Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-01, 18:07   #3931
Tadzieusz
Zadomowienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Dziewczynki...
Zawsze wiedziałam, że jestem gapa ale żeby aż tak 11 sierpnia mam 2 rocznicę ślubu i dopiero sobie przypomniałam. Jak ja mogłam zapomnieć... Jakby mój TŻ zapomniał to by miał jazdę jak niewiem co.
No i mój problem... Kopletnie nie wiem co mu kupić tym bardziej, że dziś sam sobie już kupił pokrowce do samochodu, wycieraczki. Nie mam pojęcia.
Proszę, pomóżcie.
Tadzieusz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 18:19   #3932
Naciaaa1991
Zadomowienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez Tadzieusz Pokaż wiadomość
Dziewczynki...
Zawsze wiedziałam, że jestem gapa ale żeby aż tak 11 sierpnia mam 2 rocznicę ślubu i dopiero sobie przypomniałam. Jak ja mogłam zapomnieć... Jakby mój TŻ zapomniał to by miał jazdę jak niewiem co.
No i mój problem... Kopletnie nie wiem co mu kupić tym bardziej, że dziś sam sobie już kupił pokrowce do samochodu, wycieraczki. Nie mam pojęcia.
Proszę, pomóżcie.
Ot tak to my nic nie wymyślimy... Znaczenie ma wiek faceta, jego zainteresowania, lista rzeczy, które już od Ciebie dostał - a nic z tych rzeczy w poście nie wymieniłaś.
Może mógłby być to wasz wspólny prezent np. coś do kuchni, jadalni, coś do wystroju wnętrz... itp.
Poza tym poraz kolejny - przejrzyj pare str. może akurat któryś z pomysłów Ci się spodoba, bo było ich tu wiele na jakiekolwiek rocznice

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Naciaaa1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 22:31   #3933
Ćwirka
ćwir ćwir

Dot.: Dylemat-prezent

Łączę z wątkiem o prezentach dla TŻta
Stary 2009-08-02, 14:52   #3934
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez tyska85 Pokaż wiadomość
ubierz się tylko w czerwoną kokardę na bank to będzie dla niego najlepszy prezent.Moja kumpela tak zrobiła swojemu chłopakowi,z tego co mówiła to - wrażenia bezcenne
Moj tż ma niedlugo urodziny i zainteresowal mnie ten pomysl z kokarda tylko jak to zrobic? skad wyrzasnac taka wielką kokarde? i jak sie zawiązać zeby nie spadlo? tak myslalam ze jakos na piersi a na dole czerowne stringi... no powiedzcie cos o tym od strony technicznej
Cyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 21:58   #3935
sylllvia89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
Moj tż ma niedlugo urodziny i zainteresowal mnie ten pomysl z kokarda tylko jak to zrobic? skad wyrzasnac taka wielką kokarde? i jak sie zawiązać zeby nie spadlo? tak myslalam ze jakos na piersi a na dole czerowne stringi... no powiedzcie cos o tym od strony technicznej

tez jestem zainteresowana, tylko jak?

POMÓŻ http://☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/?ref=7683eef
sylllvia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 22:53   #3936
watashi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylllvia89 Pokaż wiadomość
tez jestem zainteresowana, tylko jak?
Są takie specjalne kokardy np na toys4boys ale drogie skubane(ok 40 zł) ale za to często w kwiaciarniach sprzedają wstążki na metry można zawiązać albo na samym biuście albo np włożyc czerwoną bieliznę a wstążkę owinąć tylko w pasie albo pomęczyć się trochę i zawiązać tak jak prezent ;p czyli najpierw przez plecy, między nogami i od góry koło szyi przez jeden z obojczyków, złączyć ją na piersiach, tam przekręcić w drugą stronę obwiązać biust i zaiwącać kokardę. Mam nadzieję że wiecie o co mi mniej więcej chodzi Jak nie, postaram się dodać rozwiązanie (a własciwie zawiązanie) obrazkowo bardziej

watashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 23:00   #3937
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Watashi, Myślałam o tym o czym mowisz, ale wydaje mi sie ze bede bardziej przypominać mumie niz seksi prezencik Wstążki, nawet te szerokie, są raczej wązkie(hihi) i jakos mi sie nie widzi taka kokardka... bedzie taka chuda i wygladać jak sznurowka u tenisówki

Wymarzyłam sobie taka bardziej sztywną kokardke na biuscie ok 20 cm zeby miala...
Próbowałam pobuszować w necie, znaleźć jakieś zdjęcia, ale to nawet nie wiadomo pod jakim haslem szukać

Tak czasem ludzie piszą takie pomysły - wszyscy łaaaaaaał.. a wykonać ni ma jak:P
Stary 2009-08-02, 23:04   #3938
watashi
Zadomowienie

Cytat:
Watashi, Myślałam o tym o czym mowisz, ale wydaje mi sie ze bede bardziej przypominać mumie niz seksi prezencik Wstążki, nawet te szerokie, są raczej wązkie(hihi) i jakos mi sie nie widzi taka kokardka... bedzie taka chuda i wygladać jak sznurowka u tenisówki

Wymarzyłam sobie taka bardziej sztywną kokardke na biuscie ok 20 cm zeby miala...
Próbowałam pobuszować w necie, znaleźć jakieś zdjęcia, ale to nawet nie wiadomo pod jakim haslem szukać

Tak czasem ludzie piszą takie pomysły - wszyscy łaaaaaaał.. a wykonać ni ma jak:P
tu masz zdjęcie http://www.ministerstwogadzetow.com/...a-kokarda.html Myślę że jakby znalezc odpowiednio szeroką wstążke(wstęgę raczej :p) to spokojnie samemu można to zrobić może jakiś czerwony szal? wtedy zrobić taką kokardę i przypiąc osobno?

watashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-02, 23:08   #3939
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

No jakby taką wstęgę znaleźć to taak Myślami szukam co mam w domu dlugiego i czerwonego hehe. Jak ktoś ma jakieś pomysly czym sie obwiązać i skąd to wziąć to pisać
Stary 2009-08-02, 23:31   #3940
Brydzia_
Zakorzenienie

na all czy po prostu w sklepie kupic satyne czerwoną... kosztuje ok 8zl za mb
uciac taki kawalek zeby była to szeroka wstazka i sie przewiazac... sama nad tym mysle

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 14:34   #3941
Eweczka173
Raczkowanie

Myślałam, myślałam i chyba wymyśliłam. Mój TŻ wyjezdza za granicę na 3 miesiące i w tym czasie ma urodzinki. Będzie miał tam neta więc często będziemy rozmawiac przez Skype. Jak myślicie Dziewczyny czy dobrym prezentem urodzinowym będzie kamerka internetowa? W sumie kazdy facet lubi takie gadżety, a z drugiej strony to tak jakbym kupowała ten prezent dla siebie bo w sumie dzięki niej ja będę go widzieć... Jak myślicie fajny prezent?
Eweczka173 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 15:37   #3942
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eweczka173 Pokaż wiadomość
Myślałam, myślałam i chyba wymyśliłam. Mój TŻ wyjezdza za granicę na 3 miesiące i w tym czasie ma urodzinki. Będzie miał tam neta więc często będziemy rozmawiac przez Skype. Jak myślicie Dziewczyny czy dobrym prezentem urodzinowym będzie kamerka internetowa? W sumie kazdy facet lubi takie gadżety, a z drugiej strony to tak jakbym kupowała ten prezent dla siebie bo w sumie dzięki niej ja będę go widzieć... Jak myślicie fajny prezent?
kamerka to bardzo fajny prezent !

a jak myślicie? co ja mogę kupić mojemu Tż na urodziny ? miesiąc temu dostałam od niego prezent urodzinowy - aparat cyfrowy.
chciałabym sie ograniczyć do 100-150 zł.
myślałam nad skokiem w przepaść czy coś w tym stylu.
nie ma on żadnego zainteresowania, pozatym, że lubi adrenaline.
Jedynie strasznie sie o niego boje, czy ktoś korzystał już z takich usług ? są one bezpieczne? tu stronka na ktorej chce zamowic prezent.
co o tym myślicie ?
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 15:48   #3943
Eweczka173
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
kamerka to bardzo fajny prezent !

a jak myślicie? co ja mogę kupić mojemu Tż na urodziny ? miesiąc temu dostałam od niego prezent urodzinowy - aparat cyfrowy.
chciałabym sie ograniczyć do 100-150 zł.
myślałam nad skokiem w przepaść czy coś w tym stylu.
nie ma on żadnego zainteresowania, pozatym, że lubi adrenaline.
Jedynie strasznie sie o niego boje, czy ktoś korzystał już z takich usług ? są one bezpieczne? tu stronka na ktorej chce zamowic prezent.
co o tym myślicie ?

Też chcę jakąś adrenalinkę zafundować mojemu TŻ jak wróci
radzę poszukac opinii w necie o tej firmie co organizuje te skoki, a wogóle wcześniej na poprzednich stronach były takie pakiety Adrenalina i tam kupowało się pakiet i chłopak mógł sobie wybrać
Stary 2009-08-03, 16:21   #3944
sylllvia89
Wtajemniczenie

Cytat:

na pewno bedzie zadowolony

POMÓŻ http://☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/?ref=7683eef
sylllvia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 16:42   #3945
Enji
Wtajemniczenie

Dot.: prezent urodzinowy dla brata

a co mogę kupić koledze na 18?

najlepiej by się chyba z 0,5l ucieszył xP ale nie wiem czy wypada, żebym mu kupiła? ^^
Enji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 19:17   #3946
pinky82
Raczkowanie

Question niebanalny prezent na 1szą rocznicę ślubu?

witam. co kupiłybyście swojemu mężowi na 1 szą rocznicę ślubu? zależy mi na czymś oryginalnym, to nie musi być nawet rzecz, lepszym pomysłem wydaje mi się jakoś spędzić ten dzień, ale jak? dodam, że facet nie należy do przesadnie romantycznych, nie jest bardzo wybredny. czekam na rady. i z góry dziękuję
Stary 2009-08-03, 19:52   #3947
mimochodem
Raczkowanie

Dot.: niebanalny prezent na 1szą rocznicę ślubu?

Ja bym uzgodnila z moim mezem ze przeznaczamy nie 1 dzien, ale np. 3,4 na jakas podroz (uwielbiam podrozowac ;d, on musialby tez lubic, inaczej prezent nieodpowiedni ;d), moja znajoma na 1sza rocznice slubu (szybko wzieli slub, mieli po niecale 20 lat) chciala mu przypomniec o tym jak kiedys sie spotykali i udalo sie jej zalatwic od jakiegos tam goscia klucz na dach 11-pietrowego bloku, zjedli tam sobie kolacje i popodziwiali miasto nocą

talia: 64->60
biodra: 90->85
udo: 52->49

mimochodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 20:15   #3948
pinky82
Raczkowanie

Dot.: niebanalny prezent na 1szą rocznicę ślubu?

hmm, podróż-dobry pomysł ale z prozaicznej przyczyny braku urlopu 3 lub 4 dni odpadają
Stary 2009-08-03, 22:18   #3949
Eweczka173
Raczkowanie

No a ja zwątpiłam co do tej kamerki internetowej by mu ją dać, bo to w sumie taki by prezent dla mnie bardziej niż dla niego, bo dzięki niej ja bym go widziała a nie on mnie... Więc egoistką chyba nie zostane... Bardzo lubi STR8, a ja mu nie kupowałam jeszcze nigdy perfum więc może postawię na perfumy, niby trochę banalny, ale TŻ uwielbia te zapachy, więc... może nie warto się zabardzo gimnastykować i kupić to co on lubi. Tylko że ja to mam jakies przeświadczenie, że jak kupię komuś coś do psikania to pomyśli że brzydko pachnie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-04, 10:35   #3950
..::anvastra::..
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Enji Pokaż wiadomość
a co mogę kupić koledze na 18?

najlepiej by się chyba z 0,5l ucieszył xP ale nie wiem czy wypada, żebym mu kupiła? ^^
jeśli jest ustalone (albo zwykle tak robicie), że alkohol na imprezie jest "z prezentów" (żeby już solenizant nie musiał kupować) to tak

ale jeśli nie, to mi flaszka na 18 wygląda zawsze tak "nie miałam pomysłu"/"nie chciało mi się nic szukać"

(chyba, że to jakiś 'wydziwiany' alkohol albo w ciekawej butelce, albo 0,5 jako dodatek do mniejszego prezentu to też ok)
..::anvastra::.. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 12:09   #3951
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
No a ja zwątpiłam co do tej kamerki internetowej by mu ją dać, bo to w sumie taki by prezent dla mnie bardziej niż dla niego, bo dzięki niej ja bym go widziała a nie on mnie... Więc egoistką chyba nie zostane... Bardzo lubi STR8, a ja mu nie kupowałam jeszcze nigdy perfum więc może postawię na perfumy, niby trochę banalny, ale TŻ uwielbia te zapachy, więc... może nie warto się zabardzo gimnastykować i kupić to co on lubi. Tylko że ja to mam jakies przeświadczenie, że jak kupię komuś coś do psikania to pomyśli że brzydko pachnie...
mysle, ze kamerka to nie był by egoistyczny pomysł jesli Ty nie masz kamerki, moglabys pozyczyc ja od kogos, albo raz na jakis czas wpasc do kafejki, tam napewno maja kamerki
ale skoro decydujesz sie na perfumy, to nie ma obaw, napewno nie pomysli sobie, ze brzydko pachnie.
Stary 2009-08-04, 12:17   #3952
Enji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ..::anvastra::.. Pokaż wiadomość
jeśli jest ustalone (albo zwykle tak robicie), że alkohol na imprezie jest "z prezentów" (żeby już solenizant nie musiał kupować) to tak

ale jeśli nie, to mi flaszka na 18 wygląda zawsze tak "nie miałam pomysłu"/"nie chciało mi się nic szukać"

(chyba, że to jakiś 'wydziwiany' alkohol albo w ciekawej butelce, albo 0,5 jako dodatek do mniejszego prezentu to też ok)

Kupię mu 18 czekolad co Wy na to?
Enji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 14:00   #3953
_agatka
Rozeznanie

Enja - super pomysł, szczególnie jak ma się do czynienia z łasuchem...., zapamietam i na 30 - te urodziny Tz na pewno odwiedze hurtownie czekolad

pozatym Dziewczynki moze przy każdym zapytaniu o prezent starajmy się same wypisywać nasze pomysły? moze dla kogos bedzie to przydatne?
moje ostatnie pomysły - zestaw eleganckich długopisów plus zabawna temperówka, zestaw gadzetów do kąpieli
bilety lub bony towarowe,
swietne sa takie rzeczy na prezent, które sa przydatne i potrzebne, ale solenizantowi zawsze brakuje na to kasy lub natchnienia

_agatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 14:19   #3954
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Moj tż ma niedlugo 22 urodziny i myslicie ze jakiś skorzany pasek to dobry prezent?? Bo ma jeden juz dluugoo i taki zniszczony troche i jakis drugi kupil dośc niedawno ale jakiś materialowy..
Tylko nie wiem czy znajde fajny w odpowiedniej cenie.. a chcialam zeby byl taki lepszy.. bo patrze na allegro to wiekszosc za 20zl albo 200:P A ja bym chciala tak 50-80zl wiecie gdzie moge znależć?

Poza tym chcialam cos jeszcze do tego kupić bo mu czesto kupowalam podwójne(obrączka+bokserk i albo portfel+jakis balsam po goleniu) Myślałam o koszuli.. ale moze mnie za duzo wynieść.

Kurde powinien byc wątek gdzie jest duzo facetów i by sie wypowiadali czy im by sie te prezenty spodobały
Stary 2009-08-04, 15:18   #3955
PaLLitQa
żona

Cytat:

Kurde powinien byc wątek gdzie jest duzo facetów i by sie wypowiadali czy im by sie te prezenty spodobały
o to to!! bylabym wdzieczna

Moj Tz wlasnie wraca z Niemiec, i dzisiaj do mnie przyjedzie, to nic ze zmeczony
No i w ta kokarde wkoncu sie nie obwiaze, bo nigdzie nie ma takiej szerokiej a za pozno przeczytalam na tym watku o tym materiale z satyny i zeby wyciac pasek z niej..

Wiec w zwiazku z tym ze Tż jest łasuchem to zrobie mu kolacje ze slodyczy Zrobilam zakupy za 50 zl.. same ciastka, chipsy, żelki... i poniewaz kieruje samochodem to zamiast wina to sok porzeczkowy wleje do lampek do wina i kupilam komplet swieczek 50sztuk i porozstawiam w calym pokoju
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 15:28   #3956
pieknabyc
Raczkowanie

GG do pieknabyc

Ja mojemu narzeczonemu pod choinkę podarowałam ręcznik z wyhaftowanym naszym wspólnym zdjęciem i napisem "Zawsze z Tobą". Ręcznik używa codziennie, więc codziennie pamięta, że to ode mnie Koszt ręcznika ok 55 zł. Wykonał to dla mnie sklep w necie: http://www.funphoto.pl/index.php?action=home . Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, więc polecam! Na urodziny natomiast dostał wygrawerowany brelok do kluczy od auta. Na jednej stronie było nasze wspólne foto a na drugiej herb jego ukochanego i jedynego klubu piłkarskiemu któremu kibicuje Za brelok zapłaciałam 100 zł. Został wykonany u grawera. Na walentynki dostał ode mnie słodką rzecz a mianowicie czekoladki z moim własnym wymyślonym tekstem. Poniżej stronka www na której zakupiłam bombonierkę: http://chocolissimo.pl/do/index.jsp

Ze wszytskich prezntów jakie dostał te 3 uwżam za najbardziej oryginale. Nie jestem z tych którzy kupują jakieś miśki, kubki - takie oklepane już...lubię coś innego ;D Mam nadzieję, że mogłam pomóc!!!

Edytowane przez pieknabyc
Czas edycji: 2009-08-04 o 17:58
pieknabyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 17:13   #3957
gaga111
Raczkowanie

A ja kupiłam na naszą rocznicę w prezencie (w sumie nam obojgu) 100 prezerwatyw durex Może i nie każdemu taki prezent by przypasował ale mojemu chłopakowi na pewno tak

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-04, 17:17   #3958
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

[QUOTE=PaLLitQa;13580078]o to to!! bylabym wdzieczna

Moj Tz wlasnie wraca z Niemiec, i dzisiaj do mnie przyjedzie, to nic ze zmeczony
No i w ta kokarde wkoncu sie nie obwiaze, bo nigdzie nie ma takiej szerokiej a za pozno przeczytalam na tym watku o tym materiale z satyny i zeby wyciac pasek z niej/QUOTE]
ooo szkoda posłuchałabym wrażeń i relacji jak sie kokarda trzymala he.

Ale moze jakaś dziewczyna sie znajdzie co sie przebrala za prezencik ...?
Stary 2009-08-04, 18:20   #3959
karoolecka
Zadomowienie

ja własnie poszukuje prezentu dla mojego Tz miałam kupić mu extremalny skok, ale boje się jak bd wyglądał po tym skoku.

byłam w sklepie i szukałam ładnych perfum, znalazłam kilka boskich które nadają się na prezent, może wam coś pomogę:
puma create, (ok 60 zł taka 75ml )
puma aqua, (ok 82 zł, mała buteleczka)
oraz la rive red line <- kosztują troche ponad 20 zł a są naprawde śliczne do tego każdy może wybrac jakiś swoj odpowiedni zapaszek, mi najbardziej przypadł do gustu wlasnie red line.
do tego kupuję albo koszulke, albo kubek z naszym zdjeciem pomysł podsuneła mi wizażanka 'pieknabyc' stronka ktorą podałaś naprawde super ! ale urodziny mojego Tz są juz w niedziele wiec boje sie ze nie zdążą z wysyłką.

a moze któraś z Was ma jeszcze jakiś pomysł co można dokupić do tych perfum, żeby wyszło za całość ok 100zł
Stary 2009-08-04, 21:12   #3960
Eweczka173
Raczkowanie

Moim zdaniem jeszcze bardzo ładne są zapachy STR8 Mój TŻ je uwielbia, więc dziś zakupiłam STR8 Original, bo według mnie to najładniejszy zapach, a akurat znalazłam je dziś w jednym sklepie za 60 zł, gdy w innych były za ok. 75 zł, także zaoszczędziłam, do tego za jakieś 30 zł nakupiłam słodyczy, bo TŻ uwielbia słodycze, a wogóle jakoś musze mu osłodzić czas gdy wyjedzie i nie bedzie mnie hehe Teraz jeszcze to jakoś fajnie i oryginalnie zapakować i myślę że mój Skarb będzie się cieszył...

Karoolecka, jutro jest środa, więc w sumie nie wiadomo czy dojdzie, zależy jak szybko dojdzie... Ryzyko że przesyłka przyjdzie później, bo wiadomo jak działają poczty istnieje...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości