|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Poprawiamy maturę w maju 2009 :)
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie, że o mnie rozmawiałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Nebya Apropo rozmawiania o kimś ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3482 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ty znasz film na pamięć, ale masz 20 lat, a mały niecałe 6 (!). Ja nie wiem, ten dzieciak jest jakiś dziwny ![]() Cytat:
Heh, mam nadzieję, że się nie gniewasz, że o Tobie rozmawiam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I tak w temacie Zabrza, oficjalnie już wiadomo- następna lista na lekarski 8 września. Chyba zwariuję ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja uwielbiam tą ciekawość mam ![]() ![]() Może i dobrze, że tak późno, bo to już będzie ostatnia lista i dużo się obniży próg, bo dużo ludzi nie będzie chciała czekać aż do 8 września i wybierze inne uczelnie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siedze i probuje sie uczyc historii ale poprostu jest to tak masakrycznie nudne , że nic a nic mi do łba nie wchodzi . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3485 |
Zadomowienie
|
A ja sobie ściągłam właśnie "Złoty środek" polski film i zaraz go będę oglądać
![]() Poza tym to idę dziś na nockę ![]() ![]() Niby miałam cały dzień wolny, ale jak usiadłam na necie i zaczęłam szukać wakacji to mijała godzina za godziną i tu już 18 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3486 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki za zaproszenie, na pewno skorzystam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3487 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja powoli zbieram się do pracy ![]() ![]() I muszę się pochwalić ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3488 | |||
Zakorzenienie
|
Ale dużo postów
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() Nienawidzę takich filmów. Tzn. nie oglądałam, ale domyślam się, w jakim "klimacie" jest ten film ![]() ![]() Biała sukienka - to jest film ![]() ![]() ![]() A dzisiaj obejrzałam sobie film Prymas - trzy lata z tysiąca ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3489 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=nebya;13602424
Mnie się w ogóle nie podoba Justin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam tak samo ![]() ![]() Cytat:
![]() Odnośnie samochodów to doszłam, że będę zarabiać na własne auto dopiero za 2-3 lata. Dlatego, że na studiach i tak nie będzie mi potrzebne, mam do uczelni 10 min drogi, a ubezpieczenie, paliwo dużo kosztuję, dlatego wolę wydać te pieniądze na naukę. Jedyny, największy minus to to, że będę rzadko jeździć, ale takie życie. Trzeba z czegoś zrezygnować. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3490 | |||||
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gwiazda pisałaś kiedyś, że Twoja koleżanka studiuje w Zabrzu, mówiła może coś jak jej tam jest? Jak się studiuje, jak uczelnia? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A rowerem to ile by mi zajęło? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ooo, czyli nie jestem sama ![]()
![]() |
![]() |
#3491 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Również nie lubię filmów typu Krzyżacy ![]() ![]() ![]() Co do akademików , to fajnie zamieszkać tam piez pierwszych pare miesięcy , poczuć atmosferę studiowania i poznać ludzi . Ale na dłuższą mete mieszkanie w akademiku bedzie pewnie męczarnią . Zawsze chciałam mieszakać na studiach w akademiku , ale ze uczelnie mam pod nosem to nie bardzo . Z drugiej strony wiem , że nie zaliczyłabym nawet 1 egzaminu , bo w domu nie moge sie czasem skupic a co dopiero w akademiku . ![]() Stary mnie od rana .. wnerwia . Normalnie wyjde z siebie i stane obok .. Co to za palant to normalnie słów mi brak . ![]() Wy też na wfie wybieracie sobie sekcje sportową ? Ja chce się zapisać na siatkówkę i drżę , bo podobno są limity - a zapisy przez neta więc łącze pewnie bedzie padać . Nie chce isc na ogólnorozwojówkę . Mam nadzieje , że się załapie . Dzisiaj znów spróbuję pouczyc się historii i pewnie znów nic z niej nie wyniosę .. Zmykam , miłego dnia ;*
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3492 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak poza tym to z 2-3 miesiące już na wizaż nie zaglądałam, więc jestem ze wszystkim do tyłu ![]() ![]() Co do wf, to od zeszłego roku wybiera się jedną dyscyplinę sportową i na każdą są limity (kilka grup z każdej po 20-25osób), dlatego najlepiej od samego początku czatować na to co sie wybrało, bo z doświadczenia wiem że pierwszego dnia wszystko co najfajniejsze potrafi być zajęte. Program jest zawodny i były z nim problemy, wiec teraz też pewnie wystąpią, ale tragedii nie ma i nie jest tak, że 90% ludzi idzie na ogólnorozwojówkę, więc spoko. (Zresztą to ponoć przyjemne zajęcia)
![]() |
![]() |
#3493 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W tamtym semestrze historie zaliczyłam , w tym powszechna nie do przejscia . No siedze i próbuje cokolwiek ogarnąć , ale jak widze , że z 7 stron książki mam 8 stron notatek to mnie krew zalewa ![]() ![]() ![]() ![]() Matura poprawina jednak na prawo zabrakło , ale za to na MSG wystarczyło ![]() Mam dosyc ogolnorozwojówki w LO i marzy mi się siatkóweczka . Może ludzie rzucą się na inne sekcje i spokojnie dostanę się na to na co chcę . ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3494 | |||
