|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III
Cytat:
o ksylitolu sporo na Bogutynmłyn maja teraz promocję, muszę wreszcie zamówić bo wszystko sie mi pokończyło ![]() zakwas tez mają i fajne mąki porządne przepisy tutaj, tutaj i uśpiony mój |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
po prostu Łinli
|
ja nie daję rady
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#393 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
Jak Wy to robicie, ze ciagle wyjezdzacie w jakies fajne miejsca? Marze o Japonii, ale ceny! Moze jak dziecko podrosnie.. i to nowe, ktorego jeszcze nie ma, tez ![]() Gadmarka, zalezy jakie masz te pieprzyki. Jak plaskie, ciemne miejsca na skorze, to usuna Ci chirurgicznie i dadza do badan histopatologicznych (standardowa procedura). Ja mialam takie wystajace kulki, ktore usunela mi dermatolog wlasnie za pomoca tego wypalania, bez znieczulenia ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Dobra Ilonko, mow co zamawiac na poczatek z tego sklepu Na jakiej piec ciasta. muffinki? pszennej pelnoziarnistej, tak? |
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rajd po winnicach ![]() naleśniki i muffinki - orkiszowa typ 700 na poczatek, potem mozesz i z pełnoziarnistej ![]() muffiny pełnoziarniste, gofry - pszenna typ 1850 lub 2000; orkiszowa analogicznie fajne przepisy sa na wątku przepisowym SB więcej nie piszę, bo mnie jeszcze o reklamę posądzą |
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dzisaj mam na twarzy Lumiere i bardzo gładziutkie lico mam w tym podkładzie.... Chyba się polubimy z tą firmą.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() płaskich też jest trochę, ale te mnie nie drażnią (dosłownie) OMG ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() myślałam o wymrażaniu ![]() Mariola te pieprze to mi w tamtym roku urosły, ale że mam organiczną niechęc do lekarzy przychodni itp. to na wizytę idę, idę i dojśc nie mogę ![]() i zapomniałam wczoraj napisać: Faa serdeczne gratulacje z okazji narodzin braciszka!!!!!!! ![]() od dwóch tygodni mam siostrzenicę, przesłodkie maleństwo, moja mała przy niej to olbrzym ![]()
![]() ![]() Edytowane przez gadmarka Czas edycji: 2009-08-07 o 07:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
po prostu Łinli
|
ja też zamówiłąm puder diamentowy i czekam, ciekawa jestem jak się sprawdzi
![]() a ja dzisiaj widziałam sobowtór Dominiki w samochodzie, chyba że to była ona ![]() ![]() ![]()
#399 |
Zakorzenienie
|
Apropos imion dla dzieci
http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod..._dziecku_.html |
![]() ![]() |
![]() |
#400 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jedyny pozytywny aspekt tego to,ze mniej mnie kusi ale wchodzac na Twoj blog....moja silna wola jest wystawiona na mocne kuszenie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I ciekawe czego dowiedzialabym sie o sobie kiedy jestem fanka LaVeya,ezoteryki,neopogan stwa i innych dziwnych rzeczy ![]()
![]() |
#401 |
Wtajemniczenie
|
Gadmarko, jesli one Ci niedawno urosly, to ja bym sie zdecydowanie przeszla do dermatologa. Zawsze trzeba sprawdzac rzeczy, ktore pojawiaja sie na skorze. Ja mialam takie brodaweczki od dziecka, cala moja rodzina ma takie. Znieczulenia nie dawali, bo to teoretycznie niewielki bol
![]() Dobra Ila, zabieram sie za te maki, na Twoim blogu znalazlam kilka przepisow, ktore mnie interesuja. Czy Ty kochana prowadzisz jakas kawiarenke z takimi pysznosciami zdrowozywnosciowymi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() tak, tylko wczoraj po prostu nie wytrzymałam..dzwonię do mojej babci kilka razy w roku z życzeniami (wczoraj wlasnie urodziny miała) i za każdym razem muszę wysłuchać, jaką to złą osobą jestem. A kiedy już miesza do tego Olkę ZABRANIAJĄC mojemu dziecku iść do kina na Harrego (w którym do tej pory nie widziała nic złego) twierdząc, że to satanistyczny film, to mi się ciśnienie tak podnosi, że kończy się to tym, iż rzucam słuchawkę mówiąc, ze więcej pożytku by zrobiła wpłacając pieniądze na konto jakiej kolwiek fundacji niż co miesiąc śląc pokaźne kwoty na rzecz Radia M. Ale nie - fundacje to kupa złodziei i wyzyskiwaczy, a przecież O. Rydzyk to taki wspaniały i pokrzywdzony człowiek, który tyle dobra robi.. No sorry za te wstawki o tak trudnym temacie jak wiara, ale zagotowałam się i do dzisiaj mnie telepie ![]() Mam nadzieję, że nikogo tutaj nie uraziłam i obiecuję, że już nie będę ![]() ![]() Całe szczęscie, ze moja druga babcia to kompletne przeciwieństwo i jest równowaga zachowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I też czekam na to diamentowe cudo z BU. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu, przeciez takie zachowania i sama postac ojca R. nie maja nic wspolnego z wiara.. Ci ludzie sie tym zaslaniaja ale sa naprawde rozumni duchowni np. dominikanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
Pranie, WinlyEm dajcie znac jak sie bedzie spisywal puder diamentowy
![]() Lorri na pewno chodzi o syntetyczne diamenty, a najwiekszym producentem obecnie jest USA. W Polsce Osieczany ![]() Cathy, tez od jakiegos czasu przemysluje nad drukowaniem kolejnych stron i zabieraniem ze soba, byc na biezaco tylko na samych mineralach jest trudno, a inne fora? Obecnie wchodze na net tylko na Wizaz, sklepy internetowe i konto bankowe, na nic wiecej juz nie starcza czasu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
po prostu Łinli
|
Cathy, radio maryja to sekta- wiem co mówie
![]() ![]() to jest na prawdę jak sekta i wszystko tam jest dobrze przemyślane żeby psychologicznie, podświadomie podejść do ludzi- spokojny, powolny głos i muzyczka w tle, wprowadzająca niemal w stan hipnozy ![]() ![]()
#407 |
Wtajemniczenie
|
Ila, czym moge zastapic fruktoze w Twoich przepisach? brazowym cukrem? Jak przeliczac proporcje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 | |||
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kwestie religijne pomine bo mam zupelnie inny poglad na ten temat,na cale szczescie moi rodzice w pelni akceptuja moje wybory i podesjcie do zycia. Jestem tolerancyjna do momentu kiedy ktos nie probuje wplynac na moje decyzje-tak np.bylo ze slubem koscielnym,ktory mnie nie jest do szczesci potrzebny.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 | |||
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moja babcia kilka lat temu powiedziała, ze nie będzie do nas przyjeżdżać, bo u nas RM nie odbiera zbyt dobrze... No comments ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() trzymaj się przecież mądra, silna dziewczynka jesteś i nie z Tobą takie numery ![]() ![]() btw, ciekawe czy oni mają indeks ksiąg, filmów itp. zakazanych ![]() Dzięki Praniuszko ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
hm, o Rydzyk - no comments - pranie mózgu pełną parą - sorry pranie
ja tam znam mnóstwo rozsądnych duchownych ale niestety są w mniejszości ![]() Mariolu, mąkę kupuję w Bogutynie, bo stacjonarnego z orkiszem w moich okolicach niet, widuję w Auchanie też Lubella ma przyzwoitą pełnoziarnistą pszenną i makarony pełnoziarniste pranie, fruktoza jest prawie połowę słodsza od cukru, ale ja zawsze piekę mniej słodkie rzeczy niż reszta więc spokojnie możesz sypnąć tyle samo brązowego albo 1/3 mniej - u mnie tam zwykle na łoko ![]() a, kawiarenki nie prowadzę, my tak jadamy, popaprańcy Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-08-07 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#413 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie,bo jest roznica pomiedzy instytucja a wiara. Wychodze z zalozenia,ze nie potrzebuje zadnych posrednikow. U mnie bierzmowanie bylo smieszne bo cala klasa chodzila jak najeta na przygotowania itd. a ja.....mialam to gdzies,na koniec i tak sie okazalo ze zostalam dopuszczona i w zasadzie to tylko przypadek mnie tam umiescil ![]() Zycze wszystkim milego dnia bo uciekam za niedlugo ![]()
![]() |
#415 |
po prostu Łinli
|
Hex, mam takie samo zdanie jak Ty
![]() czy taki koszyk da się zamontować przy "góralu" też? pewna osoba przekonuje mnie, że tylko do "damki" sie nadaje, a bardzo by się taki przydał (np na przesyłki w drodzę na poczte ![]() ![]() ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-08-07 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#418 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale zaznaczam - to moje prywatne zdanie i szanuję każde inne. Winly - poczta się spisała, spódnica właśnie do mnie dotarła ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#420 | ||
po prostu Łinli
|
dzieki za odp
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MAD minerals nikt wiecej nie chce wypróbować? ![]() ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-08-07 o 12:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.