|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
bo to już nawet nie chodzi o to, że mocno zraniłeś, tylko, że nawet nie próbujesz wrócić.
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do mnie zawsze będziesz mogła wrócić. dlaczego zapominasz o najważniejszym? zimno mi bez Ciebie. ale... gdyby nie Ty... nie mam zamiaru Cię błagać, lecz ważna jesteś dla mnie. nie byłam wymieniona, ale pozwoliłam sobie coś napisać. : ) trzymaj się, facet ją zostawi i do Ciebie przyleci. : * ~*~
wspólne odnajdowanie dobrych stron. i wiesz co? chyba polubiłam tęsknotę. ona przynajmniej przy mnie jest. nie tak jak Ty. jak kolorowa łamigłówka. moje serce wkrótce będziesz mógł kupić w serwisie. sprawiedliwość jest nieobecna.
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2009-08-03 o 17:48 |
|
|
|
|
#3273 |
|
Raczkowanie
|
My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda...
Paulo Coelho Tyle straciłam z obawy przed utratą. Paulo Coelho — Brida to mi trzeba twoich dwóch ramion zamkniętych dwóch promieni wszechświata Życie jest puste jak kartka, dopóki nie wpiszesz w nie drugiego człowieka. (Edmund Borzemski) Dopiero późną nocą przy szczelnie zasłoniętych oknach gryziemy z bólu ręce umieramy z miłości
Czy tylko tracisz swój oddech pytając mnie jak się dzisiaj czuję czy naprawdę chcesz wiedzieć? Edytowane przez agata1608 Czas edycji: 2009-08-03 o 18:09 |
|
|
|
#3274 |
|
Wtajemniczenie
|
czasem tylko patrząc na słowa przypominam sobię co chciałabym powiedzieć.
podobno zawsze warto coś zmienić. tak długo aż poczujesz, że nie musisz zmieniać nic więcej. myślisz, że poczujesz? |
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
i nie ma Cię i nie wiem już gdzie jesteś,ale dobrze,że nie wiesz co u mnie,bo pękło by ci serce... "Znalazła raz pewna pani aparat do bani. Z sentymentem, wzruszona wzięła go w ramiona..." nierealne marzenia zamknięte w okręgu beznadziejności .. Prawdziwy przyjaciel jest zwierciadłem, w którym odbija się dusza nasza. On jest otwartą księgą naszych myśli, czynów i upodobań, podczas gdy inni, obojętni ludzie są księgami w grubą skórę oprawnymi i zamkniętymi na kłódki. Najlepszy towar w mieście! ![]() "Więc co jeśli możesz zobaczyć moją najciemniejszą stronę? Raz na zawsze zmienie sie w zwierze, którym się stałem Pomóż mi uwierzyć, że to na prawdę nie jestem ja Ktoś pomógł mi oswoić to zwierze, którym się stałem Pomóż mi uwierzyć, że to na prawdę nie jestem ja Ktoś pomógł mi oswoić to zwierze Ktoś pomógł mi wydostać się z tego koszmaru Nie mogę nad sobą zapanować Ktoś obudził mnie z tego koszmaru Nie mogę uciec z tego piekła" Chciałabym wreszcie móc poczuć, że jestem bezpieczna. Już nie dławię się powietrzem, a słońce przestało razić mnie w oczy. ja nie jestem dawną siedemnastką i nie szukam tanich wrażeń jedyne co nas dziś połączy to miejsce przy barze... "Przyjaciel to ktoś, kto daje Ci totalną swobodę bycia sobą." Jim Morrison Ja mówię Ci spełniaj swoje sny, tak to jest możliwe! Kolorowo nabierać nowe dni, Ty masz w sobie tą siłę... Jesteś panem swego przeznaczenia, Od Ciebie zależy to czy spełnią się marzenia... 'W jaki sposób potrafiła być tak delikatna i zarazem konkretna? Tak słodka i okrutna? Tak bliska i tak daleka? Tę samą dwoistość rozpoznał w jej wzroku, energiczny błysk oczu...' 'Stań się słońcem, a wszyscy cię zobaczą.' Zamknę Cie w walizce i uciekne na koniec świata. |
|
|
|
#3276 |
|
Rozeznanie
|
czerwień warg mych z twymi złączyć
czuć tak bliskość by spijać z ust twych słowa i głód nasycić przed rozstaniem w jeden wieczór - ten ostatni daj mi taniec prowadź mnie niech cały świat mi raz zazdrości żadnych łez dopóki świt nas nie rozłączy nikt ze mną tak nie tańczył nikt na mnie tak nie patrzył znasz ten stan? chcesz się coś dowiedzieć to chodź teraz ze mną, bo ja dobrze go znam. chwytać każdy zmysł.. są osoby o których się pamięta i osoby o których się śni niech te chwile trwają wiecznie "Były westchnienia głębsze, bo tłumione Słodka w kradzionych spojrzeniach nieśmiałość. Rumieńce wstydu za niepopełnione winy." paulqa94 <3 ;* calineczka777 <3 ;* kamisha, toria i cirri okradzione dzisiaj ![]() |
|
|
|
#3277 |
|
Rozeznanie
|
Devileek
nie bój się.. ja poczekam.. wróć jak będziesz gotowa.. Przyjaźń będzie zawsze.. Miłość niekoniecznie.. tylko takie coś.. Takich rzeczy się nie robi.. Ja jestem damą.. Wiesz.. Nawet gdy w nocy była burza nie miałam się do kogo przytulić.. |
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie jak to będzie poprawnie po ang 'powiedz mi dlaczego niebo jest takie niebieskie' ?
