|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
BAN stały
|
Dot.: Jeden dziewięć dziewięć cztery nadal rozrabiają, wakacyjne szaleństwo trwa- czę
a ja ide jutro na wesele xD
Moja osobista fryzjerka<czyt. kolezanka za***iscie ukladajaca włosy, ucząca sie w szkole fryzjerskiej> wyjechała i nie mam butów ![]() Jutro jeszze skocze do Opatowa moze tak cos bedzie a jak nie to boso:/ ehh... chce jakeis spilki bo nie usmiecha mi sie ich w butach na 'kaczuszcze' czi na indyku nie wiem jak to sie mowi xd---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Martyś, tyle mi zostało.... Olasia rozpier*oliła za***isty skład bo kazdemu znudzilo sie odpisywanie na posty typu: ' ' . Odstawała palpitacji jak przyszła nowa i nikt sie nia nie interesował. Taka ksieżniczka. Wcale bym sie nei zdziwiła jakby załozyła wątek: 'Mój funclub! Musicie pisać tylko o mnie!' . Zabrała superświetną Monikę, oryginalną chromę, przemiła Pati i jeszcze inne dziewczyny. Za to mam do niej straszny żal. Oby zadna z nas nie probowała zrobic tego co Olasia, mam nadzieje ze ona sama tez nie bedzie probwac rozwalic naszego watku.
|
|
|
|
#152 |
|
BAN stały
|
Dot.: Jeden dziewięć dziewięć cztery nadal rozrabiają, wakacyjne szaleństwo trwa- czę
|
|
|
|
#153 |
|
BAN stały
|
o noo właśnie. ; ) co do obcasów. ; > ja ich nie lubie.. bo.. uważam , że jestem w nich za wysoka. ;ddd ile macie wzrostu? ; >
|
|
|
|
#154 |
|
Wtajemniczenie
|
matko przepraszam bardzo klaudia. jakos tak mi szybko się skojarzły. od dziś, czarnula
![]() chou, kupisz sobie, kupisz indyku jeden kurcze, to kto się chajta ? i kto ci cherki będzie robił ? matko, 'mój' chop z krynicy się żeni w niedziele. głupi mówił że będzie na mnie czekać ![]() no właśnie czarnulko, ty mega wysoka jesteś. u mnie marne 164 cm ![]() chou, ja się nie wypowiadam. jestem i w starym wątku i tutaj ale szczerze, tutaj się bardziej odnajduje mimo że nas jest więcej...
Edytowane przez martysia2701 Czas edycji: 2009-08-07 o 22:18 |
|
|
|
#155 |
|
BAN stały
|
ja mam wzrotu 176
![]() dzisiaj się mierzyłam! ;P |
|
|
|
#156 |
|
BAN stały
|
ja mam 175 cm . ; > i szczerze mówiąc to mam kompeksy przez to . ; dd bo uważam , że to o wiele za dużo ! ; DD tymbardziej , że wszyscy z mojego otoczenia mniejsi ode mnie. ; < połowa chłopaków ze szkoły mniejsza..
|
|
|
|
#157 |
|
BAN stały
|
she, kozo Ty
Czuje sie jak krasnal 169![]() ![]() '69' xD xD nie to zebym byla nie tenteges xD xD Martyś pozdrów Monie, Chrome i Pati jak bedziesz u tamtej ekipy, powiedz ze tesknie. |
|
|
|
#158 |
|
BAN stały
|
a ja się czuje ok
![]() no moja miłość ma gdzieś ponad 183 więc jest dobrze ^^ na oko pisze ;D Edytowane przez sheisunusual Czas edycji: 2009-08-18 o 08:55 |
|
|
|
#159 |
|
BAN stały
|
a pzoa tym MAryś wcale sie nie dziwie ze tam sie nie odnajdujesz... Tu gadamy jak normalnie dziewczyny i nikt tutaj nei narzuca tematy tak jak niektórzy( juz mi sien ie chce mowiec kto bo wszystko jest jasne) ile to kasy wydaja na ciuchy, w co sie ubieraja, ile mamusia zarabia i za ile kupuje sb torebki
zalosne...
|
|
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
ołkej, przekaże im.
chou, ty mówisz że krasnal? to co ja mam powiedzieć z moim 164 ? nie no tak z 170 bym chciała mieć. możeci mi troche cm oddać ![]() dobra dziewczęta moja kochane. idę spać tak, dokładnie. jutro musze być wypoczęta. w ogóle nie pamiętam kiedy byłam mega wyspana. trzeba to nadrobić wszystko. a więc moje drogie. dobranoc ;* śpijcie dobrze ;*****
|
|
#161 |
|
BAN stały
|
dobra ide bo juz m cisnieie skoczylo, papa
![]() Wroce po weekendzie! No i nie olewajcie mnie tylko pytajcie sie gdzie jestem **
|
|
|
|
#162 |
|
BAN stały
|
She, właśnie zaakceptowałam Twoje zaproszenie na nk . ; >
a co z resztą? ; ddd ja tu link podaje a Wy nic ^^ ; > |
|
|
|
#163 |
|
BAN stały
|
ktoś wcześniej pisał o moje zdjęcia z sesji, są na nk ;D
|
|
|
|
#164 |
|
BAN stały
|
od martyśki też już zapro zaakceptowałam ; >
a tymczasem zwijam się spaać ; ] i leczyć z mojej nie dającej mi spokoju gorączki ; || także dobranoc wszystkie hot fifteen ; *** ; 3 |
|
|
|
#165 |
|
BAN stały
|
dobranoc dziewczynki <33
starym dobrym zwyczajem: KOCHAM WAS!!!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja mam łzy w oczach jak myślę, że ktoś mnie tak bardzo olał. ale ja sobie poczekam do roku szkolnego... btw. słucham jego piosenki. nie, nie, nie. Cytat:
btw. masz śliczny kolor włosów, ja sobie próbowałam zrobić, ale mi wychodziła kupa, a nie rudy, no i poprzestałam na kasztanowym. ; ) Cytat:
i mi z tym dobrze ; d. na razie... Cytat:
kupiłam sobie ostatnio sukienkę, bo mi się podobała i stwierdziłam, że poczekam na jakąś okazję ^^ Cytat:
w podstawówce się nauczyciele z nas śmiali. najfajniejsza nauczycielka miała dyżur na przerwie, a on klęknął przede mną a nauczycielka do dziś jak mnie spotka to pyta co tam u małżeństwa. ; ) moja mama go uwielbia i zawsze jak jej o kimś nowych opowiadam, to ona, a M. był taki fajny ^^ Cytat:
mi też możecie oddać, bo wtedy spełnią się moje dziecięce marzenia ^^ i będę miała idealny wzrost na modelkę ^^ tak z 10 cm *maślane oczka* Dobranoc Miśku ; *** Cytat:
Branoc. ; *** a ja tu posiedzę jeszcze trochę. ; ) poczytam. bo mi się spać nie chce ^^ ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Dobranoc Kingo ; * My Ciebie też. ; *
.BMX. jestem naiwna, ufam miłości. istnieją na świecie rzeczy, o które nie trzeba pytać, by nie uciec od własnego przeznaczenia. Edytowane przez StupidLamb Czas edycji: 2009-08-08 o 10:28 |
||||||||
|
|
|
#167 |
|
BAN stały
|
Myszko, ja jestem Kinga :d
nie Kasia :P |
|
|
|
#168 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki
![]() Na samym poczatku pragne was baaaaardzo serdecznie przeprosic za opuszczenie was, ale bardzo duzo sie u mnie dzialo i nie mialam ochoty o tym rozmawiac, ani psuc wam humoru moimi smutami ;p Mialam tu niedlugo wpasc, poszukac nowego watku jednak Kasia mnie wyreczyla i napisala mi wiadomosc na nk z linkiem ;d No wiec... juz nie na dlugo bd 'American girl', bo wracam do Polski <jupi> D![]() Straasznie sie ciesze ![]() Patrze ze kilka dziewczyn sie wykruszylo... nie ma Olasi i Moniki? Boziu... ile zmian ;d No wiec melduje sie w nowym watku, mozecie na mnie liczyc, choc nie obiecuje ze bede tutaj tak czesto jak kiedys Przynajmniej do konca wakacji ;p
|
|
|
|
#169 |
|
BAN stały
|
Ija, tęskniłam!
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#170 |
|
Rozeznanie
|
ja tez za wami tesknilam
ale jakos nie moglam sie zebrac zeby w koncu napisac... myslalam ze juz o mnie zapomnialyscie D haha ;d
|
|
|
|
#171 |
|
BAN stały
|
Ijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : *![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czesc!!!!!!!! Gdzies Ty była jak Cie nie było! xD xD Pisaj co u Cb, jak leci ![]() Oszalałaś?! My? Zapomniec?! Ijaa tak odeszły wiecej masz w III częsci tak na stronie 141. I tutaj sie wypowiadałam bo tam nei mialam okazji! *****
Edytowane przez Chouchoute Czas edycji: 2009-08-08 o 06:03 |
|
|
|
#172 |
|
Wtajemniczenie
|
Owca here ;D
ogarnijcie mi to, co sie dzialo w trzeciej czesci, kto odszedl ? i why ? -.-
|
#173 |
|
BAN stały
|
jaak tam Wasze humory w sobotni, letni, upalny poranek ? ; > ; *
|
|
|
|
#174 |
|
Wtajemniczenie
|
Ijaaaaaaa, kochana, napisałaś, już się bałam, że nie będziesz tu pisała czy coś
.Oooowcaaaaa *; Więcej czytaj na trzeciej części od strony 141. Jeju, dwie strony do nadrobienia miałam, wybaczcie, ale nie cytuje nikogo ani nic, jak to ja .A ja się nie wyspałam znów przez Joaś ale nie narzekam, ona teraz wstała właśnie . I zrobimy sobie tosty i kakao .---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- I sprostowanie: Kasie są tu jak na razie dwie i niepowtarzalne . Ja, czyli Kejt i Rubinka .Amen ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- dubel
Po prostu szczęście. Edytowane przez kasssiaa16 Czas edycji: 2009-08-08 o 09:33 |
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wszystkim ; **
Klaudia bywało lepiej ale nie narzekam ; )) a jak u Ciebie z humorem ;>
|
|
#176 |
|
BAN stały
|
odeszły dziewczyny z pierwszej części, ponieważ był młyn i nie mogły sie tu odnaleźć
![]() ich wybór. Martysia tylko z nami została i pisze z nimi i z nami. Owca, come back! ![]() a ja jestem na chwilke bo umówiłam się
Edytowane przez sheisunusual Czas edycji: 2009-08-18 o 08:57 |
|
|
|
#177 |
|
Wtajemniczenie
|
Uuuufff, nareszcie! Przedtem mi się tak wizaż ciął i wieszał że szkoda gadać -,-
Ale teraz już jest dobrze :P. U mnie humorek dopisuje ale muszę pranie powiesić ale mi się nie chce. I trzeba się pakować i w ogóle, ech, nie chce mi się -.-
|
|
#178 |
|
BAN stały
|
a u mnie źle. ; >
fajna pogoda a ja siedze w domu i choruuje ; < keejt ; dd od Ciebie zaakceptowałam zaproszenie na nk ? ; ] |
|
|
|
#179 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, ode mnie
.a to drugie co nie wiedziałyście, to moja przyjaciółka, która też się tu udziela, ale aktualnie nie ma jak .She, przegapiłam Twój post . Witaj laska *;. I miłego dnia życzę :P:P.Lamb, widzę Cię .
Po prostu szczęście. Edytowane przez kasssiaa16 Czas edycji: 2009-08-08 o 10:19 |
|
|
|
#180 |
|
BAN stały
|
no to ten.. chciałam się pożegnać
![]() miłego dnia, szalonej zabawy ;p no i wgl. ![]() do napisania wieczorem ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.

wy jesteście dla mnie mega związkiem.

zalosne... 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)