|
|
#4081 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia III
Dotarłam
Cieszę się, że ma marna twóczośc sie podobała...Majk zesłał natchnienie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może Dziewczyny odłóżcie już na bok te procenty, bo szalejecie |
|
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nadążam za Wami
|
|
|
|
#4084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Telemarkiem? albo płotem? Majki będzie zły na Ciebie że mnie biedną mieszasz z błotem Jak pociągnie z kujawiaczka pupki Twojej nie oszczędzi i Twa błona- ta biedaczka w taki sposób w strzępach będzie ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
rwie się już do mej muszelki Majki cieszy oczy swoje kiedy widzi wdzięki moje Twoje groźby nic nie znaczą Majk szykuje niespodzianki Niech Twe oczy już zapłaczą Bo seks się szykuje dziki Żadne Anki Żadne Hanki nie zagrożą mi tej nocy niech wkładają swe barchanki ja tam zrzucam z siebie kocyk
Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-08-04 o 00:28 |
||
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Madie z anką wojnę toczy,
jedna na drugą śmiertelnie się boczy, O Majka się kłócą, wypisują groźby lecz nie wiedzą, że na Majka działają prośby One się biją, zażarcie kłócą, a w tym czasie inne Majkela młócą np. JA
|
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
No ta, natworzyły, natworzyły, a jak przylazłam to zamilkły
![]() To spadam i życzę miłym Paniom Majkelowej nocki
|
|
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja widzę go przed sobą Stoi tak jak Bóg go stworzył trza mu przyznać- się przyłożył! ![]() Majki BOSKI Majki PIĘKNY prezentuje swoje wdzięki Anka jak Ci bardzo smutno przydź tu wraz ze swoją wódką! Może być całkiem wesoło Trójkąt ?-ciekawsza figura niż koło Będzie gites- gwarantuję I jak w niebie się poczujesz ![]() Ale nie bierz już banana i bez tego moja droga będzie git impra do rana aż Ci na szyję się wywinie noga
Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-08-04 o 00:44 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4088 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Że ja, człek rozumny Nie dam się omamić grozą Nie chylę czoła przed kozą (sorry, ale rym musi być) ![]() Która śni na jawie widać Że się z Mike'em myśli bzykać Odchyl kocyk, zwal poduszkę Schowaj szybko się pod łóżkiem Bo Mike dzisiaj nie w humorze Będzie bzykał jak w traktorze Chociaż- Ty to chyba lubisz Póki co, rytmu nie gubisz Po romantycznych amorach Głupio uciekać na widok traktora On Cię zaora szybko, solidnie Wyplewi Ci grządkę, palcem nie kiwniesz Lecz potem poczekasz ze cztery wiosny Aż zaorana grządka zarośnie Chyba już wystarczy nalewki
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-08-04 o 00:43 |
||
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Mozecie mi powiedzieć, co mówi mężczyzna na końcu "History"?
Coś, co wyłapałam, ale nie wiem czy dobrze: "ktoś widzi rzeczy, jakie są i pyta "Dlaczego?", ja (widziałem) śniłem o rzeczach, których nie było (nie ma) i pytam :"Dlaczego nie?" co on tam gada? ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- A i jeszcze jeśli mogłabym prosić po angielsku zapis???
|
|
|
|
#4091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to bardzo głębokiego bo ja już Ci napisałam zaproszenie do wyra naszego Tak więc przełknij to i dawaj na imprezę wpadnij do nas Pogadamy, popijemy Czasu też nie zmarnujemy Majki cieszy się jak dziecko Na myśl samą o Aneczce Przyjdziesz ze swą naleweczką?? i wiesz....w tej kusej haleczce ![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Cytat:
Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-08-04 o 00:51 |
||
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuję naszym Dziewczynom serdecznie,
dlatego uswiadomię je nadzwyczaj grzecznie to, że widzicie Króla przd oczami Waszymi to sprawka Waszego rozumu, który strasznie dymi bo po procentach wyobraźnia figle płata, Majk jest u mnie, Wasza strata ![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Takchodzimiopiosenkę
|
|
|
|
#4093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamiast kultury wysokiej Zamiast weny szerokiej Tematy polne i rolne Na tapecie grunty orne Młócka, plewy, chwasty, szok Michael robi zwrot i krok Spadam, ludzie, daję dyla Nie mam przecie ja badyla Samąfają chcę szanować Byle komu mam darować? Cytat:
Bo samiec jeden a sześć dziurek Niełatwą szykujesz Michasiowi zabawę Łut szczęścia, że chłopak ma wprawę Wyrzuć tylko ten brudny koc, Kochanie Bo jak Mike go zobaczy, to Mu nie stanie Poza tym nie wszystko wygląda cacy Twe ciało jakby podane na tacy Przykryj żesz cycki, bo igrasz z ogniem I chowaj dupencję, bo dam uciąć swą rękę Że jak zobaczy- ucieknie w Syrenkę Tu trzeba łagodnie, wykwintnie, sposobem Nie prężyć dupska przed całym narodem Mike jest estetą, człowiekiem wrażliwym Nie Jemu podawać na 'dzień dobry' te dziwy Lecz ufam, że dzięki Jego miłości I Ty nauczysz się subtelności ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#4094 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
Och, każde pieprzne zaproszenie
Dla mej duszy rozgrzeszenie Satyny, koronki, już pakuję torbę Na punkcie Michaela niezłą mam korbę Wezmę nawet różowe kajdanki Kolejny element tej układanki Założę je Tobie, niech On Cię zawładnie Potem dołączę się, będzie gromadnie
|
|
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, mamy dwóch gości na wątku
Ciekawe jak ta twórczość wygląda w oczach strangerów?
|
|
|
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
A gdy już będziesz dyszeć okrutnie
Mike Cię odwróci i weźmie d*pnie. ![]() Tego tu jeszcze chyba nie było Więc Tobie się pierwsze to przydarzyło. Więcej nie piję. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ona łatwo Majka zbałamuci Będzie fajnie, będzie ostro możecie mówić do mnie "siostro" Ale po wszystkim Majki Was z łóżka wyprosi bo będzie miał ochotę mnie znów wytarmosić ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- I jak tam z "History"? Orientujecie się, czy za bardzo szumią Wam procenty w główkach, żeby cokolwiek zrozumieć?
|
|
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapewniam Ci gorące noce A Ty do mnie coś tam bredzisz że mam w domu brudne koce??? ![]() To ja powiem Tobie tyle wsadź sobie w *upę kłujące badyle Niech Cię tam pokłuje wszędzie Tyle Ci z tej nocy będzie :P Co do mych cycków- Kochana Majk marzy o nich od rana Cicha woda brzegi rwie Znasz to? Majk coś o tym wie Ty sobie myślisz że on taki święty Samafaja, że taki goguś niewymięty A Majk mi powiedział na uszko "Dziś będzie gorąco Ty moja świntuszko Dziś schowaj swój romantym głęboko pod poduszką Szybko, bo za chwilę poliżę ci uszko" Więc żegnaj Anko- pociesz się swym kijkiem Niech będzie Twoją karą- kijkiem samobijkiem :P |
|
|
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na to wszystko wejdzie kilku ludzi I każda z nas się sama obudzi Okaże się, że już rano i świta Rozkoszy brak a dupa zbita Dobrze choć mieć wyobraźnię Która pomaga nam tutaj doraźnie Bez niej w smutku strumieniach Przyszłoby nam utopić marzenia |
|
|
|
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To Ty sie szybko zdecyduj raz "tak" a zaraz się rozmyślasz Tu raz seks, raz kłótnie Raz ja Tobie, raz Ty mi wymyślasz To jak, na tą noc się zmawiamy? czy sobie dalej kijki w pupki pchamy? Bo ja już nie wiem czy Ty klimat czujesz Czy na duet, czy trójkąt się teraz szykujesz??
Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-08-04 o 01:21 |
|
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na końcu piosenki zacznają gadać ludzie, najpierw podają daty, a potem na samym końcu wypowiada zdanie jakiś facet Mam I'll be there - znowu słyszę te gluty w nosie u Jermaine'a
|
|
|
|
|
#4105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fikołków drugą odsłonę ja Ci proponuję A Ty kłującym badylem mą dupę traktujesz? Ja Ci tam Samąfaję kulturalnie umieszczam A Ty mnie zwiędłym chabaziem dopieszczasz? Lecz nie wierzę w Twą złość, ona jest na pokaz Wręcz przeciwnie Olek, choć też piękny okaz Dlatego jak zwykł Mike często mawiać- Stajmy się pozorów zbyt nie obawiać |
||
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
Bronisław Tyskiewicz w liczbie... nigdyzawielkiej
No w końcu mam zieloną noc Chłop z domu sio- to Majki pod koc ![]() Dziś jeszcze trochę roboty mnie czeka Portrecik Majka spłodzić i seksu wielka rzeka
Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-08-04 o 01:26 |
|
|
|
#4107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
we dwie się spotkacie, chyba że kijki wybieracie Jak już mówiłam Majki jest mój tej nocy tylko przy mnie dostaje takiej mocy tylko ze mną osiągnie spełnienie i swoichognistych żądz ukojenie więc nie łudźcie się nadaremnie bo Majk jest u mnie i ze mną się zdrzemnie
Edytowane przez mychamycha Czas edycji: 2009-08-04 o 01:28 |
|
|
|
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Seks i kłótnie idą w parze Michael łatwiej się wykaże Nasze chichy raz czy dwa W Nim obudzą Pana Lwa Jeśli o trójkąty chodzi To mnie tak co noc nachodzi by tak kiedyś popróbować i Michaela postresować ![]() Ale teraz czas już na mnie Idę się popluskać w wannie Do trójkąta trzeba w wozie Podoczyszczać i podwozie Także: see you tomorrow Pray for my sorrow Don't try to find him now He's still somewhere... around
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-08-04 o 01:33 |
|
|
|
|
#4109 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- Cytat:
Bo wyskoczyłaś jak bolec z procy "Jak już mówiłam Majki jest mój tej nocy" ![]() Chyba co najwyżej ten mój brudny kocyk ![]() ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ---------- Cytat:
bo Majk czeka i ma minę jakby siedział w kozie ![]() Za karę, bo chciałby się już pobawić trochę A Anka wciąż jeszcze ma zapuszczoną brochę
|
|||
|
|
|
#4110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z kocykiem mylisz się Kochana, ja dla siebie i Majka kołderkę mam, on już czeka, więc do Niego gnam Dobranoc Wam mówię, życzę snów miłych pamiętajcie przy zabawie nie złapcie kiły ![]() ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

Cieszę się, że ma marna twóczośc sie podobała...Majk zesłał natchnienie