|
|
#691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia IV
spoko, Bog ma poczucie humoru - a jezeli nie ma to nie zasluguje na tytul
![]() kolczyki obledne - mina mojego meza gdybym w takich wyskoczyla - bezcenna mycha - podobne sa na allegro - tylko 9,5
Edytowane przez ushia Czas edycji: 2009-08-07 o 12:38 |
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Miłej zabawy Kasia
|
|
|
|
#693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na początku je całuje, przytula potem delikatnie się odsuwa, a na końcu łapie za rękę i dziewczynę zabiera jeden z ochroniarzy ale dobre był jak Majki wziął na ręce jakąś niewiastę i podał jakiemuś facetowi ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Padła Mu w ramionach jak mucha. I zmarnowała taką szansę na obściskiwanko ![]() mam nadzieję, że jednak nie znajdę takowych ![]() OK> Rmf MJ zapuściło "childhood" - musiałam wyłączyć ;/ |
||
|
|
|
#695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
byla taka akcja, jak dziewoja omdlala i ja zgrabnie przerzucil ochroniarzowi ![]() Kasienka - to szalej szybko i wracaj do nas! |
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#697 |
|
Zadomowienie
|
e tam pech - jak glupia mdleje zamiast lapac to dobrze jej tak
![]() mam nadzieje ze wizaz pozwala linkowac aukcje? http://www.allegro.pl/item704612708_..._kolczyki.html TmargoT - paseczek? http://rocktopia.pl/images/paski/michael_jackson_4.jpg http://www.allegro.pl/item703620070_...r_prezent.html Edytowane przez ushia Czas edycji: 2009-08-07 o 12:53 |
|
|
|
#698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wiadomo jak organizm zareaguje także... można by gdybać...
|
|
#699 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękujemy za miłe słowa Jak tylko znajdziesz czas pisz z nami...i koniecznie musisz stworzyć erotyk dla Majka Cytat:
![]() 2. Ja też ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- I lusterko do torebusi do kompletu ![]() http://www.allegro.pl/item697391791_...o_torebki.html |
|||||
|
|
|
#700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
kamuha, zabilas mnie tym erotykiem
![]() co to tych rzeczy na allegro, tez wlasnie przegladalam i juz tyle ksiazek teraz nawydawali, wiecie cos na ten temat czy dobre?
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba, że..... Na mój pierwszy raz z Majkiem mogłabym się skusić |
|
|
|
|
#703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item702806435_...queen_bcm.html mnie oslabila maksymalnie
Edytowane przez ushia Czas edycji: 2009-08-07 o 13:13 |
|
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a co moj mąz na to to ja nie wiem ![]() co do zmian w zyciu, to juz sie zmienilo, jak tu trafilam od 30 czerwca i tak sobie podczytywalam, youtube gora. Treaz to juz wszytsko mi z nim kojarzy, a serce takie zbolale i taka nieraz zlosc ogarnia, ze tak musialo sie skonczyc to jego zycie i tak mi go brak, jak nie wiem.
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i jeszcze bardziej pokochałam, mam nadzieję, że ze wzajemnością. Bo do tej pory, to cóż głównie słuchałam Jego muzyki, jakoś tak nie przesiadywałam na jutubach, itp. w mym codziennym życiu, by grzebać Mu w przeszłości, jedyne cot o podczytywałam sobie MJPT od czasu do czasu. Owszem zdązyłam parę tych największych plotek zrewidować w ostatnim roku...ale powiem Wam, ze zawsze jako dziecko zadziwiało mnie jak On mógł się wybielić i, że jakoś inni ludzie nie korzystają z tego dobrodziejstwa medycyny Oskarżenia, cóż zawsze wydawały mi się mocno naciągane, mimo, że w tamtych czasach jakoś mnie tam ni ziębił, ni grzał ![]() Serce zbolałe jak cholera...ale zawsze w Nim będzie miejsce dla Majka. Tego jestem pewna I pamiętajcie!!! DZIEŃ BEZ MAJKA DNIEM STRACONYM!! ![]() A teraz pomaluję pazura
|
|
|
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja póki co dnia bez Majka jeszcze w swoim życiu od kiedy trafiłam na wątek - nie zarejestrowałam I wątpię, żeby taki dzień z mojej własnej woli nastąpił |
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
dobra cos splodzilam
( moj maz wie wszystko )Jako , ze dzis piatek, spieszno mi do mych zwierzatek, ale po drodze zakupy, smakowitości, bo dzis ktoś szczegolny u mnie sie gosci. Ale nie myslcie nic o tych rzeczach, bo to pierwsze spotkanie na powitanie i Majk i ja, a może nawet mąż, bedziemy gadac, smiac sie i wspominac wciąz. A bara bara z nim to nie dla mnie, bo biedak juz jest tak zmeczony, po figlach z Wami w wannie. Wiec dostanie podusie i stos kocy, zeby dotrwal do konca nocy. A rano tylko mały buziaczek, bo to juz swit soboty i Majkiemu spieszno do swej roboty. Cd same prosze dopiszcie, o erotyki moje wiecej nie proscie, bo to niestety nie w moim guscie. uff, to tak na poczekaniu, zeby nie bylo, ze Was olalam. ale sama sie smialam z rymu co mialo byc do: a rano tylko maly buziaczek i na mysl mi przyszlo : bo Majki slini sie jak maly prosiaczek . ale tak na serio to wole Was czytac, choc za duzo tego i wszytskiego nie ogarniam, z wczorajszego czytania 2 wiersze na pocieche druknelam i nosze w kalendarzu jak mi smutno to na nie zerkne. Madie i anka1709 chyba pisaly
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-08-07 o 13:50 |
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
groszek
![]() zostałaś oficjalnie przyjęta do naszego grona... Maly prosiaczek mnie zmiotl
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() Groszek rym o prosiaczku mnie rozwalił
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
no mnie tez , wczesniej byl slimaczek, ale prosiaczki sa takie slodkie, sama ma takie postanowienie i male marzenie, zeby takie male prosiaki wykochac, wycalowac i wtedy nie rusze za grosz wieprzowiny.
i tak dzis wygladala moja praca, tylko tu i tyle ( no sorki zapomnialam , ze troszke byl VAT )![]() i dziekuje za oficjalne przyjecie
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-08-07 o 14:01 |
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
brawo groszek! to pierwsze koty za płoty.
|
|
|
|
#714 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#715 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pierwsze prosiaczki za płoty ![]() Witajcie ![]() Byłam dziś u przyjaciółki w sklepie i naczytałam się gazet - ofc o Majku... ![]() A potem wociłam do domu, oglądam sobie mój serial - Przyjaciele. No i w tej fabule otwierają się drzwi do mieszkania Joeya i Chandlera i kto w nich stoi? Brooke Shields!! ), która nie rozrózniała rzeczywistości od serialu, i myślała, że Joey to Drake (nie wiem czy czaicie, ale sam fakt, że ta #^^%&# gra niezrównoważoną psychicznie fankę poprawił mi nastrój )Edit: Cytat:
Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2009-08-07 o 14:20 |
||||
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
mi tak wczoraj nastroj siadl, a juz dzien byl nawet, jak U2 bylo w Wiadomosciach i koniec, ze Majki juz nie da koncertu, ze wszystko sie konczy i takie tam, ze Madonna ma tyle lat co on i jaka jeszcze na fleku. Wiem,ze teraz pewnie tam koncertuje, ale jak sie nawarstwi jakis klopotów i pomysle o nim, to juz kicha. Szkoda gadac. Psychiatra by sie przydal.
ale wokol mam przynajmniej ludzi, co nic zlego o nim nie mowia ![]() a jak nieraz moj P. sie pyta co bym chciala, to ja tylko szybko w myslach, zeby Majki zyl, ale tak szczesliwie. No, ale dzis swietujemy, przeciez wierszyk napisalam i nie wspomnialam,ze dzis mamy z mezem rocznice poznania juz 14 latek i j do tego taki gosc, to naprawde zemdleje
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Kurna, Auckland mi się ściągnął
) Ciekawe o czym bedziemy gadac ![]() A Majk z Aucklandu będzie musiał poczekać na mój powrót Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2009-08-07 o 14:23 |
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja cos wymyslilam
![]() dzis od rana ciężki dzień co to będzie ojejej wczesniej łez morze wylałam, teraz o prosiaczku przeczytałam tak rozwalił mnie ten tekst że już nieco lepiej jest jeszcze troche tu posiedze to zapomne o mej biedzie Majkelówki - zuch dziewczyny nie boją się złapać "doliny" Żeby się nie smucić już, Samofaje wrzucić mus Przy tych rytmach, nieco dzikich Zaraz marzą się okrzyki... Zapomina się swe smutki Nie potrzeba do tego wódki
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
A macie gdzieś linka bezpośrednio do tej co tak padła Mu w ramionach? Ja to już wcześniej widziałam, ale nie wiem, gdzie dokładnie... Albo podajcie mi minutę tego długiego filmiku z fankami (bo nie chcę tego oglądać
)
|
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.

co za pech...

dal skierowanie do foniatry z tekstem "zaburzenia czynnosciowe, rokowania słabe"