|
|
#4141 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia III
Nareszcie!Właśnie przyszedł do mnie świeżutki Moonwalker
Idę oglądac,pózniej napisze jak moje wrażenia.Jestem taka roztrzęsona aaaa...Jak przyjde tradycyjnie najpierw bedę musiała przebrnąc przez kilka stron,także wiecie...spokojnie,nie spieszczie się
|
|
#4142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co się dziwić, że u mnie codziennie "pusto" w głowie...skoro codzień lata po Was Majk, Ty draniu ![]() Cytat:
Aleście poszalały wariatki w nocy |
||
|
|
|
#4143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry humor na cały dzień gwarantowany!
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem tylko jak TZ to zniesie, jak sobie zapodam swiezutka kopie
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jakby, kurde, mogły to by mu jeszcze loda zrobiły...
|
|
|
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
Taa.. Cena sławy. Fajnie mieć fanów, być wielbionym, ale Majkel wiele razy wspominał, że to męczarnia. Ile razy musiał uciekać przed ludźmi, nie mógł pójść do sklepu, przejść się ulicą jak normalny człowiek, którym przecież był. Przerąbane..
![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
co sie dziwic, przeciez by go rozszarpaly, milosc miloscia, ale bez przesady..
Mnie sie smiac chcialo, jak MJ mowil, ze lubi sie przebierac i siedziec w publicznym miejscu i obserwowac ludzi, a jakby sie zapytali kim jest i powiedzial prawde, ze Michael Jackson, to nikt by mu nie uwierzyl paradoksalnie ma racje ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() Jemu sie tylko Thriller, Bad podoba i dwa kawalki z Dangerous
|
|
#4148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- utrzymuje się na szczycie tego zafajdanego showbiznesu od ponad 25 lat pomimo zupełnie przeciętnych zdolności wokalnych. Sam Michael kiedyś powiedział: "Ona nie umie śpiewać. Co jest jej atutem? Ona wie, jak się trzeba sprzedać". Miał 100% racji, Madonna powinna być wzorem dla każdego marketingowca. To w niej podziwiam- zdolność autokreacji, zdolność wodzenia mediów za nos i sprawiania, by tańczyły, jak ona im zagra. Co więcej, mam świadomość, że to pozorne "obnażanie się" przed mediami, świecenie gołym tyłkiem i cyckami tak naprawdę pomaga Madonnie ukrywać to, co ważne. - szanuję ją też za niezwykle silną psychę. Tyle lat na świeczniku, tyle lepszych i gorszych chwil i- ani jednego załamania nerwowego, żadnych pogłosek o narkotykach, lekach, alkoholizmie. A zobaczmy na Mariah Carey, Whitney Houston... Gwoli ciekawostki: Madonna rozpoczynała poważne wdrapywanie się na szczyt, gdy nasz Mike był już ikoną. Wtedy zapragnęła mieć tego samego menażera, co Mike. I udało się- ona też współpracowała z Freddiem De Mannem, który podobno miał jej obiecać: "zrobię z ciebie Michaela Jacksona w spódnicy"... ![]() Różnica między Michaelem i Madonną jest zasadnicza- On był artystą obdarzonym nieziemskim talentem, Ona jest bardziej typem bizneswoman i ciężką pracą nadrabia inne niedostatki. Królowa Popu? Raczej Królowa Show. Królowa Popu musiałaby mieć głos.
|
|
|
|
|
#4149 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie gromadnie zryte!
o matko, jak Was czytuje to mysle ze dobrze ze ja abstynent jestem a tak w ogole, to jak skonczyla sie sprawa z nasza emotka? wybaczcie, ale nie jestem w stanie nadrobic tych prawie dwustu stron
|
|
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MJ winien brac z niej przyklad.. ale mial chyba miekszy tylek od niej.. a szkoda.. madonna zawsze rywalizowala z MJ.. a ona faktycznie, ani dobrego glosu ani drygu do tanca..
|
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego wkurzyli mnei w mediach, ze wyniesiona ja na piedestal MJ i mowia, ze Krola Popu juz nie ma, a jest Krolowa Popu jeszcze... a porownywac ja do Majka to skandal przeciez..
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
racja. ja się na muzyce nie znam(nie wiem czy ktoś dobrze trafił w ton itd.) dlatego nie jestem w stanie ocenić jej zdolności(z tego co się dowiaduję, marnych zdolności). według mnie Madonna jest właśnie taką Królową Show, ale ludzie z baraku laku obwołali ją Królową Popu. jak dla mnie ona nie dorasta Majkowi do pięt, ale ma mocny łeb i to się ceni.
|
|
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z ciekawostek przyrodniczych, na albumie History w chorkach czesto sluchac Janet i Boyz II Men ![]() Ania i Margo pewnie to wiedza
|
|
#4157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znwu wizaż coś zamula ![]() Ja mam chyba dzisiaj jakiś kiepski nastrój...niedobrz, niedobrz...ryczeć nei zmaierzam (zresztą chyba pobiłam mój rekord bo to już tydzień będzie bez ryku ) ale kto to wie, co będzie wieczorem
|
|
|
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Król Shitu- Feel
|
|
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
Ano właśnie. A ostatnio ten jej hołd oddany Majkelowi był dla mnie raczej próbą wypromowania się, niż osobistych szczerych intencji. Tak jak już wcześniej zostało powiedziane rywalizowała z M. zawsze bolało ją to, że jest lepszy, sławniejszy, uwielbiany.
|
#4160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, przyda się.
Cytat:
A po "Dangerous" (bodajże również 32 mln) i oskarżeniach wszystko się zmieniło. Zmieniły się priorytety. Już nie chodziło o rekordy, tylko o to, by odżyć, przetrwać i przeżyć. Potem było "HIStory" (21 mln- drugi najlepszy na świecie wynik sprzedaży dwupłytowego albumu po "The Wall" Floydów), "Blood On The Dancefloor" (6 mln- najlepszy na świecie wynik sprzedaży albumu z remiksami). No i na koniec "Invincible" (11 mln)- jak na czasy ściągania mp3 z Internetu sukces, ale czy Mike widział to tak samo? ![]() Sorry, za rozwlekłość, ale chyba sama staram się pewne rzeczy pojąć. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4161 |
|
Zadomowienie
|
Madonna zasluzyla sobie na moj szacunek przygotowaniami do Evity - naprawde ciezko harowala chcac dostac te role - wtedy musiala rozszerzyc skale glosu do granic mozliwosci
a tytuly - no coz, sepy beda teraz sypac przy kazdej mozliwej okazji "ksiezniczkami" "nastepcami" itp zlewac ich sikiem prostym |
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
A z tym to akurat się zgadzam
Takich tytułów można używać do woli.
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem jakoś mi to sprawnie poszło.I normalnie 22 sierpnia jak to założe to Majk z nieba spadnie rzadko się sobie podobam tak jak w tych ciuchach.A i bielizne sobie taką kupiłam,że masakra zaszalałam jak nigdy
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja, chcąc oddać hołd nie zrobiłabym tego na oczach niemalże całego świata. Składanie hołdu Majkelowi stało się bardzo popularne wśród tamtejszych gwiazdek. Jednak najbardziej mnie wpieniło, jak niedawno na jakimś koncercie (w Polsce), który był emitowany przez Polsat (bodajże w Mrągowie), Blue Cafe wyskoczyło z You're Not Alone. Było to najbardziej żałosne wykonanie jakiejkolwiek piosenki jaki kiedykolwiek "widziałam"... poszukam na Youtube i chętnie wrzucę jak tylko znajdę. Po kilku słowach musiałam przełączyć. Męczarnia dla uszu!!! I oddanie hołdu pod publikę. to było ŻAŁOSNE!
dirrtyKatrina ![]() Moonwalker Edytowane przez Kasieńka_666 Czas edycji: 2009-08-04 o 11:58 |
|
|
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4166 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ho ho ho! Witojcie!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale jak ma być jak do piątej nad ranem dawno wytrzeźwiałam ![]() Cytat:
![]() Coś wymyślasz moja droga łoże tu mam jak dla Boga całe w złocie i atłasie Więc coś kłamiesz- oj głuptasie Za to tu Majki bardzo narzeka Że Ci przez stringi coś przecieka ![]() Że w swojej halce masz dziuuuury taaakie że by się w nich można rozłożyć z hamakiem Że zamiast pończoch masz marne skarpetki mizerne z kiosku antypodnietki Ty się lepiej zajmij cerowaniem halki miast kłamać tu, zachęcać do nierównej walki wymyślać taakie rzeczy ![]() Że pościel wypierdziana ![]() Jestem w szoku, taka lektura tu czekała z rana! ![]() Majk da Tobie w ciry za Twoje kłamstewka i spadnie na Ciebie zimnej wody konewka bo należy Ci się prysznic zimny za to Aniu że poranki całe w Nibylandii spędzasz na kałamaniu ![]() Dzień dobry Cytat:
Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-08-04 o 11:59 |
|||||
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bożeeee |
|
|
|
|
#4170 |
|
Zadomowienie
|
anka - niestety masz racje
Mike byl zbyt wrazliwy na taka nagonke, owszem potrzebowal fanow, koncertow, calej tej atmosfery - to jest dla artysty jak tlen ale jak sie nawdychasz czystego tlenu to tracisz przytomnosc wczoraj mycha zapodala filmik gdzie caly kordon ochroniarzy musi walczyc z tlumem zeby mogl dojsc do samochodu, gdzies widzialam fana pytajacego czy MJ musi chodzic do kibla - no naprawde korba na mniejsza skale takie uwielbienie jest cholernie przyjemne - na tak ogromna to koszmar zwlaszcza ze wtedy wyraznie widac ze ludzie nie kochaja ciebie, tylko jakiegos fantoma, wyobrazenie, lalke ze sceny Mike chyba w tym wszystkim zgubil siebie i rozpaczliwie chcial odnalezc - nie tworce Thillera tylko MIchaela Jacksona-czlowieka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

Idę oglądac,pózniej napisze jak moje wrażenia.Jestem taka roztrzęsona aaaa...

i oskarżałi go o cos w sadzie( to juz mniej przyjemne) ale wszyscy wiedzieli ze ejst niewinny i najpierw siedzielismy razem w ławce na sali przytuleni
piękny sen 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)