![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: OBOZY 2009- co polecacie?
Też chciałabym jechać pierwszy raz na kolonię zagraniczną. Wgl pierwszy raz na kolonię. Mam 16 lat.
Hm... Chciałabym zeby imprezy były ![]() Zwiedzanie, zabytki, miejsca, gdzie można robić zakupy (ale zeby ceny zbytnio wygórowane ni były). Co mi polecicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Polecam obozy z triady do TUNEZJI bylam w tamtym rpku i bylo za***iscccccccccccccccccc cccccie.
teraz jade do hiszpanii do lloret de mar ale na impreze studencka www.cogito.waw.pl maja na tej stronie tanie obozy ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Jak masz 16 lat to polecam Hiszpanię.
![]() ![]() ![]() Ja 15 lipca... www.watra-travel.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Ja miło wspominam obozy z Travel Team. Wybawiłam się na nich tak, że do dziś wspominam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
ale nikit(a?) pojechał/a 29 czerwca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
![]()
hej dziewczyny;p
zawsze na wakacje wybierałam sie gdzieś z rodziną, w sensie mamą, tatą, w tamtym roku byliśmy np. na chorwacji, ale w tym roku tata nie ma urlopu i ratuje mnie tylko obóz młodzieżowy, bo jak nie obóz to nigdzie nie pojade bo nie ma z kim. no i z tąd moje pytanie: jeśli któraś z was była na takim obozie młodzieżowym np. w Bułgarii, Chorwacji, Włoszech, Hiszpani czy gdzieś indziej, to jak wogule wygląda taki obóz, czy jest jakaś taka surowa dyscyplina, jest jak na takim obozie toche wypocząć? jak wasze ogulne wrażenie? posze odpiszcie! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
Dot.: 'obóz'?
Cześć.
Ja byłem rok temu we Włoszech to wcale nas nie pilnowali. W tym roku byłem w Szklarskiej Porębie to dyscyplina tak średnio, pilnowali, ale "pozwalali" pić (mi powiedziała na koniec obozu, że wiedziała, że piłem). Za 10 dni jadę do Chorwacji. Wszystko zależy od wychowawców. Ps. obudziłaś się z przysłowiową ręką w nocniku. Ja swoje kolonie zamawiałem w lutym, nie wiem czy teraz coś znajdziesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
http://lato.but.waw.pl/oferta.php?id=4
turnus 6 Cena dość przyzwoita ja jadę z 2 kolegów zapraszam ![]() Edytowane przez czech17 Czas edycji: 2009-07-25 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz, ale musisz się liczyć z tym, że będziesz musiala wybrać w dość przebranych już ofertach.
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
w środe jade z mamą coś wykupić, teraz juz pewnie tylko bedzie przebrane last minute, no ale cóż.. dzięki za odpowiedzi
a no i jeszcze chodzi o to zę moje koleżanki sie na mnie wypieły i nikt nie chce jechać ze mna, myślicie ze można sie tam z kimś skumać? bo pewnie z reguły to ludzie tam jeżdzą co sie wcześniej znali, nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
łooo to ok;p
a ew. jaki kraj możecie polecić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
O, polecać to można i można.
Przejrzyj wątki na Podróżach dotyczące obozów i kolonii w konkretnych krajach, tam ludzie szukają towarzystwa na konkretne wyjazdy. Może uda Ci się zgadać z kimś z Wizażu? ![]()
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Tak jak pisałem Kika możesz jechać do Bułgarii na pewno będzie świetna zabawa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
http://www.steja.pl/index.php?mainmo...p&idOffer=1705
Bedzie sie dzialo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Cześc
![]() Ja mam zamiar poleciec na Krete lub do Tunezji. Lece sama bo moje przyjaciółki pracuja całe wakacje ![]() Byłam już dwa razy na obozie młodziezowym i jest naprawdę świetnie ![]() Jeśli byś miała ochote to mozemy sie zgadać i pojechac w tym samy czasie:P http://www2.triada.pl/wyniki.php?IdP...ZAAWANSOWANA=0 Na tej stronie sa oferty , które mnie interesują. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wchodzę do autokaru, siadam najbliżej końca (pierwsze wolne miejsce, najbliżej końca) i od razu przedstawiam się ludziom, gadamy. I zanim dojedziemy to już mam masę kolegów i koleżanek ![]() Nie krępuj się, rówieśnicy nie gryzą, no chyba, że trafisz na jakiś świrów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
jak co to sie pochwal na czyms staneło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
Ktoś się wybiera z triady 13.08 do Tunezji ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.