|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: KM Magnum w Lublinie
To rzeczywiście neiciekawie z tym Twoim spaniem a raczej nie spaniem. Już po ćwiczeniach dziś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie jem obiadek
![]() Nie poszłam w koncu na sil, jejku, tak mi się nie chce ![]() I ciezko sie dopchać na te kols? Byłaś już w saunie? Ja mam karnet do 14.08 i jeszcze nie byłam, a 2 wejscia sa gratis ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
No to smacznego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do konsultacji to jak powiedziałam, że chce w poniedziałek rnao to najwcześniejsza pora to 12.20 była (o ile to rano) , więc tak też idę ![]() Edytowane przez perhydrol Czas edycji: 2009-08-06 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Hm, ja to bym nawet z najlepszymi przyjaciolmi nago nie wskoczyla
![]() Może jak tam w końcu pojde [jutro!] to zapytam w czym się tam wchodzi, ale mi się wydaje, że w bikini wskoczę ![]() Dla mnie i śniadanie i obiad były bardzo sycące, wreszcie nie chodze głodna ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
Co do znajomych to moja stara drużyna, same babki, 10 lat trenowałam ręczną więc jak rodzina, mnóstwo wyjazdów, treningi itd więc nei było co ukrywać
![]() ![]() No ja też podpytam jak będę i pójdę jakoś w tym tygodniu ![]() No to dobrze, że nie lodna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja chyba nie ide do sauny bo mam problemy z cisnieniem ![]() ja tez musze sie zapisac na konsultacje zywieniowe, ale nie mam czasu bo pracuje buu ;(( ja sie sniadaniem najadlam i obiadem ale owocem tak srednio :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Ale teraz będę trzeźwa szła
![]() A śniadankiem się bardzo najadłam ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-08-06 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
no sniadanko bylo bardzo sycace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Ktoś tu moje tajemnice zdradza
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Jejku, ale się najdałam. Czuje się jakbym ze 3 konie z kopytami zjadła. Po każdym posiłku tak mam [no poza 3-cim, na który jem owoc]
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kolejny etap to sie dostaje dopiero jak sie zapisze na te kons zywieniowe? kurde musze znalesc czas bym sie umowic... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Perhydrol, jak tam kolsuntacje? Jakie masz menu [bo coś mi się wydaje, że wszyscy takie same mieć będą
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
No ja już po konsultacjach
![]() Co do dietki to 4 dni wybranej tłuszczówki a później dietka przez 3dni: I: 2 jajka gotowane na twardo+pieczywo WASA żytnie- 3kromki II: pomarańcz+ marchewka (150g) III: warzywa (200g) + pierś z indyka(100g) IV:Ser biały chudy(125g)+ kefir(250g) I taki cykl ma być zachowany przez 2 tygodnie. A później jako, że go ma nie być więc konsultacje dopiero za 3 tygodnie to przez tydzień mam stosować tą dietę co teraz czyli tą z 4 tygodnia ![]() Co do ćwiczeń to jest tylko zwiększona ilość brzuszków a reszta jak teraz. Właściwie to tam wchodizsz na 3 minuty i wychodzisz ![]() ![]() Layla a na saunie byłaś? Ja póki co nie mogę, bo okres buuu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Nie byłam w saunie, bo jakoś tam dojechać nie mogę
![]() A ta tłuszczówka to znów 75gr? ![]() A waza, mierza przed wejsciem tam? Ustala sie wage docelową? Bo mi już niewiele brakuje do "celu"... BTW, wkurzaja mnie te pojemności 250gr kefiru-gdzie ja taki znajdę?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-08-10 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Tak tłuszczówka 75gr. Najpierw idziesz do trenerów i ważysz się i mierzysz tak jak na samym początku. A później u trenera ustalasz cel. Mi npdał 1cel;70-72kg a później będzie następny jakby co.
A co do kefiru to ja o takiej pojemności nie iwdziałam i sobie dzielę poprostu go,innego wyboru nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
No, teraz jak było 150+250 to akurat starczał mi jogurt naturalny duży, 400gr na caly dzien
![]() Ale 250gr to nie wiem jak ![]() Ale chyba widzialam po 125ml, wiec moze bede 2 kupować.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Ale tu ciiiiiiiisza
![]() Ja dziś też zaliczyłam kolsuntacje ![]() Mam taką samą diete [4+3dni]. Mnie nie pytał o te vibro i coś tam, powiedział tylko, że 120brzuszków, 20-60min bieżnia/elipsa, 60min rower. Na następnych kolsuntacjach mam ważyć 4kg mniej i wtedy zacznę już trening rzeźbiący ![]() Ah, oliwe z oliwek dodaje się do warzyw, a pierś z kurczaka/indyka na parze się robi, ja do tej pory smażyłam ją na tej oliwie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Schudłam 8kg [chociaż mi się wydaje, że 4 kg z tego to woda
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
hej!!! ja tez wczoraj zaliczylam konsultacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I mnie obiecał -5kg ![]() A dziś pomiary kontrolne jeszcze raz z okazji ćwiczenia już przez miesiąc i porównanie z początkowymi wymiarami ![]() Edytowane przez perhydrol Czas edycji: 2009-08-13 o 13:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
E, a mi tylko 4 obiecał
![]() ![]() Mi wszystko drgneło ![]() Uda, biodra o 4cm, a talia o 7cm ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
Mi talia o 11 zszokowało mnie bo nie sądziłam, że aż tyle
![]() A Tobie obiecał 4,bo już i tak szczupła jesteś więc wiele Ci do szczęścia już nie potrzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
heh mi sporo cm ubylo ale z bioder najmniej bo tylko 3 cm
![]() a tluszczu mi spadlo o ponad 2% ![]() w ogole to wole tluszczowke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
Madzia i tak ładnie,bo widzę w opisie, że -11kg to już elegancko
![]() A dziewczyny ile macie brzuszków do robienia na te tygodnie?:P Ja zawsze robiłam na tym urządzeniu z obciążeniem i luz ale przeniosłam się na tą taką ławeczkę co się podonosi plecy razem z ławeczką i normalnie to daje jakieś efekty,bo dziś to schylać się nie mogę i mam straszne zakawasy,a po 3 tygodniach tamtego nic ![]() Edytowane przez perhydrol Czas edycji: 2009-08-14 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.