|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Dziewczynki...
Zawsze wiedziałam, że jestem gapa ale żeby aż tak ![]() No i mój problem... Kopletnie nie wiem co mu kupić tym bardziej, że dziś sam sobie już kupił pokrowce do samochodu, wycieraczki. Nie mam pojęcia. Proszę, pomóżcie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3932 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Cytat:
![]() Może mógłby być to wasz wspólny prezent np. coś do kuchni, jadalni, coś do wystroju wnętrz... itp. ![]() Poza tym poraz kolejny - przejrzyj pare str. może akurat któryś z pomysłów Ci się spodoba, bo było ich tu wiele na jakiekolwiek rocznice ![]()
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3935 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tez jestem zainteresowana, tylko jak? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Zadomowienie
|
Są takie specjalne kokardy np na toys4boys ale drogie skubane(ok 40 zł) ale za to często w kwiaciarniach sprzedają wstążki na metry
![]() ![]() ![]() ![]()
#3937 |
Zakorzenienie
|
Watashi, Myślałam o tym o czym mowisz, ale wydaje mi sie ze bede bardziej przypominać mumie niz seksi prezencik
![]() ![]() Wymarzyłam sobie taka bardziej sztywną kokardke na biuscie ok 20 cm zeby miala... Próbowałam pobuszować w necie, znaleźć jakieś zdjęcia, ale to nawet nie wiadomo pod jakim haslem szukać ![]() Tak czasem ludzie piszą takie pomysły - wszyscy łaaaaaaał.. a wykonać ni ma jak:P |
![]() ![]() |
![]() |
#3938 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3939 |
Zakorzenienie
|
No jakby taką wstęgę znaleźć to taak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3940 |
Zakorzenienie
|
na all czy po prostu w sklepie kupic satyne czerwoną... kosztuje ok 8zl za mb
uciac taki kawalek zeby była to szeroka wstazka i sie przewiazac... sama nad tym mysle ![]()
![]() |
#3941 |
Raczkowanie
|
Myślałam, myślałam i chyba wymyśliłam. Mój TŻ wyjezdza za granicę na 3 miesiące
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3942 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jak myślicie? co ja mogę kupić mojemu Tż na urodziny ? miesiąc temu dostałam od niego prezent urodzinowy - aparat cyfrowy. chciałabym sie ograniczyć do 100-150 zł. myślałam nad skokiem w przepaść czy coś w tym stylu. nie ma on żadnego zainteresowania, pozatym, że lubi adrenaline. Jedynie strasznie sie o niego boje, czy ktoś korzystał już z takich usług ? są one bezpieczne? tu stronka na ktorej chce zamowic prezent. co o tym myślicie ?
![]() |
#3943 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Też chcę jakąś adrenalinkę zafundować mojemu TŻ jak wróci ![]() radzę poszukac opinii w necie o tej firmie co organizuje te skoki, a wogóle wcześniej na poprzednich stronach były takie pakiety Adrenalina i tam kupowało się pakiet i chłopak mógł sobie wybrać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3944 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na pewno bedzie zadowolony |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3945 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: prezent urodzinowy dla brata
a co mogę kupić koledze na 18?
najlepiej by się chyba z 0,5l ucieszył xP ale nie wiem czy wypada, żebym mu kupiła? ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#3946 |
Raczkowanie
|
![]()
witam. co kupiłybyście swojemu mężowi na 1 szą rocznicę ślubu? zależy mi na czymś oryginalnym, to nie musi być nawet rzecz, lepszym pomysłem wydaje mi się jakoś spędzić ten dzień, ale jak? dodam, że facet nie należy do przesadnie romantycznych
![]() ![]()
#3947 |
Raczkowanie
|
Dot.: niebanalny prezent na 1szą rocznicę ślubu?
Ja bym uzgodnila z moim mezem ze przeznaczamy nie 1 dzien, ale np. 3,4 na jakas podroz (uwielbiam podrozowac ;d, on musialby tez lubic, inaczej prezent nieodpowiedni ;d), moja znajoma na 1sza rocznice slubu (szybko wzieli slub, mieli po niecale 20 lat) chciala mu przypomniec o tym jak kiedys sie spotykali i udalo sie jej zalatwic od jakiegos tam goscia klucz na dach 11-pietrowego bloku, zjedli tam sobie kolacje i popodziwiali miasto nocą
#3948 |
Raczkowanie
|
Dot.: niebanalny prezent na 1szą rocznicę ślubu?
hmm, podróż-dobry pomysł
![]() ![]()
#3949 |
Raczkowanie
|
No a ja zwątpiłam co do tej kamerki internetowej by mu ją dać, bo to w sumie taki by prezent dla mnie bardziej niż dla niego, bo dzięki niej ja bym go widziała a nie on mnie... Więc egoistką chyba nie zostane... Bardzo lubi STR8, a ja mu nie kupowałam jeszcze nigdy perfum więc może postawię na perfumy, niby trochę banalny, ale TŻ uwielbia te zapachy, więc... może nie warto się zabardzo gimnastykować i kupić to co on lubi. Tylko że ja to mam jakies przeświadczenie, że jak kupię komuś coś do psikania to pomyśli że brzydko pachnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3950 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale jeśli nie, to mi flaszka na 18 wygląda zawsze tak "nie miałam pomysłu"/"nie chciało mi się nic szukać" ![]() (chyba, że to jakiś 'wydziwiany' alkohol albo w ciekawej butelce, albo 0,5 jako dodatek do mniejszego prezentu to też ok) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3951 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale skoro decydujesz sie na perfumy, to nie ma obaw, napewno nie pomysli sobie, ze brzydko pachnie.
![]() |
#3952 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kupię mu 18 czekolad ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3953 |
Rozeznanie
|
Enja - super pomysł
![]() ![]() pozatym Dziewczynki moze przy każdym zapytaniu o prezent starajmy się same wypisywać nasze pomysły? moze dla kogos bedzie to przydatne? moje ostatnie pomysły - zestaw eleganckich długopisów plus zabawna temperówka, zestaw gadzetów do kąpieli bilety lub bony towarowe, swietne sa takie rzeczy na prezent, które sa przydatne i potrzebne, ale solenizantowi zawsze brakuje na to kasy lub natchnienia ![]()
![]() |
#3954 |
Zakorzenienie
|
Moj tż ma niedlugo 22 urodziny i myslicie ze jakiś skorzany pasek to dobry prezent?? Bo ma jeden juz dluugoo i taki zniszczony troche i jakis drugi kupil dośc niedawno ale jakiś materialowy..
Tylko nie wiem czy znajde fajny w odpowiedniej cenie.. a chcialam zeby byl taki lepszy.. bo patrze na allegro to wiekszosc za 20zl albo 200:P A ja bym chciala tak 50-80zl wiecie gdzie moge znależć? Poza tym chcialam cos jeszcze do tego kupić bo mu czesto kupowalam podwójne(obrączka+bokserk i albo portfel+jakis balsam po goleniu) Myślałam o koszuli.. ale moze mnie za duzo wynieść. Kurde powinien byc wątek gdzie jest duzo facetów i by sie wypowiadali czy im by sie te prezenty spodobały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3955 | |
żona
|
Cytat:
![]() Moj Tz wlasnie wraca z Niemiec, i dzisiaj do mnie przyjedzie, to nic ze zmeczony ![]() No i w ta kokarde wkoncu sie nie obwiaze, bo nigdzie nie ma takiej szerokiej ![]() Wiec w zwiazku z tym ze Tż jest łasuchem to zrobie mu kolacje ze slodyczy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3956 |
Raczkowanie
|
Ja mojemu narzeczonemu pod choinkę podarowałam ręcznik z wyhaftowanym naszym wspólnym zdjęciem i napisem "Zawsze z Tobą". Ręcznik używa codziennie, więc codziennie pamięta, że to ode mnie
![]() ![]() Ze wszytskich prezntów jakie dostał te 3 uwżam za najbardziej oryginale. Nie jestem z tych którzy kupują jakieś miśki, kubki - takie oklepane już...lubię coś innego ;D Mam nadzieję, że mogłam pomóc!!! Edytowane przez pieknabyc Czas edycji: 2009-08-04 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3957 |
Raczkowanie
|
A ja kupiłam na naszą rocznicę w prezencie (w sumie nam obojgu) 100 prezerwatyw durex
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3958 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=PaLLitQa;13580078]o to to!! bylabym wdzieczna
![]() Moj Tz wlasnie wraca z Niemiec, i dzisiaj do mnie przyjedzie, to nic ze zmeczony ![]() No i w ta kokarde wkoncu sie nie obwiaze, bo nigdzie nie ma takiej szerokiej ![]() ooo szkoda posłuchałabym wrażeń i relacji jak sie kokarda trzymala ![]() Ale moze jakaś dziewczyna sie znajdzie co sie przebrala za prezencik ...? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3959 |
Zadomowienie
|
ja własnie poszukuje prezentu dla mojego Tz
![]() ![]() byłam w sklepie i szukałam ładnych perfum, znalazłam kilka boskich które nadają się na prezent, może wam coś pomogę: puma create, (ok 60 zł taka 75ml ) puma aqua, (ok 82 zł, mała buteleczka) oraz la rive red line <- kosztują troche ponad 20 zł a są naprawde śliczne ![]() do tego kupuję albo koszulke, albo kubek z naszym zdjeciem ![]() a moze któraś z Was ma jeszcze jakiś pomysł co można dokupić do tych perfum, żeby wyszło za całość ok 100zł
#3960 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem jeszcze bardzo ładne są zapachy STR8
![]() Karoolecka, jutro jest środa, więc w sumie nie wiadomo czy dojdzie, zależy jak szybko dojdzie... Ryzyko że przesyłka przyjdzie później, bo wiadomo jak działają poczty istnieje... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.