![]() |
#1 |
BAN stały
|
wielki błękit
Niewinna biel z uwodzicielską czernią, doprawione mini w odcieniu koloru niebieskiego, podkreślają błękit oczu i kobiecość właścicielki.
ZOBACZ KOMENTOWANY WIESZAK |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: wielki błękit
Bardzo ładny zestaw
![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
oooo
![]() brakuje jakichś dodatków, poza tym te ciuchy wyglądają jak po babci.
#5 |
Wtajemniczenie
|
Zmień spódnicę, ta jest na Ciebie za mała.
#6 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Co ty tak ciągle piszesz o tym allegro, reklamujesz tu sprzedawane przez siebie ciuchy, czy co?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Idealnie
![]()
#8 |
Zadomowienie
|
Nic rewelacyjnego, spódnica za mała na Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Albo poza albo spódniczka nie pasuje do Twojej figury :/ Może powinnaś spróbować kroju tulipana? I sweter mógłby być krótszy. Poza tym mam wrażenie że większość z komentujących nie rozumie o co tu chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się.Odnoszę wrażenie,że ten strój albo chciałaś przedobrzyć,albo po prostu jest wszystko źle skomponowane.Generalnie nie wygląda całość zbyt zachęcająco,czy też interesująco.
#11 |
Rozeznanie
|
zgadzam sie z dziewczynami nizej
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
taki średni...
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
inna spódnica i będzie dobrze
![]() ta nie jest odpowiednia, a już na pewno nie w Twoim rozmiarze |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
zestaw ładny ale ta spódnica podkreśla to co nie powinna więc wymienila bym ją na inną
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Mi się podoba spódniczka, podkreśla to, co kobiece.
Kobieta powinna być kobietą, a nie wieszakiem. No nie? ![]()
#17 |
Raczkowanie
|
strój jako całość - może być , tylko ta spódnica... jest całkiem ładna, ale albo fason nie pasuje do twojej figury, albo po prostu to za mały rozmiar.
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bez przesady! Dziewczyna ma zgrabne nogi, ładną talię, biust i nie uważam zeby brzuszek ją szpecił... Wręcz pzreciwinie - wyglada bardzo kobieco. Każdy ma prawo do własnego zdania, ale właśnie takimi komentarzami ("...jak kobieta w ciąży"), propagujecie wzorzec modelki wychodzonej do granic mozliwiości... a potem czytam te podpisy z wynikami odchudzania się z 50 kg w dół! ...A co mają powiedzieć osoby , które mają naprawde problemy z nadwagą? MY KOBIETY..... Kiedy ma 5 lat: Ogląda się w lustrze i widzi księżniczkę. Kiedy ma 10 lat: Ogląda się w lustrze i widzi Kopciuszka. Kiedy ma 15 lat: Ogląda się w lustrze i widzi obrzydliwą siostrę przyrodnią Kopciuszka: "Mamo, przecież tak nie mogę pójść do szkoły!" Kiedy ma 20 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 30 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale uważa, że teraz nie ma czasu, żeby się o to troszczyć i mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 40 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale mówi, że jest przynajmniej czysta i mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 50 lat: Ogląda się w lustrze i mówi: "Jestem sobą" i idzie wszędzie. Kiedy ma 60 lat: Patrzy na siebie i wspomina wszystkich ludzi, którzy już nie mogą na siebie spoglądać w lustrze. Wychodzi z domu i zdobywa świat. Kiedy ma 70 lat: Patrzy na siebie i widzi mądrość, radość i umiejętności. Wychodzi z domu i cieszy się życiem. Kiedy ma 80 lat: Nie troszczy się o patrzenie w lustro. Po prostu zakłada liliowy kapelusz i wychodzi z domu, żeby czerpać radość i przyjemność ze świata. ![]() Może wszystkie powinnyśmy dużo wcześniej założyć taki liliowy kapelusz...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
trochę Cię nie rozumiem.. uważam, że przesadzasz. nie napisałam, że dziewczyna ma brzydką figurę. ani przez myśl mi nie przeszło, że jest za gruba. brzuszek ma jaki ma i wg mnie niepotrzebnie go podkreśla. liliowy kapelusz powinnyśmy zakładać codziennie. jednak po to interesujemy sie modą, dobieramy stroje, dodatki, żeby prezentować sie w nich jak najlepiej! podkreślać zalety - tu:nogi, biust i tuszować ewentualne mankamenty. brzuszek w tym wydaniu jest dla mnie mankamentem, jeśli jego właścicielka nie jest w 4 miesiącu ciąży. takie jest moje zdanie i przepraszam, jeśli kogoś uraziłam.
---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
co mają zrobić osoby z problemem z nadwagą? skonsultować się z dietetykiem, bo poważna nadwaga bardzo obciąża organizm. ale to już OT. pozdrawiam... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym strój wg mnie całkiem przypadkowy. I brak biżuterii. Pod tę spódnicę inne majty - ściągające brzuszek. Masz fajne biodra i biust, nie odwracaj od nich uwagi. Cytat:
To ja jutro wyrzucam wszystko ubrania i kupuję nowe, bo od lat staram się akcentować biodra, a brzuch chowam. ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Do aktaga13:
Przeczytaj swojego posta, a sama znajdziesz uzasadnienie. Powinnaś przecież wiedzieć najlepiej co oznaczają napisane przez Ciebie słowa... Do kropka75: "To kobieta jest kobietą tylko wtedy, gdy akcentuje wystający brzuch? " Kobieta jest kobietą wtedy, kiedy pokocha siebie i nawet ze swoich wad potrafi zrobić zalety... Moim zdaniem Pani ze zdjęcia się to udało. Jestem za byciem sobą! Dość ukrywania się za jakimiś maskami, zwłaszcza, gdy nie ma co ukrywać... Ludzie... dobrze, ze macie tylko takie problemy.... ! Zazdroszczę wam. Co do komentarza odnośnie osób z nadwagą - uwierzcie, ze lekarz nie zawsze pomaga! Są choroby (nie związane z dietą), których leczenie określonymi lekami powoduje przyrost wagi... mimo wszystko te osoby też chcą wyglądać "na czasie" więc komentarze ze komuś coś troszkę wystaje jest przesadą wg mnie. Mogę sobie tylko wyobrazić co czują większe kobietki. Jestem tu nowa więc może nie powinnam tu tak obstawać przy swoim, może to forum "FOR THIN ONLY"...
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie, ze tobie podobają się także takie kształty. osobiście uważam, że moda jest po to, żeby się nią bawić. żeby umiejętnie nadać ciału proporcji, wysmuklić co trzeba i powiększyć gdzie brakuje. po co dziewczyna z płaską klatką piersiową (mówię tu o sobie) miałaby ubierać sukienkę z dekoltem po pas? wyglądałabym nieestetycznie, chłopięco. nie podkreśliłabym tym żadnej mojej zalety, a uwypukliła braki natury. moja przyjaciółka choruje na tarczycę, więc wiem czym jest otyłość spowodowana leczeniem. Ty jednak nie rozumiesz, ze zadna z nas nie skrytykowała wagi modelki. moja przyjaciółka potrafi tak zgrabnie dobierać stroje i dodatki, że ze swoich fałdek uczyniła przeogromny atut! w swoich strojach wygląda niezwykle apetycznie. i nie musiała wcale ubierać wżynających się białych spodni i skąpych topów, żeby być seksi! nie będę przytaczać dalszych przykładów, bo wydaje mi się że nie do końca rozumiesz przekaz. nie krytykuję Ciebie, bo masz fajne podejście do życia. podoba mi się taki sposob myslenia. nie wkładaj jednak w moje usta słów, których nie wypowiedziałam...
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
do aktaga13:
Witaj! Ta dyskusja może nie jest potrzebna, ale wyjaśnię, że ja też nie pisałam nigdy nic o wadze dziewczyny na zdjęciu, chodziło mi o to, ze napisałaś, że wystający brzuch jest atrakcyjny tylko u kobiet w ciąży. Każdy ma swoje zdanie a moje jest takie ze niewielkie wypukłosci mogą być seksowne. Dlatego jeśli ktoś ma troszeczkę brzuszka to nie musi ukrywać go pod warstwami luźnych ubrań. Co do biustu - też nie mam się czym pochwalić(B), ale lubię odkrywac dekold. Dlaczego? Moze ze względu na ładnei opaloną, miękką, lśniącą skórę (i nie obawiam się że piersi mi wylecą <jupi>). Nie tylko biust można eksponować ![]() ![]() Istotą mojej pierwszej wypowiedzi (od której zaczzęła się lawina zarzutów) było własnie uświadomienie ludziom, ze nie każdy musi wygladać jak modelka. Czy to, że mam dość umięśnione nogi, przy 165cm oznacza ze nie moge nakładać spódniczek bo wyglądam jakoś nieproporcjonalnie? Chyba nie... ![]() ![]() Najważniejsze...aby dobrze czuć się w tym co się nosi... Może to co mam w szafie jest dla kogoś dnem i wodorostami, ale to moje "ja" i dobrze mi z tym ![]()
#26 |
Zakorzenienie
|
nie podoba mi się
![]()
#27 |
Raczkowanie
|
zestaw całkiem fajny , co do modelki mysle że nie ma co krytykować bo jest ok. Mysle ze nie powinnysmy sie wypowiadac o dziewczynach zarówno "chudych" jak i "grubszych" bo jedna z nas marzy o tym zeby przytyć (np. ja ) a inna ma problem zeby schudnąć. I kogos troszke moze obrazic kometarz typu 'wystaje ci brzuch'. Ale nie chcem się wdawać w dyskusję.
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
wg mnie świetnie to wygląda!
#29 |
Wtajemniczenie
|
całkiem ciekawy zestaw
#30 |
Rozeznanie
|
Glamour & Niewinny Rock
E X T R A S T Y L I Z A C J A . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.