|
|
#331 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: SIERPIEŃ- nasze zakupy:)
Cytat:
Z tego, co wiem to UK 6 to 34, UK 8 to europejskie 36, więc dobrze myślałaś, powinna pasować. Świetny krój btw. pokaż się jak dojdzie!
*tu znajduje się mądry cytat podnoszący świat na duchu* Edytowane przez la dra Czas edycji: 2009-08-06 o 07:56 |
|
|
|
|
#332 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#333 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Sweterek z H&M, pasek z kokardą i portfel mają bardzo ładne kolory. Szkoda, że ten pasek z New Yorkera nie ma ćwieków na całej długości, dużo by zyskał moim skromnym zdaniem ![]() O ramonesce nic już nie piszę, bo wspominałam na stylio, że cieszę się, że udało Ci się ją kupić ![]() Poza tym zazdroszczę bluzek z falbanką z H&M u mnie zostały tylko L-ki z beżu, a na wyprzedaży granatowych w ogóle nie widziałam, szkoda
|
|
#334 |
|
Zadomowienie
|
Pani Lennon wytargowała buty za pół ceny w Zarze...
można targować się w sklepach firmowych? ;> Edytowane przez NuFCia Czas edycji: 2009-08-06 o 09:51 |
|
|
|
#335 |
|
Zadomowienie
|
Za granicą, kiedy byłam we Włoszech - wszystko się dało. Natomiast tu nie spotkałam się nigdy z czymś takim.
A moje pytanie - dziewczyny, czy wiecie może kiedy będą dostawy/wymiana towaru w TESCO? Chodzi mi i o cheeroke, i o F&F Byłam ostatnio, kupiłam cudną zipową spódniczkę z falbankami, taką jakby szarą (były też czarne) za 18 zł, niestety nie mam aparatu teraz Ale później pewnie wstawię zdjęcia. Były też śliczne sandałki, takie jak w załączniku, za 17 zł z groszami, ale ostatnia para, rozmiar 41... Widziałyście takie u siebie? W jakimś innym rozmiarze?
Edytowane przez robaszekk Czas edycji: 2009-08-06 o 09:56 |
|
|
|
#336 |
|
Raczkowanie
|
swietne zakupy dziewczyny :P
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
ASIKL swietna ta mala torebka
|
|
|
|
#339 | |||
|
Organizatorka :)
|
Cytat:
Pozwoliłam sobie zostawić w Twojej wypowiedzi wszystko to co mnie powala na kolana ![]() Cytat:
U mnie 59 zł z groszami piękna ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#340 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
cypressangel, slonko8918, marchewkowe pole, katia84, glamooroous, zffazoffana, martunia-w, nicegirl, witch_18, Cappuccino, paula-zla, tylko na chwile
jeszcze się czaję na słynną zarową ramoneskę jeansową, ale narazie widziałam same L
|
#342 |
|
Wtajemniczenie
|
Do Anijka :
Sory, ale cytat mi nie chciał wejść więc piszę tak. można wiedzieć gdzie kupiłaś tą przecudną bluzeczkę z ketchupem i frytkami? Fantastyczna ![]()
Edytowane przez kolorowa12 Czas edycji: 2009-08-06 o 10:09 |
|
|
|
#343 |
|
Zadomowienie
|
Tak myślałam właśnie. A co z drugą częścią pytania? Wiecie może, kiedy są jakieś dostawy w TESCO, na jakiej zasadzie to jest, kiedy wejdzie jakaś nowa kolekcja, czy coś? Teraz na przykład na butach damskich same sportowe adidasy, żadnych innych nie widziałam, a zależy mi bardzo.
|
|
#344 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Same paskudne buty są i nie tańsze niż 8 funtów... Dobrze że są inne sklepy i wyprzedaże ![]() A z tym targowaniem to pytam się bo znalazłam cudną torebkę w Dorothy Perkins, ale jak widziałam ją tydzień temu kosztowała 12, wczoraj jak byłam to było dołożone parę sztuk i była za 10, a ja nie chcę dawać za nią więcej niż 8... I chciałam zapytać panią ekspedientkę czy sprzeda mi ją za 8 ale się strasznie wstydzę. Najpierw zapytam czy mają nadal tą promocję "buy 1 get 1 free"...
|
|
|
|
|
#345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja może wybiorę się dzisiaj do naszego tesco, może jakieś buty dołożyli... A co do tego targowania się - oj nie mam zielonego pojęcia jak zareagowałaby ta sprzedawczyni, ale chyba zawsze warto zapytać? Jak byłam w Wenecji to po krótkiej pogawędce ze sprzedawcą i powiedzeniu skąd się jest (kochana Polska ) od razu były zniżki. Czemu? Nie wiem, nie mam pojęcia.
|
|
|
#347 |
|
Zadomowienie
|
Tak, nadal jestem za granicą. Właśnie się wybieram po tą torebkę i muszę się pospieszyć bo muszę być za 2 h w pracy a mam kawałek do przejścia.
Zapytam najpierw o tą promocję, bo na stronie jest nadal a w sklepie już mi się nie rzuciła w oczy. A jak nic nie poradzę to muszę się pogodzić z utratą 10 funtów :P |
|
|
|
#348 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
O ramonesce marzę ciągle, ale nie mogę jej dorwać w mojej Zarze ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama na nie patrzyłam, ale niestety nie było mojego rozmiaru
|
|
|
|
|
#350 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Moje wczorajsze:
- buty H&M 129 zł - kolczyki H&M 9,90 zł - bielizna zwykły sklep 30zł |
|
|
|
#352 | ||
|
Zakorzenienie
|
glamooroous, martunia-w - dzieki
![]() Cytat:
Nie podpada to jakos szczegolnie, ale nie wiem jeszcze czy bede w niej chodzic.Cytat:
Ja wlasnie raz czytam ze 8 to 38, a raz ze 34 - na zbiorowych zamowieniach z Asosa dziewczyny pisaly, ze zazwyczaj 10 wychodzi jak 36, takze troche sie martwie ![]() Katowice - Silesia, ostatnia sztuka w calym sklepie, niestety.
|
|
#353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o wszystkim decyduje centrala. Tesco ma chwilowy problem z butami, są tylko resztki. Coś jest nie tak u dostawcy i podobno żaden hipermarket na razie nie otrzymuje dostaw butów ![]() Jakbyś miała jeszcze jakieś pytania to pisz, pracuje w tesco na odzieży ![]() aaa.. i co do kolekcji to już przyjeżdżają ciuchy z kolekcji jesień/ zima 2009. Prawie cały asortyment jest już nowy, wyprzedaż jest już finalna i to co pozostało będzie już na sklepie póki się nie sprzeda lub póki ktoś "z góry" nie każe tego zwieźć na magazyn
Edytowane przez Luzia Czas edycji: 2009-08-06 o 14:30 |
|
|
|
|
#356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i obdzwonilam dzis polowe wszystkich Zar w Polsce, i nigdzie nie bylo, wiec sie poddalam...
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta pewnie juz by nie bylo bo byly tylko 3 sztuki 2 M-ki i 1 L-ka
|
|
|
|
|
#358 |
|
Zadomowienie
|
dzis przyszly
z hurtowni miracollo
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
iwona200 dzieki za odpowiedz
![]() W takim razie mam OGROMNA prosbe do wizazanek z Opola: czy ktoras z was moglaby zakupic dla mnie te ramoneska z Zary w rozm. M, ew. L gdyby nie bylo? Kosztuje teraz 129 zl. Bylabym naprawde baaardzo wdzieczna, gdyby ktos byl tak dobry!
mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1167361 Edytowane przez magd00sinek Czas edycji: 2009-08-06 o 15:35 |
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dzisiejsze:
1. Szpilki satynowe z nitami (były jeszcze czarne) TOP SECRET 29,90 z 199zł 2. Torba lakierowana (bardziej podobała mi się mniejsza beżowa, ale chciałam by weszło A4) TOP SECRET 49,90 z 89,90zł 3. Naszyjnik plastik/drewno/perły PENNY BLACK by MaxMara 27,30 z ok. 100zł 4. Strój kąpielowy New Yorker 3,95 z 39,95 dół i góra 3,95 z 59,95zł ![]() Idzcie dziewczyny koniecznie do TOP SECRET, są teraz ceny t-shirty 9,90-29,90, sukienki 40-90zł, buty torebki ok. 60zł, a wybór wzorów rozmiarów i kolorów ogromny I powiedzcie mi, dlaczego najlepsze zakupy robi się "po drodze"
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2009-08-06 o 16:40 Powód: dodanie zdjęcia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

wkleje zatem jak dojdzie. Ale niestety juz wiem, ze nie bede w niej chodzic, bo myslalam, ze 8 w UK to raczej nasze 36, a to jednak raczej 34, w ktore ja sie w zyciu nie wcisne. No ale coz, chociaz sobie na nia popatrze na zywo 
Świetny krój btw. pokaż się jak dojdzie! 

Pozwoliłam sobie zostawić w Twojej wypowiedzi wszystko to co mnie powala na kolana
U mnie 59 zł z groszami 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)