![]() |
#1921 | |
in love with life
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1922 |
Zakorzenienie
|
Praktykujemy dalej. Powiem tak, za 3, 4, 5 razem było dłużej, przyjemniej bez problemó natury technicznej
![]() ![]() ![]() xblackxshadowx- powodzenia ![]()
#1923 |
Rozeznanie
|
Chodziło mi o to, że jakiś czas temu się troszkę zapędził, więc mu powiedziałam co o tym pomyślałam i nie pozwoliłam(komu byłoby miło przeżyć pierwszy raz w pokoju, gdzie spali rodzice i brat) potem mi powiedział, że on już nie będzie robił pierwszego kroku. Ile ja mu musiałam gadać o co mi chodziło, powiedziałam mu jak chciałabym by było. Ogólnie dużo na ten temat rozmawialiśmy i przywróciłam mu ochotę, bo sama tego chcę.
Teraz znowu jest napalony, bo jak to ma być, że ja jestem, a on nie ^^ Dobrze by było jakby przy kolejnym krążku zniknęły mi plamienia, bo to potrafi zirytować (w nocy okej, a nad ranem znowu...) bez pieszczot (mimo, że chciałabym) z szeleszczącą wkładką (jak ja ich nie lubię) |
![]() ![]() |
![]() |
#1924 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() ![]() Tak strasznie to przeżywałaś ale jak widzę było super. Szczerze mówiąc to byłam ciekawa czy nam napiszesz o tym. Też to trochę przeżywałam ![]() No i mam nadzieję że mój pierwszy raz też będzie taki fajny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1925 |
Rozeznanie
|
Ach poszłam dziś po receptę na kolejnego ringa. Idę sobie do ośrodka i widzę przede mną idzie dziewczyna (bodaj 2 lata młodsza ode mnie) z brzyszkiem dość sporym, a obok niej kroczy jej mama. Od razu mi na myśl przyszło, że pewnie były u gina.
Ech co tu się robi... Nie wyobrażam siebie w takiej sytuacji kilka lat temu. Tak jest teraz antykoncepcja rozwinięta, a jak nie hormonalna to prezerwatywy wcale nie są takie drogie, a mniej byłoby młodych matek. Jak chce się uprawiać seks to trzeba wiedzieć jakie mogą być konsekwencje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Zadomowienie
|
Jak tak się czyta te entuzjastyczne posty napisane już po to aż i mnie korci żeby spróbować
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Rozeznanie
|
No najlepiej poczekać do momentu aż naprawdę będziesz tego chciała, nic na siłę.
Oo, warunki. Chyba nie trudne do spełnienia ^^ Ja tam nic takiego nie wymyślałam. Wszystko uzgadniam z moim TŻtem i teraz tylko czekać na idealną okazję ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#1928 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem bardzo ciekawa, co to za warunki ![]() bardzo dobrze, że masz tak dobry kontakt z mamą ![]() Mogłabym wiedzieć ile masz lat? (przepraszam, jeśli nie doczytalam tego) a co do bólu, to dobrze, że się nie boisz, bo stres nie pomaga w "tej" chwili, a tylko przeszkadza. Jeśli zaufasz TŻ to wszystko pójdzie gładko ![]() ja swój pierwszy raz nie wspominam z "błyskiem w oku". Bo niby byłam bardzo zakochana w moim chlopaku a z czasem doszlo do mnie, że to nie TO.. zrobilismy to, ale zaraz po tym się rozeszlismy (ja odeszłam) i tej decyzji nie żaluje. Teraz mam wspaniałego chlopaka i seks z nim to fenomenalna przyjemnosc, bo kocham go ponad życie ![]() 14.08 - Władysławowo 24.12 - Wyjazd na Teneryfę z Ukochanym |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1929 |
Zadomowienie
|
Nom jednym jest to żeby dal mi w końcu ten wymarzony i wyśniony orgazm, ponieważ ja uważam osobiście ze jak nie jestem do końca zadowolona i usatysfakcjonowana z jednego rodzaju pieszczot to nie ma sensu brać się za drugie, a ten drugi to dla mojego własnego dobrego samopoczucia psychicznego.. I ze to warunki to tak się oboje śmiejemy a tak naprawdę to on wie czego jeszcze potrzebuje aby być pewna... I oczywiście muszę być w 100% pewna bo nawet jak je spełni to nie jest powiedziane ze od razu pójdziemy do łózka ..
Mam prawie 18 lat ( kończę we wrześniu). Dobry kontakt z mama to jedno a to ze jest położna i już dość się naoglądała moich koleżanek z klasy z podstawówki na sali porodowej... Edytowane przez Magdutka Czas edycji: 2009-08-04 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1930 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hm.. nie każda z pieszczot i pozycji da Ci ten "wymarzony i wyśniony orgazm" ![]() ![]() ![]() 14.08 - Władysławowo ![]() 24.12 - wyjazd na Teneryfę z Ukochanym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1931 |
Zadomowienie
|
No wiem o orgazmie tez sie duuuuuuuuzo naczytalam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1932 |
Raczkowanie
|
więc życzę "nieziemskich" doznań dla Was obojga ![]() byle "z głową" ![]()
#1933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No przeżywałam strasznie, a jak gładko poszło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że Twoje wspomnienia będą równie miłe ![]() ![]()
![]() |
#1934 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
trening czyni mistrza ![]() powodzenia ![]()
![]() |
#1935 |
Raczkowanie
|
@ xblackxshadowx
Pisałaś o plamieniach, które jak sie domyślam nie ułatwiają pieszczot, a wręcz przeciwnie. I tu moje pytanie: które opakowanie już bierzesz i jakie tabletki stosujesz ? Ja biorę Yasminelle, niedługo skończę 1st opakowanie, a plamienia są ciągle, co jest już bardzo uciążliwe. Czuję ogromny dyskomfort z tego względu i musimy się obywać bez pieszczot pewnych rejonów ;P A co do pierwszego razu to jeszcze z TŻetem nie planujemy, nie spieszy nam się ;] |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1936 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez pytton Czas edycji: 2012-04-29 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1937 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
**** Ogólnie to zaraz umrę z podekscytowania. Dziś opanował nas totalny spontan no i miałam ten mój pierwszy raz koło 22. Trochę styka było, bo tata był w domu, ale wrażenia mam superanckie. Wyjęłam krążek i potem tak sobie leżeliśmy, T Ż mnie zaczął pieścić palcami i tak sobie rozmawialiśmy o seksie no i powiedziałam niech podotyka mnie penisem, a po jakimś czasie powiedziałam żeby we mnie wszedł. Trochę bolało na samiutkim początku, ale jak wszedl to było okej. No i jeszcze paskudnie bolało (aż jęczałam) jak do samego końca pochwy dochodził, ale to po jakimś czasie przyzwyczaiłam się. Już po przez chwilę nie mogłam się poruszyć z wrażenia, bo było nieziemsko (chociaż orgazmu nie było) i cudownie. Jedyna szkoda, że nie będzie tak jak w moim wyobrażeniu, że położymy się obok siebie, będziemy całą noc ćwiczyć i rano obudzę się u jego boku. Musiał do domu jechać. Tak sie cieszę, że to zrobiliśmy. I w ogóle nie ma porównania z palcami, takie cudowne poczucie wypełnienia, ciepło bijące od ciała, dreszcze. BYŁO SUPER! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1938 | ||
MUSEarka
|
Cytat:
Cytat:
Ale się cieszę Dziewczyny, że się Wam udało. Was dwie tak sobie zapamiętałam odkąd zaczęłam się tu udzielać. I obydwie byłyście takie obcykane w tym temacie i tak bardzo chciałyście mieć ten pierwszy raz za sobą i mieć co wspominać. Okropnie Wam zazdroszczę moje Kochane! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1939 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Co nie zmienia tego, że się bardzo cieszę, że się wam wszystko super udało i jesteście happy ![]() ![]() Też ostatnio miałam takie doświadczenie, ze on mnie dotykał tam penisem i to było takie cudowne, ciężko było się powstrzymać ale jakoś daliśmy radę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1940 |
Zakorzenienie
|
Ciri - skoro tak bardzo chcesz tego, to czemu piszesz, że 'ciężko się było powstrzymać ale jakoś daliście radę'?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Chcę, ale nie żeby to był taki spontan, bez przygotowania itp. choć i takie rzeczy czasem dobrze się wspomina. Nie mamy gdzie tego zrobić, tak żebym czuła się swobodnie i w ogóle.... Wcześniej o tym pisałam. A teraz idę spać, sam na sam ze swoją frustracją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1942 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja podeszłam do tego tak : to mój pierwszy raz, nie wiem jak to będzie, czy nam się uda, czy będziemy mieli ochotę to powtórzyć, a może odpuścimy sobie na jakiś czas i kiedyś znów spróbujemy.. dlatego wybraliśmy prezerwatywę ![]() Tabletki trzeba brać regularnie, bez żadnych pominięć. A takie branie "na jeden raz" zakładając, że na dłuższy czas potem sobie odlożycie współzycie nie jest "zdrowe" dla organizmu ![]() Są inne środki oprócz tabletek - prezerwatywa, globulki, żele.. itp.. zastanów się, jaka opcja będzie dla Ciebie najlepsza ![]()
![]() |
#1943 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hehe obudziłam sie jako niedziewica i jestem szczęśliwa tylko troszkę szkoda, że nie mogłam się obudzić obok mojego ukochanego, ale nie było mozliwośći, bo nie mam miejsca w domu na dodatkową osobę i on jeszcze do pracy rano musiał iść. Ale co tam, ważne, że nam się podobało i powtórzymy to przy następnej okazji. Już mu marudzę, że chce jeszcze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1944 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
xblackshadowx - "Już mu marudzę, że chcę jeszcze" ![]() ----> Bardzo dobre podejście. Widać, że Twój pierwszy raz był bardzo udany ![]()
![]() |
#1945 |
Raczkowanie
|
@ xblachxshadowx:
Mojemu też to niby by nie przeszkadzało, ale ja bym się dziwnie czuła. A w takich chwilach muszę czuć się zadbana i wgl dobrze, a z tymi plamieniami tak nie jest ![]() Laski (zagubiona89r & xblackxshadowx), ale bosko, że już to macie za Wami ![]() Edytowane przez baby91 Czas edycji: 2009-08-06 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1946 |
Rozeznanie
|
Mi tego strasznie brakowało, prawie 3 tygodnie bez żadnego dotykania, bo nawet jak się umyłam to czułam się brudna i nieświeża.
Wyjęłam wczoraj krążek i powinnam dostać okres, ale na razie nadal mam plamienia, chociaż ta krew wydaje się być świeższa niż plamienia, które były ciemne. Jak jutro dostanę to się wkurzę, bo TŻt przyjeżdza... W ogóle chcę wykombinować bym nie musiała jechać z rodzicami nad jezioro i została w domu z TŻtem, ale nie wiem co na to powiedzą i tak się domyślą o co chodzi.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do naszych dalszych poczynań kilka tych razów było i za każdym było lepiej ![]() Wszystkim jeszcze przed samych dobrych wrażeń życzę ![]()
![]() |
#1948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1949 |
Rozeznanie
|
My jakiegoś razu wypróbujemy w czasie okresu, brzuch mnie zazwyczaj bolał tylko pierwszego dnia, a jak włożyłam krązek to przez cały i to mnie wkurzało... Mam nadzieję, że przestanie i napalenie okresowe wróci ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
#1950 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz jak mi się fajnie czyta Twoje relacje, są takie wesołe, widać w nich Twoje zadowolenie i w ogóle. ![]() Mój 1raz też był niedawno. Też był całkiem spontaniczny. Wszystko za zgodą obojga. Trochę krótki, ale przyjemny, bardzo przyjemny. Następne są coraz dłuższe i jeszcze bardziej przyjemniejsze, aż chce się więcej i czasami ciężko się opanować. No, ale też nie można za bardzo szaleć. Nie żałuję 1ego razu, w ogóle. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.