Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-06, 19:26   #2161
Strobiluska
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez marao Pokaż wiadomość
Ja mam za tydzień i też liczę na to, że kicanie po podwórku w stroju króliczka mnie ominie
diamondbabe, Strobiluska Robicie w klubie czy w domu?
kroliczek jeszcze nie byłby taki zły gorzej, jak bym miała odgrywac najgorszy scenariusz nocy poślubnej z przypadkowo spotkanym mężczyzną
ja mam wieczór w domu...chyba...niewiele o nim wiem, przyjaciółka nie chce puścić pary z ust ale jak zapytalam, czy gdzies wychodzimy czy nie, bo nie wiem jakie mam buty założyć, to powiedziala, że dostane kapcie, no to chyba w domu

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 19:31   #2162
marao
Zadomowienie

GG do marao

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Raz ze wiadomosc o umierajacym ojcu jednej ciotki zaproszonej na slub. Nie woadomo na razie przy przyjada na slub, a razem z nimi 2 dzieci z partnerami, czyli 6 osob moze nam odpasc
No to jest niestety przykre Nam tak właśnie też 6 osób odpadło, bo marła siostra mojego wujka ( 15 lat chorowała na raka) i odpadli wujek z ciocią a razem z nimi ich dzieci z osobami towarzyszącymi.

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
kroliczek jeszcze nie byłby taki zły gorzej, jak bym miała odgrywac najgorszy scenariusz nocy poślubnej z przypadkowo spotkanym mężczyzną
ja mam wieczór w domu...chyba...niewiele o nim wiem, przyjaciółka nie chce puścić pary z ust ale jak zapytalam, czy gdzies wychodzimy czy nie, bo nie wiem jakie mam buty założyć, to powiedziala, że dostane kapcie, no to chyba w domu
No to teraz mnie zestresowałaś tym scenariuszem. Dla mnie to tez ma byś wszystko niespodzianką. mam tylko jedzenie przygotować. Ostatnio przez przypadek usłyszałam, że będzie tort w kształcie siusiaczka
marao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 20:00   #2163
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
To już za 2 dni
bajaaaaaaaa musimy sie wspierac... ja juz powoli wymiekam..

Cytat:
Ja normalnie dziewczynom z 8sierpnia zazdroszcze!
No i znowu tyle nas z wątku bierze ślub
anfas, kasienkakg, martucha, baja, alicja z krainy czarow - te dziewczynki znam i daje buziaka juz dzis

A do mojego zostalo 22 dni
dziekuje

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
A tak w ogóle, to na ślubie i weselu była jeszcze jedna wizażanka- asi_kol To kuzynka TŻa
Rozpoznała Cię, Martusiu, bez problemu

Kliwia, dla Ciebie też podziękowania, to w końcu dzięki Tobie Martucha wiedziała gdzie ma jechać w sobotę
A nie dogadałyśmy się w końcu z Martą: te adresy Kościołów to była ściema?
to czemu niepodeszla: kurde poznalabym jeszcze jedna wizazanke asi_kol!!!dostaniesz w dupsko

nie wiem czy kliwia sie odniosla wiec juz wyjasniam... przeszukalysmy caly watek slaski i nasz ale nic nie bylo o kosciele napisalas tylko godzine i kiedys dzielnice w ktorej mieszkasz.. wiec strzelalysmy w 2 koscioly.. ale kliwia wpadla na pomysl i napisala ze zbiera adesy kosciolow i tak dalas sie zlapac a ja poznalam kosciol - a wogole zeby sie upewnic z godzina to w ogloszeniach parafialnych na stronie kosciola sprawdzilam i juz wszytko wiedzialam

kliwia ja tez jeszcze raz dziekuje

zostalo mi dwa dni.. jest straszana bieganina dzis 1 raz zrobilam sobie brwi wow farbowalam wlosy paczuszki na cukierki dla gosci...
jutro jade na paznokcie na sale zawiesc alko i rano do spowieddzi (tz byl dzis umowil sie z ojcem franciszkanem na spowiedz rozmowe.. 45 minut siedzieli i gadali o zyciu.. ale po tylu latach niebycia w kosciele wcale sie niedziwie...)
musze jutro jeszcze skoczyc na gielde po organze na strojenie i po tablice...

a wogole do wszytkich pan mlodych przed ktorymi slub - NIKT TAK NIE WKU**IA JAK NAJBLIZSZA RODZINA serio milion pytan zlotych rad i wogole.. powybijam ich wszytkich

aaa i zapomnialam... moja swiadkowa miala wypadek... tragednia.. nic jej sie niestalo ale ayto do kasacji - przygrzmocila glowa w kierownice i ma guza... modlimy sie zemy nie zszedl na oko.. narazie ma mnostwo okladow.. robili jje rezonans i jest dobrze pan dokror pwiedzial ze siniak schodzi na oko ale guz niepowinien... nam nadzieje ze bedzie dobrze...

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2009-08-06 o 20:13
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 20:12   #2164
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
ja mam w sobotę.... mam taką sama nadzieję

Cytat:

Ja mam za tydzień i też liczę na to, że kicanie po podwórku w stroju króliczka mnie ominie
diamondbabe, Strobiluska Robicie w klubie czy w domu?
mi organizuje kuzynka przyszlego meza i wiem tylko o ktorej i gdzie - nic wiecej , ale w klubie
Stary 2009-08-06, 20:46   #2165
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
A dwa ze jak tak sobie patrzylam dzis, to sie zdolowalam ze sa ludzie ktorzy sobie zyja w dostatku, maja wszytsko i w ogole zycie im sie uklada a szczescie sprzyja
Dolujace to jest i juz.
Nie dołuj się tym kliwiuś bo też napewno nie wszystko idzie tak całkiem po ich myśli, choc nie powiem bo my jak teraz np oglądaliśmy wanny i widziałam takie za ponad 10tys. to to jest takie smutne, ze normlany człowiek nie może sobie na to pozwolić.. (a przynajmniej nie my jak mamy do wyremontowania i urządzenia całe mieszkanie) Ale mam swojego ukochanego TŻ'ta, jesteśmy zdrowi, 'piekni i młodzi' więc czego nam wiecej trzeba
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
aaa i zapomnialam... moja swiadkowa miala wypadek... tragednia.. nic jej sie niestalo ale ayto do kasacji - przygrzmocila glowa w kierownice i ma guza... modlimy sie zemy nie zszedl na oko.. narazie ma mnostwo okladow.. robili jje rezonans i jest dobrze pan dokror pwiedzial ze siniak schodzi na oko ale guz niepowinien... nam nadzieje ze bedzie dobrze...
dobrze, że to tylko guz i siniak a nie nic poważniejszego

nie wiem czy dam rade jutro wpaść więc dziewczyny slubujące w sobote, ode mnie wielki kusik i trzymam kciuki żeby wszystko było tak jak sobie wymarzyłyście Niech moc będzie z Wami
Stary 2009-08-06, 21:01   #2166
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
dobrze, że to tylko guz i siniak a nie nic poważniejszego

nie wiem czy dam rade jutro wpaść więc dziewczyny slubujące w sobote, ode mnie wielki kusik i trzymam kciuki żeby wszystko było tak jak sobie wymarzyłyście Niech moc będzie z Wami
dokladnie.. na szczescie rtg nic niewykazalo... zostala z guzem.. m a zalecone oklady wiec mamy nadzieje ze niezsinieje ani nie spuchnie.. zobaczymy.. no trudno

nie-dziekuje za zyczenia
Stary 2009-08-06, 21:08   #2167
Rybulka
Zakorzenienie

monia.ch, co Ty też to gadasz? Na pewno pięknie wyglądasz w sukni! Przecież ładnemu we wszystkim ładnie

Co do bram, to my ich mieliśmy dużo. Pijaczki zawsze zwęszą wódkę za darmo... Połowy tych ludzi od bram w ogóle nie kojarzyłam...

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
(...)
dzis z okazji wolnego mieszkania na noc zakladam bieliznę ktora kupilam niby na noc poslubną. zrobie TZ niespodzianke, a jutro rano dostanie ode mnie prezent - ten album z moimi aktami
Wow, gorrrrąco będzie
Odkąd TŻ widział mnie w noc poślubną w kupionej specjalnie na tę okazję bieliźnie, ciągle każe mi ją zakładać

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
ogladalam fotki na nk-ale z Ciebie kruszynka ja drobna nie bylam, ale teraz to sie taka MAMA zrobilam
(...)
Noooo, jestem dość szczuplutka

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Mam dokladnie tak samo. Przeprowadzilismy sie we wtorek i jest cudnie. Straszna frajde sprawia mi kupowanie mopów, żelazka, garnkow itd. Taka zmiana - ślub i współne mieszkanie CUDOWNIE!
My kupiliśmy już przez allegro kilka rzeczy i też nam to sprawia frajdę. W przyszłym tygodniu wybieramy się po resztę zakupów

groszku, śliczna z Was para!

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Pozwole sobie odpowiedziec, jako że sama mam szelke wokoło szyi. A wiec ja na szyje nie zakladam nic bo moim zdaniem ze szelka byloby to juz za duzo. Za to na reke chce sobie kupic taka grubsza bransoletke z kryształków i wiszace kolczyki, długie.(...)
Ja nie miałam szelki wokół szyi, ale za dość szerokie i bogato zdobione ramiączka. Założyłam więc właśnie bransoletkę z kryształków i długie kolczyki. Ładnie to wyglądało

Cytat:
(...)to czemu niepodeszla: kurde poznalabym jeszcze jedna wizazanke asi_kol!!!dostaniesz w dupsko

nie wiem czy kliwia sie odniosla wiec juz wyjasniam... przeszukalysmy caly watek slaski i nasz ale nic nie bylo o kosciele napisalas tylko godzine i kiedys dzielnice w ktorej mieszkasz.. wiec strzelalysmy w 2 koscioly.. ale kliwia wpadla na pomysl i napisala ze zbiera adesy kosciolow i tak dalas sie zlapac a ja poznalam kosciol - a wogole zeby sie upewnic z godzina to w ogloszeniach parafialnych na stronie kosciola sprawdzilam i juz wszytko wiedzialam

(...)
Asia chyba nie była pewna, czy to Ty, bo potem dopiero na weselu się mnie pytała Oczywiście jej wszystko rozentazjuzmowana opowiedziałam

Widzę, że obydwie z Kliwią się niesamowicie postarałyście Wariatki

Jeeeezzzzuuu, jak dobrze, że z tą Twoją świadkową skończyło się tylko na guzie!

Sobotnie żonki, trzymajcie się i nie dajcie się zwariować!
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-06, 21:23   #2168
kliwia
Zakorzenienie

martus i Rybulko Polecam się na przyszłość. Etatowa szperaczka-wariatka wizazowa
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 21:33   #2169
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
martus i Rybulko Polecam się na przyszłość. Etatowa szperaczka-wariatka wizazowa
Lepiej bym tego nie określiła
Stary 2009-08-06, 21:36   #2170
asi_kol
Raczkowanie

Cytat:

to czemu niepodeszla: kurde poznalabym jeszcze jedna wizazanke asi_kol!!!dostaniesz w dupsko
Cytat:
Asia chyba nie była pewna, czy to Ty, bo potem dopiero na weselu się mnie pytała Oczywiście jej wszystko rozentazjuzmowana opowiedziałam
Odpowiadając na powyższą groźbę Martuchy muszę potwierdzić słowa Magdy. Byłam tak samo zaskoczona jak ona, a może nawet bardziej i nie byłam pewna czy to Ty. Ale potem już się wszystkiego dowiedziałam. Droga Marto z racji zażyłości łączącej Cię z Magdą (która jakby nie było jest już teraz moją rodziną) wyślę Ci zaproszenie na n-k. Jeżeli zechcesz je przyjąć to na pewno skojarzysz, która to ja (wyglądałam dość charakterystycznie chyba).
Pozdrowienia dla wszystkich Panien Młodych i Mężatek.

P.S. Któraś z Was pisała, że jak będzie brała ślub to tu już nikogo nie będzie. To co ja mam powiedzieć?

asi_kol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 21:43   #2171
Rybulka
Zakorzenienie

Asiu, bierz słowa Martuchy na poważnie, jak widać, u niej wszystko jest możliwe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-06, 21:45   #2172
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Właśnie poczytałam trochę o rozwodach na wizazu i się przeraziłam. Dziewczyny, które są w moim wieku już są po rozwodzie, albo w trakcie... i ich małżeństwa trwały rok, 8 miesięcy, 1,5 roku... Dlaczego tak jest? One też kochały i uważały, że całe życie spędzą z tym człowiekiem.

Nikt nie jest idealny, kochamy nie za coś, a tak na prawdę pomimo czegoś, jesteśmy szczęśliwe przed ślubem i może czasami się pojawiają jakieś wątpliwości ale to nie sprawia, że rezygnujemy ze ślubu... od czego to zależy, że jednym się udaje, a drugim wręcz przeciwnie...

Jeruna.
Ja tam o rozwodzie nawet nie myślę.Nie wyobrażam sobie życia bez mojego Tż.I uważam,że jeżeli się o rozwodzie mówi w związku to do niego dochodzi.

~~*~~

Strobiluska u mnie było tak, samo Taniec z gwiazdami to był sztum w tv i koniec świata dla Tż a jak uczyliśmy sie walca to oglądaliśmy powtórki w internecie aby podpatrzeć kroki.

~~*~~

Monia.Ch nie zle jaja w Kościele czy gdzie to jest.
U mnie by powiedzieli, wariatka ze ślubu robi cyrk

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 22:02   #2173
asi_kol
Raczkowanie

Cytat:
Asiu, bierz słowa Martuchy na poważnie, jak widać, u niej wszystko jest możliwe
Zdecydowanie będę się mieć na baczności
Odpoczywajcie tam i pozdrowienia dla mojego ulubionego kuzyna

asi_kol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-06, 22:41   #2174
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Witam dziewczynki mam pytanko czy mialyscie na plenerze kamerzyste rowniez?

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Dzis odebralam bizu jest sliczna-ladniejsza niz na foto

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Ja nadal niewiem gdzie w Kraku zrobic plener

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 06:49   #2175
kliwia
Zakorzenienie

Riana ja nie bede miec kamerzysty na plenerze
a co do mniejsc, ja bym wybrała waskie uliczki na starym miescie, a na lonie natury tu:
http://pl.wikipedia.org/w/index.php?...20070423082937
W poznaniu na starym miescie jest super kamienica, ktora ma dziedziniec, na ktory z dwoch stron po okregu schodza sie scody, kolorystyka ceglano-bialo-szara. Cuuudo. Na pewno w krakowie jest mnostwo takich atrakcji ukrytych dla zwyklego zwiedzajacego.
o tak to wyglada:
http://plfoto.com/884613/zdjecie.html
pary slubne bardzo czesto tu przychodza porobic zdjecia szkoda ze poznan nie jest po drodze nad morze
ps. a pokaz strone swojego fotografa
ps2. na pewno on zna jakies ciekawe meijsca

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-08-07 o 06:55

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-07, 06:50   #2176
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć
Ale dziś piękna pogoda aż sie nie chce w pracy siedzieć a na 16 idziemy do poradni rodzinnej

Madzialenka-ogbejżałam właśnie twoje zdjęcia. Cudnie wyglądałaś poprostu prześlicznie a i musze ci powiedzieć że masz bardzo młodziutkich rodziców zdjęcia z mamą na pierwszy żut oka wyglądają na zdjęcia z stardzą o kilka lat siostrą tate też masz młodziutkiego Wszytko ci sie super udało kochana!!

Drogie Mężatki i Narzeczone jedna z nas utworzyła świetny wątek kulinarny jeśli macie jakieś sprawdzone przepisy, możecie sie podzieliś z innymi dziewczynami oto link:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=356077

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/

Edytowane przez ania20m
Czas edycji: 2009-08-07 o 07:01
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 07:00   #2177
liliputek
Raczkowanie

Cytat:

zostalo mi dwa dni.. jest straszana bieganina dzis 1 raz zrobilam sobie brwi wow farbowalam wlosy paczuszki na cukierki dla gosci...
jutro jade na paznokcie na sale zawiesc alko i rano do spowieddzi (tz byl dzis umowil sie z ojcem franciszkanem na spowiedz rozmowe.. 45 minut siedzieli i gadali o zyciu.. ale po tylu latach niebycia w kosciele wcale sie niedziwie...)

a wogole do wszytkich pan mlodych przed ktorymi slub - NIKT TAK NIE WKU**IA JAK NAJBLIZSZA RODZINA serio milion pytan zlotych rad i wogole.. powybijam ich wszytkich

Co do spowiedzi to moj T-z to chyba za 2 godziny tam bedzie bo tez jest wierzacy ale nizbyt czesto praktykujacy
Co do wkurzania przez rodzine to zgadzam sie w 100% pomimo ze slub mam dopiero za miesiac. Ciesze sie ze mieszkamy sami z T-zem bo bym oszalała. Wszytsko wiedza najlepeij i w ogole to powinno byc wszytsko wg ich mysli i wizji
A Twoja swiadkowa Martus miala ogromne szczescie. Dobrze ze sie tylko skonczylo na guzie i siniekau, biorac pod uwage samochod do kasacji.
Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Nie dołuj się tym kliwiuś bo też napewno nie wszystko idzie tak całkiem po ich myśli, choc nie powiem bo my jak teraz np oglądaliśmy wanny i widziałam takie za ponad 10tys. to to jest takie smutne, ze normlany człowiek nie może sobie na to pozwolić.. (a przynajmniej nie my jak mamy do wyremontowania i urządzenia całe mieszkanie) Ale mam swojego ukochanego TŻ'ta, jesteśmy zdrowi, 'piekni i młodzi' więc czego nam wiecej trzeba
Tez mam czasem tak jak kliwia jak widze, ze moim znajomym sie wszytsko uklada i nie musza w to wkladac nawet wysilku. Ale z drugiej strony Motylku Ty masz racje, najwazniejsze, ze jestesmy zdrowe. Pieniadze raz sa raz ich nie ma. A sama sie przekonalam, ze szczescia nie dawaja. Jak sie czlowiek nie umie cieszyc zyciem bez nich, to z góra pieniedzy tez nie bedzie umial.
Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Ja co prawda slub mam przed soba, ale powiem ci z perspektywy moich znajomych i kuzynki, ktorzy mieli kamerzyste na sesji slubnej i bardzo to sobie chwala. Zreszta na plytach potem ten reporataz jest wstawiany i mnie np zachwycil. Nasz fotograf jednak nie wyrazil zgody na obecnosc kamerzysty na sesji i my nie bedziemy mieli niestety.
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 07:08   #2178
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Tak my będziemy mieli kamerzyste na plenerze w sumie to my mamy obu panów w pakiecie tzn fotograf to szwagier kamerzysty i oni zawsze razem jeżdzą a ten pakiet kosztuje nas jedyne 1.200 zł

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 07:25   #2179
AgatkaL
Wtajemniczenie

My jedziemy jednak dzisiaj w nocy do Sopotu - znaleźliśmy kwaterę na Monciaku, więc super...ma być piękna pogoda

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-07, 07:25   #2180
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
bajaaaaaaaa musimy sie wspierac... ja juz powoli wymiekam..

dziekuje

kliwia ja tez jeszcze raz dziekuje

Ta Twoja Iwonka to jakas bidulka jest pozdrow ja od nas
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 07:46   #2181
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 08:37   #2182
AgatkaL
Wtajemniczenie

UWAGA!!!
Dla wszystkich żądnych oglądania nowych fotek informuję, że w wątku "Już po"
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=352635
zamieściłam nowe zdjęcia...zapraszam do oglądania

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 08:45   #2183
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hej kobitki dzien dobry

alez sie boje jutro juz przymiarka, stresa mam naszykowałam juz wszystko wczoraj

wszyłam w stanik silikony moje eh bo wypadały z tych miseczek i je zaszylam to sie przesuwały to je tasmą dwustronna podkleiłam i jest ok mam taaaaaakie wielkie cycki teraz, a stanik o dziwo musiałam kupic 70C A nosze zawsze 70B, ale ten 70B zlupi line był za mały...... bez komentarza hyba mi sie utyło

goldi wyjaśnila sie moj makijaż.... zadzwonilam do tych babek z douglasa
i sie okazało ze one maja dwie wizazystki z czego jedna jezdzi do domu, wiec musze zrobic zakupki ( mam juz wybrany błyszczyk z rouge bunny rouge za 78 zł i kontuerówke za 38,00) to podziele to na dwa zakupy najpeirw błyszczyk a za drugim razem konturówka + baza pod makijaz z soraya i bede miala dwa makijaze i do tego jeszcze kosmetyki

ale teraz je wypróbuje i mibabka powiedziała ze nie ma problemu z tym ze raz mi zrobia makijaz i spiszą dokąłdnie czym byłam malowana i potem ta wizazystke zapakują na wyjazd do mnei w dzien slubu

i sie wyjasniło!!!!!! chyba cie usciskam dałas mi wczoraj do myslenia z tym douglasem

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 08:47   #2184
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam

mężulek sobie gra, to ja wpadłam do was.

Cytat:
Rany! To mnie teraz zaskoczyłaś! Ja myślę, że nie zbiorę więcej niż 15 tyś. Super! I ta Turcja, piękną podróż będziecie mieli! A do jakiego miasta lecicie? My byliśmy w zeszłym roku w Alanya i było super.

?
ja bede 33 km od Alany juz sie doczekac nie mogę.
wczoesniej jedziemy z TZ do czech (21 sierpnia na 4 dni na chrzciny do mojej rodziny) a 29 sierpnia do Bialegostoku na wesele a 2 wrzesnia Turcja no a potem Holandia
Cytat:

Wow, gorrrrąco będzie
Odkąd TŻ widział mnie w noc poślubną w kupionej specjalnie na tę okazję bieliźnie, ciągle każe mi ją zakładać

było gorąco. TZ to aż zaniemówił jak mu o 23 zeszłam w tej bieliźnie, pończoszkach i obcasach. od razu mnie porwał do sypalni
a rano dostał album. to dopiero była niesodzianka, powiedział, że tym zaskoczyłam go najbardziej
Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Madzialenka-ogbejżałam właśnie twoje zdjęcia. Cudnie wyglądałaś poprostu prześlicznie a i musze ci powiedzieć że masz bardzo młodziutkich rodziców zdjęcia z mamą na pierwszy żut oka wyglądają na zdjęcia z stardzą o kilka lat siostrą tate też masz młodziutkiego Wszytko ci sie super udało kochana!!

Dziękuję
Moja mama ma 48 lat, tata 50

śliczna dziś pogoda.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 08:57   #2185
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

madzialenka jak te twoje zdjecia wyszły...... mozesz zdradzic... całkiem takie rozbierane?

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 09:07   #2186
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
madzialenka jak te twoje zdjecia wyszły...... mozesz zdradzic... całkiem takie rozbierane?
w bieliźnie, ponczoszkach, obsach + jakies tam gażety.
nie chcialam calkiem gołych, bo wiadomo jak cos tam sie zakrywa to budzi w facecie jeszcze większa ciekawośc w moim obudziło, bo tak mnie wymęczyl, że teraz siedze i nawet nie mam sily zjeść śniadania a mąż... leży i gra

Stary 2009-08-07, 09:15   #2187
moniqac
Zadomowienie

Dzień dobry dziewczynki!!!

Cytat:
Właśnie poczytałam trochę o rozwodach na wizazu i się przeraziłam. Dziewczyny, które są w moim wieku już są po rozwodzie, albo w trakcie... i ich małżeństwa trwały rok, 8 miesięcy, 1,5 roku... Dlaczego tak jest? One też kochały i uważały, że całe życie spędzą z tym człowiekiem.

Nikt nie jest idealny, kochamy nie za coś, a tak na prawdę pomimo czegoś, jesteśmy szczęśliwe przed ślubem i może czasami się pojawiają jakieś wątpliwości ale to nie sprawia, że rezygnujemy ze ślubu... od czego to zależy, że jednym się udaje, a drugim wręcz przeciwnie...
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ojej smutne to możesz mi podać link? chociaż jak się naczytam bo będę miała lęki
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...7#post13407667

Jak masz mieć lęki to lepiej nie czytaj, ale mnie osobiście to przeraziło...
mnie też takie rzeczy dobijają.... ja kocham TZta, a on mnie, czasem sie pokłócimy, jak zwykle, nie zawsze jest przeciez lukrowo, ale to jak życie. Tylko skad mamy wiedzieć, że będzie zawsze dobrze? A nie tak jak w przypadku tych dziewczyn... nawet nie 2 lata po ślubie i rozwód. Bez sensu.

Ale powiem Wam, że jateż polecam mieszkanie razem przed ślubem - baaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo nam to dało! I najważniejsze jest to, że jeśli tylko dwoje ludzi chce ... to wszystlo będzie dobrze!

ODEBRALIŚMY OBRĄCZKI !!!!
Ja wiem, że już większość z Was po tych "małych przyjemnościach", ale my wczoraj odebraliśmy obrączki. Z białego naturalnego (a nie rodowanego) złota, ale robiłam fotki specjalnie na balkonie, bo chciałam wiedzieć jak wyglądają w słońcu. Ciagle miałam obawy że będą jak zwykle srebrene obrączki, ale nie sa . Dobrze że to nie rodowane białe złoto, bo były by jeszcze bielsze

No i jeszcze pokażę Wam moją bransoletke - chyba ją wykorzystam na ślub, bo pięknie się błyszczy i nie zaciąga .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (56,1 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (44,0 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (50,3 KB, 54 załadowań)

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2009-08-07 o 09:19
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-07, 09:22   #2188
kliwia
Zakorzenienie

moniaq piekne obraczki
Stary 2009-08-07, 09:22   #2189
zanetaa88
Zakorzenienie

Moniqac śliczne obrączki

Madzialenka co robicie w Holandii, przy czym pracujecie?!

AgatkaL ładne zdjęcia

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 09:23   #2190
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Monia bardzo ładne te obraczki

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości