Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-07, 15:33   #2221
zanetaa88
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

froggie Ja mam jeszcze jedną próbny makijaż i jak on mi się nie spodoba to zrobię sobie sama coś na oku. Tylko,że nie chce kreski.Musze spróbować brązową bo któraś mi doradzała. Wszyscy negatywnie do makijażu Strobiluski podchodzą a mnie się nawet podoba, szkoda że nie pokazała całej twarzy może wtedy lepiej da się ocenić czy jej pasuje czy nie.

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 15:43   #2222
san_g
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
strobi a moze zrobisz to na co ja sie w koncu zdecydowalam w douglasie sie malowac....
Anika jeżeli w Gliwicach w Douglasie chcesz się malować to idź już teraz na próbny i zobacz jak wyjdzie bo ja byłam tam kiedyś na zakupach i była taka dziewczyna w krótkich włosach i właśnie kończyła malować jakąś biedną kobietę piszę biedną bo wyglądała koszmarnie, makijaż był mocny, za mocny i poliki różowe jak u lalki...lepiej sprawdzić kto Cię będzie malował i jak temu komuś to wychodzi..choc nie mówie że nie ma tam kogoś uzdolnionego kto zrobi Ci super makijaż, może poczytaj na jakiś forach czy ktoś u nas już się malował w tym sklepie- niestety nie zawsze dobre kosmetyki świadczą o umiejętnościach. U nas w centrum jest salonik makijażu dokładnie tak się nazywa- na przeciwko budynku jest przystanek na mikołowskiej może warto sprawdzić tam i poradzić się specjalistki.pozdrawiam

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 15:44   #2223
froggie
Zakorzenienie

zanetaa88 Ale tu już nawet nie chodzi o pasowanie bądź nie pasownie, tylko o wykonanie makijazu oka, technikę.
dla mnie osobiście wygląda jak niedokończony.

Edytowane przez froggie
Czas edycji: 2009-08-07 o 15:46
froggie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 15:47   #2224
zanetaa88
Zakorzenienie

Ja znać się nie znam, ale pociągła bym cień trochę wyżej.
Choć nie raz nie każdej to pasuje.
A po za tym zdjęcie też nie pokaże tego co w realu.Z drugiej strony patrząc to makijaż głownie jest robiony pod zdjęcia.
Aaaaa nie wiem nie znam się.

Stary 2009-08-07, 17:29   #2225
kasiaher
Wtajemniczenie

witam
ciekawe czy jeszcze mnie pamiętacie
eee.... pewnie niektóre z was napewno
nie było mnie ponad tydzień , ale wszystkim ubiegłotygodniowym żonkom zyczę szczęścia i miłości. Mam nadzieje że wszystko poszło po waszej mysli, nie mam kiedy nadrabiać.
Byłam w szpitalu , ale już wszystko ok, maluszek zdrowy i duży mierzy już 17.5 cm i strasznie się wierci , nawet lekarze w szoku że przy pierwszej ciąży tak szybko poczułam ruchy , ale tzn. że zdrowy , jeszcze nie wiem co to będzie czy kobitka czy facio , ale mąż i ja czujemy że to chłop jak dąb
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 17:30   #2226
domi7ks
Zakorzenienie

Kasiaher w którym jestes tyg?
Mnie juz moja Dzidzia tak kopie, ze brzuch mi lata na wszytskie strony...
czemu w ogóle poszłaś do szpitala, co się stało?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 17:36   #2227
zanetaa88
Zakorzenienie

Ja pamiętam z nicku
Właśnie co się stało,że musiałaś leżeć w szpitalu?!
Macie już imiona wybrane?!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-07, 17:45   #2228
martucha84
Zakorzenienie

asi_kol moglas sie przywitac bylo by mi weselej a nie jak kolek tam stalismy ale napatrzylismy sie na rybulke

co do swiadkowej - to nie iwonka ale przyjaciolka na szczescie czkolo ma ok tzn jest sppuchniete ale jednolicie i nic nie widac ma zasinione troche miedzy oczkami a noskiem ale jutro pani makijarzystka ma to naprawic

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Ta Twoja Iwonka to jakas bidulka jest pozdrow ja od nas
pozdrowie
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ano dokladadnie

ogolnie to musze jeszcze zawiesc alko na sale i tyle;D w domu papuja balony takim urzadzeniem rano na 8 fryzjer od 9 do 10 dekorujemy klatke na 10-30 makijarz na 11;30 w domku i o 1 sie ubieram trzymajcie kciuki
Stary 2009-08-07, 17:48   #2229
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
asi_kol moglas sie przywitac bylo by mi weselej a nie jak kolek tam stalismy ale napatrzylismy sie na rybulke

co do swiadkowej - to nie iwonka ale przyjaciolka na szczescie czkolo ma ok tzn jest sppuchniete ale jednolicie i nic nie widac ma zasinione troche miedzy oczkami a noskiem ale jutro pani makijarzystka ma to naprawic

pozdrowie

ano dokladadnie

ogolnie to musze jeszcze zawiesc alko na sale i tyle;D w domu papuja balony takim urzadzeniem rano na 8 fryzjer od 9 do 10 dekorujemy klatke na 10-30 makijarz na 11;30 w domku i o 1 sie ubieram trzymajcie kciuki
3mam kciuki

kasiaher pamietamy to super ze z dzidzia wszystko dobrze.A brzuszek juz duzy masz?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 18:12   #2230
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
witam
nie było mnie ponad tydzień , ale wszystkim ubiegłotygodniowym żonkom zyczę szczęścia i miłości. Mam nadzieje że wszystko poszło po waszej mysli, nie mam kiedy nadrabiać.
Byłam w szpitalu , ale już wszystko ok, maluszek zdrowy i duży mierzy już 17.5 cm i strasznie się wierci , nawet lekarze w szoku że przy pierwszej ciąży tak szybko poczułam ruchy , ale tzn. że zdrowy , jeszcze nie wiem co to będzie czy kobitka czy facio , ale mąż i ja czujemy że to chłop jak dąb
Kasiaher pewnie ze pamietamy. Dobrze, ze dzidzius rosnie zdrowo to jest najwazniejsze. Płec to juz sprawa drugorzedna

Wszytskim jutrzejszym Pm-kom zdrowia, szczescia, pomyslonsci, duzo milosci, spelnienia marzen i wymarzonego ślubu
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 18:38   #2231
popscene
Wtajemniczenie

Kliwia, ten co polecają to ze mnie tam babka zrobiła murzynkę. Podstawowy błąd z doborem podkładu. Never ever!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-07, 18:44   #2232
ktosia86
Zakorzenienie

Kasiuher dobrze, że z dzidzią wszystko w porządku i oby tak dalej!

Martucha to już jutro Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło tak jak zaplanowałaś.

I w ogóle wszystkim jutrzejszym Pannom Młodym życzę wyjątkowych chwil, zero stresu i wpadek i dużo uśmiechu!
Stary 2009-08-07, 18:46   #2233
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monia.ch Pokaż wiadomość
Wiem, ze to nie do mnie to pytanko, ale pozwolę sobie wtrącić parę groszy . Przede wszystkim taka kreska powiększy oko i podkreśli kolor cieni, a także sprawi, że tusz będzie lepiej i wyraźniej wyglądał. Jeśli nie malowałaś nigdy kresek, spróbuj najpierw brązowa kredką zrobić sobie taką kreskę - zobaczysz czy Ci się będzie podobało. No chyba, że jesteś brunetką, bądź szatynką, to wtedy polecałabym od razu czarną (ew. bardzo ciemny brąz)
zgadzam się.
ja nigdy nie malowałam sobie oka kreską , ba... nawet nie umiem
ale na slubnym musowo musiałam miec zresztą na zdjęciach makijaz traci swoją moc, wiec np. na plener powinien byc jeszcze mocniejszy (chodzi mi o oczy oczywiście)
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
witam
czesc kasiu
podobno jak brzuszek wysoko i wystający pępek to chlopak... aha i jak brzydka cera to dziewczynka

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 19:06   #2234
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dziewczynki, a w szczegolności Baja i Martucha, życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia trzymam kciuki
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 19:08   #2235
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja rownież jutrzejszym PM-kom życze wszystkiego dobrego. Usmiechu na twarzy przez cały dzień, slicznej pogody i wspaniałej zabawy

Stary 2009-08-07, 19:09   #2236
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

helloł
Wszytkim jutrzejszym PM dużo szczęścia i oby wszystko wypadło super

a nam jeszcze 4 tyg zostały Kurcze nie dociera to do mnie ale jak sobie pomysle ze to tylko 4 tyg to az mam motylki w zołądku

a dzisiaj bylismy z TZ u spowiedzi pierwszej przedslubnej bylo bardzo super nawet TZ zadowolony a to juz sukces poszlismy do o. dominikanow na prawdę polecam mają takie "ludzkie" podejscie
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 19:11   #2237
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

to do mnie to nawet nie dociera, że juz jestem zoną.

dopiero obrączka i fakt, że TZ ze mna mieszka mi przypominają

Stary 2009-08-07, 19:21   #2238
groszek80
Raczkowanie

annfas, maga83, aldonetta, kasienkakg, asiamichał, aanka0308, tajeczka, kassjopeja, Estrella, ButterBear, Olenkaaa, magdzia33, Evelinka13, martucha84, baja_86, Alicja z Krainy Czarow, Assol, betmi - dziewczynki jutro wszystkiego naj naj naj na nowej drodze życia. Dużo uśmiechu (ja się hichrałam cały dzień) i najwspanialszej pod słońcem imprezy weselnej.

Może wpadnę na chwilkę później bo zaczynam paczkowanie. Jutro lecimy do Egiptu na dwa tygodnie
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 19:41   #2239
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
Może wpadnę na chwilkę później bo zaczynam paczkowanie. Jutro lecimy do Egiptu na dwa tygodnie
suuuper

ja tez juz chce moja Turcję

my z mężem juz po kolacji. własni wcinam ciasto od tesciowej (Tiramisu ) a dzis bylismy u niej na obiadku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-07, 19:54   #2240
Rybulka
Zakorzenienie

Dziewczyny, nad tym morzem jest raj na ziemi- wszędzie Tanie Książki! Kupiłam już 11 książek A miałam się ograniczać...

Cytat:
Napisane przez asi_kol Pokaż wiadomość
Zdecydowanie będę się mieć na baczności
Odpoczywajcie tam i pozdrowienia dla mojego ulubionego kuzyna
Ale te dni nam szybko minęły... Już w niedzielę wracamy do domu...
Do zobaczenia, sąsiadko

moniqac, piękne obrączki!

inutil, wtaj w naszym gronie

kitosa, trzymam kciuki za zdrowie Twojej teściowej

kasiuher, oszczędzaj się i niech mały/mała rośnie zdrowo

Martuś i Basiu, powodzenia jutro

groszku, udanego wypoczynku!
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 20:01   #2241
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nad tym morzem jest raj na ziemi- wszędzie Tanie Książki! Kupiłam już 11 książek A miałam się ograniczać...
oj kobiety, kobiety

Stary 2009-08-07, 20:21   #2242
Strobiluska
Zadomowienie

cholera.... mama mojej przyjaciółki-świadkowej ma nieoperacyjnego raka trzustki.... ryczec mi się chce, tym bardziej jak słysze zaplakaną moją najlepszą przyjaciółkę a nie potrafię jej pomóc.... jutro miał być wieczór panieński, ona chce, żeby się odbył, ja bez niej sie nie wybieram nigdzie...tym bardziej, że też nie mam do tego nastroju.... cholera, jej mama to naprawde taki dobry człowiek, dlaczego to spotyka wlaśnie takich ludzi? a nie jakiś zwyrodnialców, gwałcicieli albo innych pedofilów....

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 20:25   #2243
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
cholera.... mama mojej przyjaciółki-świadkowej ma nieoperacyjnego raka trzustki.... ryczec mi się chce, tym bardziej jak słysze zaplakaną moją najlepszą przyjaciółkę a nie potrafię jej pomóc.... jutro miał być wieczór panieński, ona chce, żeby się odbył, ja bez niej sie nie wybieram nigdzie...tym bardziej, że też nie mam do tego nastroju.... cholera, jej mama to naprawde taki dobry człowiek, dlaczego to spotyka wlaśnie takich ludzi? a nie jakiś zwyrodnialców, gwałcicieli albo innych pedofilów....
jejku, tyle teraz osob ma raka. Moja babcia zresztą tez zmarła na raka
tez sie kiedys zastanawiałam dlaczego to spotyka dobrych ludzi a nie jakis zwyrodnialców

Stary 2009-08-07, 20:37   #2244
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

sang wiesz co o douglasie myslalam ale tym w forum byłam tam ostatnio i wizazysta rafał dobierał mi błyszczyk i wybrał super

a co do tego saloniku na mikołowskiej to ja tam nie widzer nic na przeciw przystanku jest tam tylko salon fryzjerski prestige moze myslisz o jana pawła o apropo ale tam byłam i mnie babka olała ze szok tak ze az sie wscieklam i powiedziałam ze wiecej nei wroce tam

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 20:42   #2245
sas
Wtajemniczenie

monia obraczki sliczne
Cytat:
przykro mi..to sumtne niestety takie zycie mam jednak nadzieje, ze jutrzejszy dzien spedzisz milo .... ja tez mam panienski jutro....a co do mamy twojej przyjaciolki....trzeba miec nadzieje do konca-czasem zadzraja sie cuda!!!! 3maj sie i najwazniejsze, ze jestes ze swoja pzyjaciolka
Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
annfas, maga83, aldonetta, kasienkakg, asiamichał, aanka0308, tajeczka, kassjopeja, Estrella, ButterBear, Olenkaaa, magdzia33, Evelinka13, martucha84, baja_86, Alicja z Krainy Czarow, Assol, betmi - dziewczynki jutro wszystkiego naj naj naj na nowej drodze życia. Dużo uśmiechu (ja się hichrałam cały dzień) i najwspanialszej pod słońcem imprezy weselnej.

ja rowniez dolaczam sie do zyczen
udanego'' miesiaca'' miodowego

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
Dziewczyny- przepiękne relacje ze ślubów i przecudne zdjęcia! Wyglądałyście pięknie! Wszystkiego najlepszego Wam życzę! Aż się nie mogę doczekać swojego własnego ślubu
Dziewczyny..nasz spokój został wczoraj zmącony.. Podejrzewają u mojej przyszłej teściowej raka To brzmi jak jakiś koszmar. Wyniki za tydzień. Bardzo sie boję
3maj sie mocno.... moze to tylko podejrzenia..tzreba byc dobrej mysli...poza tym raka tez mozna wyleczyc

ja jutro zmykam na panienski do krakowa moje szalone przpapsiolki cos zapalnowaly i az sie boje
wczoraj kuplismy wodke zalatwilismy autkoar ..jescze jakies pierodlki nam zostaly i najgrszemusze rozchodzic buty ehh
sas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 20:44   #2246
marao
Zadomowienie

GG do marao

Cytat:
jej mama to naprawde taki dobry człowiek, dlaczego to spotyka wlaśnie takich ludzi? a nie jakiś zwyrodnialców, gwałcicieli albo innych pedofilów....
Bo niestety moje drogie złego diabli nie biorą!

Bardzo mi przykro Strobiluska z powodu mamy Twojej przyjaciółki. Wspieraj ją jak możesz, żeby się jakoś trzymała.

Wszystkim slubującym jutro: Wszystkiego dobrego Kochane, abyście zawsze były takie szczęsliwe jak w tym dniu. Trzymajcie się

Edytowane przez marao
Czas edycji: 2009-08-07 o 20:47
marao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 20:46   #2247
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

spac nei bede mogła jutro o 10 p[rzymiarka ... pierwsza...
mam pietra

potem z mama maraton w poszukiwaniu kreacji dla niej cieżki dzien jutro mnie czeka oj ciezki

relacje z przymiarki zdam jutro aparatek naszykowany

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 20:49   #2248
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
spac nei bede mogła jutro o 10 p[rzymiarka ... pierwsza...
mam pietra

potem z mama maraton w poszukiwaniu kreacji dla niej cieżki dzien jutro mnie czeka oj ciezki

relacje z przymiarki zdam jutro aparatek naszykowany
napewno wszystko będzie dobrze.

czekamy na zdjęcia

Stary 2009-08-07, 20:53   #2249
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc
Wybraliśmy dziś menu
I będzie tak:
1. rosół
2. Pierś z kurczaka pod chmurką, ziemniaczki + dwie surówki
3. Lody
4. Indyk w takim pysznym sosie, zapiekane ziemniaki i warzywa
5. Pieczone szynki
6. Barszczyk + mięsne ptysie
Do tego 6 rodzajów sałatek, wędliny, ogórki ciasta i tak dalej.
Kupiliśmy szampana.

Baju i Martucho --- powodzenia jutro.
Martuś jak byś miała chwilę to napisałabyś mi jakie piosenki wybrałaś na dvd, bo mamy podobny muzyczny gust

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 21:17   #2250
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Witam
Kliwia-oto nasz fotograf(bedziemy miec ksiazke duza)
http://image.wieliczka.pl/galeria/ kamerzysta :http://www.avision.krakow.pl/(my wlasnie chcemy niezwykle)
Moge rowniez pochwalic sie naszym Menu
-rosol z makaronem
-sztufada wolowa w sosie,szpadka wp w panierce ,marchew mizeria z winegret,kapusta czerwona w majonezie,ziemniaki z koperkiem
-kawa,herbata
-lody z bita smietana
-zimne plyty:szynka,kielbasa,kab anos,baleron,boczek pieczony,pasztet,tymbalik i
-salatki:jarzynowa,warszaw ska
-miesa:schab w ziolach,ze sliwka,rolada drobiowa ze szpinakiem,grzybami,papry ka
-przystawki:sledz w smietanie,po kaszubsku,sos chrzanowy i tatarski,owoce,pieczywo
-napoje:woda gaz i niegaz soki ,cala gama coli,sprite itp,pepsi i fantic
-2 posilek:gulasz wegierski z pieczywem
-3 posilek:schab zakrawany w sosie wlasnym,dulfinki,buraczki zasmazane
-tort
-4 posilek filet z indyka zapiekany serem zoltym i ananasem,ryz dwukolorowy,seler z brzoskwiniami
-5 posilek barszcz z krokietem

ufffff i kiedy to zjesc???jak sie wam podoba.Dzis zrobilam sobie sama kieliszki do wodki,szampana i zawieszki na alkohol

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości