|
|
#1051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowe PM
Cytat:
Ja dość często chodzę w obcasach i wiem że nie założę ich na ślub bo po prostu nie wytrzymam w nich Ja bym jeszcze zastanowiłą sięnad fryzurą, do tej raczej nie ma opcji więcia kwiatu Mnie osobiście się ona nie podoba jakoś nieelegancka mi się wydaje ale to tobie ma się podobać Ale może jeszcze twoja fryzjerka cości doradzi I właśnie cantadeski Jeśli bedziesz zainteresowana to mogę ci podać linka na WP to sobie zobaczysz zdjecie ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
i mnie się bardziej podobajądługie kolczyki
|
|
|
#1052 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.bizuteria.intelishop.pl/KOMPLETY-SLUBNE-k21/ jeden z kompletów zamówilam gotowy, drugi wg. wlasnego projektu. Plusem jest to ze babka ktora to robi szybko odpisuje i jest cierpliwa jesli chodzi o róznego rodzaju wymysly typu: "tu pani zmieni koralik, tam pani skróci, tu przytnie, a tam zmieni zapięcie" ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
Bianeczkaa, fajnie że Ci sie bizu podoba, Twoja tez fajna. Zresztą wiadomo - ile osób tyle gust. Ja mam buzie dosyc szczupłą i nie chcę sie optycznie jeszcze "wyciągać" stąd te krótsze kolczyki. Co do sukni, to zanim zamówisz z USA, to proponuje mimo wszystko przejsc sie do salonu i zobaczyć w jakim kolorze i kroju Ci będzie dobrze. Generalnie przy typie urody "zima' biel powinna pasowac, tym bardziej gdybyś miala np. niebieskie oczy, tylko nie opalaj sie za mocno. Ja mierzylam bialą kieckę i nei za fajnie wyglądalam, a juz w zlamanej bieli/ivory bardzo dobrze. Też mam dosc ciemne wlosy, niebieskie oczy i dosc ciemną karnacje. MOże nie tak jak Ty, ale mimo wszysko warto mierzyc sukienki (sukienki ze zdobioną górą ladnie rozswietlaja twarz Poza tym, chyba poźną jesienią albo ok lutego są wyprzedaze zeszlorocznych kolekcji i może calkiem przypadkiem cos fajnego upolujesz w dobrej cenie
|
||
|
|
|
#1053 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
witamy serdecznie! ja też wychodzę za mąż 3.10. ![]() dziewczyny (te które ślubują w 2009 roku) czy u Was też wszystkie przygotowania nabierają tempa?? zaczynam się bać, że nie nadążę wszystkiego ogarniać... |
|
|
|
|
#1054 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do kiedy masz potwierdzenie?Co do butków to wstawiałam linka, ale patrz na dół to masz tam zdjęcia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hej, no i co nowego? Dla zlotka, która chciała zobaczyć moją bieliznę i dla lady1980 co chce zbaczyć moje butki i dla wszystkich stęsknionych tego widoku, wklejam zdjęcia Po kolei butki, stanik, majtasy 2x i pończochy
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
tak pójdę na pewno do Lisy Ferrari bo tam mi się najbardziej suknie podobały ale okropnie drogie
biżuteria piękna już wpadło mi w oko kilka kompletów ja nie wiem jak ja się na wszystko zdecyduje jak jest taki wybór a jaki byście materiał poleciły? bo jeśli zamówię tą co początkowo wybrałam to dół cały z koronki ale nie wiem czy mi się już nie opatrzyłą ta suknia ale na pewno styl będzie hiszpanki mierzyłam już różne fasony i ten mi pasuje mimo że jestem pulchniutka mam talię i biust więc będzie dobrze wygladać
|
|
#1056 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
jak juz pisalam wczesniej jestem piatkowa panna mloda ![]() mieszkamy za granica,wiec caly slub i wesele zorganizowalismy w ciagu dwoch tygodni wiec mamy:sale,kosciol,urzad,f otografa,dj,suknie,zapros zenia juz wyslane,obraczki odebrane,czyli zostala nam,a w zasadzie mnie "kosmetyka".Czyli poszukuje bizuterii,bukietu i fryzury. Na bizuterie za bardzo pomyslu nie mam,zaraz przejrze ta stronke od Lady1980,bukiet wiem ze chce bordowy,na razie wygrywa ten: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...55a3e4dfd.html a fryzurka,coz mam wlosy ciemne do ramion,chce cos gladkiego,zaczesanego do tylu,zadnych loczkow. Nie znalazlam jeszcze nic co by mi odpowiadalo
|
|
|
|
#1057 |
|
Wtajemniczenie
|
SRR- suknia jest juz moja, ona na zdjeciu jak ją widziałam wcale do mnie nie przemowila aczkolwiek byla na mojej liście, przymierzyłam kilkanaście typów i została ta, czuje sie w niej świetnie jak w zwiewnej sukieneczce na lato
![]() z butami problem bo nie wiem na jakie sie zdecydowac co bylo by odpowiednie do mojej sukienki z tych pokazanych przeze mnie calkowicie zrezygnowalam ![]() Bianeczka: ja kupiłam w Lissa Ferra a konkretniej w Susan Blanche ale oni jakos tam do nich naleza i skoro masz slub w przyszlym roku pilnuj sobie przecen i wyprzedazy a npz cos wypatrzysz, ja swoja tak kupilam byla warta3000a mnie wyniesie 1500-1800 |
|
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja kupilam moja z koncem czerwca-wyprzedaz trwała i wciaz wyprzedaja, wiec na kolekcje z ubieglego sezonu byly duze wyprzedaze, sa to sukienki salonowe, mierzone juz itp. kazda z nich przy zakupie zostaje odrestaurowana za dodatkowa oplata oczywiscie,w moim wypadku zostala poniewaz jestem po dziecku i zzucam zbedne kg wiec za miesiac bede musiala ja przerobic delikatnie, jesli chodzi sukienki z nowe kolekcji teraz tzn jak ja kupowalam byly600zl na minusie+koszty ewentualnych przerobek
|
|
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
no i tak jak się obawiałam, mają promocje ale na modele salonowe :/ a ja się w nie nie wbije potrzebuje rozmiar 44
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2009-08-04 o 14:55 |
|
|
|
#1061 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Butki b.ladne, ja mam zakryte i chyba za wysokie. Jak zobaczylam zdjęcia to sobie przypomnialam ze widzialam te Twoje buciki wczesniej. A wystrój sali w kolorze groszkowym super. Nie patrz na pore roku, a raczej na to żeby do siebie wszysko pasowało! Ja bym zostawiła tak jak jest, ewentualnie cos w zlotym dodala, tak jak to któraś z dziewczyn napisala. |
|
|
|
|
#1062 |
|
Wtajemniczenie
|
a jaki potrzebujesz rozmiar,ja tez w trakcie kupowania czyli niecaly m-c po porodzie bylam duza
---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- lady1980 a jaka Pani Ci robiła, masz jakis namiar, bo moze to ta z która i ja się dogaduje?? |
|
|
|
#1063 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdjęcie kwiatków chbya sobie od Ciebie sciagne, bo też chce w takim ksztalcie tyle ze w rózowym kolorze. Wzór Twojego bukietu zostawię jako ewentualnosc, gdy cantadeskie nie wypalą ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
Na tej stronce do której puścilam link jest zakładna kontakt i tam sa na nią dokladne namiary. Na imię ma Brygida ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
Bianeczkaa, zadzwon najlepiej do salonu i zapytaj kiedy mają wyprzedaże. Na pewno ok. lutego mają ale jesienią chyba tez. I nie tylko na male rozmiary |
|||
|
|
|
#1064 |
|
Wtajemniczenie
|
okej dziękuje Ci bardzo! Głowa mnie już od tych dodatkow boli,za pozno sie zaczelam interesowac..boje sie ze nie ogarne wszystkiego, jeszcze przy dzidziusiu mam mało czasu na cokolwiek
|
|
|
|
#1065 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W alkoholizm wpadnę przy tym rozdawaniu zaproszen, bo Tż rodzinka jest bardzo rozrywkowa
|
|
|
|
|
#1066 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze mowiac sama jestem w szoku,ze sie udalo (odpukac
no ale byly to bardzo intensywne 2 tyg. po prostu nie bylo wyjscia,pewnie jakbysmy mieszkali w polsce to tez bysmy zwlekali a tak to juz. Lady1980 swietna ta stronka z bizuteria,upatrzylam sobie kilka kompletow. Czy ty juz tam zamawialas?? Albo widzialas ta bizuterie na zywo??? |
|
|
|
#1067 |
|
Wtajemniczenie
|
BIANECZKA poprosze o zdjęcie tej fryzurki! Mamy widać inne poczucie elegancji hihi dla mnie ten warkoczyk to prostota i elegancja
tylko kwestia kwiatka tez mnie zastanawia..Na pewno chce wloski rozpuszczone bo nie chwalac sie mam co pokazywac
|
|
|
|
