|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1831 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Ja też już po. Mało się udzielam pisemnie ale cały czas was czytam. Sukienka, makijaż i bukiet wszystkim się podobał. Sala w której mieliśmy wesele również. Nie chcę żeby zabrzmiało to jak reklama ale byliśmy bardzo zadowoleni z sali, wystroju sali, jedzenia i obsługi. Wszystkim przyszłym PM z Krakowa lub okolic polecam Hotel Junior w Krakowie przy Skotnickiej. Jak brzmi to jak reklama to przepraszam ale może komuś kiedyś ten post pomoże w znalezieniu wymarzonej sali
![]() Aha u mnie był maraton po 7 odbierałam kwiaty i a następnie na 8 byłam u fryzjera. O z fryzjera, makijażystki i paznokci byłam tez b. zadowolona. Fryzura i Makijaż robiłam w salonie Collette na Starowiślnej a paznokcie też w Colette ale na Blichu. Tak na prawdę wszystko było na Blichu bo Starowiślna przechodziłą remont ale panie były ze Starowiśłnej. Sorki za reklamę, ale jak pisałam powyżej moze ktoś skorzysta. O 11.15 byłam umówiona z fotografem na plener. O 11.15 jednakże jeszcze byłam u fryzjera. Na szczęście fotograf się troszkę spóźnił i przyjechaliśmy równocześnie. Ubrałam się chyba w 2 minuty. Potem na plener i tam też lekkie opóźnienie. Do koscioła się nie spóźniliśmy tyle że mój mąż nie zabrał kartki ze spowiedziami. Na szczęście ksiądz nie robił problemów, poprosił tylko o przyniesienie jej na drugi dzień. Nie będę wiecej opisywać bo nie umiem ładnie pisać najważniejsze że wszystko było ok. Nie stresujcie się tak ślubem na prawdę wszystko sie udaje zawsze - tak ma być. A innym i sobie z 01 sierpnia gratuluję pogody - była rewelacyjna. A jeszcze bukiet robiłam w kwiaciarni Kwiatkownia przy ul. Karmelickiej (kamienica obok chińskiego żarcia) - też polecam. Edytowane przez vilya Czas edycji: 2009-08-03 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1832 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A gdzie cala reszta ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahah mam to samo. A do tego dochodzi brak czasu. Muszę czekać na ślub szwagra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1834 |
Zakorzenienie
|
no zonki
![]() ![]() ![]() Rybulka dodala fotki na nk ![]()
![]() |
![]() |
#1835 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny pomocy!! Przyznac sie bez bicia, która ćwiczy/ćwiczyła walc wiedenski? Usiłujemyz Tż-em sie troche nauczyc w domu mamy spis krokow ale nie bardzo łapie ten obrot w prawo. Robie krok w prawo z pelnym obrotem w prawo czy polobortem i potem lewa noga w przod i polobrot czy pelen obrot w prawo? Jakos nam nie wychodzi, bo albo odpływam od Tż-ta na dlugosc salonu albo go taranuje
![]() Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-08-03 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1836 |
Zakorzenienie
|
Kilka fotek na NK
![]()
![]() |
#1837 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1838 | |
Wtajemniczenie
|
Justynko-GRATULACJE LADNIUTKA Z WAS PARA relacja bardzo ladna super ze sie wszystko ulozylo jak sobie wymarzyliscie
![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myśmy też chcieli walc wiedeński,ale odradziła Nam kierowniczka sali, mówiła że naoglądała się tyle wesele i 10 na 100 wychodzą dobrze a reszta to klapa, bo jest taki stres w tym dniu że wszystko się zapomina. I teraz się zastanawiamy co robić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1840 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1841 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ratujcie po raz kolejny - głównie mężatki. Jak teraz z wymianą dokumentów? Co mam zrobić w kwestii papierkowej?
Rianko, jeszcze nie mieliśmy pleneru. Będzie dopiero za 2 tygodnie jak nasz fotograf wróci z wakacji. A to zdjęcie w zieleni to przy naszej sali weselnej jest zrobione.
Edytowane przez Justyna33333 Czas edycji: 2009-08-03 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1842 |
Zadomowienie
|
Cześć jeszcze Panienki i już Mężatki
![]() Martuś dałaś czadu !!! świetny pomysł, Rybulce musiałaś sparwić ogromną niespodziankę ![]() ![]() Kliwia autko boskie ![]() ![]() Neska22 ślubujemy tego samego dnia ![]() Scio mówiłam, że będzie dobrze na przymiarce ![]() ![]() Daysy u nas też póki co tendencja spadkowa panuje...same odmowy i to rodzina za którą byłam pewna ![]() Kaska87 u mnie na liście są dwie pary, których chciałabym żeby nie było - jedna z tych par właśnie dziś dzwoniła...żenująca sytuacja, nigdy baby na oczy nie widziałam były momenty niezręcznej ciszy podczas rozmowy - czego bardzo nie lubię... Baja_86 strzeż sukni jak oka w głowie, w końcu jak niespodzianka to niespodzianka ![]() Groszku super, że wszystko się udało ![]() ![]() Śliweńko witaj ![]() Maggie nasz wizażowy inspektorze Gadgecie ![]() Justyna33333 świetna relacja, pięknie wyglądaliście, dużo szczęścia ![]() Emilia211 wklejaj fotki kochana, ja butów jeszcze nie mam, nie wiem co robić zamawiać w necie czy kupić normlanie w sklepie :/ tyle, że w sklepie nic mnie nie urzekło ![]() Ddaaiissyy cześć ![]() ![]() dziewczyny ja mam dziś dzień do ![]() ![]() ![]() ![]() ściskam wszystkie ![]()
![]() |
#1843 |
Zadomowienie
|
Witam,tez mialam tam zamawiac bukiet z racji tego ze blisko mieszkam ale jak poszlam i pani niemogla mi doradzic jaki bukiet do mojej sukni.Mowila mi ze pasuje mi wydluzany,zaczela mi mierzyc reke na prosto i jak zgielam no totalny szok!!!!
![]() ![]() Ja już miałam wybrany i przyszłam ze zdjęciem ale dla rodziców to jej zostawiłam wolną ręke i były piękne zestawy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1844 |
Wtajemniczenie
|
Justynko, super relacja, pięknie wyglądaliście!!!
A gdzie reszta stałych bywalczyń??? Madzialenka, Jaga, Rybulka, myszka_maj!!!! U nas 1 sierpnia był ostatni termin potwierdzania. NIKT nie zadzwonił hahaha ludzie są niepoważni. Tylko dzień wcześniej jedna rodzinka zadzwoniła i na dodatek odmówiła:/ Porażka, jutro bedziemy dzwonic brak slow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1845 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczyny
wczoraj o 23,10 zmarł mój tato, miał 61 lat. Jednak nie doczekał mojego ślubu ![]() ![]() ![]() ślubu nie odwołujemy, ale nie będzie już tak jak miało być... Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą
![]() |
#1846 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1847 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1848 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1849 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1850 |
Zakorzenienie
|
stokrotka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1851 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny znacie może jakieś stronki ze zdjęciami wzprków na paznokcie???? musze sie wreszcie zapisać na jakieś prubne a nie mam pojęcia jaki wzorek wybrać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1852 |
Zakorzenienie
|
ania na slub to najlepiej klasyczne paznokcie.
lub google ![]() http://images.google.pl/images?hl=pl...-8&sa=N&tab=wi Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-08-04 o 07:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1853 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1854 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() mężuś śpi, to wpadłam sie przywitać ![]() moja relacja ze ślubu ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=355968 edit: stokrotko tak mi przykro. ![]() Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-08-04 o 07:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1855 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1856 |
Zakorzenienie
|
stokrotko przytulam cię z calego serduszka
![]() wiem co czujesz znaczy nie wiem ale boje sie tez kazdego dnia co będzie bo tato moj strasznei cierpi i czuje sie coraz gorzej
![]() |
![]() |
#1857 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1858 |
Zakorzenienie
|
madzia super relacja, Czekamy na zdjeica. Wszytskiego dobrego!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1859 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, jak tylko będe miala fotki, to od razu wam wkleję. Fotki od fotografa ze ślubu i pleneru będa dopiero za ok 20 dni , bo on teraz idzie na tydzien na urlop. ale napewno bedę miała fotki od gości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1860 |
Zadomowienie
|
dziewczynki, mamy dzisiaj peirwszą spowiedź przedślubną...kartki daje się księdzu przed wejściem do konfecjonału czy po wyjściu dopiero?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.