![]() |
#2011 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
a w ogole to przyszły mi dzisiaj podziekowania nasze dla gosci ![]() te kupilismy http://www.allegro.pl/item698897217_...ki_slubne.html kolor taki jak na zjeciu na samym dole po lewej stronie. na bileciku mamy napisane "dziekujemy słodkościami, ze dziś jesteś razem z nami, Aneta i Paweł, 05.09.2009" oczywiscie ładnie sformatowane ![]() teraz musze kupic migdały... wiem, ze po 5 sie wrzuca ale nie mam pojecia ile tego musze ogolnie kupic... moze cos podpowiecie?? na jakies 135 osób.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2012 |
Zakorzenienie
|
Nesska22 ładne te podziękowania
![]() Kup może najpierw jedno opakowanie i zobaczysz ile powsadzasz do pudełeczek a potem dokupisz resztę. Ale powiem Ci jak na takie opakowania to migdały są ubogie moim zdaniem. Widziałabym tam bardziej jedno ferrero, michałka, kulkę itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2014 |
Zakorzenienie
|
JAGA MALOOOO JESZCZE
![]() ![]() mam dzis zalatany dzien kupilismy wina, odebralismy karteczki na alko i winietki, musismy jeszcze kokardki dowiazac, musimy odebrac moja sukienke zawiesc jedno zawiadomienie i jechac na sale dograc po koleji jak co ma byc.... a co najwazniejsze bylam dzis w tym SPA ![]() czulam sie jak krolewna pani byla bardzooo mila, dostalam takie spacjalne kapcie i bielizne wszytko jednorazowe ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2015 |
Zakorzenienie
|
hmm nie wpadłam na to z rafaello albo z innym "słodyczem"- ale macie rację - to będzie lepsze niz migdały
![]() Martucha- ale Ci zazdroszcze tego SPA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2016 |
Zakorzenienie
|
Takiej to dobrze.
My na takie coś podobne w sumie wysyłamy rodziców Tż. Jako prezent na 25-lecie ślubu. Tylko,że mają masaże pleców, bo oboje często na nie narzekają i trwa kuracja 2 dni.Wiedzą że mają gdzieś jechać, ale nie wiedzą gdzie i na co. Mam nadzieję że się ucieszą bo na pewno im to jest potrzebne aaa i jeszcze to jest w Ustroniu, więc po masażu w góry mogą iść ![]() ~~*~~ Neska zdecydowanie jakiś cukierek będzie bardziej pasował, możesz kupić je nawet na kg. Ja będę miała ferrero ,ale jako podstawka do imienia i nazwiska kto gdzie ma siedzieć i wygląda super. Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2009-08-05 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To teraz zrelaksowana przed ołtarz marsz! ![]()
![]() |
![]() |
#2018 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() martucha84 cholernie Ci zazdroszcze tego SPA !!!!! ![]() a co do czekania to z tydzien mozesz im dac jeszcze czasu znajac zycie to co poniektorzy pozapominali zreszta masz jeszcze do wieczora duuuzo czasu ![]() ![]() ps. mialyscie takie przypadki ze ktos odmawial smsem?? :/ - to dla mnie troche dziwny sposob potwierdzenia tym bardziej ze wszystkich zapraszalismy osobiscie... jezdzac specjalnie itd a tu takie cos... smsem... ![]() oki jade do sklepu bo dzis dostawa rybek wedzonych byla musze jechac po makrelke tak za mna chodzi od tygodnia ![]() ![]() martucha84 cholernie Ci zazdroszcze tego SPA !!!!! ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez diamondbabe Czas edycji: 2009-08-05 o 15:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2019 |
Zakorzenienie
|
[dzieki dzeiwczynki za podpowiedz z tymi słodyczami
![]() a co do odmawiania smsem to troche nie bardzo.... tym bardziej ze tez nikogo sie smsem nie zaprasza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2020 |
Zakorzenienie
|
Sms to jeszcze ujdzie, ale pisząc na NK.
Wyobraź sobie że dziewczyną tak odmawiali ludzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2021 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2022 |
Zakorzenienie
|
Chyba bym ubiła jakby ktoś mi napisał na Nk odpowiedź.
Mi jak mi bo Ja konta nie mam ale siostrom! Na szczęście mnie to nie dopadło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2023 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naszym 1 tacem goscie byli oczarowani, braw bylo co niemiara. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciagle slyszalam jak ja pieknie wygladam, ze wszystko tak pieknie dopasowane, ze kieca piekna, ze wszystko zapiete na ostatni guzik i wogole. ALe najbardziej mnie usatysfakcjonowaly slowa jak uslyszalam od gosci, ze slub, wesele i cala oprawa z klasa. CZyli, ze to co planowalam to i osiagnelam. ![]() Wzielam buty na zmiane, ale nie zmienilam ich wcale. Zdjeclam je dopiero jak ostatni gosc sie z nami porzegnal i wyszedl. ![]() Zdjec jeszcze nie mamy. Przd nami jeszcze plener, takze trzeba jeszcze poczekac na fotki. ![]()
![]() |
#2024 |
Zakorzenienie
|
Jaga no to wpadek trochę było, ale nie jakieś tragiczne.
A prezenty udane?! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2025 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2026 |
Zadomowienie
|
hej Jaga a co te osoby towarzyszące nawyrabiały?? jak się sprawowała suknia, uczesanie, makijaż?? już się nie mogę doczekać zdjęć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2027 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2028 |
Zakorzenienie
|
zaneta, na prezenty nie mamy co narzekac.
![]() ![]() san_g, fryz i makijaz bez zarzutu, tak jak chcialam. ![]() ![]() ![]() Co do gosci, ot napili sie, jak to na weselu i poroznily ich relacje klubow pilkarskich. ![]() ![]() Rosette, pare fot mam, ale kipska jakosc, takze nie bede ich umieszczac. Poza tym juz pisalam, ze na forum fot nie umieszcze. ![]()
![]() |
#2029 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2030 |
Zadomowienie
|
no tak różnie ludzie, z różnych środowisk i potem są takie sytuacje.u nas jako osoba towarzysząca kuzynki ma być zapalony kibic a wręcz nazwe go kolokwialnie kibol...i troche się obawiam co to będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2031 |
Zakorzenienie
|
jaga fotkę z linkiem na pw czekamy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2032 | |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() znowu mnie z zpol roku nie bylo:9 ehh nie sadzilam, ze az tyle prCY BEDZIEMY MIELI przed s;ubem a tu konca nie idac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jaga gratuluje udanego wesela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja w sob jade na panienski az sie boje ![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2033 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a my po pierwszej "maminej" lekcji cha chy jesteśmy.... TŻ się nie poddaje, ale troszeczkę entuzjazm mu opadł...ale tylko troszeczkę ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2034 |
Zakorzenienie
|
Kochane jestem
![]() Mężatka od czterech dni ![]() ![]() Teraz jesteśmy w podróży poślubnej nad morzem. TŻ śpi, więc troszku napiszę: Co tu dużo gadać! Martucha zrobiła mi taką mega niespodziankę, że gdy ją zobaczyłam szczęka mi się chyba od podłogi obdbiła ![]() Jak to kamerzysta uchwycił, to będzie ubaw ![]() Jak zobaczyłam Martę, najpierw pomyślałam sobie: skąd ja ją znam... A jak dotarło do mnie kto to jest, rzeczywiście zrobiłam minę taką, jak to opisała Martucha ![]() Niesamowita niespodzianka, ogromnie się wzruszyłam, patrzyłam na tych dwóch wariatów tak długo, aż mi z zasięgu wzroku nie zniknęli. Mężulek się śmieje, że bardziej przeżywam pojawienie się Marty i Wojtka niż sam ślub ![]() Nonstop o tym gadałam! ![]() Do dziś nie chce mi się w to wierzyć... ![]() Nie widzieć kogoś nigdy na żywo, a rozumieć się z nim tak dobrze, jak my to super uczucie, ale wreszcie uściskać tą osobę i chociaż chwilę z nią porozmawiać, to uczucie wprost nie dające się wyrazić... Dziewczyny, oni są tacy, jak to sobie wyobrażałam! ![]() Martuś, dziękuję Tobie i Wojtasowi za to, co zrobiliście ![]() Już to napisałam Martusi, ale tutaj napiszę jeszcze raz: w życiu nikt nie zrobił mi większej niespodzianki ![]() A co do samego ślubu i wesela, to muszę powiedzieć, że nie wierzymy w to do dziś, ale wszystko udało się w stu procentach! Był ten ksiądz, którego chciałam, skrzypek pięknie grał, tata prowadził mnie do ołtarza, Kościół był niemal pełny, sama msza była piękna i wiele osób potem nam to mówiło. Wesele było cudowne, bawiliśmy się jak szaleni do 4.00. Noc poślubna była, a jakże ![]() Dopisało po prostu wszystko! Nasz DJ był świetny, fotograf przewspaniały. Cieszę się z wyboru piosenki dla rodziców: "Walc dla rodziców". Po podziękowaniach zaraz była zabawa z maskami, której małe efekty widzicie na nk ![]() Bardzo bałam się, że podczas przysięgi będę płakała i nie będę mogła wymówić słowa... Płakałam jednak tylko podczas błogosławieństwa w domu (bo mama zaczęła). Przysięgę wypowiedzieliśmy sobie z uśmiechami na twarzach, patrząc sobie w oczy. TŻ pocałował moją obrączkę, a ja jego. Podobno ja szczególnie wyraźnie wypowiedziałam przysięgę, no cóż, w końcu polonistką jestem ![]() Potem łzy mi ciekły za każdym razem, gdy ksiądz zwracał się do nas. Mówił tak miłe i wzruszające rzeczy, że nie udało mi zatańczyliśmy najpierw ja z TŻem, moi rodzice razem, i rodzice TŻa razem, a potem powymieniliśmy się w parach najpierw z moimi rodzicami, potem z rodzicami TŻa, aż w końcu zatańczyliśmy wszyscy razem w kole. W ogóle TŻ takie piękne słowa skierował do rodziców przed piosenką, że ja już nie byłam nic w stanie powiedzieć gdy TŻ podsunął mi mikrofon i tylko spuściłam głowę... Wszystko było super i jak już to napisałam Marcie, już wiem co ludzie mają na myśli, gdy mówią, że chcieliby ten dzień przeżyć jeszcze raz ![]() Dziewczyny, wszystkim Wam życzę tak pięknego ślubu i wesela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2035 |
Zakorzenienie
|
Strobi, my tanczylismy chache na 1 taniec
![]() ![]() sas, goscie byli mega zadowoleni ![]() Rybulka, wszystkiego naj ![]()
![]() |
#2036 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ah, bym zapomniala. Obiecalam wrzucic zdjecia zdzisiejszej przymiarki, ale niestety nie udalo mi sie zrobic. Za tydzien mam kolejna, moze wtedy zrobie kilka fotek. Suknia jednak zaczyna juz powoli przypominac swoj ostateczny wyglad. Rybulka serdeczne gratulacje. Bardzo sie ciesze, że Wam sie tak wspaniale wesele udało. Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-08-05 o 20:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż jestem ciekawa jak Wam to idzie. My póki co stoimy w miejscu z tańcem. A macie już piosenkę?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2038 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() ![]() Nie bylo mnie tu cos z dwa tygodnie ![]() ![]() ![]() Widzialam tylko relacje Madzielanki bo z dwoch tygodni to chyba nie nadrobie tak szybko ![]() ![]() Dostalismy takze fotki od fotografa slubnego ,ale na razie kilka ,bo reszta w Polsce u moich rodzicow,teraz musze czekac az mi przysla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2039 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2040 |
Zakorzenienie
|
kobietki byłam dzis na kawce u kolezanki i zrobiła mi makijaż wrzucam zdjecia oczywiscie robione przez mnie wiec bylejakie
sama nei wiem co robic dla porównania poprzedni makijaz jest na stronie 19 post #559 tamta wizazystka malowała mnie kosmetykami diora i chanel i trzymało sie ponad 24 godziny a to moje zwykłe domowe kosmetyki podkłady z rimell i max factora
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.