|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bo my się już znalazłyśmy-Wizażowe Przyjaciółki part II
Kurcze posłuchać was dziewczyny to aż człowiekowi gęsia skórka się pojawia. Wieczorkiem idę na zakupy zostałam zmuszona
A teraz zrobiłam obiadek i się zajadamy, ale jak tak patrzę to ja za mąż nie wyjdę bo nie chcę mieć teściowej
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#782 |
|
Zadomowienie
|
i zolty szal, ktory sie nie zmiescil...
|
#783 |
|
Wtajemniczenie
|
Milenka ciuszki bardzo ładne
![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#784 |
|
Raczkowanie
|
Tadzieusz ja Cie podziwiam,naprawde.
Jakbym miala taka sytuacje jak Ty,ze nie moge wyjsc z domu i mieszkajac w domu nie mialabym klucza,bo tam nic nie jest moje,to tym tam wybuchla. Ja moja tesciowa bardzo kubie,ale na odleglosc, ona tez wszystko musi wiedziec,wszystko zobaczyc,od 2 lat jak tu jestesmy dzwonia do siebie z TZ co tydzien na skype i tydzien w tydzien ona go prawie blaga przez tego skypa,zeby ON (nie my,on ) wrocil,ze ona mu zaplaci za studia,ze ona go bedzie utrzymywac itp itd,a zobaczylabys jej mine jak jej powiedzielismy,ze sie zareczylismy....do teraz nie uslyszal nawet moj TZ,ze gratulacje,albo,ze fajnie,tylko,ze ona jest w szoku i ona spac nie bedzie. W szoku jest...no bo kto by pomyslal,ze bedac ze soba prwie 5 lat i mieszkajac razem od 2 my pomyslimy o slubie....Czizys....:mdle je: ![]() Musze prace dodatkowa jutro oddac z chemi,ide ja pisac,bede wieczorkiem milego dnia dziewczyny
Studentka Biomedical Science ![]() Edytowane przez kacha2004 Czas edycji: 2009-08-06 o 14:49 |
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Milnka ta siwa bluzka bardzo mi sie podoba, miałam identyczną tylko jeszcze z guziczkami na rękawkach i wczoraj właśnie ją wyrzuciłam bo zrobiła się jakaś krótka a gdzie indziej się rozciągła
![]() Tadzieusz no my wszyscy się składamy na rachunki bo moja mama ma tylko rentę i jakby nawet chciała to nawet nie ma z czego płacić za wszystkich rachunki tym bardziej, że oni mają za prąd bardzo wysokie ( sami sobie założyli podlicznik bo chyba myśleli, że podział na pół będzie dla nich nie sprawiedliwy )ehh przekichane jest jak się mieszka tak razem, tyle przewaznie jest tak, że to teściowe są złe a u nas odwrotnie bo moja mama nic się nie odzywa i nie wtrąca no ale w sumie jest zła bo jakby była dobra to by płaciła za wszytko - tak uważa moja bratowa )ehhhh
|
|
#786 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
siedze sobie czytam posty i miedzy czasie gotuje obiadek ![]() czytam to wszystko chodzi mi o mieszkanie z tesciami jabym tak niepotrafiła. co prawda jak narazie niemam Tż, ale chodzby byli złotymi ludzmi to bym sie starała nawet o małe mieszkanko ale własne. no ale nigdy nie jest tak jak sie tego chce, życie wszystko pokaze
|
|
|
|
#787 |
|
Zadomowienie
|
Kacha2004 tylko wspolczuc!!!!!!!!!! za to mama mojego TŻ to rowna babka ona by bardzo chciala zebysmy juz byli razem zawsze, zebysmy sie nie klocili... w ogole taka zyciowa jest, jak mialam kryzys z TŻ, przed ciaza i w ogole(nowe dziewczyny nie wiedza o co chodzi) to ona dzwonila do mnie po 3 -4 razy dziennie pocieszala mnie, plakala mi do sluchawki... mialam szczescie...
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
no Kacha2004 nie za fajna ta Twoja przyszła teściowa, ale co zrobić
![]() a co do kluczy to naprawde przekichane Tadzieusz, obyście szybko sie mogli przeprowadzić
|
|
#789 |
|
Konto usunięte
|
meczacy dzien a na dodatek skwar jak nic dzis!!
odliczam dni do weekendu chce sie rozejrzec w okolicy ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- cloover ja w necie se rodzoine znalazlam i zaryzykowalam ![]() alex ja jestem Kasia S.
|
|
|
|
#790 |
|
Zadomowienie
|
a jak by któraz z was chciała sie wybrac jako au pair do niemiec( frankfurt/ main ) to moge dac namiary bo mam jednej z agencji wizytówke
|
|
|
|
#791 |
|
Konto usunięte
|
ja nie lubie niemiec wogole a przez agencje nie jechalam szkoda kasy
|
|
|
|
#792 |
|
Zadomowienie
|
a ja bardzo lubie i nawet mi tamtego miejsca brakuje
ale nic bede sie starac zeby tam pojechac ale wycieczka. a ja za załatwienie przez agencje niemiała nic płacic. tak ja trzeba płacic zeby wyjechac do USA to ja nic nie płaciłam . ale niewiem czy wsumie sie nie płaci czy tylko dlatego ze byłam na miejscu.ale za to duzo papierkow trzabyło wypełnic, albo zaswiadczenie o niekaralnosc miec
|
|
|
|
#793 |
|
Konto usunięte
|
płaci sie kazdje agencjii
![]() a potem i tk cie maja gdzies ![]() ja se sama znalazlam i jest zaje ![]() nie chce do domu wracac ![]() jeszcze ![]() czekam tylko do weekendu by soie wyspac i wogole ![]() Obczailam tesco w okolicy ![]() ![]()
|
|
|
|
#794 |
|
Wtajemniczenie
|
A mówiłyśmy Kachaaa że wracać nie będziesz chciała
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz po obiadku
ale się najadłam ale pyszny był spadam puscic mame do kompa cos tam ma sobie pisac![]() ja ide pozmywam gary a jak przyjdzie tż do sie kawki napijemy![]() co do tesciowej to moja jest suuuper zachwala mnie wszystkim znajomym jaka to ja ładna i mądra( troszke tu przesadza jak wszystkie Barbary spadam bede pozniej
|
|
#796 |
|
Wtajemniczenie
|
Lecimy na zakupy. zajrzę do was potem, jak całego sklepu nie wykupię.
![]() ![]()
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Tadeusz - matko boska
współczuje... Ja z moją przyszła teściową widuję się bardzo rzadko... i dobrze mimo że jest fajna babką i w ogóle to nie zależy mi żeby często się z nią spotykać i utrzymywać jakiś bliski kontakt I mam nadzieję że nie będzie nigdy moją teściową - nie chcę się żenić !! ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Koniecznie pochwal się zakupami !! Milenka śliczne ciuszki
|
|
#798 |
|
Konto usunięte
|
no na razie nie chce
![]() NA RAZIE
|
|
|
|
#799 |
|
Zadomowienie
|
ach ide sie przejsc jest nawet nawet pogoda wiec szkoda by było przesiedziec cały dzionek w domku
![]() besio -miłych zakopow milenka fajne ciuszki
|
|
|
|
#800 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja w sumie tez mialam miec fajną lubila mnie..Cytat:
a ja wlasnie wrocilam od kolezanki bo obcinalam jej włoski.
|
|||
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze 2 godziny w pracy i do domciu i 3 dni wolnego
![]() Fame i co koleżanka straciła wszystkie włosy? nie było ofiar w ludziach?? ![]() Besio po zakupach się pochwal zdobyczami
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#803 |
|
Zadomowienie
|
A jak sobie sama cieniujesz??
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#804 |
|
Konto usunięte
|
ja jak grzywke mialam sama se obcinalam
![]() godna jestel ale cos pachnie
|
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu (jak dla mnie) po ślubie jest inaczej, wszystko się zmienia, żyje się inaczej itp. A i nigdy nie chcę mieć dziecka - i tu nie chodzi o to że będę gruba,będę miała rozstępy czy bóg wie co... po prostu nie cierpię dzieci, nie mogę ich widzieć, słyszeć i czuć !
|
|
|
#806 |
|
Zadomowienie
|
Kali mogę Ci powiedzieć, że u nas po ślubie nic sie nie zmieniło. Jest tak samo, może jestem tylko bardziej pewna, że mnie nie zostawi. Już mu oznajmiłam, że nie dam mu nigdy rozwodu
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Kobitki ja patrze deplilatory moze polecicie jakis?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#808 |
|
BAN stały
|
Milenka musisz przyjechać do mnie i iść ze mną na polowanie to może nauczę się kupować w SH :P A ten biały sweterek który masz dla siebie to ja mam taki sam
Tadzik, podziwiam Cię ukłony w Twoją stronę.... Kali ja Cię poniekąd rozumiem... Bo ślub prawie nic nie zmienia, a jak zmienia to na gorsze. Ale z drugiej strony choć ten jeden raz w dzień slubu chciałabym się czuć jak Księżniczka a co do Dzieci to no cóż-kocham, ale chciałabym zaadoptować jakieś maleństwo, bo przeraża mnie dorastanie i spędzanie najlepszych lat w domu dziecka... A co do przyszłych teściow :P Nie wiem jak moi bo ich nie znam, ale moja Mama uwielbia mojego ex TŻ i ciągle mi mówi, że powinnam wrócić Ja powoli już się pakuję na ten wyjazd Trójmiasto witaj
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Kali z jakiej ty jesteś miejscowści??
Tadzieusz a TŻ jak się zapatruje na posiadanie potomstwa?? Co do ślubu, mam mieszane uczucia, ale jedna jak się jest w związku małżeńskim to jednak w czasie jakiegos kryzysu człowiek bardziej stara się ratować małżeństwo bo się nie jest juz zwykłym związkiem gdzie można trzasnąć drzwiami i rzucić wszystko bez konsekwencji....Jak się trafi TEN JEDYNY to pewnie będę chciała ślubu ![]() Ja myślałam, że jutro będę miała wolne a tu klops, będę się miała chłopczyka którym opiekowalam sie ostatnie 10 msc ale ja go tak kocham, że to nie praca tylko przyjemność ![]() I mama mi powiedziała, że rozmawiała z jego tata i on mówił, że nie radzą sobie z nim, że niegrzeczny i, że zaczyna się jąkać ehhh żal mi go
|
|
#810 |
|
Zadomowienie
|
Nilka TŻ by baaadzo chciał potomka
Nawet imiona mamy wybrane
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

A teraz zrobiłam obiadek i się zajadamy, ale jak tak patrzę to ja za mąż nie wyjdę bo nie chcę mieć teściowej

) wrocil,ze ona mu zaplaci za studia,ze ona go bedzie utrzymywac itp itd,a zobaczylabys jej mine jak jej powiedzielismy,ze sie zareczylismy....do teraz nie uslyszal nawet moj TZ,ze gratulacje,albo,ze fajnie,tylko,ze ona jest w szoku i ona spac nie bedzie. W szoku jest...no bo kto by pomyslal,ze bedac ze soba prwie 5 lat i mieszkajac razem od 2 my pomyslimy o slubie....Czizys....:mdle je:

ja ide pozmywam gary a jak przyjdzie tż do sie kawki napijemy