to będzie 'tell me why heaven (sky) is so blue' ??
|
#3279 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja też kradnę ![]() Cytat:
ja Ciebie wciąż okradam ![]() Cytat:
![]() ![]() boskie . kradnę Cytat:
![]() mam czujne kobiece oczy kupujące każdą nadzieję na uczucie. na krawędzi mijania. pooszukujmy się jeszcze trochę. nie rozumiała stanu swojego ciała, kiedy on wypowiadał jej imię. karmisz moje skrajności. wzory skróconego mnożenia tych wszystkich niefortunnych zdarzeń. prysła bańka szczęścia. porozkręcane serce na części czułe.
mam to coś, co omamia twoje receptory. /suve. eM. <3 28.12.2009 r. Edytowane przez sharlen Czas edycji: 2009-08-03 o 19:26 |
||||
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
czas przemija nawet wtedy, kiedy wydaje się to niemożliwe. Nawet wtedy, kiedy rytmiczne drganie wskazówki sekundowej zegara wywołuje pulsujący ból. Czas przemija nierówno - raz rwie przed siebie, to znów niemilosiernie sie dluży - ale mimo to przemija.
Zupełnie jak wtedy, rok temu. zatoczyłam pełne koło, czułam, że to co przeżywam to tylko echo przeszłości, blade jej odbicie wyprane z odczuwanych niegdyś przeze mnie emocji. moje dwa ulubione fragmenty . "księżyc w nowiu" . _______ All of my memories keep you near. Wszystkie moje wspomnienia trzymają cię w pobliżu. I take my love into another day. Zabieram swoją miłość do następnego dnia. I come to you in pieces So you can make me whole. przybywam do ciebie w kawałkach więc możesz znów odbudować mnie jako całość. Cause there are these nights when I sing myself to sleep. Bo są noce, kiedy śpiewam sama sobie do snu. And if I sleep just to dream of you. I jeśli będę spać tylko po to, żeby śnić o Tobie. Umieram, łapiąc swój oddech. Uczyń moje serce lepszym miejscem. nie mogę dosięgnąć duszy.
|
#3281 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozkazuje Ci zostać.! Proszę Cytat:
jasnę, że tak ^^ . miło Cię widzieć xdd ____ Bo ja jestem sobą.! i mnie nie znajdziesz nawet w ` kinder niespodziance ` Nie do podrobienia.! bO ja mam swÓj styl nie pasuje Ci.? ch*j z tym . Raz wszystko masz.. Potem wszystko tracisz. No i co.?! To proste.. Przecież trzeba sobie radzić. Wypełniasz moje sny.. Zapominam co to łzy.. W Twych ramionach się skryć i na zawsze z Tobą być.! Dwulicowi ludzie.. K^rwa ile was jeszcze.?! Zostań.. Proszę.! Twoje miejsce Moim sercem.=* ,Dajesz pewność mi że się nie mylę =] |
||
|
|
|
#3282 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
<3 Cytat:
myślę że będzie sky ponieważ sky to niebo które widzimy.. a heaven to w którym chcielibyśmy być, to raj.. ; ) Cytat:
boski ! _________________________ O ile wiem, umie Pan jednak bawić się dobrze tam, gdzie mnie nie ma..
