|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Cytat:
mi to się przypomniało : Czuję się odarta z uczuć
Z moich myśli, zgwałcona Mentalnie poniżona Oszukana przez tych, którym Swoje życie oddałem i ślepo ufałem Przez wszystkich moich ludzi, których tak bardzo kochałem _________ p.s pie dol fagasa ![]() |
|
|
|
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może coś od siebie: Czasem warto zapomnieć...by potem nie żałować. Jeszcze nie Jedna łza Spłynie zanim wszystko zrozumiem z oczu Znika Blask...Marzenia tracą kształt... Każda chwila to szansa, żeby wszystko zmienić Tylko prawda otwiera nam oczy .. Nikt nikogo nie traci, bo nikt nikogo nie może mieć na własność ... Może to jej urok? Może to Photoshop? ![]() Bo prawdziwe marzenia,to takie,których nigdy nie mówimy głośno...
|
|
|
#3393 |
|
Raczkowanie
|
noo jak ktos kiedys tu napisał że jest chyba moda na 'robienie sobie przerw' i 'odchodzenie z wizazu' to chyba miał rację
![]() a tak na serioo ja chyba tez muszę 'odpocząć' ;] pewnie i tak nikt nie zauważy mojej nieobecności (; mam nadzieję że to tylko tydzień. dwa ;* - cii nic nie mów.. twoje oczy mówią za Ciebie! - to niech się w końcu zamkną! dlaczego tak Cię kocham? kochałeś mnie - a potem się obudziłam. tracę wzrok gdy ty mowisz kocham cię. to nie takie proste jednak jest - zamknąć drzwi gdy ty chcesz przez nie wejść... biegnę szczęście kraść. Nie muszę być doktorem żeby gołym okiem stwierdzić, że jest za dużo cierpienia i łez. Twe czarne, samotne oczy patrzyły w dal... bo twojego serca skraść nie zdążyłam.. pokazałeś mi jak przeżyć chwilę nienawidzę tego, że cie kocham. Powiedz mi dlaczego we mnie lęk, że zostawisz mnie? Oddałam ci świat - ty go zniszczyłeś! Pragnąłeś mnie to nie był tylko sen..
Edytowane przez RobCoChcesz Czas edycji: 2009-08-04 o 23:41 |
|
|
|
#3394 |
|
Rozeznanie
|
*DREAMS*** dziękuję
Nie prowadź mnie za rękę, bo potrafię sama iść.. Pomyślę o tobie.. Ale jeszcze nie dziś.. Jeszcze nie teraz.. Nagle znalazła się w świecie równoległym, który dotąd istniał dla niej co najwyżej w kinie.. Coś w niej pęka, trzaska, rozbija się na miliony kawałków.. Coś, co pozna dopiero w następnych latach, kiedy pozbiera odłamki.. Anioł zemsty.. Planeta twojego serca cię nie zdradzi.. Otwórz ramiona, aż znów poczujesz swoje szczęście, nadzieję i marzenia.. |
|
|
|
#3395 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bezczelnie kradnę <3Cytat:
i powiem w sekrecie że i ja Cię okradłam![]() ![]() smakuje jak mango.
i przerażają mnie nawet własne myśli. jak wytłumaczysz mi znów, brak współczucia w nas? nieosiągalny. i już nie potrafię być tylko jedną z wielu. nie wzrusza mnie już nic. a na każdym kroku czuję już tylko twój zapach. kochaj. ze mną grzesz.
|
|
|
#3396 |
|
Raczkowanie
|
Poukładaj mnie kawałek po kawałeczku, poukładaj mnie proszę.
..... Ja się nie zmienię więc poukładaj mnie a ja zapuszczę w tobie korzenie... Nie wiem czemu ranisz tak mocno mówiłeś kocham i nagle inna jest a teraz już mam swój własny świat przestałam płakać |
|
|
|
#3397 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Yyy kto jak kto ale musisz postąpić wbrew swemu nickowi ;D Nie ma rób co chcesz ty nie możesz robić co chcesz, ja chce żebyś nadal tutaj pisała i to często a nie tak raz kiedyś piczuszko ** ________.bez off._________
Po co jeździć jak można latać.......pffffff i chmurka... ![]() Kolory czerni wtulone w siebie z lazurem w rękawie... ![]() Kaszmir unosi się nad wodą do pierwszego pocałunku strudzonych fal_. Szybki transport tulipanów holenderskimi liniami lotniczymi specjalnie dla Ciebie_. ![]() Chcę poczuć zapach nadziei... ![]() Wszystko co czarne i białe blednie przy spojrzeniu ognia! ![]()
|
|
#3398 |
|
Raczkowanie
|
Miło mi.
![]() _________________ Boję się, że Cię stracę. To już nawet nie strach. To obsesja. Zapamiętaj na zawsze: nie pal mostów, po których chciałbyś do mnie wracać. I żałuję tamtych słów. Że nie opuszczę, że do końca, że zawsze. Czuję, że nadchodzi jedna z tych chwil, których nie chce się przeżywać. Zamykam serce udając, że nie czuję NIC. Pytasz skąd się wziął rozmazany tusz. Milczę. i żyli długo i szczęśliwie... przesądy są śmieszne. wyrzuciłam go z pamięci, jak wyrzuca się bez żalu pomięty bilet. |
|
|
|
#3399 |
|
Rozeznanie
|
BeautifulLie . m4dziar4 . sharlen . devilishchild . darling18 . Wreeednia . Vivi12399
dziękuję z całego serducha, Moje Myszki ! <3 __________ Mirror, mirror on the wall.. Who’s got the most inflated ego of them all ? Lustereczko, lustereczko na ścianie.. Kto ma najbardziej nadmuchane ego z nich wszystkich ? You got a boy like I had, using you. Masz chłopaka, którego miałam ja, wykorzysta Cię. Let me help you understand sexy grin from ear to ear. Pozwól mi pomóc sobie zrozumieć seksowny szeroki uśmiech od ucha do ucha. Bitch, I’m special. Suko, jestem wyjątkowa. I want everybody thinking that I got something they don’t have ! Chcę żeby wszyscy myśleli, że mam coś czego oni nie mają ! My heavenly bliss destroyed.. Moje niebiańskie szczęście zniszczone.. I was the grand prize that he hardly had to chase. Byłam imponującą nagrodą, którą on z trudem zdobył.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-08-05 o 10:12 |
|
|
|
#3400 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
________________________ Coraz bardziej przekonuje się ,że kolesie to idioci.. ostatni dzień ostatnia noc splecione rece totalny szok przy twarzy twarz, nadziei wzrok Jeśli zostaniesz, nie odejdę. Jeśli Ty odejdziesz, ja zawsze tu będę.. zostanę tu na zawsze, tylko po to żeby zobaczyć Twój uśmiech.. bo lepiej jest nie walczyć, kiedy walka jest o nic, lepiej trzy razy stracić niż raz się w*******ić
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
I live in Hollywood cudne! <3
____ Nigdy tego nie zmienię Cała miłość umarła Nie możesz mniej się przejmować kłamstwami |
|
|
|
#3402 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny :* ,jestem tu nowa. tak strasznie podobaly mi sie wasze opisy ,ze postanowilam sie dolaczyc :) . jestescie boooooooskie ! :)
tak ode mnie na poczatek : Tylko na Ciebie mogłabym patrzeć jak na aktorów w wielkim teatrze. Bo żaden inny mnie nie obchodzi, tylko za Tobą chcę wzrokiem wodzić. Najchętniej ofiarowałbym Ci siebie, wszystko co robię jest ze względu na Ciebie. Kiedy Cię spotykam, wtedy dziwnie się czuję i gdy Cię nie ma przez chwilę prawie wariuję. Twoje cudowe spojrzenie ,gdy nadchodzisz moje ciało już topnieje . Nie potrzebuję nic ,bo do szczęscia wystarczysz mi tylko Ty. Zależy mi na Tobie ,gdy Cie obok nie ma zachwycam się zdjęciami . życze milego dnia :*
|
#3403 |
|
Rozeznanie
|
uczucia kłamią, nawet te najważniejsze..
