Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-06, 07:30   #4891
neTy
Raczkowanie

Dot.: Hiszpania Lloret de mar obozy.. zbiorczy

Cytat:
Napisane przez siagu Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o terminy od 20.08 to w Lloret na 100% będą górowali studenci!!!!! Jestem o tym przekonana.
Lloret de Mar 22.08.2009
Też mam taką ndzieje!! Ja jade od 20.08

A jak myślicie jak z pogoda pod koniec sierpnia tam będzie??
Stary 2009-08-06, 10:52   #4892
jarek85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez neTy Pokaż wiadomość
Też mam taką ndzieje!! Ja jade od 20.08

A jak myślicie jak z pogoda pod koniec sierpnia tam będzie??
Będzie dobra bo musi taka być
jarek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 11:04   #4893
neTy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jarek85 Pokaż wiadomość
Będzie dobra bo musi taka być
DO jakiego hotelu jedziesz??
Stary 2009-08-06, 12:13   #4894
Blaise9
Przyczajenie

Orientujecie sie czy w lloret jest jakis klub w ktorym graja hardstyle ?
Blaise9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 12:14   #4895
jarek85
Raczkowanie

Cytat:
DO jakiego hotelu jedziesz??

do hotelu Mas już w nim byłem rok temu
jarek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 12:44   #4896
siagu
Raczkowanie

Był ktoś może w Hotelu Goya albo San Juan Park i jest w stanie coś o nich powiedzieć?? Nie wiem jeszcze gdzie mnie przydzielą
siagu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 13:28   #4897
klaudus1711
BAN stały

ktoś pytał o pogode. ; ) pewnie będzie taka jak i w czerwcu , lipcu. ; ) taaaam przez długo czas są upały. ; ddd
straży granicznych nigdzie nie było . ; d nie to co w tamtym roku jak jechałam do Grecji.. co chwile nam sprawdzali paszporty, dawali pieczątki. i tylko traciliśmy czas..

no i jak ja byłam to też była taka parada ze sztucznymi ogniami . petardami..
my z koleżanką potem sie bałyśmy i uciekałyśmy bo jak byli przy nas z tym wszystkim to małe ognie leciały nam na włosy, ciuchy, nogi itd. ; dd
a wszystko działo się przy plaży. ; ) znowu innego razu była jakaś parada w której brało udział dość sporo narodowości . po kolei szli i byli ubrani w swoje stroje.; ) też fajnie to wyglądało .
klaudus1711 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-06, 15:38   #4898
MissMistery
Przyczajenie

GG do MissMistery

mm przeczytałam kilka stron i już nie mogę się doczekać wyjazdu

btw jedzie ktoś z was do Hiszpanii z biura podroży atas lub koliber w terminie 12.08-24.08 ?

mam nadzieję, że nie bd sami studenci ^^
MissMistery jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 15:44   #4899
agniechaaa90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez siagu Pokaż wiadomość
Był ktoś może w Hotelu Goya albo San Juan Park i jest w stanie coś o nich powiedzieć?? Nie wiem jeszcze gdzie mnie przydzielą
Ja też będę w jednym z tych hoteli i również nie wiem, do którego zostanę przydzielona;] w biurze wybrałam niby san juan park, bo goya podobno jest daleko od centrum i wraca się pod górkę, ale na umowie nie mam określonego dokładnie hotelu. Orientuje się ktoś jak to jest z wyborem hoteli w funclubie?
agniechaaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 16:29   #4900
mamatataija
Przyczajenie

a sa w lloret automaty z darmowymi kondomami jak w anglii ?; ]
mamatataija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 19:19   #4901
SweetAboutMe
Zakorzenienie

GG do SweetAboutMe

Cytat:
Napisane przez mamatataija Pokaż wiadomość
a sa w lloret automaty z darmowymi kondomami jak w anglii ?; ]
Właśnie ja w ogóle nie widziałam tych automatów. Spodziewałam się ich w toaletach,a nawet w toalecie w Tropicsie nie było

'Komm und hilf mir fliegen.'
SweetAboutMe jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-06, 22:07   #4902
coccolino91
Raczkowanie

GG do coccolino91

To może teraz coś ode mnie
kilka dni temu wróciłam z Lloret [byłam z biura podróży Olimp;])

`temat świńskiej grypy mnie bardzooo śmieszyxd zabawne jest to,że jest tam pełno obcokrajowców: Francuzi, Belgowie, Szwedzi, Niemcy, Włosi,a tylko w Polsce siana jest wielka panika, "świńska grypa atakuje!" "aa chowajmy sie! kolejny autokar wraca z Lloret" haha
chociaż Niemcy też ostatnio przerażeni:P ostatniego dnia jak z koleżankami poszłyśmy odprowadzić naszą wychowawczynie[bo jechała do Blanes] podjechał autokar a w środku ludzie siedzieli w maskach. myślałam że padne. zaczęli wysiadać, to stwierdziłysmy, że urządzimy im małe przedstawienie]:-> zaczęłyśmy kaszleć, jakbyśmy się miały udusić, a oni do nas "kajne grypa, kajne grypa" ;p
rozumiem, że ktoś może się bać o swoje zdrowie, ale prawda jest taka,że zarazić się można wszędzie i nawet te maski nie pomogą.
tak samo nie przejmujcie się jak was gardło zacznie boleć, czy głowa, albo jakiś lekki kaszel, bo to tam jest normalne-klimatyzacja, zimne napoje etc.

może teraz coś o pobycie...;d
byliśmy w hotelu Guitart Capri. hmm... jak na 3 gwiazdki to nie było źle, ale nie było też dobrze... 4 osobowe pokoje okazały sie 2-osobowymi z dostawką, a łazienki wyglądały jakby tornado przez nie przeszło... ale i tak w tym hotelu mało co się przebywało więc nie przeżywałyśmy tego bardzo.
widok z balkonu miałyśmy nieziemski-z prawej widok na morze, przed nami basen...miodzio no i 4 piętro dobrze usytuowane do rozmów między balkonami. hehe. miałyśmy również baaaardzo towarzyskich sąsiadów z Belgii, którzy potrafili dzwonić do nas o 4 rano, albo wpadać z miła,aczkolwiek niezapowiedzianą wizytą
jedzenie w hotelu bardzo dobre, choć monotonne. wiadomo frytki, talarki, frytki i frytki, owoce morza, zupy niewiadomo z czego, no i przepyszneeee owoce i ciasteczka. tamtejsze arbuzy to zapamiętam do końca życia!
jedno jest pewne po pobycie w tym hotelu długo będę miała traume i będe w miarę możliwości uniakać wszelkiego rodzaju wind! bo inteligentnie ze znajomymi wsiedlismy do 5 osobowej windy w 8 osób i nic dziwnego, że stanęła między piętrami początkowo było to śmieszne, ale jak zaczęło się robić duszno to przestraszyliśmy się nie na żarty, ludzie pod windą mięli z nas polewke a my tam umieraliśmy ze strachu.hehe
w ogóle cisza nocna w tym hotelu była od 21:30 co było śmieszne, więc prawie każdej nocy mięliśmy wizytę niewyżytego ochroniarza, który wlatywał do nas do pokoi, gadając po hiszpańsku myśląc że wszyscy go rozumieja,a do chłopaków machał kajdankami [szkoda, że nie z różowym futerkiem;p].

jeśli chodzi o ludzi to są mili, sympatyczni i uprzejmi. na każdym kroku widać uśmiechnięte twarze, nikt na Ciebie nie patrzy spod byka, normalnie jedna wielka rodzina;d.w korytarzu w hotelu, na zakupach czy na plaży ktoś zawsze powie "hola" co jest bardzo miłe
mężczyźni,wiadomo, co jeden to lepszy )

jeśli chodzi o imprezy, to nasz obóz nie chodził do tropicsa ale jakoś zbytnio nie żałuje. Chodziliśmy za to do Londonera i Hollywooda[do niego to już tylko wybrani;d].
Londoner- mimo, że klub mały to imprezy tam były[jak dla mnie] genialne. baaardzo odpowiadała mi tamtejsza muzyka, bo to moje klimaty. Głównie to hh, r&b, reggae i tego typu rzeczy. karnet kosztował bodajże 15 euro, ale przed wejściem chodził taki chłopaczek i rozdawał wejściówki więc pewnie można było się wkręcić za darmo. jedyne co mi się w tym klubie nie podobało to obleśne Araby i co poniektórzy Murzyni, którzy myśleli, że są niewiadomo kim, i że jak z którymś dwie minuty potańcze to mogą język do gardła wpychać... a fuuuj. ale z kumpelami miałyśmy osobiste seciurity w postaci wspaniałych obozowych kolegów, którym wystarczyło dać dyskretny znak i już robili tzw"odbijanego" i po kłopocie za co im serdecznie dziękuje! [ktoś pytał o automaty z gumkami, to tu w Londonerze w toalecie takowe się znajdowały]
Hollywood- jak dla mnie też zaje*** miejsce. dużo większy niż londoner ale taki bardziej lansiarski;p bramkarze w garniakach i w ogóle :P w sumie była to jedna wieeeelka sala, około 6 barów, a muzyka to dla każdego coś dobrego... troche disco, r&b, latinotutaj w cenie biletu był drink i darmowa sangria i codziennie wieczorem koszulki i czapeczki się dostawało. o 4:30 rozpoczynał się striptiz. najpierw damski [nuuuudy xD], potem męski mmm Hektor całkiem fajne ciachooo hahaha :PP.
jeśli chodzi o samo Lloret to miejsce świetne! ładna plaża [no, troche za dużo petów] ale jak się pójdzie w stronę zamku to tam są takie malutkie zatoczki, i małe plaże gdzie jest troszke bardziej dyskretnie, i dużo ładniej.
to co też było fajne to sklepy, duuuużo sklepów i możliwość targowania się z Arabami. ceny naprawde można baaardzo zbić oczywiście, oni wiedzą od razu, że jesteśmy z Polski jakbyśmy miały to na czole wypisane i zaczynają do nas po Polsku nawijać "dzień dobry, jak się masz, dobra cena, dobra cena"haha i nie przystawajcie na pierwszą cenę jaką opóści. przykładowo mówi że koszulka kosztuje 10 euro, ty go wyśmiewasz i mówisz, że drogo, on "for polish girls 6euro" a Ty "no amigo, for polish girls 4euro!" no i macie koszulke za 4
polecam również pyszne drinki i koktajle w barze Latino przy promenadzie mmmm miodzio rodowity Hiszpan jest tam kelnerem i jaja są z nim niesamowite i ile ten chłop prezentów rozdaaaaje! podobno dobre drinki są też w barze na plazy ale tam nie miałyśmy okazji spróbować bo zawsze ciągnęło nas do Latino by pogadać sobie z naszym miłym kelnerem! .

maaatko kochana, jak się rozpisałamxD
mam nadzieję, że nie zanudziłam ;p
w każdym bądź razie jak ktoś będzie chciał o coś zapytać to proszę bardzo
coccolino91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 22:23   #4903
Princess628
Przyczajenie

Chciałam tylko powiedziec ze wrociłam z Hiszpani z Lloret ze świńska grypa. Tak jak połowa obozu...wiec strzeżcie sie.
Princess628 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 22:27   #4904
piter93
Raczkowanie

umieram ze strachu!!!!! aaaaaaa a po ile jest 1 razowe wejście do Hollywood?? bo chce miec koszulke i czapke
piter93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 22:37   #4905
champ1on
Raczkowanie

Dobra, moj ostatni post przed wyjazdem.
Czy to piwo w Tropicsie na dole za 2E jest 0.5 litrowe?

Czy w cenie wycieczki do Barcelony jest wliczone wejscie Camp Nou?

Co przewazie piliscie w klubach?(najlepiej z cenai)

Do tych co byli ze Steji: nha ile dni przed wyjazdem podaja dokladne godziny odjazdow z poszczegolnych miast?

Do tych co jada 13 sierpnia: pisac na gg 3344100.

Z gory dziekuje wszystkim za odp.
Pozdrawiam
champ1on jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 22:39   #4906
coccolino91
Raczkowanie

GG do coccolino91

jednorazowe wejście do Hollywood jest drogie bo 10euro, lepiej już kupić karnet bo chyba tyle samo nawet kosztuje, a masz wejście na 5dni. w tym drink, sangria, koszulki,czapeczki i striptiz;p
Stary 2009-08-06, 22:54   #4907
klaudus1711
BAN stały

wejscie na Camp Nou nie jest w cenie wycieczki doo Barcelony ;> na bilecie pisało , że 14 euro. ale od nas zbierali tylko po 8.5 euro ; dd
Stary 2009-08-06, 22:58   #4908
coccolino91
Raczkowanie

GG do coccolino91

a u nas cała wycieczka kosztowała 25 euro i nic już nie dopłacaliśmy
Stary 2009-08-06, 23:04   #4909
klaudus1711
BAN stały

no u nas Barcelona była w cenie obozu ; ) jedynie to , że Camp Nou 8.5 euro .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-06, 23:06   #4910
piter93
Raczkowanie

za 10 euro bede mial czapeczke i koszulke sangrie i drina hoho opyla się ale pewnie bedzimy chodzic do tropicsa no chyba ze jakies before przed tropicsem tam bedziemy robic a daleko od siebie jest hollywood i tropics?
piter93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 09:13   #4911
neTy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Princess628 Pokaż wiadomość
Chciałam tylko powiedziec ze wrociłam z Hiszpani z Lloret ze świńska grypa. Tak jak połowa obozu...wiec strzeżcie sie.
aaaaaaaaa!!!!!!!
Stary 2009-08-07, 10:15   #4912
zuzzol
Przyczajenie

GG do zuzzol

ktoś jedzie 12 sierpnia z biura Koliber.?

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
aaaaaaaaa!!!!!!!
a na świńską grypę to powiem tak :
nie trzeba żłopać ciągle coli z lodem, a jak się przychodzi do pokoju to radzę skręcać klimę tak, żeby w pokoju było 25 stopni.

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

jest może skatepark w lloret.?
albo jakis duzy betonowy plac, murki ?
zuzzol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 11:44   #4913
beaata777
Przyczajenie

GG do beaata777

No wiec tak wrocilam 2 tygodnie temu z Lorett, miasto fantastyczne. Juz pierwszego dnia mialysmy przygode, bo goni nas nygus ze strzykawka. Ogolnie ludzie bardzo otwarci na nowe znajomosci, duzo napalonych panow. Tam kazdy za kazdym sie ogolada, i nawet bariery jezykowe nie przeszkadzaja w nawiazywaniu nowych znajomosci.

Ja bylam w Don Juan Center, hotel mega, mimo ,ze nie byl jakis mega excluzywny to sluzyl tylko i wylacznie do spania, wogole sie tam nie przebywalo. Moim ulubionym miejscem byl DACH gdzie chodzilo sie zawsze na fajeczke.

Jesli chodzi o plaze, mi tam sie nie podobala, woda dla mnie byla za slona, po kazdej kapieli szczypaly oczy, wszystko sie kleilo , a skura byla sucha, w dodatku nieprzyjemny zwirek zamiast piasku . Nic specjalnego. Ale najlepsze jest to ,ze tam prawie w kazdym sklepie bez zadnego problemu sprzedaja alkohol ,wiec w nocy przychodzilo sie na plaze i pilo sie, a tam tam nowe znajomoci. Kazdy do kazdego podchodzi, nawiazuje rozmowe

Miasto slynie z Dyskotek, chodzilam do Tropisca i wcale mi sie tam nie podobalo. ! Tyle ludzi ,ze nie mozna bylo spokojnie potanczyc. Faceci na sile sie na Ciebie pchali o obmacywali. Muzyka fajna, kilka sal...

Chcecie cos wiedziec to piszcie.
beaata777 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-07, 12:03   #4914
neTy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beaata777 Pokaż wiadomość
No wiec tak wrocilam 2 tygodnie temu z Lorett, miasto fantastyczne.

Ja bylam w Don Juan Center, hotel mega, mimo ,ze nie byl jakis mega excluzywny to sluzyl tylko i wylacznie do spania, wogole sie tam nie przebywalo. Moim ulubionym miejscem byl DACH gdzie chodzilo sie zawsze na fajeczke.

Chcecie cos wiedziec to piszcie.
Jak hotel, bo też do tego jade?? Co było w pokojach i jak jedzonko??
Stary 2009-08-07, 12:07   #4915
zuzzol
Przyczajenie

GG do zuzzol

byli jacyś skejci z wlosami za uszy ? <3

"Say it's true, it's true...
And we can break through
Though torn in two
We can be one.
"
zuzzol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 12:09   #4916
MissMistery
Przyczajenie

GG do MissMistery

Cytat:
Jak hotel, bo też do tego jade?? Co było w pokojach i jak jedzonko??
a kiedy jedziesz?
MissMistery jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 12:13   #4917
lovecassie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zuzzol Pokaż wiadomość
byli jacyś skejci z wlosami za uszy ? <3
hahahah
lovecassie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-07, 12:19   #4918
neTy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MissMistery Pokaż wiadomość
a kiedy jedziesz?
20 sierp.
Stary 2009-08-07, 12:22   #4919
klaudus1711
BAN stały

Cytat:
Napisane przez piter93 Pokaż wiadomość
za 10 euro bede mial czapeczke i koszulke sangrie i drina hoho opyla się ale pewnie bedzimy chodzic do tropicsa no chyba ze jakies before przed tropicsem tam bedziemy robic a daleko od siebie jest hollywood i tropics?
niedaleko od siebie jest Tropics i Hollywood. ; ) praktycznie wszystkie te kluby są na jednej ulicy.. ale jak sie nie myle żeby dojść z Tropicsa do Hollywood to trzeba przejść przez ulice. ;>

nas cały czas zatrzymywali Ci naganiacze z Hollywood i wrzeszczeli za nami ` Hollywood night, hollywood night `
Stary 2009-08-07, 13:06   #4920
beaata777
Przyczajenie

GG do beaata777

Hotel Don juan center mi sie podobal mega, pokoje skromne , lozka, szafa, balkonik do kazdego pokoju wiec spokojnie mozna sobie zapalic. Jedzienia full , do wyboru do koloru, calkiem niezle, tylko napoje trzeba kupywac nie mozna wnosic a troche to kosztuje. Jedynie na sniadaniu sa darmowe. Ludzi full ,sama mlodziez , dobre dupy lataja bez koszulek , basen pelen opalonych chlopakow. W nocy caly czas melanze, wiec nie nastawiaj sie ,ze sobie pospisz :d
beaata777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości