e-torebka.pl - torebki w stylu gwiazd na każdą kieszeń. Część II - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-04, 22:17   #2251
starlit
catch me if I fall.

Dot.: e-torebka.pl - torebki w stylu gwiazd na każdą kieszeń. Część II

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Wrzucam kilka fotek Andi i Liyi. Zdjęcia takiej sobie jakości, jutro postaram się o lepsze i obiecuję też wrzucić Mariettę na ramieniu, o którą to fotkę prosiła jedna z Was.

Liya jest kolorystycznie taka, jak na etorebce, ciemnoniebieska, matowa, miękka skórka, bardzo przyjemna w dotyku. Wygląda na skórę ekologiczną naprawdę dobrej jakości, zachwyciła mnie od razu po wyjęciu z pudełka Kolor świetny, nie za ciemny, idealny jak dla mnie. Pasek regulowany na ramię, ten troczek do ściągnięcia też pozwala na poszerzenie lub zawężenie wlotu torebki. Dzisiaj już ją nosiłam - świetnie dopasowuje się do ciała, zatrzask trzyma dobrze, po ściśnięciu troczkiem nie ma żadnych prześwitów. Zobaczymy, jak się sprawdzi przy większym załadowaniu, bo dzisiaj miałam tylko drobiazgi. Wygląda bardzo wdzięcznie i kobieco

Andi jest prześliczna: skórka miękka, matowa, cieńsza, niż w Liyi, ale też świetnej jakości. Kolor jest jak na mój gust idealny: jasny, gołębi szary, bardzo delikatny, ale nie za blady. Na zdjęciach wypchałam ją sweterkami, by troszkę odzyskała kształt po spłaszczeniu w kartonie. Moja obserwacja: wypchana miękkimi rzeczami robi się duża, jest pakowna bardzo. Opróżniona lub z zeszytem a4 wygląda na mniejszą, zgrabną. Taki kameleon? Jeszcze jej nie nosiłam poza domem, więc więcej uwag i fotek zamieszczę pewnie za jakiś czas. Rączki dość krótkie, na siłę da się wepchnąć na ramię: zmieściłam ją na ramię mając na sobie gruby, puchaty szlafrok, ale miałam ją tuż pod pachą - niewygodnie i bez sensu wygląda. Do ręki wygodna, na pasku też się prezentuje nieźle.

Reasumując: obiema jestem zachwycona, są cudne, skórka fantastyczna, kolorki też Obie pakowne dość się wydają, ale nie są to duże torby. Takich mi właśnie było potrzeba
Andi jest ekstra mi sie marzy bladorozowa, ale to moze za jakis czas
Stary 2009-08-04, 22:23   #2252
Dominiique
BAN stały

Polecam Twoja Elvie też mi się bardzo podoba - może na jesień wrzucą w nowych kolorkach?
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 10:56   #2253
maggie82
Zakorzenienie

Dominiique - super zakupy ! Andi szarą mam i nie rozstaję się z nią od dnia zakupu aż mi szkoda gdy muszę zabrać ze sobą inną torebkę (tylko ze względu na kolor). Jak dla mnie Andi jest duża - ja ostatnio włożyłam do niej zakupy - czyli makaron i 5 dużych bułek a miałam ze sobą olbrzymią kosmetyczkę, złożony sweterek i parasolkę, no i oczywiście mnóstwo innych drobiazgów...

Co do czerwonej Andi i jej "zapachu" - wydaje mi się że to wina czerwonego barwnika. Mam z etorebki czerwoną Millę - kuferek i też długo "śmierdziała" ale się wywietrzyła. Ja wytarłam jej podszewkę płynem do naczyń a jak wyschła spsikałam perfumami i jest ok

Elvie - jest śliczna -m dopiero szara robi wrażenie, czarna mnie do siebie nie przekonała. A po tych zdjęciach Elvie na długim pasku -też chcę taką ! Chociaż za bardzo podobna do Andi, więc poczekam na inne kolory albo chociaż na dostawę jesienną
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 12:08   #2254
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
Bylam dzisiaj odebrac moja szara Elvie i jestem bardzo zadowolona
Szukanie siedziby firmy troche mi zajelo, ale udalo sie - obeszlam wszystkie 4 pietra zeby dowiedziec sie, ze biuro etorebka jest w piwnicy
Torebka jest ładnie wykonana i na dodatek ma dokladnie taki sam odcien szarosci co buty, ktore niedawno kupilam
Prześliczna jest. Przyznam ze od dawna "chodzi" za mną Bardzo interesująco wyglada

Cytat:
Wrzucam kilka fotek Andi i Liyi. Zdjęcia takiej sobie jakości, jutro postaram się o lepsze i obiecuję też wrzucić Mariettę na ramieniu, o którą to fotkę prosiła jedna z Was.

Liya jest kolorystycznie taka, jak na etorebce, ciemnoniebieska, matowa, miękka skórka, bardzo przyjemna w dotyku. Wygląda na skórę ekologiczną naprawdę dobrej jakości, zachwyciła mnie od razu po wyjęciu z pudełka Kolor świetny, nie za ciemny, idealny jak dla mnie. Pasek regulowany na ramię, ten troczek do ściągnięcia też pozwala na poszerzenie lub zawężenie wlotu torebki. Dzisiaj już ją nosiłam - świetnie dopasowuje się do ciała, zatrzask trzyma dobrze, po ściśnięciu troczkiem nie ma żadnych prześwitów. Zobaczymy, jak się sprawdzi przy większym załadowaniu, bo dzisiaj miałam tylko drobiazgi. Wygląda bardzo wdzięcznie i kobieco

Andi jest prześliczna: skórka miękka, matowa, cieńsza, niż w Liyi, ale też świetnej jakości. Kolor jest jak na mój gust idealny: jasny, gołębi szary, bardzo delikatny, ale nie za blady. Na zdjęciach wypchałam ją sweterkami, by troszkę odzyskała kształt po spłaszczeniu w kartonie. Moja obserwacja: wypchana miękkimi rzeczami robi się duża, jest pakowna bardzo. Opróżniona lub z zeszytem a4 wygląda na mniejszą, zgrabną. Taki kameleon? Jeszcze jej nie nosiłam poza domem, więc więcej uwag i fotek zamieszczę pewnie za jakiś czas. Rączki dość krótkie, na siłę da się wepchnąć na ramię: zmieściłam ją na ramię mając na sobie gruby, puchaty szlafrok, ale miałam ją tuż pod pachą - niewygodnie i bez sensu wygląda. Do ręki wygodna, na pasku też się prezentuje nieźle.

Reasumując: obiema jestem zachwycona, są cudne, skórka fantastyczna, kolorki też Obie pakowne dość się wydają, ale nie są to duże torby. Takich mi właśnie było potrzeba
Obie fajne choć mi bardziej do gustu przypadła granatowa Liya kiedyś się nad nią zastanawiałam... no ale jednak różowa Czesia męczy mnie straszliwie

Pięknie dziękuję za skorzystanie z mojego kodu Wizażanko! Niech się torba dobrze nosi i zdobi Twe ramię

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 12:17   #2255
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Obie fajne choć mi bardziej do gustu przypadła granatowa Liya kiedyś się nad nią zastanawiałam... no ale jednak różowa Czesia męczy mnie straszliwie
Bierz Liyę, póki jest Ma bardziej uniwersalne kolory niż róż Cesi
Świetna jest, naprawdę piękna skórka (trochę zbliżona do Dewi), taka aksamitna się w dotyku wydaje Kolor ciemnoniebieski jest świetny, bardzo pakowna, bez problemu mieści sztywne dokumenty a4, ale prawie pusta wygląda na niewielką torebeczkę, zwłaszcza pomocniejszym ściśnięciu tego troczka-paska wzdłuż zapięcia. Po rozszerzeniu na maksymalną długość z kolei się powiększa. Naprawdę świetna torebka! Chciałabym jeszcze czerwoną

Co do Cesi, to kształtem i rozmiarami bardzo mi odpowiada, tylko kolorki nie... Bardzo żałuję, bo przydałaby mi się torebka tego typu, Andi jest dość spora, mam wrażenie, że Cesi jest mniejsza. Może pojawi się Cesi w innych kolorach, takich mniej rozmytych, to wtedy ją kupię

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Dominiique - super zakupy ! Andi szarą mam i nie rozstaję się z nią od dnia zakupu aż mi szkoda gdy muszę zabrać ze sobą inną torebkę (tylko ze względu na kolor). Jak dla mnie Andi jest duża - ja ostatnio włożyłam do niej zakupy - czyli makaron i 5 dużych bułek a miałam ze sobą olbrzymią kosmetyczkę, złożony sweterek i parasolkę, no i oczywiście mnóstwo innych drobiazgów...
Mam dziwne wrażenie, że świeżo po wyjęciu z pudełka była mniejsza, taka mniej rozepchana Ale może to moje urojenia Jednak trzeba wierzyć opisom na etorebce. Jak piszą, że Andi to duża torba, to znaczy, że tak jest A mi się po obejrzeniu milion razy Waszych zdjęć momentami zdawało, że to taka większa średnia torba Co nie zmienia faktu, że jest bardzo ładna i cieszę się, że ją mam

Edytowane przez Dominiique
Czas edycji: 2009-08-05 o 12:19
Stary 2009-08-05, 12:25   #2256
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:
Bierz Liyę, póki jest Ma bardziej uniwersalne kolory niż róż Cesi
Świetna jest, naprawdę piękna skórka (trochę zbliżona do Dewi), taka aksamitna się w dotyku wydaje Kolor ciemnoniebieski jest świetny, bardzo pakowna, bez problemu mieści sztywne dokumenty a4, ale prawie pusta wygląda na niewielką torebeczkę, zwłaszcza pomocniejszym ściśnięciu tego troczka-paska wzdłuż zapięcia. Po rozszerzeniu na maksymalną długość z kolei się powiększa. Naprawdę świetna torebka! Chciałabym jeszcze czerwoną
Nie chcę przyciemniać i tak ciemnej garderoby, chcę różową żeby wprowadzić akcent ożywiający choć nie powiem taki granat do szarego - miodzio!
Zastanowię się

M&M

Staś

Stary 2009-08-05, 12:44   #2257
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Prześliczna jest. Przyznam ze od dawna "chodzi" za mną Bardzo interesująco wyglada

Ale wiesz co ci powiem .... to wszystko kochana przez Ciebie jednak ulegam wpływom innych ludzi bo tak mówisz o tej czesi .... i własnie się zaczęłam zastanawiać nad czesią i nie wiem czy wytrzymam do tego września do nowości tylko jeszcze nie wiem jaki kolor czesi mi się najbardziej podoba, bo mam chrapkę na róż do szarego zimowego płaszczyka ale kawowy też jest cudny i bardziej chyba uniwersalny ach te kobiece problemy ...

ed:Kochany dobry duszku dziękuję za skorzystanie z kodu i żebyś była tak zadowolona z zakupów e-torebkowych jak ja
/A.H/

Edytowane przez farfalla
Czas edycji: 2009-08-05 o 12:55
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-05, 14:05   #2258
Susanna
Zakorzenienie

Farfalla ja się jednak wstrzymuję. Różowa Cesi jest śliczna ale kurcze wypadła mi naprawa auta i wole przyoszczędzić. A może jeszcze stanieje do 69 zł A poza tym te nowości, do września niedaleko

M&M

Staś

Stary 2009-08-05, 18:46   #2259
Dominiique
BAN stały

To kup Liyę czerwoną
Stary 2009-08-05, 18:48   #2260
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:
To kup Liyę czerwoną
wolałabym granatową Kurcze kusicielko jedna - czerwona tez fajna no i co tu począć

M&M

Staś

Stary 2009-08-05, 18:51   #2261
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Nie chcę przyciemniać i tak ciemnej garderoby, chcę różową żeby wprowadzić akcent ożywiający choć nie powiem taki granat do szarego - miodzio!
Zastanowię się
To kup Liyę czerwoną, chyba jest w promocji teraz

Przepraszam za powtórzenie, miałam edytować poprzednią wiadomość,a wyszły dwie...

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
wolałabym granatową Kurcze kusicielko jedna - czerwona tez fajna no i co tu począć
Kupić granatową i czerwoną

Dziękuję komuś za skorzystanie z kodu - niech torebka z etorebki stanie się Twoją ulubioną

Edytowane przez Dominiique
Czas edycji: 2009-08-05 o 18:52
Stary 2009-08-05, 20:54   #2262
detektyw2022
Raczkowanie

Znalazłam orginał miu miu w ciekawych kolorach we wrześniu emili mogłaby się pokazać w którymś z nich już nie mogę się doczekać nowości
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg MiuMiu-M084-coffer.jpg (49,5 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg miu-miu-bag.jpg (16,2 KB, 36 załadowań)
detektyw2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 21:11   #2263
~Veronique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez detektyw2022 Pokaż wiadomość
Znalazłam orginał miu miu w ciekawych kolorach we wrześniu emili mogłaby się pokazać w którymś z nich już nie mogę się doczekać nowości
no karmelowa mogłaby być

~Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 21:42   #2264
Dominiique
BAN stały

Rany!!! Te fotki to idealna prezentacja moich marzeń o karmelowej lub piaskowej torebce na jesień!!! Idealna!!!
Stary 2009-08-05, 21:52   #2265
natalczak
Zadomowienie

Dziewczyny,mam pytanie-czekam wlasnie na swoja pierwsza etorebke,ale w miedzyczasie zastanawiam sie już nad kolejna
Czy ktoras z Was ma te torebke: http://etorebka.pl/s03.php?f=0027# ? I moze wkleic jej zdjecia? Czy miesci ona rozmiar A4?Byłabym wdzieczna za jakies informacje
natalczak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 22:02   #2266
Dominiique
BAN stały

A w Katalogu nie ma jej fotek? Torebeczka całkiem fajna, ale wątpię, by zmieściła teczkę a4. Jest wysoka na 23 cm, a sama kartka papieru a4 ma szerokość ok. 22cm. Włożona w teczkę zajmie więcej miejsca, więc raczej nie widzę szans, by torebkę o wysokości 23cm zapiąć na zamek przy włożonej w nią teczce czy zeszycie a4. Zabraknie tych kilku cm.

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

A którą już zamówiłaś?
Stary 2009-08-05, 22:47   #2267
Dominiique
BAN stały

A skoro już mowa o małych torebkach, to mi zaczęła się podobać Ramona czarna. Tylko dlaczego brązowa jest przeceniona na 39zł, a czarna tylko na 49?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg f0009bc1.jpg (37,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f0009ac1.jpg (40,1 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f0009cc1.jpg (39,9 KB, 1 załadowań)
Stary 2009-08-06, 10:12   #2268
mlodamamuska
Raczkowanie

Witajcie! Ja zabieram się do kupna ELVIE i MILON niebieską (wolę nie myślę, co na to mój facet) Bardzo urzekła mnie elegancja elvie i prostota milon;-) Pozdrawiam wszystkie maniaczki etorebek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg f0175bb1.jpg (14,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f0167ab1.jpg (15,6 KB, 9 załadowań)
Stary 2009-08-06, 10:18   #2269
detektyw2022
Raczkowanie

Cytat:
A skoro już mowa o małych torebkach, to mi zaczęła się podobać Ramona czarna. Tylko dlaczego brązowa jest przeceniona na 39zł, a czarna tylko na 49?
JA mam brązową ramone i jestem z niej bardzo zadowlona

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-06, 11:05   #2270
mamzaawansowanegodowna
Przyczajenie

Witam, mam nadzieję, że mi pomożecie ;D Przeglądając zdjęcia torebek spodobały mi się 3 modele: Andi, Elvie i Emili. Zastanawiam się, która będzie najlepsza do codziennego użytkowania tzn. dzień w dzień będę pakować w nią co najmniej 6 książek, a nie chcę, żeby po miesiącu nadawała się tylko do kosza. Więc która waszym zdaniem będzie najlepiej się sprawować?
mamzaawansowanegodowna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 11:23   #2271
detektyw2022
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mamzaawansowanegodowna Pokaż wiadomość
Witam, mam nadzieję, że mi pomożecie ;D Przeglądając zdjęcia torebek spodobały mi się 3 modele: Andi, Elvie i Emili. Zastanawiam się, która będzie najlepsza do codziennego użytkowania tzn. dzień w dzień będę pakować w nią co najmniej 6 książek, a nie chcę, żeby po miesiącu nadawała się tylko do kosza. Więc która waszym zdaniem będzie najlepiej się sprawować?
Według mnie andi jest największa ale elvie i emili też są całkiem spore, więc z każdej będziesz zadowolona najlepiej przejrzyj zdjęcia na początku wątka i sama oceń która będzie najodpowiedniejsza dla ciebie bo najważniejsze to żeby torebka tobie się podobała jeśli chodzi o wytrzymałość, wszystkie e torebki są z dobrej jakościowo eco skóry
Stary 2009-08-06, 11:31   #2272
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Według mnie andi jest największa ale elvie i emili też są całkiem spore, więc z każdej będziesz zadowolona najlepiej przejrzyj zdjęcia na początku wątka i sama oceń która będzie najodpowiedniejsza dla ciebie bo najważniejsze to żeby torebka tobie się podobała jeśli chodzi o wytrzymałość, wszystkie e torebki są z dobrej jakościowo eco skóry
Nie mam elvie i emili, ale właśnie kupiłam niedawno andi i potwierdzam, że to duża, pakowna torebka z dobrej jakościowo skórki. Na pewno zmieści 6 książek, a nawet więcej
W katalogu fotek jest taka jedna porównująca wielkość emili i andi. Widać na niej, że andi jest troszkę bardziej pakowna, bo jest bardziej miękka, workowa. Ale fason ma zgrabny niezależnie od tego, czy jest pełna, czy nie.

Detektyw, widziałam wczoraj Twoje fotki Ramony i to taka fajna, mała torebeczka, w sam raz na jakieś wyjście do kina, czy na imprezę. Mam nadzieję, że jesienią jeszcze będzie, bo jednak zakup 3 torebek za jedną wypłatą to wystarczająca ilość

Dziękuję kolejnej miłej wizażance za skorzystanie z kodu rabatowego
Stary 2009-08-06, 11:40   #2273
mamzaawansowanegodowna
Przyczajenie

Cytat:
dziękuję za tak szybką odpowiedź. a ten długi pasek też jest wytrzymały, bo na zdjęciach wygląda na taki cieniutki, nie zerwie się?
Stary 2009-08-06, 11:46   #2274
nienna
Raczkowanie

Cytat:
dziękuję za tak szybką odpowiedź. a ten długi pasek też jest wytrzymały, bo na zdjęciach wygląda na taki cieniutki, nie zerwie się?
Ja mam andi i emili. Obie są bardzo pojemne a z paskami nic się nie dzieje więc chyba są wytrzymałe
Stary 2009-08-06, 11:52   #2275
Dominiique
BAN stały

One są doczepiane poprzez metalowe zaczepki, to chyba utrudnia zerwanie się Żadna z wizażanek chyba do tej pory nie narzekała na pasek.

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez nienna Pokaż wiadomość
Ja mam andi i emili. Obie są bardzo pojemne a z paskami nic się nie dzieje więc chyba są wytrzymałe
A powiedz mi, czy do emili przy zagiętym zamku (tak jak na zdjęciach etorebkowych), a nie wyprostowanym w górę, zmieści się format a4?
Stary 2009-08-06, 11:55   #2276
annah33
Zakorzenienie

Cytat:

Polecam Andi,zrobisz furorę .Pasek jest bardzo wytrzymały,nic się nie dzieje .
annah33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 11:57   #2277
mamzaawansowanegodowna
Przyczajenie

Dziękuję Wam wszystkim. chyba w końcu skuszę się na Andi lub Emili. Nie sądziłam, że są, aż tak wytrzymałe. Moja ostatnia torba po miesiącu wyglądała jakbym miała ją z rok

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-06, 12:00   #2278
Dominiique
BAN stały

A gdzie kupowałaś do tej pory torebki?
Stary 2009-08-06, 12:00   #2279
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mlodamamuska Pokaż wiadomość
Witajcie! Ja zabieram się do kupna ELVIE i MILON niebieską (wolę nie myślę, co na to mój facet) Bardzo urzekła mnie elegancja elvie i prostota milon;-) Pozdrawiam wszystkie maniaczki etorebek
wybór bardzo fajny koniecznie się pochwal jak przyjdą a twój TŻ jak już kupisz to nie będzie miał nic do gadania

Cytat:
nie mam ani andi ani elvie ale mam emilkę i wydaje mi się że wygodniejsza będzie andi albo elvie na książki, ponieważ da się je (chyba) nosić na tych krótkich rączkach na ramieniu. Emili niestety jest typową torbą do ręki, a ten długi pasek dołączony do niej nie jest regulowany. No i jest troszkę mniejsza od andi i elvie. ale za to nie wiem jak z pozostałymi ale emilka jest baaardzo wytrzymała
/A.H/

Edytowane przez farfalla
Czas edycji: 2009-08-06 o 12:01
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 12:03   #2280
detektyw2022
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję Wam wszystkim. chyba w końcu skuszę się na Andi lub Emili. Nie sądziłam, że są, aż tak wytrzymałe. Moja ostatnia torba po miesiącu wyglądała jakbym miała ją z rok
Obydwie są śliczne nie będziesz żałować chyba wszystkie kobiety mają problem z tym że za dużo noszą w torbie przynajmniej ja mam zawsze z tym problem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości