|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardomaniaczek część VII! ; )
Dobranoc ;*
Ja posiedzę do 2 i też pójdę
|
|
|
|
#572 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny
kurcze fajnie tu macie tak myśle ze moze bym sobie dołączyła postaram sie udzielac duzo ale najpierw obadam co Wy tu i o czym :PW ogole skończyłam wczoraj 3 część dzis zaczynam 4 normalnie nie moge sie doczekac a musze isc do pracy A najlepsze jest to że śniło mi sie ze calowalam sie z Jacobem ![]() W ogóle nie macie tak że jesteście troche miedzy nimi rozdarte? pewnie jak skonczylyscie sage to juz nie ale ja po 3 części mam takie dziwne odczucia....No nic lece do pracy miłego dzionka ![]() aaaa Magda jestem milo mi
|
|
|
|
#573 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim
Osobno, witaj Donay ^.- Nie sposób was nadrobić, a że nie mam do tego siły, to wybaczcie moje niedbalstwo. I standardowe zapytanie... co u Was? Jak plany na dzień dzisiejszy? Jak samopoczucie?
|
|
|
|
#574 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nawet sama to potwierdzam ![]() i powiem wam jeszcze, że bardzo często sprawdza mi się horoskop ![]() Cytat:
ja mma na kompie, ale brzydki jest głos, z kina podłożony Cytat:
![]() Cytat:
![]() wczoraj oczywiscie jak przyszlam z pracy to zaraz wybylam i wrocilam przed poloca, siedze w pracy i zasypiam wczoraj wpadlismy na pomysł, że pojedziemy pod namioty dzisija więc przyjeżdżam z pracy pakuję sie i jade pod namiot nad jeziorko ![]() ![]() szukajaca ja tez chce na balety jutro juz nie pojade, bo kompletnie nie mma kasy wczoraj znow pozyczylam, jak bede musiala wszytskooddac to mi wyplaty nie starczy
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Eh, miałam koszmar z Edwardem w roli głownej
|
|
|
|
#576 |
|
Zadomowienie
|
No to opowiadaj co się działo w tymże koszmarze
|
|
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się śniła klątwa horror ;] ale nie był straszny (tz sen)
|
|
#578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Eh długo by oppwiadac ale ok, skoro chcecie to opowiem:
Więc byłam wampirzyca xD I normalnie chodziłam do jakiejs am szkoly i podszedl do mnie jakis gosc i zaczal mnie wyzywac od dziwek itp. No i pozniej powiedizła mi ze mi pzywali i takie tam to iwec poszlam z nimza szkoly i mu pokazałam mała 'demostracje siły' ;] No bo przeceż jak byłam wampirem to cos tam potrafilam. I pozneij sie wilekie zamieszanie zrobilo przyszla dyrektorka i w kazdym razie musialam uciekac gdzies z Edwardem zeby ise ludzie nie dowiedizeli i jeszcze byla z nami jakas wampirzyca jedna ale nie weim kto bo to juz nie z ksiazki. I tak bieglismy bieglismy przez las az w koncu uslyszelismy jakis ludzi xD Jakie spijaki chyba i zaczelismy uciekac jak najdalej od nich <nie wiem po co> i w koncu postanowilismy sie schowac. No i poszlismy gdzie s za jakas hmmmm jakby to nazwac tak row jakby i saobia tam siedizelismy ale ci ludzie co tam byliwczenisje przyszli za nami i oparli sie o taka 'skarpe' tak ze nas widzeli. Edzio postanowil zebysmy sie nie ruszali to pojda dalej <tez ne wiem po jaka cholere> I oni zaczeli gadac ze sie siwecimy itd bo to w sloncu bylo i pozniej nasza towarzyszka nie wytrzymala i uciekla gdzies. I się podnieslismy i zaczelismy z nimi gadac, ale tak jakos dwuznacznie - ta rozmowa miala jakies drugie dno. I w pewnym momencie ten facet cos mi zrobil ale nie pamietam, chyba sie do mnie przystawial xD I pozniej edward do niego doskoczyl i zaczela sie bojka i w pewnym momencie wszyscy znikneli zostalam tylko ja. I szukalam edzia ale zostały po wszystkim tylko rózowe male kostki do gry <czemu akurat kostki?> I wszystko to co mowili pojawilo sie fioletowa czcionka <taka jak tu na wizazu> na papierze. No i ja wzielam te kostki i poszlam do Carlisla i sen ise skonczyl Taki byl glupi ;/
|
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
ale to przez cały okres, a nk mam ponad rok, a teraz świrów przybywa:P
Cytat:
A to sprawdzę jak do galerii pojadę Mariposa, smieszny może sprawdź w słowniku, co znaczą kostki, kolor fioletowy itd
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi się śniły odgłosy tej Kajako ;/
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
w moja date urodzin urodził sie jeszcze Michał Wisnieski, i na moją 18-stke urodziła moja kuzynka synka
![]() ale znam rodzeństwo i cała trójka jest z 11 kwietnia ![]() no i z 3 lipca była moja babcia, jest moja kolezanka i kolega, którego isostra tez urodziła 3 lipca ^^ smieszne sa tekie zbieżnosci
|
|
#586 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Oo jeziorko Cytat:
![]() Ja jestem urodzona tego samego dnia, co moja mama
|
||
|
|
|
#587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzień doobryyy Kochanee ; ***
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#589 |
|
Wtajemniczenie
|
ja pamietniki ksiezniczki przeczytalam wszystkie i to nie raz;p posiadam swoja osobista kolekcje;p
ciekawa jestem za ile zamkna mie w szpitalu;p dzis snilo mi sie ze przesiadywalam z Alice i Jasperem w jakiejs jaskini i zaatakowal mnie James xD
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie miałam lepsze... Najpiękniejkszy sen a zarazem koszmar życia to ślub z Edwardem <3 I to jeszcze byl swiadomy sen to juz w ogole swietnie xD Szkoda tylko że jak doszłam do ołtarza do pan młody okazał się chłopakiem z klasy (oczywiscie najladniejszy z calej szkoly ale ja go tak nie lubie ;/) . I jak go zobaczyłam to uciekłam i tam było dalej ale nie będę was zanudzać xDDD A miałam taką piękną suknie... Tylko wystraszyłam się bo zobaczyłam ją pozniej w Internecie jak Bella był w nią ubrana
Normlanie krzyczeć zaczełam xDDD Bo najpierw suknia mi sie sni taka piekna kotrej na oczy nigdy nie widzilam a pozneij patrze i widze Bellę w tej sukni ;/---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Sprawdzałam w senniku xD Kostka do gry oznacza szczęście xDD ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Sprawdzałam w senniku xD Kostka do gry oznacza szczęście xDD |
|
|
|
#591 |
|
Konto usunięte
|
Mi się wczoraj śniło,że urodziłam dziecko
Oznacza to, iż 'otwierają sie nowe możliwości w twojej egzystencji' Ha
|
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
Bella w sukni?
ale Kristen?bo nie widziałam jej w sukni ; D
Edytowane przez AJaLubieCzekolade Czas edycji: 2009-08-07 o 13:51 |
|
|
|
#593 |
|
Wtajemniczenie
|
donay ja Jacoba nie lubilam juz w 1 czesci wiec nie mialam rozdarcia;p
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
ja też Jacob strasznie mnie wkurza xD
|
|
|
|
#595 |
|
Zadomowienie
|
amels Ty sie bój, bo jak te Twoje nowe możliwości się otworzą, to przed 50 mogą się nie zamknąć
|
|
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i znowu zaczęłam go lubić w PS jak się Nessie urodziła ; D
|
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałam wczoraj Program Ochrony Księżniczek
ranyy jakie to było booskie <3 a wracajac do realnego swiata to miałam dzisiaj kosci na działce żeby zarobic bo ci co nam zawsze kosza są nad morzem,i tak kosiłam z pół godziny i zgasła kosiarka i juz sie nie da jej uruchomic... ale miałam dobre chęci :p a o 3 musze iśćna konie a taaaaki upał jest ;(
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#598 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#599 |
|
Konto usunięte
|
a myślałam, że wszyscy zapomnieli o mnie
czuję się okropnie niestety ![]() nie wiem kiedy do was wrócę na stałe ![]() a tak się stęskniłam za gadaniem z wami (no i za wami też xD) no nic, idę |
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
Olanka, trzymaj się! <3
tęsknimyy<3 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.

kurcze fajnie tu macie
tak myśle ze moze bym sobie dołączyła postaram sie udzielac duzo ale najpierw obadam co Wy tu i o czym :P