i nie wciskaj mi, że jest inaczej - za dużo już widziałam. pieprzą więc o Tobie farmazony. byle sie sprzedało, i chuj że to nigdy się nie działo. . . Kocham patrzeć jak mierzysz mnie wzrokiem. Jak męczysz się, żeby mi dorównać. |
|
|
|
#3404 |
|
Raczkowanie
|
misz-masz'owo.
a ja chcę, żeby było jak dawniej. Żarty żartami, ale to już mnie nie bawi. Will you remember me? you ask me as I leave Remember what I said? oh how could I oh how could I forget? Świat schodzi na ludzi. Szacunek za szacunek. zawsze myślisz. zawsze mówisz poprawnie. powinnam wiedzieć, że nie jesteś dla mnie dobry. siadam sobie w kącie. i czekam aż mi przejdzie.
|
|
#3405 |
|
Rozeznanie
|
Skorzystałam na tym, że Cię mam.. Skorzystałam na tym, że Cię dobrze znam. Za co dałam zimny dotyk ust. Pozwalałam się całować tam i tu ! Miluuu, gdzie jesteś ? ![]()
|
#3406 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kradne ! ![]() ...
chciałabym tak wiele rzeczy,lecz dosięgam tylko tych przyziemnych ... uśmiechasz sie do mnie,mówisz pięne słowa ... ale to fikcja . nierealny zwiazek . wtulona w Twój zapach czuje Twój dotyk . Ty ... moja osobista maszyna do neutralizowania nadziei ... chłopcze,to nie miłość ... to chora fascynacja seksualna .! mogłabym nie sypiać w ogóle,ale tylko z Twojego powodu . " od pełnego prawa do siebie dzieli nas tylko papier "
|
|
#3407 | |||
|
Raczkowanie
|
a bierz skarbie <3
Cytat:
again . biorę ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zburzone myśli układam niczym puzzle. zapomniałam powiedzieć, że będę czekać na ciebie zawsze. dam sobie szczęście w żyłę, może wtedy poczuję je szybciej. bez ciebie chłopczyku, dostaję gęsiej skórki. chciałam tylko złapać dystans, a straciłam samą siebie z oczu. jak mała dziewczynka poddaję się posłusznie. wybacz, dla Ciebie nie potrafię być twarda. poznasz mnie, bo ja cała blaskiem Twoim płonę. życie utkane z tęsknoty i smutku.
|
|
#3408 |
|
Wtajemniczenie
|
Pytałam co to życie. Co to życie, mamo.
Chcę być z Tobą bardzo blisko. Chcę, a jednak wciąż nie umiem. Gdybym była chłopcem myślę, że mogłabym zrozumieć Jakie to uczucie kochać dziewczynę. Przysięgam, że byłabym lepszym mężczyzną.Słychałabym jej. Bo wiem jak to rani, Gdy tracisz jedynego, na którym ci zależało. A Ty ni stąd, ni zowąd odszedłeś. A ja nie wiedziałam, jak iść za Tobą - to był strzał prosto w serce,który wywrócił mnie na drugą stronę. Już nie mam serca.Czuję się pusta w środku. Chcę to co umiesz Ty, wiesz?. Ty umiesz kochać Znam takich setki, a widziałam tysiące. Nie rozgrzewają serca, a chcą rozgrzać pościel. |
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wmówisz mi, że wśród tysięcy Twoich myśli, nie ma ani jednej o mnie.
Czas zapomnieć, że był. Zniszczyć w sobie wspomnienia, które wciąż jeszcze ranią. wyrzucić z serca wszystkie słowa, wszystkie gesty, najsłodsze pocałunki i najpiękniejsze spojrzenia. Pozbyć się widocznych śladów jego obecności. Czas żyć życiem. Nie nim. Najpierw ranisz, jak najmocniej umiesz, a później pytasz, jak się czuję... Choćbym chciała najbardziej, nie zrozumiem... Jeśli to nigdy nie miało dla Ciebie znaczenia, czemu wciąż widzę siebie w Twoich oczach.. ? Umiałeś doskonale kłamać. Ja umiałam udawać, że tego nie widzę. Już od dłuższego czasu Cię przejrzałam, od dłuższego czasu chciałam odejść, zostawić Cię z Twoim mętlikiem w głowie... ale kochałam... Gdybym przewidziała rozstanie, nie zaczęłabym tego. Muszę nauczyć swoją pamięć Z A P O M I N A Ć . . .
|
#3410 |
|
Wtajemniczenie
|
do serca podchodzi lód...
ta cisza zabiera Ci mnie Kobieta, jeśli rozstaje sie z mężczyzną musi to zrobić jak dama. On się będzie wtedy zastanawiał, czy w ogóle był kochany, a jedyna rzecz, która g zaboli, to własne wyobrażenie o sobie, które nadwątlisz. Nigdy, ale to nigdy nie pozwól, by myślał, że kochasz go bardziej niż on Ciebie. Czy trzeba cos stracić, żeby to docenić?? Tam gdzie nie ma już dróg stanie mój drogowskaz Możesz spotkać mnie tam, gdzie serce dla duszy gra Swoje chwalicie, cudze walicie
|
|
|
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Matko cudowne <3 Nikt naprawdę nie wie, dlaczego to się zdarzyło. Kilka krótkich chwil, a tyle się porobiło.. Świat jest czarny. Nikt o to nie dba, ale to się dzieje. Już nie możemy wrócić. Już nie jesteśmy tacy sami. Jego kocham z dnia na dzień mocniej. Ciebie coraz mniej.. |
|
|
|
|
#3412 |
|
Raczkowanie
|
miłe rozczarowanie. bez rewelacji.zdarza się nawet mistrzom. pomysłowo lecz bez wyobraźni. Grzeczna i pyskata. zgrana cech para? Rozbujaj mnie tak, jak wtedy. Uśmiechnij się tak, jak wtedy. Zrób taką minę, jak wtedy. Spójrz na mnie, jak wtedy. Załóż tą koszulkę, jak wtedy. everything's gonna be alright. przykozaczysz?
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
tęsknimy do dawnych chwil. chwil, kiedy było dobrze.
nigdy nie byłeś dla mnie najlepszy. banalny słońca wschód, przewidywalny zachód. poranki nie cieszą mnie, rozczarowują noce. już wiem, że nigdy nie będziesz mój. boje się, że te wszystkie wspólne noce i dni kiedyś miną. przestaną być. że kiedyś odejdziesz, albo odejdę ja. że kiedyś stracę na zawsze ciebie, albo ty stracisz bezpowrotnie mnie. dzięki niemu stałam się tym, kim jestem, a trzymanie go w ramionach wydawało się bardziej naturalne niż bicie serca. |
|
|
|
#3414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _________________________ _______ chodź za mną razem odnajdziemy właściwą drogę
|
|
|
#3415 |
|
Raczkowanie
|
hope the rain will wash away our bad luck .
/jest nadzieja, że deszcz zmyje naszą złą passę ./ cause we're so uninspired, so sick and tired of all the hatred you harbor. /bo nie mamy natchnienia, jesteśmy chorzy i zmęczeni nienawiścią/ do you get a little kick of being slow minded? /czy dostajesz małego kopa za bycie idiotą?/
|
|
#3416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- bardzo się cieszę kochana, że mogłam pomóc <333Żyj jak najpiękniej bo na starość możesz żałować, że życie źle wykorzystałaś ... |
|
|
|
|
#3417 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ZACHWYCASZ.!!! ![]() Cytat:
CUDO ![]() ![]() WIĘĆ LEPIEJ NIE WALCZYĆ GDY TAK ŻAL.?? |
||
|
|
|
#3418 |
|
Raczkowanie
|
gdy po policzku płynie łza ... nic się nie liczy
hold me and love me // trzymaj mnie i kochaj mnie masz to co chcesz bo Ty mówisz i masz w twych ramionach pragnę śnić twój anioł stróż wybrał mnie bym ja opiekowała Tobą się. piękny był dzień gdy poznałam Cię. ________________ http://www.photoblog.pl/nieedlaciebiee/ |
|
|
|
#3419 |
|
Raczkowanie
|
eh, nie wiem jeszcze jak sie tu poruszać.
dopiero się rozpakowywuje. jeszcze "pachnę" nowością... może i moje słowa komuś sie spodobają... "Zanim noc dogoni nas Odmierzamy czas Za Moje błędy Twoje łzy To tylko gra Na drugą szansę już nie liczę, nie Będzie tak jak jest Nie zmienisz mnie..." "Nie widomo dlaczego wszyscy mówią do kotów 'ty', choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu." Michaił Bułhakow 'patrz ale nie dotykaj dotykaj ale nie smakuj smakuj ale nie połykaj ' " ja za każdym razem mocniej ściskam nasze zdjęcie w dłoniach...." Chciałabym wam dziś powiedziec o pewnej kwestii, która mnie osobiście denerwuje. Wczyscy lubimy czekoladę <słodka, poprawia humor...itd.> ale lubimy CZEKOLADĘ, a nie wyrób czekolado-podobny... I gdyby tak zamiast słowa czekolada wstawić 'muzyka' wszysko staje się jasne. Nie wiem jak można nazawać Muzyką <przez duże eM> te kilka posklejanych w programie w dudent 'dźwięków" jak można nazwać piosenką, te kompletnie nie gramatyczne bez żadnej ambicji sklejone słowa. <nie mówię o hip-hopie.bo akurat niektórzy hip-hopowcy reprezentują wysoki poziom> Gdzie tu forma? treść? przekaz? jak zapisac to coś nutami? NIe wiem. Dlatego proszę szanujcie swój umysł słuch i skończcie słuchac tego "czegoś" już nawet disco-polo jest lepsze. a jak już jesteś taki tuman to chcociaz nie maltertuj mnie tym gównem od 7 rano tylko załóż te *******one słuchaweczki i rób co chcesz. Dnia mi to nie umila.....szczególnie poranka. los się zemścił ja to wiem... szczescia sie nie ma szczęsciem się jest.. "widząc twe oczy układam się do snu myśli kładę obok na poduszkę czasami przestraszony zgrzyt zębów o szklaną podłogę zdaża się, że radosny bo wymodliłeś hepi (?) end zaskoczenie będzie pierwszą myślą zaskoczenie, że to już koniec Boże... pomóż mi stać się dorosłym pomóż mi zrozumiec wszystko mój niedorosły koniec" ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Zatańcz ze mną jeszcze raz, otul twarzą moją twarz. Co z nami będzie? Za oknem świt. Tak nam dobrze mogło być.Gdy Ciebie zabraknie i ziemia rozstąpi się, w nicości trwam. Ty kiedyś odejdziesz i nas już nie będzie i siebie nie znajdziesz też. Zatańcz ze mną jeszcze raz, chcę chłonąc każdy oddech Twój. Co z nami będzie? Uwierz mi, tak jak ja nie kochał nikt...
|
#3420 |
|
Raczkowanie
|
gdzieś tu chyba zakpił los. brzydka ona, brzydki on.. a taka ładna miłość, aż nierealna wręcz.
a oni przytuleni, jakoś niezwykle tak. nie mów do mnie często zbyt "wyglądasz dziś jak nikt", jakoś to nie bawi mnie już wcale. lecz nie w tym rzecz.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

<3
i powiem w sekrecie że i ja Cię okradłam
**