|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no to te biorę, i mam nie słyszeć żadnych 'ale'. ![]() __________ - Hello, do you miss me ?
- I don’t know. My soul miss you Baby. You don’t know ! Right now I am dreaming At no doubt real love, real love.. - Hej, czy tęsknisz za mną ? - Nie wiem. Moja dusza tęskni za Tobą. Ty tego nie wiesz ! Zacznę teraz marzyć O niewątpliwej prawdziwej miłości, prawdziwej miłości..
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-08-06 o 10:47 |
||||||
|
|
|
#3482 |
|
Raczkowanie
|
powiedz, jak to jest, że kiedy spędzam z Tobą 30 minut to dla mnie krótka chwila,
a bez Ciebie ten sam czas to dla mnie cała wieczonośc? słodkie nicnierobienie - może dołączysz? To wszystko jest nie ważne, Tylko to co jest teraz się liczy, Zraniłeś mnie na koniec, wtedy gdy już nie powinnam się nawet przejąć, niczego nie będzie mi żal, ale nie sądziłam że okażesz się takim s****ysynem to nic, nie rozumiem że skoro wiedzialeś jak to się skończy, pozwoliłeś mnie i sobie na to wszystko Gubię się i to bardzo. Sama nie wiem kogo mam słuchać, a moje 'ja' nieustannie wrzeszczy ' uważaj! ' , jedno czego jestem pewna znowu urodziła się ambiwalencja w mojej głowie. nie dobrze mi z myślą że go nie ma , chociaż wiem że zostaje w pamięci zmuszę się dziś nocą, chcę musieć, muszę chcieć ? jutro , będe mało pić, dużo się uśmiechać, zapomnę że istaniejesz wrócisz do mnie w niedzielę ,
|
|
#3483 |
|
Raczkowanie
|
ależ proszę Cię bardzo
![]() eh . boskie ![]() uwierz. mnie się nie zapomina. odchodząc nie trzaskaj drzwiami, wyszło to z mody. mogłaś mu powiedzieć, że go kochasz, podła egoistko. ucze się ciebie na pamięć. od nowa. pytasz, czy Cię kocham. na pytania retoryczne się nie odpowiada. znam cię ze słownika. jesteś zaraz obok słowa "Łał". ![]() niestabilnie. -złamałeś mi serce .. -do wesela się zagoi ![]() ...więc mów szeptem. szeptem się nie kłamie. gdzieś pomiędzy 'przytul', a 'wypie.rdalaj'.
|
#3484 |
|
Raczkowanie
|
Każdego dnia, dziękuję Bogu za to, że Cię mam ;*
Na taki uśmiech jak twój warto całe życie czekać ;* Ja i Ty na plaży idealni bez skazy.. Stań z losem twarzą w twarz, zareaguj, nie rezygnuj... ` Me serce to wie, Miłością mą jesteś Ty. ` ;* żyj tak,aby ślady Twych stóp przetrwały Ciebie. Coraz Częściej Mam Ochotę Isć Środkiem Jezdni Z Zamkniętymi Oczami Od pierwszych lat mówią ci jaki masz byc |
|
|
|
#3485 |
|
Raczkowanie
|
wystarczy jedno Twoje słowo ...
Mogłabym zrobić więcej , ale nie znam konsekwencji przenoszenia chmur by oczyścić niebo. zmyłam makijaż , pierd.olony ból , nie miłość. wspomnienia bolą najbardziej. Błękit moich oczu znajduje się pod Twoimi paznokciami
|
#3486 | ||
|
xoxo
|
Cytat:
Cytat:
![]() _________________________ ___ Jednak zostanie wiecznym singlem, było trafionym pomysłem... Kolorowe kłamstwo jest łatwiejsze do przełknięcia... i lepiej smakuje... Nie rzucaj uśmiechów pod nogi. Tak łatwo się o nie potknąć . Ty uwalniasz wszechświat w sobie. Lepisz nierzeczywiste z pragnieniem własnym. Za tym ciągłym uśmiechem kryje się tysiące emocji, tych złych emocji, których nie mogę się pozbyć... Twoje słowa rozłożyły mnie na łopatki... Poddaję się!
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-08-06 o 11:32 |
||
|
|
|
#3487 |
|
Raczkowanie
|
I kiedy zamykam oczy nie widzę, już Ciebie.
Świat według brunetki. ![]() Świat widziany niebieskimi oczami. Dziwne uczucia przelane na papier.. brudne serca. Nie jestem wyjątkowa. Jestem przeciętna. Boje się zasypiać.. Bo boje się, że mi się przysnisz i że znów zaczne tęsknic. ![]() Miał usta o smaku tęczy. Wpatrzona w Twoje oczy <3 A on był mój. Nigdy nie będe Twoja. Patrzyła na mnie jakbym był ostatnim gościem na świecie. Musiałbyś sprawić, że Cię pokocham. Tylko wtedy mogę być Twoja. Nie każdy jest stworzony do życia we dwójkę. Nie bądz dupkiem.! Bo widzisz. ja jestem szczęśliwa sama ze sobą. Inni potrzebuja kogos do pełni szczęścia. Mi wystarczy być sobą, żeby się spełniać. Pozwól mi się zaskoczyć.
Edytowane przez smoli Czas edycji: 2009-08-06 o 11:39 |
|
|
|
#3488 |
|
Raczkowanie
|
pusta ulica
żadnych spacerujących słów. głucho odbijam się od życia. na chłodnej łazienkowej podłodze czuję się w końcu jak w domu. słodkawość łez. mam Cię, zupełnie zerowo, ale mam. moment, kiedy się zapalają jednocześnie wszystkie lampy uliczne w mieście.
|
#3489 |
|
Raczkowanie
|
Nic na świecie nie zdarza się przez przypadek...
Bo jak- w świecie, gdzie wszyscy starają się przeżyć za wszelką cenę- osądzic tych, którzy decydują się na śmierć? Pragnę przeżyć swoje życie tak, jak mnie się podoba a nie tak jak podoba się innym... Do ludzi nigdy nie trafia, co im się mówi, muszą odkrywać to sami... Nikt nie powinien do niczego się przyzwyczajać... Starać się zrozumieć życie to rzeczywisty problem... Niektórzy żyją chwilą, bo nie mają dla kogo żyć...
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam żadnych sprzeciwów ![]() Znając się od lat nie znaliśmy się wcale.!.
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
Nie możesz znaleźć czasu na płacz
Zapominamy o miłości |
|
|
|
#3492 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla Mnie Ty już nie istniejesz,
byłeś bajką, a teraz to z ciebie się śmieje... Bo tak ciężko być silną... Gdy tak długo za kimś się tęskni... I nie słyszałeś mnie i nie rozumiesz jak jak funkcjonuje miłość która wciąż wierzy w nas...
|
#3493 |
|
Raczkowanie
|
jestem w trakcie przeżywania przygód z "Małą Księżniczką"
Jego idealne rysy twarzy .. Twe słowa słodkie w smaku jak poemat. Jego obecność działała na mnie jak lody czekoladowe. - ;-* - co to było.? - Twoja dzienna dawka witaminy M jak miłość (; |
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko, co kochałam, dziś jest mi obce...
Prosiłeś, bym Ci zaufała, więc zrobiłam to, wbrew wszystkim przeciwnościom. Teraz łzami płacę za błędy swojej naiwności... Tylko proszę, już nie wracaj... Zgubiłam drogę do Ciebie. Zgubiłam szansę na szczęście. Nie mogę zasnąć i patrzę bez celu w sufit, a wtedy przypominasz mi się Ty... Wracają wspomnienia, które kiedyś stanowiły cząstkę rzeczywistości. Wraca wszystko...Widocznie noce są dla mnie za długie. ... bo czasem przychodzi taki czas, kiedy trzeba zapomnieć. Myślałam, że szukamy tego samego. Ja szukałam miłości. Ty zabawy... Nigdy więcej, słyszysz?
|
#3495 |
|
Rozeznanie
|
uwierzwsiebie & sharlen - czujcie się nagie. ![]() Ona. Wiarę daje, że lepszy będzie nowy dzień. Nasz cel w niepogodzie się miłością zwie.. On. Nie ma co płakać.. Szczęśliwi będziemy jeszcze. Koszmar się skończy skryty miłości deszczem. Ona. Tak, to ona przecież zwalczy każde zło.. I nieważne teraz jest jak i kto. On. Nawet jeśli mnie nie ma.. I tak gdzieś obok jestem. To tylko chwile, które są jak dreszcze . Ja myślę o Was rano gdy popijam czarną kawę, cały dzień i wieczorem gdy do łóżka się kładę. Bądź dzielny. Nie wszystko skończone. Wszystko dopiero przed nami.
|
#3496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ten wyżej jak i inne Twoje dzieła ukradam. ![]() ________________ wydaje się bezczelne, że zakochałam się w takim draniu jak Ty?
Ułożę nowy plan działania , trzeba zacząć na nowo. Tym razem bez łez i wspomnień Wszystko jest nieproporcjonalne. Głowa do ciała, tułów do łap, odwłok do czułek. I serce do serca. Jestem wszechmiar tolerancyjna dla wszystkich wybryków natury - ale głupoty znieść nie mogę. Dzisiaj się takowa mi objawiła i to w postaci obrzydliwego szowinizmu. Ach Ci faceci! ![]() Wszystko zaczyna się układać. Co prawda, w ślimaczym tempie - ale ważne, że toczy się dobrym torem. A wszystko to wywołuje u mnie naciąganie bocznych mięśni twarzy, które tworzą uśmiech.
|
|
|
#3497 |
|
Raczkowanie
|
ale uśmiechałeś się? nie przerywaj mi, uśmiechałeś się?
no właśnie. więc nie nazwę siebie błędem. |
|
|
|
#3498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
te wyżej rozbieram. moja <3Wsadź do pralki swoją głowę i nastaw na wirowanie, aby myśli ułożyły Ci się w odpowiednio posegregowane pranie.
misiaczek Edytowane przez uwierzwsiebie Czas edycji: 2009-08-06 o 13:03 |
|
|
|
|
#3499 |
|
Raczkowanie
|
*Jesteś nikim, samokrytyki nie masz za grosz, pewnie mama Cie pochwali, a koledzy tobą zgardzą.'
*Nie trzeba mi nic więcej, gdy w twe oczy patrze. Moge tak zawszee, moge tak zawsze.' *Jestem gorąca, cześć. Dzwoń do mnie pod 666. *Ty masz coś, czego inni nie mają. Moje serce jak zapałka, zapalasz ją.' *Chociaż nie mam nic, to mam cel by tu żyć, chociaż nie jest tak jak chce to mam tą pasje.' *Te wszystkie chwile odtwarzam jak na taśmie, te chwile uciekają, pamiętaj, bo to ważne.' *Jestem ponad tym tym tym, ponad tym wszystkim. ![]() *Wierzyć chce i wierzyć będe. Słowo przyjaźń to dla mnie słowo z dużym zasięgiem.' *Z przymrużeniem oka patrzeć na ten cały świat.' *Wygra tylko ten, który nadziei nie straci, bez hajsu w kieszeni, lecz duchowo bogaci.' *Zostało tylko echo... Ciebie już tu nie ma, nie zmienimy już nic.' *Znienawidź mnie za to su.ko, że mam swój styl. *Sam wiesz tak naprawde, że nic nie wiesz o mnie.' *Znienawidź mnie bardziej, ty się spinasz non stop, a my zawsze na lajcie. Wiem, że w głębi serca bardzo nas kochacie, ale boicie się o tym powiedzieć otwarcie.' *Mam Twój numer w swoim różowym telefonie.' *I nawet jeśli gorzej być nie może sadze, że nie jest jeszcze tak źle ![]() *Nic nie znaczysz dla mnie i nie chwytasz mnie za serce.' *Chce poruszyć Cię Chcę Ciebie dotknąć, pocałować Chce Cie mieć na zawsze, Chce się Tobą opiekować. *Chce byś wciąż na mnie polegał, Chce być Twoim przyjacielem Chce byś kochał mnie do końca Czy wymagam za wiele?
|
#3500 |
|
Przyczajenie
|
Pocałuj mnie, chcę na swoich twoje usta
Słodkie jak ten Redd's, po którym butelka pusta. a ty dziewczyno tańcz, jeśli nie masz nic poza tym niech to będzie twój bal, nawet jeśli jest ostatni idziesz w tango desperatko orientalnie i na ostro. I know I'll never lose affection For people and things that went before... Wiem, że nigdy nie stracę uwagi dla osób i rzeczy, które były wczesniej. mówią, że się na nim przejadę, sorry ale jak się przejadę to najwyżej po nim.
Edytowane przez KlaUdUś Czas edycji: 2009-08-06 o 13:13 |
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
zatrzymać czas. cudowną chwilę mocno zamknąć w dłoniach. blask oczu zatrzymać w umyśle i sercu... marzenie? czy paranoja?
ocean wspomnień . otwórz usta, posmakuj marzenia. wtulić się w twe ramiona i wiedzieć, że jednak ja, nie ona. leżałam i patrzyłam... patrzyłam na miliardy małych, lśniących gwiazd, wśród których ukryta jest ta moja... tylko która to?
|
#3502 |
|
Raczkowanie
|
perfekcyjna miłość- nie myśl o niej, przeżyj ją.!
przesiąknięta szczęściem przyszłość. ![]() stoisz obok dziwiąc się, co przynosi Tobie, mnie.
|
|
#3503 |
|
Raczkowanie
|
każdy kto odchodzi od swoich marzeń,
ma jakiś powód. i będę żyć tak, aby w piekle nie było mi wstyd za siebie ! ^^ miasta muszą patrzeć Twoimi oczyma. czy to normalne, że nawet 48 godzin po naszym spotkaniu, wciąż czuję Twój zapach. który rozpoznałabym nawet wśród tysięcy innych ? to musi być miłość .. wstyd się przyznać, ale czasem myślę trzeźwo dopiero po drugim piwie. i mimo wszystko , wiesz ? życzę Ci powodzenia w dalszym życiu. - totalnie się rozkleiłam ;< - to może klej ? mam jeszcze taśmę jakby co. ;D wachlarz uczuć .. za mało mam Ciebie, a innych często dosyć.
|
|
#3504 |
|
Rozeznanie
|
Lala, nie obgryzaj tipsów, bo będzie Ci się plastikiem odbijać. ![]() Dziewczyno chodź na wino, odpuść sobie kino. Chodź na wino, ze mną zabaw się dziewczyno. Chodź na wino, smutki niech odpłyną. Chodź na wino, dziś nie będzie źle dziewczyno.
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
stoję w kolejce po miłość.
poznaczone bliznami serce nie zmienia swej pojemności. wtulić się w zapomnienie. poczuć jak odchodzi myśl o spalonym marzeniu. pewien anioł dał mi skrzydła, ale inny nauczył mnie na nich latać... nigdy nie dowiesz się czy miłość jest tą właściwą, jeśli nie dasz jej szansy.
|
#3506 |
|
Raczkowanie
|
Miałeś białą kredkę w przedszkolu, to był lans
![]() Wśród fałszywości i nieprzepisowej atmosfery.
|
#3507 | ||
|
Zadomowienie
|
nie mam nic przeciwko temu.
Cytat:
Cytat:
![]() *** ta niemożność bycia silną. zamknąć na klucz problemy i zacząć myśleć o przyszłości. przecież zarządziłam, że ma być lepiej, że ma być kolorowo i szczęśliwie. i z happy endem, jak w amerykańskich serialach dla dzieci. spokój bierze się ze zrozumienia. z wiatrem będzie mu posyłać pocałunki, wierząc, że wiatr muśnie jego twarz i szepnie mu do ucha, że ona ciągle żyje i czeka. Nie kocham cię za to, kim jesteś, ale za to, jaki jesteś, kiedy przebywam z Tobą. kotku, mogę tak do Ciebie mówić?
|
|
#3508 |
|
Raczkowanie
|
chodzę w bezczasie
nie pokazuj mi się na oczy, pomijając fakt że i tak każdego wieczoru uparcie przywołuję w głowie Twój obraz fuck you, fuck you very very much a o świcie wyjadam cukier palcami z uśmiechem i podkrążonymi oczami pustka znów wyliczona dokładnie na palcach
|
#3509 |
|
Raczkowanie
|
czuję, że dotykamy czegoś, czego nie powinniśmy dotykać.
czuję się samotna w pędzącym tłumie, ale i szczęśliwa. a więc żyję, czuję, widzę ludzi, słońce .. nienawidzę dnia, w którym zaczęłam wierzyć we wszystko .. pamiętasz jeszcze pierwsze pytanie które mi zadałeś ? znów będziemy na ' pan ' i ' pani ' ? pieprzyć to co za nami, bo tego jakby nie ma, nie? otwórz się na świat, zobacz szansy jakiej inni nie widzą nie patrz już w ziemię brat, podnieś wzrok i popatrz na horyzont ..
|
|
#3510 |
|
Raczkowanie
|
![]() * Wyobraźnia i metody kobiety nie znają granic![]() * Nie sztuka nie grzeszyć, jak nie ma z kim![]() * -Jaki ma Pan numer buta?-7-kę. -Taaakk?? a śmierdzi jak 9-tka ![]() * Z Tobą całkiem inne życie![]() * Tylko Ty masz sposób by moje nerwy ukoić![]() *
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.