Michaelowa Nibylandia III - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-04, 14:50   #4261
mychamycha
Zakorzenienie

Dot.: Michaelowa Nibylandia III

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
jestem pewna, ze swoje juz wyplakaly... trudno oczekiwac zalanych lzami dzieci, jak one najmniej rozumieja co sie tak naprawde dzieje... Paris sie trzymala dzielnie, do momentu jak powiedziala to co pragnela powiedziec... peklo cos w niej wlasnie wtedy.. a smutna minke Blanketa do dzis mam przed oczyma..

http://www.tvn24.pl/12691,1612227,,,...wiadomosc.html

kocham ten filmik
Ja tak samo
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 14:51   #4262
historjon
Zakorzenienie

GG do historjon

Cytat:
Napisane przez madie Pokaż wiadomość
zgadzam się
Czy komuś ulżyłoby w sumie gdyby widział zanoszące się od płaczu dzieci?? CHyba byłoby jeszcze gorzej

Rozumiem,że jestem bez serca tak?

...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko...

Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times.

historjon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 14:52   #4263
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
hej, SunnyGirl

Przypominam historjon, że to nie był pogrzeb ich ojca. Żegnany był jako gwiazda wtedy, ktoś kogo właściwie tak nie znały. Podobno Paris nie wiedziała, że tak wiele osób zna jej ojca. Moim zdaniem nikt nie powiniem oceniać tego, czy ktoś należycie cierpiał, czy nie. One kochały Majka i niewątpliwie cierpią.
o właśnie, trza się przywitać heloł SunnyGirl

co do dzieci to nie wydaje mi się, że są już tak bezuczuciowe i bezduszne. jednak zastanawiam się jak można być tak opanowanym jak starszy syn Majka... ale my przecież nie wiemy czy nie podali mu jakiś środków uspokajających, właściwie to mało wiemy...
mysz672 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 14:53   #4264
Ash882
Zadomowienie

GG do Ash882

Cytat:
Napisane przez historjon Pokaż wiadomość
Dla mnie tu drażliwy temat bo te jego dzieci wcale nie są takie cudne i nie były za tatą aż tak bo radne dziecko się tak nie zachowuje na pogrzebie.Nie są małe żeby nie rozumieć no ewentualnie Blankett jak się zachować na pogrzebie ojca, żuły gumę śmiały się i nie uroniły łezki.Przepraszam ale takie moje zdanie.Nie gniewajcie się za nie ale nic nie poradzę,że tak właśnie myślę.
Wiecie co mi sie wydaje,ze Michael za zycia wytlumaczyl im,ze kiedys tam odejdzie z tego swiata... odejdzie w lepsze miejsce,gdzie jest spokoj i bedzie szczesliwy.Chociaz nie bedzie go na ziemi,bedzie duchem i nigdy nie przestanie ich kochac.Te starsze dzieci napewno na pogrzebie wierzyly i wierza,ze jest teraz w niebie,wsrod aniolkow.

"So someone put your hand out
I`m begging for your love..."
Ash882 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 14:56   #4265
madie
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem,że jestem bez serca tak?
Czy ja coś takiego powiedziałam?
madie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 14:57   #4266
historjon
Zakorzenienie

GG do historjon

Cytat:
Czy ja coś takiego powiedziałam?

Tak zrozumiałam

...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko...

Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times.

historjon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 14:58   #4267
SunnyGirl
Zakorzenienie

Cytat:
hej, SunnyGirl
Cytat:
Napisane przez mysz672 Pokaż wiadomość
o właśnie, trza się przywitać heloł SunnyGirl
W sumie widze że w złym momencie napisałam, no ale jestem jeszcze o kilka stronic do tyłu
Nie ma odwrotu z drogi obranej
wierność do końca i tak będzie.
Amen.
Mój ukochany M.
Razem od 8.08.10
licencjat
08.2011-Dziadek[*]
02.2012-Ciocia[*]
SunnyGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 14:58   #4268
madie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ash882 Pokaż wiadomość
Wiecie co mi sie wydaje,ze Michael za zycia wytlumaczyl im,ze kiedys tam odejdzie z tego swiata... odejdzie w lepsze miejsce,gdzie jest spokoj i bedzie szczesliwy.Chociaz nie bedzie go na ziemi,bedzie duchem i nigdy nie przestanie ich kochac.Te starsze dzieci napewno na pogrzebie wierzyly i wierza,ze jest teraz w niebie,wsrod aniolkow.
heh, Majk mówił swoim dzieciom wiele pięknych rzeczy. Na filmach widać jak się do nich odnosił, mówił ciepło i widać było, że chce co najlepsze przekazać im na przyszłość. Myślę że i o takich smutnych rzeczach też rozmawiali
Stary 2009-08-04, 14:59   #4269
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