What right does she have to take You away, when for so long, You were mine ? Co ona zrobiła takiego, że odszedłeś, kiedy przez tak długo, byłeś mój ? He wasn't there when I needed him. No He was never around. Nie było go, gdy go potrzebowałam. nie, nigdy go przy mnie nie było..
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam sobie sny o pięknej przyszłości.
Weź za rękę i prowadź gdzie chcesz. Samotność jest mordercą. Nie pamiętam już jak mam czytać z twoich oczu... Gdy tańczysz ze mną odnoszę złudne wrażenie, że koszmary odejdą i nie dasz mi zejść na ziemię. Zabierz mnie gdzieś, gdzie jest zawsze ciepło o błogo.
|
#3284 |
|
Raczkowanie
|
jeśli ktoś zapyta - kim on dla Ciebie jest?
odpowiem bez wahania - kimś naprawde wyjątkowym ;*
|
|
#3285 |
|
Raczkowanie
|
tyle mądrych słów, czasem nawet bzdur-w głowie mam.
serce 'z odzysku'. czemu najłatwiej się przebija myśl najgłupsza..? nienowoczesne myśli i czyny masz koleżko, ale za to cudnie romantyczne. ![]() #
|
|
#3286 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy ujrzałam cię całkiem niedawno gdzieś
to pomyślałam sobie trzeba nadać bieg tej sprawie... w pełni rozumiesz, że masz moc jedną, jedyną, która wyzwala u mnie śmiech <3 Ty i ja, atrakcja, przyjemność zdarzeń . ...by owoc z drzewa urwać w twarz zaśmiać się światu tak donośnie, bezczelnie, raz odrzucić kanon, reguły lecz świadomie by czystym obudzić się rano...
|
|
#3287 |
|
Zadomowienie
|
Od rana budzą nas ! Jak tu mieć - kamienną twarz? Jak tu przeżyć resztę dnia? więc pytam: czemu ja ? Dlaczego wstawać mam, co dnia ?
Hej, czy to jesteś Ty? Czy pozmieniasz moje dni? Czy w tłumie zrozumiesz, zrozumiesz mnie, gdy ja.. gdy będę smutna i zła? Rozjaśnij resztę dnia ! a może to Ty, co pozmieniasz moje sny, kiedy w tłumie mnie zrozumiesz.. Pewnie to Ty.. Poznasz mnie po tych skrzydłach dwóch, które nie są.. ze zwyczajnych snów! Przez ten ogień! ogień! ogień we mnie chcę mieć dzisiaj wszystko i chcę byś był tu blisko. !
|
|
#3288 |
|
Raczkowanie
|
smoli CheeriOs keeendy Miło skarby wy moje, że wam się podobają, więc dla Was zostanę ale chyba nie zbyt często będę dodawać opisy ![]() Devileek może coś z tego sobie powycinasz ![]() Przyjaciel to osoba bardzo Ci bliska. Przyjaciel to ktoś, przy kim gardło Ci ściska. Przyjaciel zawsze jest przy Tobie, czy też jesteś zdrowy, czy też przy chorobie. Przyjaciel to ktoś, kto najlepiej Cię rozumie, nawet bez słów na pewno Cię zrozumie. Przy nim możesz śmiać się i płakać, przy dobrym humorze razem z nim się głośno pośmiać, a przy złym gorzko zapłakać. Jemu możesz się wyżalić, powierzyć swoje sekrety, bo nikt jak on, nie zrozumie Cię niestety. Przyjaciel będzie zawsze przy Tobie, gdy najbardziej go potrzebujesz, a na pewno w chwilach, gdy się załamujesz. On do końca Cię wysłucha, dobrze Ci poradzi, w trudnych sytuacjach jakoś temu zaradzi. Przyjaciel jest jedyny w swoim rodzaju i niepowtarzalny, to ktoś wyjątkowy, a także wspaniały. Przy nim możesz być sobą, nie musisz być doskonały, przyjaciel jest to dar wspaniały. Przyjaciel to największy skarb człowieka, na niego każdy z utęsknieniem czeka. _________________
