musi opuścić swój pokój przed styczniem żeby szwagier się tam mógł po ślubie wprowadzić więc i tak w tym roku musimy przenieść się na dół a mi się marzyło żeby w wakacje pokupować na spokojnie meble bo potem jak będę w domu raz na dwa czy trzy tygodnie to będę pod presją ![]() ![]()
![]() |
#4436 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja wczoraj u znajomych widzialam jak sobie zrobili w domku letniskowym kuchnie ![]() ![]() ![]() ![]() nasmarowalamsie galaretka po opalaniu ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-08-03 o 11:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Wtajemniczenie
|
no chodziło mi o jakąs konkretną miejscowość
![]() byłyscie moze w Szklarskiej Prębie???? Bo chcielibyśmy bardzo odwiedzić jakiś fajny aquapark i ten Babylon czy jakoś tak fajnie wygląda ![]() Tancerko cześć Łobuzie ![]() ![]() a co do szwagra to po raz setny pytam po co się w ogóle żenić jak się już przed ślubem ma takie watpliwości... ale to pytanie retoryczne było ![]() ![]() mój bart był kiedyś w Rowach i też polecał... mówił, ze fajnie ![]()
#4438 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A szwagier to niech się szybciej zastanawia bo wesele tuz tuż. Ale po tym co o nim pisałaś można się było tego spodziewać ![]()
![]() |
#4439 |
Zakorzenienie
|
no szwagier i szwagierka są tacy zryci że nie umieją się przyznać przed sobą ze ślub biorą chyba z jakiejś desperacji bo na pewno nie z miłości.. rodzice nie mają zamiaru w ogóle tego wesela póki co przygotowywać bo skoro oni sami nie wiedzą czego chcą to oni nie będą w to rąk i kasy pakować
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tancia z tego co tak z większego przeczytałam było super./. No ot cudnie, że wakacje CI się udały.. co do opóźnień.., No to niestety standard Muszę się wziąć za siebie bo dziś wyjazd a ja nawet nie mam torby przygotowanej ![]() Boshe niech mnie ktoś uszkodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.