no wiec wlasnie, nie osadzajmy bo zobaczylysmy obrazek nieidealny... nikt tam idealem nie byl.. mentalnosc amerykanska i ich kultura to jedno.. nawet pogrzeby roznia sie od tych naszych.. a to faktycznie pogrzeb nie byl.. musieli trzymac klase.. mimo, ze mnostwo osob wylo i histeryzowalo..
Dzieci Majka i tak sa juz naznaczone, nosza brzemie swojego wlasnego ojca, beda porownania.. pod warunkiem, ze ktores z nich zapragnie pojsc w slady ojca.. a ewidentnie sa zauroczeni wystepami na scenie czy w filmach, majk im to zaszczepil juz za mlodu (patrz filmik)

to sie bedzie ciagnelo jak smród po gaciach neistety.. bo jak juz powoli odpuszczaja wieszania psow na Majkim, to sie dopieprzaja do reszty familii, ktora poszla w cien w dniu rozpadu the jacksons 5.. fani Janet czekaja na jakis song dla Majka... a czy ona sama gotowa cos takiego przygotowac? ktoz to wie.. a La toya... podlapala smierc brata dla wlasnej autopromocji, a gowno ma do zaoferowania..
Najbardziej po stracie bedzie cierpiec mama Majka (mimo, ze perfekt nie byla) oraz jego dzieci i najblizsze otoczenie..

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 15:00   #4270
madie
Zakorzenienie

Cytat:
Tak zrozumiałam
to źle zrozumiałaś
Stary 2009-08-04, 15:01   #4271
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:

co do dzieci to nie wydaje mi się, że są już tak bezuczuciowe i bezduszne. jednak zastanawiam się jak można być tak opanowanym jak starszy syn Majka... ale my przecież nie wiemy czy nie podali mu jakiś środków uspokajających, właściwie to mało wiemy...
Bo ich nie znamy, nie wiemy, jak jest, jak było. Dlatego nie chcę oceniać pochopnie. Tak robią te wszystkie plotkarskie gazety - pojechały po Jacksonach, że mowa Paris była wyreżyserowana.
A przecież Jacksonowie sami byli zaskoczeni tym, że mała chce coś powiedzieć. Po prostu łatwo jest oceniać, jak sie stoi z boku. (historjon to nie jest do Ciebie, piszę już tak ogólnie )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-04, 15:04   #4272
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Tak zrozumiałam
historjon, masz prawo do wlasnego zdania.. to forum ja twe zdanie szanuje, ale sie z nim nie zgadzam.. co do paris i blanketa, do pierworodnego moge sie przyczepic, choc nie chce go oceniac.. bo moze jest zupelnie inaczej.. a tym samym staje sie taka sama osoba co pismaki z brukowcow, a tak nie chce..
oni celebrowali zycie majkela w Staples Center.. Majka mialo tam nie byc w trumnie, zdecydowala sie familia na ten krok w ostatniej chwili, dla nas - fanow i wszystkich go kochajacych..

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez SunnyGirl Pokaż wiadomość
W sumie widze że w złym momencie napisałam, no ale jestem jeszcze o kilka stronic do tyłu
witaj kochana!

