![]() |
#301 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, el, clinique, zapachy itd
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
Zuzycie jest napisane---- tzn tyle ile zostało z kredek. Givenchy jest stemperowana do literki G jest to testerek kod 5E02 Max Factor jeszcze nie była temperowana kod 2172 Lakier chanela nie jest kryjący,,,, jak raz pomalujesz to daje delikatny efekt- choć jak byś pomalowała 2-3-4 razy to będzie co raz intensywniejszy aż do kryjącego... ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- nie znalazlam nic ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- podoba mi się kilka rzeczy.... zobacz jeszcze do ciuchowego czy wpadnie ci cos w oko.... Bo bronzer chcę oddać za jakiś kosmetyk... cienie mogę dać za ciuszek....
![]() |
![]() |
#303 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. No to jestem zainteresowana kredką czarną Givenchy (to srebrne czy czarne opakowanie?), czarną kredką Max Factor i lakierem Chanel. Co byś za to chciała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
No to chyba nie sprawdzę, bo nie ma Sephory w Cze-wie
![]() ![]() ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
odpisałam u ciebie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
ile byś jej chciała za te rzeczy???
![]() |
#309 |
Czekam na Ragnarok
|
A ja?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Wtajemniczenie
|
Tak chodziło o kolory, ale nie mogę znaleźć zdjęcia o którym mówisz.
![]()
![]() |
#311 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
CLARINS Vernis Reflets 106 Bardzo bym chciała: 2) Soleo Professional - Aqua Touch with Thalitan - Głęboko nawilżający krem do cery opalonej, 50ml, użyty 4-5 razy vanila vanila z sephory..... Pasowało by ci tak??? ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1245946110 ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
i lakiery.... ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
Zielona tuba, s- stan bardzo dobry minus,ma malutką dziurkę nie rzucającą się w oczy ![]() Biała koronkow bluzeczka- była przeze mnie zwężana, xs,s Różowa- xs,s m tez powinno się zmieścić ![]() Przepiekna miniówka czarna- rozmiar M ale moim zdaniem xs,s , z super materiału z falbankami, ma małą wade troszkę mi się rozerwała ale zaszyłam i w ogóle się to w oczy nie rzuca JNNYFER 37. biała spódniczka, xs,s
![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
mnie u ciebie się podoba:
Annayake Pour Elle- ale wiem że nie wymienisz hihi:P wszystkie rzeczy bym dała za to:P a z kosmetyków wiele rzeczy mi sie podoba ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1245945884 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1245946110 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1245947466 i bronzer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak sobie myślę, ze za te 5 rzeczy oddałabym ci : cienie 5 z diora, cienie 2 z diora no i ten bronzerek.... Myślę, że nawet byłoby korzystnie dla Ciebie??? a za paletkę jeszcze zobaczę raz twój wątek:0 Pasuje ci tak póki co??? ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
odezwę się jeszcze, bo obgaduję ten bronzerek jeszcze z inną dziewczyną.... I tamta zamiana bardziej by mi odpowiadała niż za 2 lakiery i piankę którą napisałaś ze dajesz w gratisie.... edit: pomyłka- nie napisałaś tak ![]() ![]() ![]() ![]() __________________
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2009-08-06 o 22:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
moge oddać te 4 rzeczy
Biała koronkow bluzeczka- była przeze mnie zwężana, xs,s Różowa- xs,s m tez powinno się zmieścić ![]() Przepiekna miniówka czarna- rozmiar M ale moim zdaniem xs,s , z super materiału z falbankami, ma małą wade troszkę mi się rozerwała ale zaszyłam i w ogóle się to w oczy nie rzuca JNNYFER 37. biała spódniczka, xs,s za: cienie 5 z diora, cienie 2 z diora no i ten bronzerek ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- zapomniałam wczesniej dopisać coś do tej różowej bluzeczki dopisałam koło zdj ![]() ![]() jednak jutro cykne fotkę bo bateria mi właśnie padła ![]() Edytowane przez admirable Czas edycji: 2009-08-06 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj kochana mi na właśnie tubie najbardziej zależało.... Najbardziej mi zależy na tym co na fioletowo ci napisałam ![]() A za paletkę nic już nie widzę.... Moze masz cosik jeszcze z takich bardziej eleganckich ciuszków??? w rozmiarze xs lub s???
![]() |
![]() |
#318 |
BAN stały
|
oczywiście mozesz sobie cos dobrac
![]() + mam jeszcze poza wątkiem inna piankę - Joanna, Styling Effect, Pianka nabłyszczająca z woskiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
chetnie wymieniłabym wszystkie 5 rzeczy bo chcę się pozbyć tego juz
![]() bo ja już nie znajde nic za paletkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choć z balsamu to tylko jeden nawilżający Johnsons delikatny zapach długo utrzymuje się na skórze... z 400ml jest ok 1/3 mam jeszcze balsam sephora icy mint zostało go tak na 1-2 użycia- dorzucę ci go i tak moze na wypróbowanie gdybyś chciała (już w gratisie) a przeczytałaś ze mam kapsułki robione z sephory??? Bardzo fajne produkty same... są na pierwszej stronie w kosmetycznym opisane jakie mam....
![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
kurcze jakoś nic mi nie wpadło w oko szczególnie:/ nie masz jeszcze czegoś ci zbędnego z kosmetyków?
![]() balsamik ten na wypróbowanie chętnie przygarnę ![]() Edytowane przez admirable Czas edycji: 2009-08-06 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
mogłyby byc te z avonu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pasuje mi tak ![]() ---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- :d
![]() |
![]() |
#327 |
Czekam na Ragnarok
|
A nie wolałabyś np. kremu Soleo + cienia Bourjois + odlewkę Vanilla Vanilla 20ml?
Tak szczerze mówiąc, wolałabym sobie zostawić trochę tej wanilii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
dobrze kochana, moze tak być.... ale czy masz do czego mi odlewkę dać??? Bo ja nie mam kompletnie zadnego pustego atomizera;/
![]() |
#329 |
Czekam na Ragnarok
|
Mam nowy atomek. To przechodzę na PW.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.