|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Jeden dziewięć dziewięć cztery nadal rozrabiają, wakacyjne szaleństwo trwa- czę
Aniap14 - my sie chyba tez nie znamy, Sandra jestem
![]() She - no wygladasz poprostu bombowo ! ![]() ![]() A ten no pozatym, chyba mi sie troche humor poprawił. Bo sobie tak mysle, przeciez to on straci wiecej niz ja. Na jego miejsce znajdzie sie nie jeden. Przeciez jestem taka piekna i wgl ![]() ![]() A pozatym wydaje mi sie ze on wróci. Zatęskni. Nie skonczy tego tak. Wysłałam mu jeszcze takiego dłuuugiego smsa, (na 6 smsów) moze to cos da. Jeszcze nie odpisał bo jest w pracy. Zobaczymy, moze po pracy sie odezwie. |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeden dziewięć dziewięć cztery nadal rozrabiają, wakacyjne szaleństwo trwa- czę
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
she, wiesz co jak tak mówisz to mi się przykro robi. bo jestem ciekawa jak ludzie nazywają noją dupe i nogi skoro twoje to są niby duże.
Pa Kasiu ;* ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- No i tak powinno być Calineczko ![]() On zatęskni, jeszcze on będzie myślał po nocach. On więcej straci. A sama wiesz, że możesz mieć chłopków na pęczki. Dlatego głowa do góry ![]() ![]()
#34 |
BAN stały
|
Przestancie marudzic no !
Wszystkie jestesmy piekne zgrabne i wgl ahh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
matko, dwa razy to samo.
tak oczywiście calineczko, tyle że ja się wstydze w krótkich spodenkach chodzić ![]()
#36 |
BAN stały
|
Calineczka dobrze mówi
![]() wszystkie jesteśmy cudowne! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Chociaz wiecie co. Chocby nie odpisał dzis, albo jutro. To i tak sie odezwie, za dwa dni albo trzy, albo tydzien ale sie odezwie. Kiedys na poczatku naszego zwiazku, wkurzyłam sie na niego 2 dni przed sylwestrem. Dowiedziałam sie ze był u jakiejs innej. I wgl był strasznie nie miły. Ale na sylwestra ja byłam u mojej kuznki (on mieszka jakis kilometr od niej) i on był na syulwestra u kolegi który tez tam mieszka niedaleko. I ten kolega po nas dzwonił i przed 24 zesmy do nich poszli, nasza ekipa do ich ekipy ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
Ja mam tez troche celulitisu i chodze normalnie w spodenkach i spodniczkach :P Ty chyba nie widziałas mnie w całosci :Pja wcale nie jestem szczupła |
||
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
No i prawidłowo. ;*
jak to ludziska mówią, po burzy zawsze słońce wychodzi. ![]() Tak, tak she wszystkie jesteśmy very hot and sexi ![]() widzę Lamb, widzę Lamb ![]() w ogóle ciągle nas jakaś anggo podgląda..
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
łaaa! 4 część <33333. moja Martyśkaaa <3333. OH - MY - GOD.! ty zgrabna kobitko! <3. gdzieżże kupiła te spodnie?! bo ja mam ochotę na jaśniejsze rurki ; d. bo w mojej szafie 5 par granatowych, 2 czarne, nawet żółta jest, a jasnych brak ; d. chociaż chyba jedne szare są, ale za nimi nie przepadam ^^ a ja mam! ; d. róshoowee ; p. ja niestety mam wysoką samoocenę jeśli chodzi o wiedzę. z wyglądem jest gorzej, bo mam fejsbuka na twarzy ^^ no może lubię swoje nogi, ale to tak łydki ; d. bo są ładnie opalone ^^ a uda mam zawsze trochę jaśniejsze i mnie to irytuje! ale dobra koniec o moich nogach 8) obiecałam sobie, że dziś nie będzie długich postów, bo Was biedne wtedy zmuszam do czytania moich idioctw ^^ WITAJCIE KOCHANEEE ; *** mam dziś w miarę humor! YEAH! bo wczoraj tu nie wpadałam, bo średnio ze mną byłooo... a nie lubię psuć atmosfery, tak więc jak mnie nie ma, to albo zły humor, albo uciekłam gdzieś z domu ; d.
![]() |
#40 |
BAN stały
|
matko ja musze sprzątać bo mój do mnie przyjeżdza!
![]() a ja nie wiedziałam xpp nie planowałam tego no i mi się sprzątać nie chciało, ale jest taki bałagan, że szok ![]() wszystkie ciuchy an dywanie ;/ jak wczoraj się do krk szykowałam to wszystko wywaliłam ![]() co jest lipaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Matko, jest moja Lamb
![]() ![]() haha, ja też kurde nie mam jasnych, kurka. trza się zaopatrzyć ![]() fejsbuka ? ![]() i na tym się zakańcza dobre samoocenianie ![]() ja też mam humor ![]()
#42 |
Wtajemniczenie
|
Kochana, ja kocham jak piszesz długie posty, nawet nie myśl, żeby krótkie pisać
![]() Nawet w pierwszym poście jest napisane, hahahah ![]() Ja tez mam wysoka samoocene jesli chodzi o wiedze i intelidżencje, na tym koniec ![]() kurde, ja miałam iść. I ide, bo mama wraca za niedługo, a w domu totalna rozróba dwa. bałagan atakuje, powrót prania i brudne talerze i zakon gąbki (ew. Pura, ten płyn, wiecie ![]() ![]() kochane, kochane, idę, uciekam, wrócę wieczorem łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iii <333333 ********************; <3 < 3 < 3
Po prostu szczęście. ![]() Edytowane przez kasssiaa16 Czas edycji: 2009-08-07 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() wybierała je moja miłość normalnie ![]() też ma gust ![]() a co do nóg moich to mi się tak średnio na jeża podobają :P ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- sama sobie nie zazdroszcze ![]() a przede wszystkim współczuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
matko, przyszła mama się wydarła że nic nie zrobiłam
![]() jakoś leje na to, zdecydowanie. niech się drze. podłogi pomyłam, a że miałam zrobić duuużo więcej to nie mój problem ![]()
![]() |
#46 |
BAN stały
|
A ja mam wszystko posprzatane , czysciutko xD
Nawet fajna pogoda jest, chciałam sie wybrac nad wode ale okres jeszcze mam. A co do samooceny to ja mam wysoką co do wygladu xD |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
ja musze wszystko, ale to wszystko posprzątać.
ostatnio sprzątałam tu z półtora tygla temu. |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
no weź wpadaj do tej Jeleniej ; d. albo ja kiedyś wpadnę do Ciebie Kochana ; * no fejsbuka ; d. że twarz brzydką ^^ ostatnio mnie taka Pałka namawiała, żeby założyć fejsbuka, to ja do niej, że ja to mam fejsbuka na twarzy i kolejny mi niepotrzebny ; ) tak jakoś mi się powiedziało. a po co masz jechać do Żywca? zakupy, trening, czy co? ; *** ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- [QUOTE=sheisunusual;136317 74] spodnie kupiłam w bershce ![]() wybierała je moja miłość normalnie ![]() też ma gust ![]() a co do nóg moich to mi się tak średnio na jeża podobają :P [/QUOTE] no to muszę do Wro. lecieć ; ) znalazł się wreszcie kolejny konkretny powód. bo muszę po dunki jechać no i do Bershk' i ; )) moja pierwsza prawdziwa miłość też ma gust ; ) do dziś do niego jeżdżę i latamy na shopping ^^ albo jak mi prezent robi, to zawsze ciuchy ^^
.BMX. jestem naiwna, ufam miłości. istnieją na świecie rzeczy, o które nie trzeba pytać, by nie uciec od własnego przeznaczenia. Edytowane przez StupidLamb Czas edycji: 2009-08-07 o 16:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Jaki fajny ten twój pierwszy
![]() Kurde, pogadam z trenerem żeby znów taką objazdówke zrobić ![]() a jade ogólnie do rodziny, a jutro z kuzynkami jedziemy na koncerty, no ![]() ![]() ja brzydkiej twarzy nie widze, a więc nie gadaj głupot ![]() ej, ja widze że ty masz fajną mame ![]() ![]()
#50 |
BAN stały
|
![]() ![]() Witam! ![]() Tośmy nastukały xD xD Sardelaaa daj mi swoj nr komy:P |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
A ja sobie jem lody smietankowe z polewą malinowa
![]() to to dopiero humor poprawia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
matko, zjadłabym
![]() a nie we mnie będą wciskać fasolke po bretońsku czy jak to się tam pisze. nienawidze tego ![]() ![]() Chou witaj dziewojo ![]()
#53 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() no ale mamusia widziała ze chyba nie w humorze jestem i lody mi przyniosła xD ie wypadało odmówic |
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