It is what it is

Edytowane przez Anisia25
Czas edycji: 2009-08-04 o 15:04
Stary 2009-08-04, 15:04   #4273
madie
Zakorzenienie

Cytat:
Bo ich nie znamy, nie wiemy, jak jest, jak było. Dlatego nie chcę oceniać pochopnie. Tak robią te wszystkie plotkarskie gazety - pojechały po Jacksonach, że mowa Paris była wyreżyserowana.
A przecież Jacksonowie sami byli zaskoczeni tym, że mała chce coś powiedzieć. Po prostu łatwo jest oceniać, jak sie stoi z boku. (historjon to nie jest do Ciebie, piszę już tak ogólnie )
ech i znowu te klimaty a tu jeszcze z głośników "She's Out Of My Life" , Human Nature... Ustawilam sobie wczoraj w nocy balladziory na lepszą wenę i mi teraz Majki takie smuty śpiewa
Stary 2009-08-04, 15:07   #4274
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
ech i znowu te klimaty a tu jeszcze z głośników "She's Out Of My Life" , Human Nature... Ustawilam sobie wczoraj w nocy balladziory na lepszą wenę i mi teraz Majki takie smuty śpiewa
madie wlacz samafaję a humor Ci sie poprawi..

ja slucham Majkela nastolatka.. jego glos ryje mi beret "if I don't love you this way" polecam

It is what it is

Stary 2009-08-04, 15:07   #4275
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:
skoro potrafili wyreżyserować mowę Paris to niby dlaczego nie wyreżyserowali scen z płaczącym PM I, albo tarzającym się na ziemi Blanketem? przecież tak by było efektowniej!
mysz672 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-04, 15:07   #4276
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
No to dajesz "the way you make me feel" albo "bad" i lecimy
Stary 2009-08-04, 15:08   #4277
Blue_Butterfly_
Zakorzenienie

Cytat:
Dziennikarze jeszcze raz udowodnili, że nie mają żadnych zahamowań, gdy przychodzi im opisywać okoliczności śmierci Michaela Jacksona. Właśnie opublikowano zdjęcie pokoju, w którym umierał gwiazdor. Fotografia została zrobiona kilka godzin po tym, jak ciało piosenkarza przewieziono do kostnicy. Zdjęcia zdecydował się opublikować brytyjski News of The World, który ma opinię najbardziej amoralnego brukowca na świecie. Nasze tabloidy są w porównaniu z tą gazetą bardzo cywilizowane.
Na fotografii widać, że w pokoju panował nadzwyczajny porządek. Na podłodze znajduje się ręczna pompka do wtłaczania tlenu do płuc nieprzytomnej osoby. Na szafce leżą gaziki wykorzystywane przy zastrzykach oraz pudełko z gumowymi rękawiczkami. Z boku łóżka stoi stacjonarny telefon, z którego najprawdopodobniej wzywano karetkę. W pokoju znajdowały się również napoje, płyty kompaktowe oraz kilka zabawek, które pomagały Jacksonowi uspokoić się przed każdym zastrzykiem.
Jednak i tak najbardziej bulwersujący jest fakt, że fotografia została sprzedana za kilkanaście tysięcy funtów przez członka rodziny Michaela. Najprawdopodobniej przez jednego z jego braci. To oni pojawili się w nocy w jego posiadłości, aby znaleźć schowane pieniądze. Przeszukał pokój Michaela, który zgodnie z poprzednimi doniesieniami był w straszliwym stanie. Nie wiadomo, co znalazł, ale najwyraźniej nie za wiele, skoro zdecydował się sprzedać fotografie. Wezwał służbę i kazał idealnie wysprzątać sypialnię, a następnie ustawił aparat i zrobił kilka dobrej jakości zdjęć.
Pomyślcie tylko - myślał o kasie w dniu, w którym umarł jego brat…

To mam nadzieję plotka, bardzo chcę,żeby to była plotka
Nie wierzę już w nic co napiszą, chyba,ze poprze to jakieś wiarygodne źródło (chociaż w tym przypadku takich raczej brak).

Cytat:
Wiecie, ja już nie wiem, jak komentować takie plotki Dlatego wybaczcie, ale nie bedę tego robić. Nie chce mi się zastanawiać, co jest prawdą, a co nie.
Co nie znaczy, że nie czytam Waszych postów (Blue )

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

To już jest podstawa, więc nawet nie trza o tym wspominać
Zrozumiałam (ż)aluzję

Cytat:
Napisane przez SunnyGirl Pokaż wiadomość
Witajcie.
Mozna się przylączyc?
Czytam Was od polowy I czesci Nibylandii.Poczatkowo chcialam byc birną uzytkowniczką, ale postanowilam napisac, tak miło Was się czyta. Już od tygodnia sie zbieram i wreszcie sie wzielam na odwagę.
Jak wiele z Was Michaela blizej poznalam niestey dopiero po śmierci.
Zaczeło sie skromnie od teledysków jakie puszczali ciagle i ciagle na stacjach muzycznych. Potem ogladalam na TVN24 ten film "LwMJ".Zaintrygował mnie. Zaczęłam czytac w necie i w ogóle. Wcześniej znałam jego piosenki, ale był dla mnie tak jak każdy inny artysta. Dopiero niedawno zrozumiałam dlaczego jest on Królem Pop'u.
Musze sie jeszcze przyznac ze płkałam tylko 3 razy. Pierwszy był na pogrzebie. Wtedy zaczynałam go poznawac. Potem jak ogladałam film "Historia króla Popu" , caly film a trzeci jak juz po raz kolejny wzielam gazety i album z fotkami Mike'a. Dopireo wtedy dorarło ze go nie ma. Bo ja cały czas czuję się jakby on bł na naszym swiecie.
I dostałam fioła na punkcie motylków. Ostatniom na dworze do siostry " O Majkel!" a ona "gdzie?" "no ten motyl" o jaaaa.. ale ona teraz mi mówi np "zobacz Majkel leci"
Aha no i Majkel żyje!
Witaj Sunny Girl, w naszym skromnym gronie!

Cytat:
no wiec wlasnie, nie osadzajmy bo zobaczylysmy obrazek nieidealny... nikt tam idealem nie byl.. mentalnosc amerykanska i ich kultura to jedno.. nawet pogrzeby roznia sie od tych naszych.. a to faktycznie pogrzeb nie byl.. musieli trzymac klase.. mimo, ze mnostwo osob wylo i histeryzowalo..
Dzieci Majka i tak sa juz naznaczone, nosza brzemie swojego wlasnego ojca, beda porownania.. pod warunkiem, ze ktores z nich zapragnie pojsc w slady ojca.. a ewidentnie sa zauroczeni wystepami na scenie czy w filmach, majk im to zaszczepil juz za mlodu (patrz filmik)

to sie bedzie ciagnelo jak smród po gaciach neistety.. bo jak juz powoli odpuszczaja wieszania psow na Majkim, to sie dopieprzaja do reszty familii, ktora poszla w cien w dniu rozpadu the jacksons 5.. fani Janet czekaja na jakis song dla Majka... a czy ona sama gotowa cos takiego przygotowac? ktoz to wie.. a La toya... podlapala smierc brata dla wlasnej autopromocji, a gowno ma do zaoferowania..
Najbardziej po stracie bedzie cierpiec mama Majka (mimo, ze perfekt nie byla) oraz jego dzieci i najblizsze otoczenie..
Zgadzam się, co do litery z Tobą

Kurde, musiałam przerwać oglądanie, bo jestem zaryczana, zasmarkana i w ogóle po teledysku 'Man in the mirror' odpuściłam. Ściągnęły się filmy z Jego udziałem, teledyski, koncerty live... Jeszcze nie mogę tego oglądać. Zwłaszcza,że w filmie o Jego życiu, po jego ostatniej wypowiedzi o koncertach w Londynie napisali : Lecz Michael Jackson nie wytrwał do lipca. Zmarł 25 czerwca.

'Build my world of dreams around you
I’m so glad that I found you...'

Blue_Butterfly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 15:10   #4278
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
skoro potrafili wyreżyserować mowę Paris to niby dlaczego nie wyreżyserowali scen z płaczącym PM I, albo tarzającym się na ziemi Blanketem? przecież tak by było efektowniej!

sorry

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Blue a jakie to masz filmy? I gdzie jest ten teledysk "M. in the m." ?
Stary 2009-08-04, 15:10   #4279
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
wybacz ale....

dorzuciliby jeszcze tarzajaca sie w konwulsjach Janet i mdlejaca matke i rechotajacego sie ze smiechu starego.. no i na koniec obnazona La Toye.. w koncu jak popieprzona rodzinka to do konca..

It is what it is

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-04, 15:10   #4280
madie
Zakorzenienie

Cytat:
No to dajesz "the way you make me feel" albo "bad" i lecimy
\
Cytat:
madie wlacz samafaję a humor Ci sie poprawi..
tak zrobię chyba.
Enekeciułoki mnie podniesie

Edytowane przez madie
Czas edycji: 2009-08-04 o 15:13
Stary 2009-08-04, 15:10   #4281
mychamycha
Zakorzenienie

Stary 2009-08-04, 15:10   #4282
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

dubel

ale kak to??

It is what it is

Edytowane przez Anisia25
Czas edycji: 2009-08-04 o 15:13
Stary 2009-08-04, 15:10   #4283
madie
Zakorzenienie

łatafaka??? Dupel (mi się wpisało) Dubel w takim odstępie ??

Edytowane przez madie
Czas edycji: 2009-08-04 o 15:14
Stary 2009-08-04, 15:12   #4284
mychamycha
Zakorzenienie

Co się dzieje z wizażem?
Stary 2009-08-04, 15:12   #4285
SunnyGirl
Zakorzenienie

Cytat:
historjon, masz prawo do wlasnego zdania.. to forum ja twe zdanie szanuje, ale sie z nim nie zgadzam.. co do paris i blanketa, do pierworodnego moge sie przyczepic, choc nie chce go oceniac.. bo moze jest zupelnie inaczej.. a tym samym staje sie taka sama osoba co pismaki z brukowcow, a tak nie chce..
oni celebrowali zycie majkela w Staples Center.. Majka mialo tam nie byc w trumnie, zdecydowala sie familia na ten krok w ostatniej chwili, dla nas - fanow i wszystkich go kochajacych..

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

witaj kochana!
Zgadzam sie z Twoją wypowiedzią w 100%

Cytat:
Dajace do myslenia

Cytat:
Napisane przez Blue_Butterfly_ Pokaż wiadomość

Witaj Sunny Girl, w naszym skromnym gronie!

Kurde, musiałam przerwać oglądanie, bo jestem zaryczana, zasmarkana i w ogóle po teledysku 'Man in the mirror' odpuściłam. Ściągnęły się filmy z Jego udziałem, teledyski, koncerty live... Jeszcze nie mogę tego oglądać. Zwłaszcza,że w filmie o Jego życiu, po jego ostatniej wypowiedzi o koncertach w Londynie napisali : Lecz Michael Jackson nie wytrwał do lipca. Zmarł 25 czerwca.
Nie ma odwrotu z drogi obranej
wierność do końca i tak będzie.
Amen.
Mój ukochany M.
Razem od 8.08.10
licencjat
08.2011-Dziadek[*]
02.2012-Ciocia[*]
SunnyGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 15:12   #4286
mychamycha
Zakorzenienie

dubel.
Stary 2009-08-04, 15:14   #4287
Blue_Butterfly_
Zakorzenienie

Cytat:
A ściągnęła mi się na torrentach (swoją droga ściągało się ponad tydzień) kolekcja zwana : Ultimate Michael Jackson Video Collection - tak jak pisałam są teledyski, filmy (poczynając od Wiz kończąc na Ghosts) i różne koncerty Live.

'Build my world of dreams around you
I’m so glad that I found you...'

Blue_Butterfly_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-04, 15:14   #4288
madie
Zakorzenienie

Cytat:
dubel.
Mycha znowu dupel
Stary 2009-08-04, 15:15   #4289
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Co się dzieje z wizażem?
ryje mu sie beret

It is what it is

Stary 2009-08-04, 15:17   #4290
madie
Zakorzenienie

Cytat:
ryje mu sie beret

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Blue_Butterfly_ Pokaż wiadomość
A ściągnęła mi się na torrentach (swoją droga ściągało się ponad tydzień) kolekcja zwana : Ultimate Michael Jackson Video Collection - tak jak pisałam są teledyski, filmy (poczynając od Wiz kończąc na Ghosts) i różne koncerty Live.
To ja też kcem takie cosik. Jak mój chłop wróci do doma to go zmolestuje żeby mi załączył ściąganie . Bo ja nie umim

A jest tam moja ukochana Yokohama??? Znaczy koncert

Edytowane przez madie
Czas edycji: 2009-08-04 o 15:19
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości