|
|
#301 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, el, clinique, zapachy itd
Cytat:
Jak to z jakich cieni składa się piątka??? Chodzi o kolorki??? Są identyczne jak na zdjęciu....---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
Zuzycie jest napisane---- tzn tyle ile zostało z kredek. Givenchy jest stemperowana do literki G jest to testerek kod 5E02 Max Factor jeszcze nie była temperowana kod 2172 Lakier chanela nie jest kryjący,,,, jak raz pomalujesz to daje delikatny efekt- choć jak byś pomalowała 2-3-4 razy to będzie co raz intensywniejszy aż do kryjącego... ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- nie znalazlam nic ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- podoba mi się kilka rzeczy.... zobacz jeszcze do ciuchowego czy wpadnie ci cos w oko.... Bo bronzer chcę oddać za jakiś kosmetyk... cienie mogę dać za ciuszek....
|
|
|
#303 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej. No to jestem zainteresowana kredką czarną Givenchy (to srebrne czy czarne opakowanie?), czarną kredką Max Factor i lakierem Chanel. Co byś za to chciała?
|
|
|
|
|
#304 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
No to chyba nie sprawdzę, bo nie ma Sephory w Cze-wie
Jeżeli zaś chodzi o słabość do buteleczek, to miałam na mysli, ze nie lubię odlewek jedynie perfumy w oryginalnych buteleczkach Dlatego niechetnie oddaje oryginalna buteleczke za odlewke. Ale odlewke za odlewke moge wymienic
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
odpisałam u ciebie
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
ile byś jej chciała za te rzeczy???
|
|
#309 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A ja?
|
|
|
|
|
#310 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak chodziło o kolory, ale nie mogę znaleźć zdjęcia o którym mówisz.
|
|
#311 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#312 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
CLARINS Vernis Reflets 106 Bardzo bym chciała: 2) Soleo Professional - Aqua Touch with Thalitan - Głęboko nawilżający krem do cery opalonej, 50ml, użyty 4-5 razy vanila vanila z sephory..... Pasowało by ci tak??? ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1245946110 ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
i lakiery.... ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
Zielona tuba, s- stan bardzo dobry minus,ma malutką dziurkę nie rzucającą się w oczy ![]() Biała koronkow bluzeczka- była przeze mnie zwężana, xs,s Różowa- xs,s m tez powinno się zmieścić stan idealnyPrzepiekna miniówka czarna- rozmiar M ale moim zdaniem xs,s , z super materiału z falbankami, ma małą wade troszkę mi się rozerwała ale zaszyłam i w ogóle się to w oczy nie rzuca JNNYFER 37. biała spódniczka, xs,s
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
mnie u ciebie się podoba:
Annayake Pour Elle- ale wiem że nie wymienisz hihi:P wszystkie rzeczy bym dała za to:P a z kosmetyków wiele rzeczy mi sie podoba w ciuszkowym niestety nic nie znalazłam ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1245945884 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1245946110 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1245947466 i bronzer
|
|
|
|
|
#315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak sobie myślę, ze za te 5 rzeczy oddałabym ci : cienie 5 z diora, cienie 2 z diora no i ten bronzerek.... Myślę, że nawet byłoby korzystnie dla Ciebie??? a za paletkę jeszcze zobaczę raz twój wątek:0 Pasuje ci tak póki co??? ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
odezwę się jeszcze, bo obgaduję ten bronzerek jeszcze z inną dziewczyną.... I tamta zamiana bardziej by mi odpowiadała niż za 2 lakiery i piankę którą napisałaś ze dajesz w gratisie.... edit: pomyłka- nie napisałaś tak ha ha zamęt mam to była inna dziewczyna odezwę się jak coś![]() __________________
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2009-08-06 o 23:33 |
||
|
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
moge oddać te 4 rzeczy
Biała koronkow bluzeczka- była przeze mnie zwężana, xs,s Różowa- xs,s m tez powinno się zmieścić stan idealnyPrzepiekna miniówka czarna- rozmiar M ale moim zdaniem xs,s , z super materiału z falbankami, ma małą wade troszkę mi się rozerwała ale zaszyłam i w ogóle się to w oczy nie rzuca JNNYFER 37. biała spódniczka, xs,s za: cienie 5 z diora, cienie 2 z diora no i ten bronzerek ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- zapomniałam wczesniej dopisać coś do tej różowej bluzeczki dopisałam koło zdj jeszcze cykne fotkę żebys wiedziała jak to wygląda![]() jednak jutro cykne fotkę bo bateria mi właśnie padła
Edytowane przez admirable Czas edycji: 2009-08-06 o 23:39 |
|
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj kochana mi na właśnie tubie najbardziej zależało.... Najbardziej mi zależy na tym co na fioletowo ci napisałam Mogę zrezygnować np z tej białej spódniczki najbardziej... ewentualnie z tej czarnej cio??? A za paletkę nic już nie widzę.... Moze masz cosik jeszcze z takich bardziej eleganckich ciuszków??? w rozmiarze xs lub s???
|
|
|
#318 |
|
BAN stały
|
oczywiście mozesz sobie cos dobrac
![]() + mam jeszcze poza wątkiem inna piankę - Joanna, Styling Effect, Pianka nabłyszczająca z woskiem |
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
chetnie wymieniłabym wszystkie 5 rzeczy bo chcę się pozbyć tego juz
a nie masz jeszcze czegos poza watkiem jakiegoś kosmetyku, balsamu czegokolwiek fajnego rzeby mi do tych rzeczy 3 dorzucić?bo ja już nie znajde nic za paletkę
|
|
|
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choć z balsamu to tylko jeden nawilżający Johnsons delikatny zapach długo utrzymuje się na skórze... z 400ml jest ok 1/3 mam jeszcze balsam sephora icy mint zostało go tak na 1-2 użycia- dorzucę ci go i tak moze na wypróbowanie gdybyś chciała (już w gratisie) a przeczytałaś ze mam kapsułki robione z sephory??? Bardzo fajne produkty same... są na pierwszej stronie w kosmetycznym opisane jakie mam....
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze jakoś nic mi nie wpadło w oko szczególnie:/ nie masz jeszcze czegoś ci zbędnego z kosmetyków?
![]() balsamik ten na wypróbowanie chętnie przygarnę
Edytowane przez admirable Czas edycji: 2009-08-07 o 00:06 |
|
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
mogłyby byc te z avonu
i wydaje mi się, że te Twoje 4 rzeczy za moje 5 byłoby ok bo nie opłaca mi się troszkę do tych cieni z avonu dawać kolejnego ciuszka
|
|
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pasuje mi tak Piszemy pw???---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- :d
|
|
|
#327 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A nie wolałabyś np. kremu Soleo + cienia Bourjois + odlewkę Vanilla Vanilla 20ml?
Tak szczerze mówiąc, wolałabym sobie zostawić trochę tej wanilii
|
|
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze kochana, moze tak być.... ale czy masz do czego mi odlewkę dać??? Bo ja nie mam kompletnie zadnego pustego atomizera;/
|
|
#329 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Mam nowy atomek. To przechodzę na PW.
|
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

Jak to z jakich cieni składa się piątka??? Chodzi o kolorki??? Są identyczne jak na zdjęciu....
Z wybranych przez Ciebie perfum jest tylko Noa, tendre juz zostawilam dla siebie, bo zostalo mi ok. 40 ml. Moge ewentualnie zrobic odlewke 10 ml np. za 10 ml poison 

Jeżeli zaś chodzi o słabość do buteleczek, to miałam na mysli, ze nie lubię odlewek