|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Ja też już po. Mało się udzielam pisemnie ale cały czas was czytam. Sukienka, makijaż i bukiet wszystkim się podobał. Sala w której mieliśmy wesele również. Nie chcę żeby zabrzmiało to jak reklama ale byliśmy bardzo zadowoleni z sali, wystroju sali, jedzenia i obsługi. Wszystkim przyszłym PM z Krakowa lub okolic polecam Hotel Junior w Krakowie przy Skotnickiej. Jak brzmi to jak reklama to przepraszam ale może komuś kiedyś ten post pomoże w znalezieniu wymarzonej sali
.Aha u mnie był maraton po 7 odbierałam kwiaty i a następnie na 8 byłam u fryzjera. O z fryzjera, makijażystki i paznokci byłam tez b. zadowolona. Fryzura i Makijaż robiłam w salonie Collette na Starowiślnej a paznokcie też w Colette ale na Blichu. Tak na prawdę wszystko było na Blichu bo Starowiślna przechodziłą remont ale panie były ze Starowiśłnej. Sorki za reklamę, ale jak pisałam powyżej moze ktoś skorzysta. O 11.15 byłam umówiona z fotografem na plener. O 11.15 jednakże jeszcze byłam u fryzjera. Na szczęście fotograf się troszkę spóźnił i przyjechaliśmy równocześnie. Ubrałam się chyba w 2 minuty. Potem na plener i tam też lekkie opóźnienie. Do koscioła się nie spóźniliśmy tyle że mój mąż nie zabrał kartki ze spowiedziami. Na szczęście ksiądz nie robił problemów, poprosił tylko o przyniesienie jej na drugi dzień. Nie będę wiecej opisywać bo nie umiem ładnie pisać najważniejsze że wszystko było ok. Nie stresujcie się tak ślubem na prawdę wszystko sie udaje zawsze - tak ma być. A innym i sobie z 01 sierpnia gratuluję pogody - była rewelacyjna. A jeszcze bukiet robiłam w kwiaciarni Kwiatkownia przy ul. Karmelickiej (kamienica obok chińskiego żarcia) - też polecam. Edytowane przez vilya Czas edycji: 2009-08-03 o 20:48 |
|
|
|
|
#1832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A gdzie cala reszta za gosz litosci -Jaga i Madzialenka-wizazowe gaduly-przywoluje Was do porzadku |
||
|
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahah mam to samo. A do tego dochodzi brak czasu. Muszę czekać na ślub szwagra
|
|
|
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
no zonki
![]() pisac![]() Rybulka dodala fotki na nk
|
|
|
#1835 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pomocy!! Przyznac sie bez bicia, która ćwiczy/ćwiczyła walc wiedenski? Usiłujemyz Tż-em sie troche nauczyc w domu mamy spis krokow ale nie bardzo łapie ten obrot w prawo. Robie krok w prawo z pelnym obrotem w prawo czy polobortem i potem lewa noga w przod i polobrot czy pelen obrot w prawo? Jakos nam nie wychodzi, bo albo odpływam od Tż-ta na dlugosc salonu albo go taranuje
Moze ktoras posluzyc pomoca?
Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-08-03 o 21:38 |
|
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka fotek na NK
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1838 | |
|
Wtajemniczenie
|
Justynko-GRATULACJE LADNIUTKA Z WAS PARA relacja bardzo ladna super ze sie wszystko ulozylo jak sobie wymarzyliscie
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() Z racji tego,ze wiedzialam ze do mojej sukni pasuje okragly wyszlam i niezamowilam!!!Poszlam do slynnej Pani Agatki z Wielickiej(zostala mi polecona przez wiele wizazanek z małopolski)
|
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myśmy też chcieli walc wiedeński,ale odradziła Nam kierowniczka sali, mówiła że naoglądała się tyle wesele i 10 na 100 wychodzą dobrze a reszta to klapa, bo jest taki stres w tym dniu że wszystko się zapomina. I teraz się zastanawiamy co robić... |
|
|
|
|
|
#1840 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)wokalistce i skrzypaczce po 150zł,ubior koscioła(skladamy sie z innymi)po 100zł-zakonnica nam bedzie ubierac,i jak spisywalismy protokoł to ksiadz nic nam niepowiedzial ile a ze znam proboszcza i juz mowilam mu ze che zeby on to damy w kopercie przed slubem tylko ile jak myslicie????
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ratujcie po raz kolejny - głównie mężatki. Jak teraz z wymianą dokumentów? Co mam zrobić w kwestii papierkowej?
Rianko, jeszcze nie mieliśmy pleneru. Będzie dopiero za 2 tygodnie jak nasz fotograf wróci z wakacji. A to zdjęcie w zieleni to przy naszej sali weselnej jest zrobione.
Edytowane przez Justyna33333 Czas edycji: 2009-08-03 o 23:17 |
|
|
|
|
#1842 |
|
Zadomowienie
|
Cześć jeszcze Panienki i już Mężatki
Martuś dałaś czadu !!! świetny pomysł, Rybulce musiałaś sparwić ogromną niespodziankę Kliwia autko boskie myślę, że kwota 300 zł plus butelka weselnej będzie odpowiednią zapłatąNeska22 ślubujemy tego samego dnia Scio mówiłam, że będzie dobrze na przymiarce teraz kg to ze stresu i nerwów kg same będą ubywać![]() Daysy u nas też póki co tendencja spadkowa panuje...same odmowy i to rodzina za którą byłam pewna ![]() Kaska87 u mnie na liście są dwie pary, których chciałabym żeby nie było - jedna z tych par właśnie dziś dzwoniła...żenująca sytuacja, nigdy baby na oczy nie widziałam były momenty niezręcznej ciszy podczas rozmowy - czego bardzo nie lubię... Baja_86 strzeż sukni jak oka w głowie, w końcu jak niespodzianka to niespodzianka ![]() Groszku super, że wszystko się udało i niech tak będzie przez długie lata wspólnego życiaŚliweńko witaj Maggie nasz wizażowy inspektorze Gadgecie ![]() Justyna33333 świetna relacja, pięknie wyglądaliście, dużo szczęścia Emilia211 wklejaj fotki kochana, ja butów jeszcze nie mam, nie wiem co robić zamawiać w necie czy kupić normlanie w sklepie :/ tyle, że w sklepie nic mnie nie urzekło ![]() Ddaaiissyy cześć ![]() dziewczyny ja mam dziś dzień do nie wiem nie pamiętam dokładnie bo tak mnie ta liczba oszołomiła ;] porażka jakaś, póki co odmawiają lawinowo, jedni po drugich :/ a na dodatek moja chomiczka - Kropla (prezent urodzinowy) dziś odeszła ... nie myślałam, że tak mi będzie brakowało tego małego stworzonka zwłaszcza, że jak my się kładliśmy to ona wstawała, my wstawaliśmy ona szła spać...nie lubię poniedziałków.ściskam wszystkie
|
|
|
#1843 |
|
Zadomowienie
|
Witam,tez mialam tam zamawiac bukiet z racji tego ze blisko mieszkam ale jak poszlam i pani niemogla mi doradzic jaki bukiet do mojej sukni.Mowila mi ze pasuje mi wydluzany,zaczela mi mierzyc reke na prosto i jak zgielam no totalny szok!!!!
![]() Z racji tego,ze wiedzialam ze do mojej sukni pasuje okragly wyszlam i niezamowilam!!!Poszlam do slynnej Pani Agatki z Wielickiej(zostala mi polecona przez wiele wizazanek z małopolski)[/QUOTE]Ja już miałam wybrany i przyszłam ze zdjęciem ale dla rodziców to jej zostawiłam wolną ręke i były piękne zestawy. |
|
|
|
|
#1844 |
|
Wtajemniczenie
|
Justynko, super relacja, pięknie wyglądaliście!!!
A gdzie reszta stałych bywalczyń??? Madzialenka, Jaga, Rybulka, myszka_maj!!!! U nas 1 sierpnia był ostatni termin potwierdzania. NIKT nie zadzwonił hahaha ludzie są niepoważni. Tylko dzień wcześniej jedna rodzinka zadzwoniła i na dodatek odmówiła:/ Porażka, jutro bedziemy dzwonic brak slow |
|
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczyny
wczoraj o 23,10 zmarł mój tato, miał 61 lat. Jednak nie doczekał mojego ślubu ślubu nie odwołujemy, ale nie będzie już tak jak miało być... Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą
|
|
#1846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#1847 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak masz akt to wypelniasz wniosek o wydanie nowego dowodu plus fotki i opłata-chyba 30zl-ja zawarlam zwiazek malzenski w tym samym miejscu, gdzie mieszkam, mam zameldowanie, urodzilam sie itp, wiec by zlozyc wniosek o dowod nie musialam miec aktu malzenstwa. I czeka sie okolo 3 tygodni. Jak masz pasek, ze aplikowalas sie o nowy dowod to z tym paskiem, wnioskiem i zdjeciami mozesz isc wyrobic prawo jazdy. Chyba tylko, by zmienic dane w paszporcie to musisz miec juz dowod fizycznie. Nie zapomnij poinformowac bankow i OFE o zmianie danych i NIP-3 do Urzedu Skarbowego. I chyba wsio -sluze rada![]() Cytat:
![]() Cytat:
najlepsza byla ciotka, ktora stwierdzila, ze myslala, ze jej siostry mnie poinformowaly, ze WSZYSCY od niej przychodza (dama, ktora mysli, ze ma swoje sekretarki) i ze myslala, ze skoro nie dzwoni tzn ze przychodza, a ja na to, co z jej mlodszym synem, bo wlasnie doszly mnie sluchy, ze ma go nie byc- a ona-no tak Szymona nie bedzie no to jak do chol...ry sie pytam-WSZYSCY czy BEZ SYNA bo ona ma 18 lat i za niego place jak za doroslego i zeby to byla daleka ciotka, ale to siostra mojego taty ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
Trzymaj sie Kochana, jak bys chciala pogadac to napisz na priv-jestesmy z Toba |
||||
|
|
|
|
#1848 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moze uda mi sie namówic Tżta na profesjonalne zajecia wskzole tanca, ale szczerze watpie bo on bardzo niesmialy jest i w ogole sie irytuje szybko jak mu cos nie idzie. od razu by chcial wszystko umiec idealnie.![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1849 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
tata będzie na Was patrzał z góry
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
stokrotka
|
|
|
|
|
#1851 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny znacie może jakieś stronki ze zdjęciami wzprków na paznokcie???? musze sie wreszcie zapisać na jakieś prubne a nie mam pojęcia jaki wzorek wybrać
|
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
ania na slub to najlepiej klasyczne paznokcie.
lub google ![]() http://images.google.pl/images?hl=pl...-8&sa=N&tab=wi Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-08-04 o 08:22 |
|
|
|
|
#1853 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() mężuś śpi, to wpadłam sie przywitać ![]() moja relacja ze ślubu ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=355968 edit: stokrotko tak mi przykro.
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-08-04 o 08:40 |
|
|
|
|
#1855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
stokrotko przytulam cię z calego serduszka
tam na pewno jest mu lżej i bedzie patrzal na was z góry wiem co czujesz znaczy nie wiem ale boje sie tez kazdego dnia co będzie bo tato moj strasznei cierpi i czuje sie coraz gorzej
|
|
|
#1857 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
madzia super relacja, Czekamy na zdjeica. Wszytskiego dobrego!
|
|
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, jak tylko będe miala fotki, to od razu wam wkleję. Fotki od fotografa ze ślubu i pleneru będa dopiero za ok 20 dni , bo on teraz idzie na tydzien na urlop. ale napewno bedę miała fotki od gości
|
|
|
|
|
#1860 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki, mamy dzisiaj peirwszą spowiedź przedślubną...kartki daje się księdzu przed wejściem do konfecjonału czy po wyjściu dopiero?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

.

odmówiła i domówliliśmy innych. Po ostatecznych podliczeniu wyszło, że będzie równa 100
za gosz litosci -Jaga i Madzialenka-wizazowe gaduly-przywoluje Was do porzadku 

teraz kg to ze stresu i nerwów kg same będą ubywać

bo ona ma 18 lat i za niego place jak za doroslego