#1068 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Twój pomarańcz i łosoś to ja najbardziej pasuje mi do jesiennych barw Pytasz się, czy przygotowania nabierają tempa o TAK i to jeszcze jakiego. Ja zawsze się śmiałam z dziewczyn, które u mnie na studiach łaziły z kalendarzami i wszystkie kolosy miały zapisane a ja to miałam w głowie a teraz i mnie dopadło, gdyby niemój kalendarz to bym o połowie rzeczy zapomniała Zaczyna tak szybko lecieć, że hej. Daję gosciom czas na potwierdzenie jeszcze kilka dni, bo potem wyjeżdżam w górki, potem idę do szpitala i przyjdzi ewrzesień i już całkiem zwariuje z tym wszystkim, ale w sumei mi się to podoba![]() Cytat:
![]() Ja też do szczupłych nie należę, wręcz odwrotnie i mam kiecę z satyna +szyfon. Cytat:
Bukiecik fajny, ale ciemny. A pokazywałaś suknię, żeby Ci doradzić cos w kwesi fryzurki?Cytat:
![]() Cytat:
A i dizęki za butkiNo ten kolor groszkowy rozświetla moją salę i dodaje świeżości i uroku, więc chyba go zostawię. W koncu to ślub a nie stypa. Ma być jasno i świeżo a poza tym to mój ulubiony kolor więc zostaje
|
|
#1069 | |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,kiedys gdzies widzialam a teraz nie moge znalezc,taka fryzurke- z tylu jakis tam koczek a z przodu boki gladko zaczesane do tylu a czubek(taki jakby pas) podtapirowane i tez do tylu. Ten czubek byl wyzszy niz reszta...
Hmmmm nie wiem czy to ma sens co pisze ale moze ktoras wie o co mi chodzi to bardzo bym prosila o fotke ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1238154157 gora wyszyta jest bialymi perelkami i cyrkoniami Edytowane przez addda Czas edycji: 2009-08-04 o 15:40 |
|
|
|
|
#1070 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, trzy dni temu dostalam bizuterie. Te zdjęcia zrobila ta babka do akceptacji. Na zywo bizuteria wyglada drobniej, ale wymiary krysztalków są podane. Ja poprosilam ją o skrócenie naszyjnika jednego. Mierzylam sobie wokól szyi nitką czy przypadkiem nie za dlugie bedą. Ale ładna jest, bo balam sie czy nie będzie kiepsko wykonczona. I realizacja szybka
|
|
|
|
|
#1071 |
|
Wtajemniczenie
|
ADDDA mam forum gdzie możnaa poogladać bizuterie, ja u tej kobiety ktorej bizu tam jest prawdopodobni cos sobie zamowie, juz jestesmy w trakcje wyborow jakis tam
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...7#post13529507 jak dla mnie ciekawe rzeczy, obejrzyj może sobie |
|
|
|
#1072 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny!!
Widze ze u was przygotowania zblizaja sie ku koncowi....! A ja dosłownie jeszcze nic nie mam Niezłe przegiecie! Synek juz zdrowy wiec musze sie wziasc ostro za wszystko bo w koncu nie zdaze ! Miłego dnia życze
|
#1073 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fajna ta bizuteria,ale nie do konca to to co ja chce. Mnie cus na perelki wzielo... |
|
|
|
|
#1074 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozdrawiam---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
ta kobitka ma i perełki mam maly zbiorek na skrzynce
|
||
|
|
|
#1075 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1076 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie akurat zalezy glownie na bransoletce i kolczykach stad duzo bransoletek, ale mysle, ze i naszyjniki byly by ciekawe
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2010-01-31 o 15:40 |
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
na mnie pewnie 44 ale mam duży biust więc standardowa rozmiarówka odpada
trzeba szyć
|
|
#1078 |
|
Zadomowienie
|
iwciag - sorki ze sie tak wtracam ale podobaja mi sie te kolczyki co sa na 5 obrazku. wiesz moze jaka jest ich cena? Bo bransoletki nie bede miec zamierzam miec rekawki...
|
#1079 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1080 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

tylko nie bardzo widze kwiatka w mojej fryzurce,ale moze na probnej cos wymyslimy.
Ja dość często chodzę w obcasach i wiem że nie założę ich na ślub bo po prostu nie wytrzymam w nich
ale to tobie ma się podobać
i mnie się bardziej podobajądługie kolczyki

i to jeszcze jakiego. Ja zawsze się śmiałam z dziewczyn, które u mnie na studiach łaziły z kalendarzami i wszystkie kolosy miały zapisane a ja to miałam w głowie