A teraz dla tych 3ech skarbów co czytają ![]() Nałogowo wciągam Twój zapach ustami by uspokoić znerwicowane myśli. I ta kropla śliny,którą mnie obdarowałeś... ![]() Zaciągam się Twymi słowami jak porannym papierosem. ![]() Jego oczy przypominają mi ziarnko czekolady. Gdzieś na pięciolinii utrzymujemy równowagę_. Piękna bogini Cavillacca^ ![]() Życie to nie bajka i nie zawsze kończy się szczęśliwie... Z torebką snów na dworcu stać. ![]() Tam gdzie wino jest już winą i gdzie amfa aspiryną. ![]() Niech on się pośpieszy, bo czekanie jest nudne. Nienapełnione usta powiewem wiatru. Kościste nadgarstki w zaistym akcie. Każdy kij ma dwa końce i obydwa kijowe.. ![]() Weź mnie schowaj pod językiem. Otocz mnie śliną. Połknij. ![]() Chciałabym się nauczyć wiązać lepiej sznurowadła, Ciszej płakać, tak cicho żeby nikogo nie budzić, I jeść nawet te najmniej smaczne warzywa, A ja nawet nie umiem zacisnąć zębów gdy boli Całe życie jestem obrażonym na wszystkich, W dzieciństwie nie dostałem gwiazdki z nieba, A teraz stoję sam w sklepie smutnych uczuć, Trudnych decyzji i niespełnionych nadziei. To chyba nie to czego oczekiwałem od życia, Mam mało czasu, a muszę jeszcze umyć zęby, Znaleźć nową wiarę i pościelić sobie łóżko, Znikam więc nie będę już więcej Ci przeszkadzał. Idę sobie z tej piaskownicy, połamałem łopatkę, Ktoś usiadł na moim zamku z piasku, I już nigdy nie zostaniesz moją Królewną, Bo to by znaczyło, że cuda dzieją się bez pomocy nadziei. Ujrzałam ulicę, myślę - O żesz k***a! Krzyknęłam, zemdlałam i film mi się urwał. ![]() Ty jesteś anioł z pożółkłej fotografii, choć włosy masz czarne jak oczy. To daleko im do niebiańskich. I chyba na pewno jesteś aniołem. ![]() Dziewczynka z czerwonym balonikiem nie omija kałuż i dziur w chodniku__. Niebieskie poniedziałki, czerwone wtorki, różowe środy, w zielone czwartki chodziliśmy do parku, a w żółte piątki do kina, pomarańczowe soboty wypełniał zapach konwalii, w fioletowe niedziele biegaliśmy po łące, i każdy dzień odtąd miał inną barwę, i gdy przyzwyczaiłam się już do nowych odcieni zużyły się kredki... Zdecydowanie muszę znaleźć temperówkę. ____________
|
#3289 |
|
xoxo
|
doskonale potrafiłeś wymienić dlaczego mnie kochałeś... a ja po prostu kochałam. za wszystko i za nic.
* Nie rozumiem Cię, jak możesz mnie oceniać, nienawidzić.. skoro nigdy wcześniej nie zamieniłam z Tobą ani jednego zdania.. - Wiesz czemu tak duża jest moja nienawiść do Ciebie, bo On kocha Ciebie.. nie mnie.. Ty jesteś szczęśliwa.. a ja nieszczęśliwie zakochana. Teraz rozumiesz? Nic nie jest w stanie powstrzymać człowieka przed dążeniem do wyznaczonego sobie celu. Nic, poza lenistwem... On teraz odszedł, już nie powróci z rzeczywistością serce się kłóci Jak mam zapomnieć te wspólne chwile? Ile mam płakać, powiedz mi ile? Żałuję dwóch rzeczy. Że kogoś poznałem i że z nim nie jestem. W obu przypadkach byłbym bardzo szczęśliwy. "Jest taka zasada,lecz nie kazdy ja zna... Wolność zaczyna sie tam gdzie konczy sie strach." mam sto marzeń, zero szczęścia i miliony uśmiechów Nie stworzyliśmy tego świata więc nie udawajmy, że wszystko zależy od nas. To uczucie zawiodło ją do pajęczej pułapki. Los mnie wczoraj kopnął. Mocno. Poczułam to. Kopnął i szepnął do ucha: "Weź się w garść! 60 sekund smutku zabiera ci jedną minutę szczęścia!". Potem poklepał po ramieniu. Wstałam, otrzepałam kolana, a on do twarzy przykleił mi uśmiech, smutek związał i schował na dnie serca. I tak teraz siedzę, szczęśliwa! Odrzuciłeś uczucie jak odrzuca się stare , zniszczone zdjęcia Przydeptałeś je i pobiegłeś ... Za wiele ujęć, sztucznych poz i wysiłku by wypaść jak najlepiej - Nie warto... Za każdym razem, kiedy mijasz mnie obojętnie czuje dziwne ukłucie w sercu. Gdyby tak, zawsze kiedy to robisz wbijała mi się w serce szpilka, to dawno już przestałabym odczuwać z tego powodu ból, ponieważ zabrakłoby już miejsca na kolejne. ...nic juz nie ma znaczenia ,jeśli z jutrem przyjdziesz ty .... ... przedawkowała życia Doskonałość można podziwiać, ludzi kochać...
|
#3290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
___ Chociaż raz pozwól mi usłyszeć że zależy Ci właśnie na mnie. Idealni.? Nie widziałam ich. Nigdy.. Bawisz się uczuciami jak dziecko klockami. ;/ Budujesz i niszczysz.;( Lawiną łez rozdzielasz nas Uwielbiam marzyć z Tobą gdy gwiazdy wychodzą . Spójrz w moje oczy a zobaczysz co dla mnie znaczysz. .Szalona..? Tak.. Szczęśliwa..? Tak.. Kochana..? Nie.. Chciałabym mieć znowu te 7 lat.. I taki bezproblemowy świat. Mówiłam że dam rade.. Nie dałam.. Mówiłam że zapomnę.. Kłamałam. Edytowane przez CheeriOs Czas edycji: 2009-08-03 o 21:55 |
|
|
|
|
#3291 |
|
Przyczajenie
|
Oto moj debiut na tym forum
![]() Kocham Wasze opisy! Macie taki cudowny talent! Ja myślę i myślę i nic nie mogę wymyślic... Szególnie pokochałam: Bij serduszko, bij peculiarity ![]() Ja sama nie tworzę opisów, ale oto mój ulubiony: Bez kleju. Bez żadnych sztuczek. Może macie jeszcze takie krótkie? Pozdrawiam ![]() (Mam nadzieję, że nie uznacie tego za SPAM..) |
|
|
|
#3292 |
|
Raczkowanie
|
I znów umyłam włosy męskim szamponem tylko dlatego, żeby pachniały jak Twoje.
|
#3293 |
|
Zadomowienie
|
pero vives en mi,
junto a mi en mi interior en este corazón confundido|| Ale żyjesz we mnie, obok mnie W moim wnętrzu W tym zagubionym sercu Preciso de você pra respirar Não há quem possa te querer tanto assim || muszę ci powiedzieć, że potrzebuję cię jak powietrza nikt nie może pragnąć cię aż tak Um pouco desse amor, para poder viver Um pouco desse amor, pra me fazer feliz Só um pouco desse amor, se não, não vivo || trochę twojej miłości żeby móc żyć trochę twojej miłości może mnie uczynić szczęśliwą tylko troche miłości jest tym o co proszę acariciame un momento ven junto a mi
te dare el ultimo beso el mas profundo || pieść mnie przez chwile, patrz na mnie dam ci ostatni pocałunek najbardziej głęboki |
|
|
|
#3294 |
|
Przyczajenie
|
.KOchaj mNie.kOchaj tak.!
..że jakby coś, jakby coś to nic. ..bo straciłam w Ciebie wiarę, człowieku.. Tylko jak ?! odczuwam lęk. Bo oni mają mur by oddzielić się od reszty. Zostało tylko echo.. Ciało przyciąga i kusi a słowa smak mu nadają.. Ja i TY stworzeni dla... ty jesteś dla mnie. Nie odmawiaj,nie mów nie. Są chwile,kiedy czuję,że spadają mi z oczu wszystkie zasłony.. |
|
|
|
#3295 |
|
Raczkowanie
|
Toogether93, RealGirl89, NieMyslPoczuj, BananowaBrazylijka, papergirl, Paajkaa-
za cud opisy, kwiatuszek z Hiszpanii (: (kolejność przypadkowa)Since you've been away Everything's don't seem like they used to be Between you & me Cause im missing you Im missing you [Od kiedy jesteś daleko Wszystko to nie wydaje się takie jakie powinno być Pomiędzy tobą a mną Bo brakuje mi cię Tęsknie za tobą] Gdy życie plany zburzy to bardzo chciałabym, byś do końca był Ty, byś do jego końca był Ty.... Dobry chłopak był i mało pił. nie musisz nic mowić, doskonale wiem jak to jest kochać kogoś Kogo nigdy sie nie będzie miało... Zamigotał świat, tysiącem barw (:
dzielą Nas tylko tysiące kilometrów <3 maturzystka 2010 egz. zawodowy 2010 Edytowane przez Imaginatioon Czas edycji: 2009-08-03 o 22:25 |
|
|
|
#3296 |
|
Raczkowanie
|
przez chwile chcialam poswiecic bardzo wiele,by Cie zatrzymac . głupia
siedze na parapecie,kończe drugą paczkę owocowych żelków i ... kur*wa ... niestety myśle o Tobie ... i sama sie dziwię czasem,ze nie mam żadnych zmartwień " what would that mama do if she knew bout me and you "
|
#3297 |
|
Zadomowienie
|
dobry wieczór . ostatnie moje opisy... [wiem tu wasza radość], ale tylko na pewien czas.
Teraz moja kolej na odpoczynek. wrócę jakoś w przyszłym tygodniu... miłego _________________________ __ chcę cię i nienawidzę tego uczucia . / I want u and I'm hatin' it ./ muszę się zebrać do kupy . / I gotta get a grip on this. / dlaczego wogóle Cię lubiłam ? / why did I ever like u?/ cokolwiek to było, musiało to być coś w stylu iluzji . /whatever it was must have been some kind of illusion/ gdyby ktoś powiedział, że trzy lata od teraz odejdziesz na tak długo wstałabym i uderzyłabym ich z pięści . /if someone said three years from now, u'd be long gone I'd stand up and punch them up./ piję pierwszą dzisiaj kawę i palę ostatniego papierosa w moim życiu . /I drink the day's first coffee and I smoke the last cigarette of my life./
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-08-03 o 22:38 |
|
|
|
#3298 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje bardzo za uznanie
KaMa2704
RealGirl89 BananowaBrazylijka <3 gdzie jest ogień który palił nas? między nami pękła ta nić. za gęste powietrze. tobą pachnę i płonę. gramy w przyjaźń. już czas. i słychać już tylko ciszę. twoje słowa smakują mi najlepiej.
|
|
#3299 |
|
Raczkowanie
|
Zapisuję plusy i minusy Zimnym okiem patrzę na ten świat. Daj cukierka, daj lizaka, loda daj Ja Ci tutaj zafunduję za to raj ![]() ![]() Dzwoń i czekaj zawsze kiedy chcę Ty co zrobisz, zawsze zrobisz tylko źle Dobrze radzę - słuchaj mnie. ![]() Pozdrawiam Was dziewczyny ![]() TiS --> niezastąpiona
Edytowane przez AlekHsandra Czas edycji: 2009-08-03 o 22:43 |
|
|
|
#3300 |
|
Wtajemniczenie
|
Umiałam się dogadać jedynie z tymi, którzy akceptowali mnie całkowicie. Niewielu ich było, ale zawsze znalazła się dobra dusza, która choć na jakiś czas wytrzymywała mój obłęd. Potem odchodziła jak inni.
Zwracasz mi uwagę i wymawiasz zbyt głośno słowa. Ty - którego nie potrafię, a chciałabym ogarnąć i zrobić coś w sposób, do którego przywykłeś. Bo dla Ciebie zawsze mógł się tylko śnić sad lub Ona. To niestety za mało, żeby zasypiać spokojnie. Przecież mam za ciężkie sny i wypełniam cudze miejsca swoim rozłożystym cieniem w nadziei, że nie będziesz próbował mnie nikim zastąpić. A Ty nadal zbierasz resztki utraconych światów, przypominając mi, że jestem tu tylko na chwilę. Najpierw między nami był czas wyciągania drzazg i bólu spod skóry. Skóra pęka. Pokazują się wyschnięte koryta rzek. W miejscu naszych blizn nie ma miejsca na szczęśliwe zakończenia. Wiem, że czasem mnie kochasz. Słuchałam Twojego wnętrza, przykładając ucho do lewej dłoni. Krzyczysz w każdym jej zagięciu, że zwykle jestem miękka, więc upadki w ramiona nie bolą. Ostatni raz zgubię się do końca tam, gdzie dziewczęta dojrzewają cynamonowo i gdzie niecałkowita samotność brzmi tylko trochę lepiej. Choćbym siebie wywinęła na drugą stronę - nie zrobię żadnego wrażenia. Na nim. Tak sądzę. Można do mnie przywyknąć jak do widoku z okna. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

[!] 
właśnie się uśmiechnęłam . 

za cud opisy, kwiatuszek z Hiszpanii (: (kolejność przypadkowa)