BAN stały
|
zostało mi poodkurzać jeszcze tylko xDD
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
a tam She, nei zauwazy xd
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Postaram się pisać coś długiego. ; ) Tzn. dziś weny chyba nie mam ^^ bo dziś o 1 w nocy takiego olśnienia dostałam i zaczęłam pisać opowiadanie, do którego się zabierałam... uhuuu. milion lat. ogólny zarys mam już od dawna, nie tylko w głowie ; d. bo jak coś wymyśliłam, a nie miałam chęci do pisania, to chociaż sobie plan wydarzeń robiłam. no i o 1 słuchałam MPtrójki no i przy konkretnej piosence tak mnie naszło, że przez godzinę nie mogłam przestać pisać ; d. przestałam dopiero wtedy jak stwierdziłam, że chcę się wyspać, a w wakacje muszę spać przynajmniej 10 godzin, jeśli jestem w domu ; d. bo na wyjazdach wystarczą mi 2 lub 3, gdyż nie chcę marnować czasu. ^^ no i spałam sobie dziś do 13 ; )) Cytat:
co prawda do półmetka mam jeszcze 3 lata ; d. ale z rok temu obiecaliśmy sobie że pójdziemy na niego razem, mimo wszystko ^^ nawet jeśli będę miała chłopaka, to będzie musiał mi to wybaczyć, chociaż gdybym nadal była z B., to nie wiem czy potrafiłabym mu powiedzieć dlaczego wolę iść z Michałem, a nie z nim. to by była masakra, ale obiecaliśmy sobie to kiedyś w takich wyjątkowych okolicznościach rozstania z resztą, mieliśmy takie plany i stwierdziliśmy, że jeśli uda nam się paru takich obietnic dotrzymać, to znaczy że to co jest między nami, to naprawdę coś wyjątkowego. wpakowałam się wtedy nieźle, ale jak na razie obydwoje dotrzymujemy obietnic ; ) to takie trochę bez sensu, bo często przeszkadza nam to trochę w związkach, tylko że my musieliśmy się rozstać, ale nie możemy się przestać kochać, to takie dziwne, sama nie mogę tego ogarnąć, ale próbowaliśmy do siebie wrócić i nic, a kiedy się przyjaźnimy z takim uczuciem, które jest pomiędzy nami, to jest coś takiego wspaniałego, że nie jestem w stanie tego opisać. o nieee! znów się rozpisałam.! i jeszczebym mogła pisać o tym! ; d. bo ja i Michał, to historia rozciągająca się na 8 lat znajomości ; ) jak to 3 lata starszy chłopak zawsze lubił i chciał opiekować się małą dziewczynką - to tak poetycko ; ddd. *hahaha* btw. zaraz do Ciebie wpadam Martysiaa ; d. i jest brzydka twarz ^ ^ a mama bardzo fajna ; p. spoko kobitka mi się trafiła, naprawdę ; d. jutro lecę na koncert Eweliny Flinty *hahaha*
.BMX. jestem naiwna, ufam miłości. istnieją na świecie rzeczy, o które nie trzeba pytać, by nie uciec od własnego przeznaczenia. Edytowane przez StupidLamb Czas edycji: 2009-08-07 o 16:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
Matko, fajnie się czytało, fajnie
![]() To czemu się w ogóle rozstaliście ?.. kurde też chce poznać takiego chłopaka. w długo byliście ze sobą ? Od dawna nie jesteście razem ? Przyjaźń z jakim uczuciem ? ![]() ![]() a w ogóle o czym opowiadanie ? ja jak byłam mała to pisałam, czytałam. a teraz mnie trudno zagonić do książek. ![]() w ogóle mam nadzieje że jeżeli będziesz z Bartkiem, to jakoś nie będzie zły, że idziesz z innym. Inteligentny chłop zrozumie ![]() ja ogólnie nie rozumiem niektórych rzeczy... ludzie się kochają, uważają się za najcudowniejszych, i się rozstają. i nawet jak poznają kogoś nowego, dalej tak twierdzą. to dlaczego nie są razem? ja też na mamuśke nie narzekam ![]() ![]() ![]() LAAAAAMB. nie przyjeżdżaj, bo ja zaraz jade ![]() ![]() ![]() haha, po koncercie przyjedziesz i będziesz nam pisała : żałuje że Was znałam, żałuje że ufałam ![]() Dobra jadem dziewoje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
28.05 66,7kg 31.07 - kongres - 61 kg ! ![]() 28.08 59,9kg! marzenie ![]() Edytowane przez martysia2701 Czas edycji: 2009-08-07 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
BAN stały
|
skończyłam!
![]() jestem z siebie dumna ![]() wpadła mi piosenka eminema w ucho ![]() -i think i love you baby.. -i think i love you too.. mmmm. naaajs! <33 |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
BAN stały
|
ja za nim nie przepadam ale tą piosenke uwielbiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.