![]() |
#2161 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
![]() ![]() ja mam wieczór w domu...chyba...niewiele o nim wiem, przyjaciółka nie chce puścić pary z ust ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2162 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2163 | ||
Zakorzenienie
|
bajaaaaaaaa musimy sie wspierac... ja juz powoli wymiekam..
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie wiem czy kliwia sie odniosla wiec juz wyjasniam... przeszukalysmy caly watek slaski i nasz ale nic nie bylo o kosciele napisalas tylko godzine i kiedys dzielnice w ktorej mieszkasz.. wiec strzelalysmy w 2 koscioly.. ale kliwia wpadla na pomysl i napisala ze zbiera adesy kosciolow i tak dalas sie zlapac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zostalo mi dwa dni.. jest straszana bieganina dzis 1 raz zrobilam sobie brwi ![]() ![]() ![]() jutro jade na paznokcie na sale zawiesc alko ![]() musze jutro jeszcze skoczyc na gielde po organze na strojenie i po tablice... a wogole do wszytkich pan mlodych przed ktorymi slub - NIKT TAK NIE WKU**IA JAK NAJBLIZSZA RODZINA ![]() ![]() aaa i zapomnialam... moja swiadkowa miala wypadek... tragednia.. nic jej sie niestalo ale ayto do kasacji - przygrzmocila glowa w kierownice i ma guza... modlimy sie zemy nie zszedl na oko.. narazie ma mnostwo okladow.. robili jje rezonans i jest dobrze pan dokror pwiedzial ze siniak schodzi na oko ale guz niepowinien... nam nadzieje ze bedzie dobrze...
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-08-06 o 20:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2164 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2165 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nie wiem czy dam rade jutro wpaść więc dziewczyny slubujące w sobote, ode mnie wielki kusik ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie-dziekuje za zyczenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2167 | |||||
Zakorzenienie
|
monia.ch, co Ty też to gadasz? Na pewno pięknie wyglądasz w sukni! Przecież ładnemu we wszystkim ładnie
![]() Co do bram, to my ich mieliśmy dużo. Pijaczki zawsze zwęszą wódkę za darmo... Połowy tych ludzi od bram w ogóle nie kojarzyłam... Cytat:
![]() Odkąd TŻ widział mnie w noc poślubną w kupionej specjalnie na tę okazję bieliźnie, ciągle każe mi ją zakładać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() groszku, śliczna z Was para! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Widzę, że obydwie z Kliwią się niesamowicie postarałyście ![]() ![]() ![]() ![]() Jeeeezzzzuuu, jak dobrze, że z tą Twoją świadkową skończyło się tylko na guzie! ![]() Sobotnie żonki, trzymajcie się i nie dajcie się zwariować! ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
martus i Rybulko Polecam się na przyszłość. Etatowa szperaczka-wariatka wizazowa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2170 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pozdrowienia dla wszystkich Panien Młodych i Mężatek. P.S. Któraś z Was pisała, że jak będzie brała ślub to tu już nikogo nie będzie. To co ja mam powiedzieć? ![]()
![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
Asiu, bierz słowa Martuchy na poważnie, jak widać, u niej wszystko jest możliwe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeruna. Ja tam o rozwodzie nawet nie myślę.Nie wyobrażam sobie życia bez mojego Tż.I uważam,że jeżeli się o rozwodzie mówi w związku to do niego dochodzi. ~~*~~ Strobiluska u mnie było tak, samo Taniec z gwiazdami to był sztum w tv i koniec świata dla Tż a jak uczyliśmy sie walca to oglądaliśmy powtórki w internecie aby podpatrzeć kroki. ~~*~~ Monia.Ch nie zle jaja w Kościele czy gdzie to jest. U mnie by powiedzieli, wariatka ze ślubu robi cyrk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2173 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Odpoczywajcie tam i pozdrowienia dla mojego ulubionego kuzyna ![]()
![]() |
![]() |
#2174 |
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynki mam pytanko czy mialyscie na plenerze kamerzyste rowniez?
---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Dzis odebralam bizu jest sliczna-ladniejsza niz na foto ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Ja nadal niewiem gdzie w Kraku zrobic plener
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Riana ja nie bede miec kamerzysty na plenerze
![]() a co do mniejsc, ja bym wybrała waskie uliczki na starym miescie, a na lonie natury tu: http://pl.wikipedia.org/w/index.php?...20070423082937 W poznaniu na starym miescie jest super kamienica, ktora ma dziedziniec, na ktory z dwoch stron po okregu schodza sie scody, kolorystyka ceglano-bialo-szara. Cuuudo. Na pewno w krakowie jest mnostwo takich atrakcji ukrytych dla zwyklego zwiedzajacego. o tak to wyglada: http://plfoto.com/884613/zdjecie.html pary slubne bardzo czesto tu przychodza porobic zdjecia ![]() ![]() ps. a pokaz strone swojego fotografa ![]() ps2. na pewno on zna jakies ciekawe meijsca ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-08-07 o 06:55 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ale dziś piękna pogoda ![]() ![]() ![]() Madzialenka-ogbejżałam właśnie twoje zdjęcia. Cudnie wyglądałaś poprostu prześlicznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Drogie Mężatki i Narzeczone jedna z nas utworzyła świetny wątek kulinarny ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=356077 Edytowane przez ania20m Czas edycji: 2009-08-07 o 07:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2177 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do wkurzania przez rodzine to zgadzam sie w 100% pomimo ze slub mam dopiero za miesiac. Ciesze sie ze mieszkamy sami z T-zem bo bym oszalała. Wszytsko wiedza najlepeij i w ogole to powinno byc wszytsko wg ich mysli i wizji ![]() A Twoja swiadkowa Martus miala ogromne szczescie. Dobrze ze sie tylko skonczylo na guzie i siniekau, biorac pod uwage samochod do kasacji. Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2178 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2179 |
Wtajemniczenie
|
My jedziemy jednak dzisiaj w nocy do Sopotu - znaleźliśmy kwaterę na Monciaku, więc super...ma być piękna pogoda
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2181 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2182 |
Wtajemniczenie
|
UWAGA!!!
Dla wszystkich żądnych oglądania nowych fotek ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=352635 zamieściłam nowe zdjęcia...zapraszam do oglądania ![]()
![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
hej kobitki dzien dobry
alez sie boje jutro juz przymiarka, stresa mam naszykowałam juz wszystko wczoraj wszyłam w stanik silikony moje ![]() ![]() goldi wyjaśnila sie moj makijaż.... zadzwonilam do tych babek z douglasa i sie okazało ze one maja dwie wizazystki z czego jedna jezdzi do domu, wiec musze zrobic zakupki ( mam juz wybrany błyszczyk z rouge bunny rouge za 78 zł i kontuerówke za 38,00) to podziele to na dwa zakupy najpeirw błyszczyk a za drugim razem konturówka + baza pod makijaz z soraya i bede miala dwa makijaze i do tego jeszcze kosmetyki ![]() ale teraz je wypróbuje i mibabka powiedziała ze nie ma problemu z tym ze raz mi zrobia makijaz i spiszą dokąłdnie czym byłam malowana i potem ta wizazystke zapakują na wyjazd do mnei w dzien slubu i sie wyjasniło!!!!!! chyba cie usciskam dałas mi wczoraj do myslenia z tym douglasem
![]() |
![]() |
#2184 | |||
Zakorzenienie
|
witam
![]() mężulek sobie gra, to ja wpadłam do was. Cytat:
![]() wczoesniej jedziemy z TZ do czech (21 sierpnia na 4 dni na chrzciny do mojej rodziny) a 29 sierpnia do Bialegostoku na wesele a 2 wrzesnia Turcja ![]() ![]() Cytat:
![]() a rano dostał album. to dopiero była niesodzianka, powiedział, że tym zaskoczyłam go najbardziej ![]() Cytat:
![]() Moja mama ma 48 lat, tata 50 ![]() śliczna dziś pogoda. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
madzialenka jak te twoje zdjecia wyszły...... mozesz zdradzic... całkiem takie rozbierane?
![]() |
![]() |
#2186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chcialam calkiem gołych, bo wiadomo jak cos tam sie zakrywa to budzi w facecie jeszcze większa ciekawośc ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2187 | |||
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki!!!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale powiem Wam, że jateż polecam mieszkanie razem przed ślubem - baaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo nam to dało! I najważniejsze jest to, że jeśli tylko dwoje ludzi chce ... to wszystlo będzie dobrze! ![]() ODEBRALIŚMY OBRĄCZKI ![]() Ja wiem, że już większość z Was po tych "małych przyjemnościach", ale my wczoraj odebraliśmy obrączki. Z białego naturalnego (a nie rodowanego) złota, ale robiłam fotki specjalnie na balkonie, bo chciałam wiedzieć jak wyglądają w słońcu. Ciagle miałam obawy że będą jak zwykle srebrene obrączki, ale nie sa ![]() ![]() No i jeszcze pokażę Wam moją bransoletke - chyba ją wykorzystam na ślub, bo pięknie się błyszczy i nie zaciąga ![]() Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2009-08-07 o 09:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
moniaq piekne obraczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
Moniqac śliczne obrączki
![]() Madzialenka co robicie w Holandii, przy czym pracujecie?! AgatkaL ładne zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
Monia bardzo ładne te obraczki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.