|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
`. Kromka nieba podana na lazurowej tacy.
|
|
#3332 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mijam was jak gdyby nigdy nic ... bo przecież oficjalnie to my sie nie znamy . a ona ... ścisnęła mocno Twoją dłoń ... zupełnie,jakby wiedziała,że poprzednią noc spędziłeś ze mna .
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a jakiś opis o tym, że zrobię/zrobiłam się na blond?
![]() Bez off: Pokażesz mi, że to właśnie Ty..? Czasem największym zyskiem jest strata..
|
|
#3334 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
______ mam ogromną prośbę.. jest taka sytuacja, że przyjechał mój 'przyjaciel' . co rok tutaj przyjeżdża. znamy się od 4 lat. i moja ex przyjaciółka chce mi zrobić na złość i tylko jak się dowie, że wyszłam z nim gdzieś to od razu na drugi dzień przylatuje na osiedle i przesiaduje z nim. a On oczywiście rzuca wszystkie plany związane ze mną i leci do niej. ;/ a jak mu się nudzi to przylatuje do mnie. mam już tego dość. i najchętniej chciałabym dać mu do zrozumienia, że dla mnie to On już wyjechał. opisy mogą być wulgarne... wszystkie jesteście cudowne, więc liczę na Waszą pomoc. ____ Nie uszczęśliwisz wszystkich.
Przede wszystkim bądź bliski dla bliskich.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-08-04 o 14:14 |
|
|
|
|
#3335 | |
|
Zadomowienie
|
"Zazdrość to cień miłości. Im większa miłość, tym większy cień" ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3336 |
|
Raczkowanie
|
dusi mnie powietrze i dołuje ta przestrzeń
coś się ze mną stało, a co? nie wiem w sercu mam miłość, w kieszeni pustkę, w głowie burdel koniec tego, co trzymało przy głębokim oddechu, galopie mięśnia sercowego i uśmiechu bez oczywistości. chciałabym móc cię zrozumieć, nie wymieniając tych wszystkich drobnych przekleństw tylko te chwile ubrane w czerwone tenisówki. nic więcej.
|
#3337 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Miło # Nie moge się zmusić by spojrzeć na niego, on zresztą też na mnie nie patrzy. # Znasz takie wyrażenie ,,bujać w obłokach"? To cały ty. # Jesli jesteś blisko zapukaj. Moje serce nie zmieniło adresu. # I będzie udawać, że już go nie kocha by nie wyjść na głupią. # Ona teraz przechodzi kryzys. Jeden z tych okresów, kiedy zadaje się pytania w stylu co-to-wszystko-znaczy.
Dlaczego cały świat mam obdarzać miłością? Co w ludziach takiego jest, aby ich kochać? Nie uważasz, że to głupie? Edytowane przez GoracaCzekolada Czas edycji: 2009-08-04 o 14:45 |
||
|
|
|
#3338 |
|
Raczkowanie
|
Niezapomniany ciepły uśmiech Twój, potrafił ogrzać najzimniejszą noc.. lubię bardziej, niż cokolwiek innego na świecie, kiedy się śmiejesz. cudownie jest żyć pomiędzy bajkami ,wiesz? <3 Bo wie że w tym momencie, on będzie jej księciem. może na tym to polega, by czuć się kimś niezwykłym będąc obok Ciebie..<3
|
|
#3339 |
|
Raczkowanie
|
a gdy zamknę oczy, to nie znikniesz?
bo muzyka to nie tylko do sprzedania towar, który jak do dupy rani będzie się lansował Dlaczego tak jest, że najpięknieejsze chwile życie psuje na siłę ?! .. Warto mieć marzenia i uśmiechem witać dzień, nowy dzień _____________________ wiem że tego bardzo nie lubicie. wiem. i wcale sie nie zdziwie jeżeli zignorujecie dziewczynki, mogę liczyc na jakies życzenia urodzinowe dla mamy? takie wyjątkowe.. bardzo was prosze <3 cudowne najukochańsze : ****
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
muszę Cię mieć - nie idź bez śladu.
|
|
#3341 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczy ślą spojrzenia, Usta - pocałunki, Miłość - uczucie, Serce - wspomnienia, A ja ślę Ci życzenia droga Mamusiu. W dniu tak piękny i radosnym, niczym kwiat w promieniach wiosny, życzę Ci dużo szczęścia i radości. W każdej chwili codzienności bądź szczęśliwy i radosny! W dniu Twych Urodzin, moja kochana Mamo życzę Ci pięknych chwil już od rana, lekkich wieczorów i miękkich nocy, niech nigdy blasku nie tracą Twe oczy ... Tak bardzo Cię kocham droga Mamo... Dziękuję Ci za Twój uśmiech, który ogrzewa mnie w różnych chwilach życia, a najbardziej dziękuję Ci za to, że jesteś...
|
|
|
|
|
#3342 |
|
Rozeznanie
|
:-*****
brrry!
![]() ale Wy jesteście wspaniałe ![]() moje szczęście, Twoje ma imię. wciąż jesteś tak blisko, czy tego chcę czy nie. wierzę,że jeszcze spotkamy się... może właśnie tak miało być?
|
#3343 |
|
Raczkowanie
|
trudno się na nowo przyzwyczaić do obecnego stanu rzeczy, wolałam tamten bezkres myśli i swobodę uczuć. porozmawiaj ze mną tak jak dawniej, bez wstydu. nie skłamię mówiąc że zostawiłam tam znaczną część siebie. wiesz, czasem lubię dominować słowem. nie wiedziałam, że potrafię nie krzyczeć, nie przeklinać, nie trzaskać drzwiami, nie płakać na zawołanie. od czterech miesięcy przecież właściwie robiłam tylko to. sama nawet nie wiem kiedy stałam się taka szczęśliwa. uczę się siebie, maluję paznokcie sto razy. w którymś momencie i już nawet nie wiadomo którym przepiły się skrupuły i wyrzuty sumienia, to co ważne coraz częściej spływa wraz z piwem po chodniku.
|
|
#3344 |
|
Raczkowanie
|
Bądź sobie gdzie bądź
Z kimkolwiek bądź, jeżeli chcesz Ślady po tobie zetrze czas A po nas ślady zmyje deszcz Wszyscy wierzą, że kropla rozpływa się w oceanie, ale mało kto wie, że ocean rozpływa się w kropli. Nic się nie kończy prostym tak lub nie. '' Znów nie jest tak jak miało być, Ogarnij się i nie patrz w tył...'' Zbyt dużo wątpliwości by odnaleźć odpowiedź. Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-08-04 o 15:40 |
|
|
|
#3345 |
|
Gość
|
ku.rwa dlaczego tak zawsze jest uklada sie nam a pozniej odchodzisz ?
Ona stala i czekała na ciebie ze lzami w oczach... Prosze Cie nie odchodz teraz poczekaj na wlasciwy moment. Chcialam zapomniec, ale tylko zapominalam a Ty dzwoniles.. Nie potrafie do Ciebie zadzwonic i powiedziec ze kocham... Siedac smutna zrozumialam ze trzeba cos zrobic by nie bylo tak jak teraz. Brak sensu zycia, od kiedy ty odszedles... Przepraszam was ;( ale juz chyba sie tutaj nie udziele nie mam juz na nic ochoty nie wiem o co chodzi dla niego .. najpierw mowi ze kocha pozniej ze nie wie co czuje;/ sama nie wiem co myslec ;( przepraszam kocham was. Edytowane przez hotiie Czas edycji: 2009-08-04 o 16:43 |
|
|
|
#3346 |
|
Zadomowienie
|
Chcą abyś zgubił sam siebie w pogoni, Goniąc fikcyjne szczęście, czas swój trwonił
krzyk z mych niemych ust Ze zmiennym szczęściem toczę się po nadzieję ja ciągle idę, tak jak każdy wolności chce Jesteśmy z jednego miasta Miasta bandyckiej miłości
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
|
|
|
#3347 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czekam Cytat:
bd tęsknić <,3 . bd mi brakować twych opisów Kocham ![]() ___ Ktoś zapytał mnie kiedyś co jest dla mnie ważniejsze - " Ja czy życie " Odpowiedziałam " życie " .. Odszedł nie wiedząc że on jest całym moim życiem. '.BaZuj kręĆ, baZuj kręĆ, bo tu cHodZi o zabaWę.!' ^^ ;]] . bO ja stOję na pÓłce, dO ktÓrej Ty nie dOsięgniesz !! . ;] ` . .tuli pan ? . . . a ja się baawie teraaz cały czas, zapomnieć chcę co łączyło Nas.! JeŚli cZEGoś niE WolnO, A bARDzo Się cHe... To możnA Życie Choć Piękne Tak Kruche Jest....Wystarczy Jedna Chwila By Zgasić Je Mieć Nadzieję Na Nadzieję i Wierzyć w To Ze Wiara Istnieje... )Nie pokazuj ludziom, że na czymś ci zależy, bo dajesz im wtedy broń do ręki. ..żyj chwilą która trwa nie żyj marzeniami Szczęście to mieć cel i kogoś obok.... *...Życie jest jak rzeka sam jestem z nią z jej prądem czas ucieka...* *^* Czasami warto się wstrzymać...=) i pozwolić komuś zatęsknić...*^* !!~~ZapracowaĆ Na SzczĘscie I Do Konca ByĆ PrawdziwyM~~!! ` bo życie , to gra . a gra się do końca .` ' zbyt pieknie i jak w bajce ukladalo sie Edytowane przez CheeriOs Czas edycji: 2009-08-04 o 16:59 |
||
|
|
|
#3348 |
|
Wtajemniczenie
|
I podziękuj jej, że jest, jednym telefonem w nocy.
Tak jak dziękowałeś mnie, setki razy ****a w oczy. Wsiadam do pociągu gdziekolwiek mnie zabierze, żałuje tylko że ty mnie nie odbierzesz. Nie mam już Ciebie Największa strata. Nienawidzę za to siebie życia i całego świata. Jeszcze raz zatańcz ze mną bo chce to przeżyć, znam prawdę ale nie chce przestać wierzyć. Dlaczego mój i twój świat się zderzył? Najgorsze że na te pytania są odpowiedzi. -Zagramy w 'ence pence'? -Dlaczego? -No bo jeśli zgadniesz, w której ręce schowam orzeszek, będziesz mógł odejść. Jeśli trafisz na rękę pustą.. zostaniesz ze mną na zawsze. -Ale Ty nie masz żadnego orzeszka.. -Wiem. Myślałam, że lubisz moje emocje, ale teraz wiem że nie wiesz nic o mnie na pewno. I czuję się ****a całkiem żałośnie, gdy myślę o Tobie nocą i błądzę .. nie widzisz? uczę się zyć. |
|
|
|
#3349 |
|
Raczkowanie
|
nowa jestem.
![]() __________ nigdy nie mów komuś, kto przeżywa głęboki ból: ''wiem, co czujesz''. nie wiesz. przeze mnie uśmiech... a może łza? nie chcę tylko płakać, chcę wiedzieć czemu płaczę. nienawidzę Cię, nie odchodź. |
|
|
|
#3350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Heheheh moje mega "grzeszne" lata mi się przypomniały ![]() ___________ Byłeś, jesteś i będziesz kolejnym epizodem w moim życiu!
Czy ja mam na czole naklejoną karteczkę z napisem: SZUKAM KOLEJNEGO FRAJERA. ??? No właśnie nie! Więc daruj sobie ten śmieszny zachód. Bo tak samo mocno jak mnie kochasz możesz mnie znienawidzić. Na gwizdek to możesz mieć taksówkę. Ale nie mnie!!!
|
|
#3351 |
|
Raczkowanie
|
zagrajmy w pamięć... może przypomnisz sobie za co mnie kochałeś.
mimo jego braku żyłam tak, jak codziennie. skłamałam mówiąc, że możesz odejść.. pomiędzy tym, co powinnam, a tym, czego chcę. I tak ulegnę Ci tysięczny raz. I kiedyś zobaczysz, że to jednak miało sens. a co jeśli ja wcale nie chcę zapomnieć.? Zostawił mi na pamiątkę poczucie straty i wyrzuty sumienia. Nigdy Ci za to nie podziękowałam. Teraz już nie będę miała szansy. |
|
|
|
#3352 |
|
Raczkowanie
|
codziennie balansować między tobą, a pamiętaniem, że mam zapomnieć.
słowem dotykał. cześć . podobno jesteśmy sobie przeznaczeni . kino niespełnionych marzeń. a usta po brzegi miała upchane uśmiechami, chociaż pluła samotnością. jego zbytniej niebytności boję się najbardziej. aksamitnym spojrzeniem rozbierasz ze złudzeń. słodko - kwaśny smak marzeń. nigdy jedną z wielu.
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() _________ Kazali mi zrozumieć, mówiłam, że nie umiem...
Łzy zakrywam śmiechem. Pustkę wspomnieniami. I tak nie docieniałeś tego, co ktoś chciał Ci dać. I właśnie w takich chwilach najbardziej Ciebie chcę. Właśnie teraz. Nie wstydź się tego, kim jesteś. Dla mnie jesteś wszystkim. Nie zabieraj mi tego, nie zabieraj mi marzeń .. ! Uśmiechałam się. Wielki tłum znajomych nie pomógł mi w walce z samotnością. Uśmiechałam się fałszywie. Raziłam tym fałszem, nieszczerością... Raziłam smutkiem. I tęsknotą. Żalem. Ale uśmiechałam się, bo nie chciałam psuć dobrego wrażenia. Nikt nie wiedział, jak jest. Nikt nie wiedział, że wciąż boli... ile razy jeszcze wepchniesz mi nóż prosto w serce?
|
|
#3354 |
|
Raczkowanie
|
![]() cudne ![]() To tylko krok by granice przekroczyć.’ Przeszłość należy oddzielić grubą kreską od teraźniejszości. Wiesz.? /jeśli tańczę na barze bo mam kaprys i mam w dupie czy mnie na nim zauważysz nie założę dla ciebie krótkiej kiecki weź zrobię to dla siebie, wiesz? nie chcę być dziewczyną z twojego refrenu nie chcę dostać w klipie swoich 4 sekund na bibie będę błyszczeć, ty wiesz przecież na koncercie nie trzęsę tyłkiem, lecz parkietem/ dzień wstaje nową nadzieją. Wiernosc. A Ty w ogóle wiesz co to takiego.? Kochać to nie znaczy zawsze to samo.’ Edytowane przez smoli Czas edycji: 2009-08-04 o 17:33 |
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
by w życiu zaznaczyć swą siłę
obietnice na bilbordach mam coś w duszy, czego mi nie zabierzesz są takie dni, kiedy ludzie mają Ci uśmiech i to jest za***iste za szczęściem wzdycham pokaż mi te szklane domy fałsz za fałszem zobacz jak świat z nas szydzi los pędzi w stylu extreme czas pędzi do przodu, zrezygnować nie wypada znaleźć antidotum na cały ten kibel spraw bez polotu mam coś co spodoba Ci się na pewno jak skarabeusz każdy swoje gówno toczy
|
#3356 |
|
Rozeznanie
|
hottie słonko mam nadzieję że wszystko się ułoży i do nas wrócisz bez Ciebie to już nie to samo forum
*cirri postaram się pomóc, bo tobie nie spróbować pomóc to byłby grzech ![]() dla mnie nie potrzebnie przyjeżdżałeś. przyjacielem nazwać a nim być to różnica. na złość? to nie mi! wśród obłudnych, lśnię jak diament. przyjaciele to nazwa która problem budzi. . . i coś ode mnie: Znasz ten dreszcz emocji, kiedy sięgasz po coś, co jest zakazane. Nie musimy być razem, by mogło nas tyle łączyć. Nie musimy być razem, by mieć tyle wspólnych spraw i problemów. Nie musimy być.. Zacznijmy od tego ,że nic nie musimy ! jestem tym kim jestem. nie zmieniam się pod byle pretekstem `Rock,N,Roll umarł. Rock jest martwy stary, Po co kończysz to piwo? Masz karabin zamiast gitary...` do szczęścia brakuje mi: JestemCiebie, Ciebie Ciebie, Ciebie Ciebie, Ciebie, Ciebie, Ciebie, Ciebie i chyba Ciebie ![]() Powątpiewaniem w sens Formą ponad treść Bywam protestem, planem B I wlepką w metrze A dziś za późno, nie umiem tak głośno krzyczeć żebyście tam gdzie jesteście mogli mnie usłyszeć |
|
|
|
#3357 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
postaram się coś wykminić ![]() nie chce mi się pluć Ci w twarz, bo szkoda mi śliny ! twoje gadanie już mnie dobija, głównie dlatego, że z prawdą się mija ! im bardziej Cię drażnię, tym bardziej mnie to bawi ! z każdym dniem rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w du.pę ! milcz jak do mnie mówisz ! wydaje Ci się, że mnie znasz ? masz rację, wydaje Ci się ! załamana otaczającym debilizmem zidiociałych kretynów ! jedno o czym marzę, by zniknęły te fałszywe twarze ! wolę być sama, niż mieć zakłamaną męską kur.wę przy boku
|
|
#3358 |
|
Raczkowanie
|
to jestesmy w takiej samej/podobnej sytuacji ...
jestem na każde Twoje zawołanie ... a Ty na jej ...
faceci ... jak łatwo wami manipulowac . ... tym razem rodzynki w czekoladzie jestem zbyt piękna i inteligentna,by marnować swój czas na opłakiwanie jakiegoś zapyziałego gnoma ! ... a jednak to robie
|
#3359 |
|
Raczkowanie
|
Ajć dawno mnie tu nie było. Sporo do nadrobienia, ale dam radę
![]() Dziewczyny- bez wyjątku jesteście niesamowite ![]() *A teraz wpadnij na kawę. Tak po prostu pogadamy. *pusto mi, o tu w środku. W sercu mi pusto. *Ukradkowe spojrzenia, uśmiechy. ..Nie, nie do mnie to. *Dziwnie mi, bardzo dziwnie. Nie rozumiem swoich myśli, uczuć, percepcji. Nie łapię kontaktu między półkulami mózgu. Zamieszanie, więc tęsknie za myślami poukładanymi. Nic już z tego nie rozumiem. Proszę pana mi trzeba chyba tłumaczyć od A do Z wszystko. Powoli pocichu, przytulając i głaszcząc po główce. |
|
|
|
#3360 |
|
Raczkowanie
|
nie daj się zgubić, dobrze?
czasem nie wiem jak jest i boje się zostać sama ze swoimi myślami.. nauczmy się ze sobą żyć.. siedzę i myślę za co kupię szczęście.. dzieciństwo jest piękne, tak mało potrzeba wtedy do szczęścia.. a największym problemem jest brak możliwości pójścia na huśtawkę. #
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

biorę 
Miło 

)