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Seat Cordoba, fajne małe, zgrabne autko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Krzyżaków" nie oglądałam i nawet nie wiem o co chodzi na tym etapie historii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3495 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam ogromny problem z załatwieniem akademika w Krakowie ( na razie muszę sobie coś tam znaleźć). UJ ma taki swój wewnętrzny system usos dla studentów, tam niby są wnioski do pobrania z tym, że prawie wszędzie napisane jest : " Nie dotyczy studentów Collegium Medicum". Nigdzie na stronie nie ma informacji, jest tylko wykaz dokumentów które trzeba dostarczyć. Z tym, że ja nawet podania nie mam. No i nie wiem czy trzeba jechać osobiście to dostarczyć, czy można pocztą wysłać ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3496 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3497 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wróciłam. 26 października teoria i praktyka razem. I dobrze, bo nie będę musiała dwa razy jechać na to straszne, potworne zadupie ![]() ![]() W Urzędzie Pracy oczywiście wszystko jest, tylko ofert pracy nie ma ![]() Cytat:
![]() ![]() Możliwe ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Obawiam się, że mieszkając w akademiku albo z drugą osobą w pokoju miałabym tak samo. Zaraz by mnie wyrzucili z tej uczelni ![]() Na zaocznych na szczęście nie ma WF-u. ![]()
![]() |
![]() |
#3498 |
Zadomowienie
|
Na szczęście? Boze , ja już się nie moge doczekać ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jest jeszcze śmieszniej ![]() Na wieczorówce też na szczęście nie ma wfu. ![]() Wczoraj wpłaciłam 85zł za rekrutację, można wpłacać do września ale wolałam wcześniej to załatwić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3501 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie wiem, wchodzę na stronę uczelni i wybieram wydział i tam jest tylko numer do wydziału farmaceutycznego, nie ma podziału ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#3502 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3503 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Może i racja , ale ja i tak się cieszę ![]() ![]() ![]() ![]() Co do akademików to u nas wraz z zalogowaniem na IRK i składaniem podania na studia , zaznaczało się chęć uzyskania miejsca w akademiku i teraz jeszcze chyba dodatkowo to końca sierpnia bodajże muszą złożyć podanie o miejsce.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale ten czas leci, dopiero wstałam, a zaraz będę musiała iść do koleżanki. Tzn. umówiłam się dopiero na 15, ale zanim się wykąpię, zrobię makijaż, zastanowię się co ubrać i obejrzę do końca Białą sukienkę ( ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3505 |
Zadomowienie
|
A mnie stary wkur...wia , normalnie zaraz coś rozniose..
Musiałam to z siebie wyrzucić ![]()
![]() |
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
Gdzie jesteście
![]() Chyba napiszę do WORDu prośbę (list polecony priorytetowy) o przyspieszenie terminu egzaminu ![]() ![]() ![]() ![]() Napiszę ten list, napiszę jak wygląda sytuacja, może zrozumieją ![]()
![]() |
#3507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Leniuchowałam cały dzień, byłam na długim spacerze, w empiku i zaczęłam oglądać "Kochaj i tańcz" ![]() Jutro idę na 6 do pracy, ale za to w niedzielę jadę w góry ![]() ![]() ![]() ![]() Nija a jak daleko masz tą drugą miejscowość? nie ma jakiś busów czy coś? szczerze powiedziawszy to nigdy nie widzialam taksówek na wsi ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakbym miała autobusy to przecież nie pisałabym, że nie mam jak wrócić do domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kupiłam sobie gaz pieprzowy i nie macie pojęcia, jakie daje mi on poczucie bezpieczeństwa ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3509 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja trace do szkoły na dojazd 40 min i dla mnie to dużo . Nie lubie marnować czasu na jakieś dojazdy , które na dodatek strasznie męczą .I jeszcze gdybym miała auto , to do szkoły mam świetny dojazd , gdzie nigdy nie ma korków ![]() ![]() ![]() ![]() Tez mnie to wkurza jak ludzie spuszczą , jeszcze te wielkie psy i niech sobie latają . ![]() ![]() Ja wczoraj byłam z TZem i znajomymi znowu na molo - wakacyjnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gwiazda - ojjj , w góry pozazdrościć . Ja może jedynie na jakies jeziorko skocze a tak .. mam nadzieje , że za rok bede wszędzie tylko nie w Trójmiescie ![]() Miłego Dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też traciłam mnóstwo czasu na dojazdy do LO, godzinę w jedną stronę, no i po lekcjach czekanie na autobus, też zazwyczaj godzina. Czasem udało się zwolnić np. 10 minut z fizyki, biegłam na autobus i zdążyłam na wcześniejszy ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety bądź stety ![]() ![]() ![]() Heh, jak kiedyś sąsiedzi mojej babci wypuścili rottweilera to zadzwoniłam po (chyba) straż miejską ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Pozmywałam wszystkie naczynia, które zostały od wczoraj, zrobiłam porządek w kuchni ![]() ![]() Dobra, napiszę prośbę do WORDu i w poniedziałek wyślę ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.