|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#542 |
Organizatorka
|
tak mogą, peach na powieke i kreska albo i nie i mamy wiek dominiki na oko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zadomowienie
|
heh a mnie się przypomina dowcip czym rózni się pani doktor od pani doktorowej/ każda czym innym zarobiła na tytuł. jedna głowa a druga
![]() a co do dzieci.... ![]() ja wariowałam poprz ciąże, super zniosłam fizycznie mimo iż 23 na plusie było do 53, choć pod koniec (upalny maj 2007) to w buty męża nie mogłam wejść ze spuchnięcia jnóg to minus poza szałem umyslowym. Martynę wyliczyłam, wyplanowałam i za 1 razem udało się na Majorce. urodziła się w mega bólach w mega tempie. i była śliczna, ponoć najśliczniejsza (tak mówiły położne) ani sina ani nosek duży... I jestem z jej rozwoju mega dumna. i właśnie sie pochwalę. ma 2 lata 2 i pół miesiąca i od wczoraj oficjalnie moge powiedzieć ,że w każdym słowie mówi takie "R",ze jest najsilniejsza chyba głoska. Zna 12 litrerek, rozpoznaje bezbłednie kolory łącznie z różami i fioletami i umie świadomie policzyć do 4... no i może przestanę, bo wyjdę na walniętą matkę.... |
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
atoja, my chyba wszystkie (te dzieciate) mozemy tak wyliczac
![]() ![]() moja z r to mowi tylko wrrrrrrau (jak odpowiada na pytanie co mowi lew), ale do Twojej jeszcze rok jej brakuje, wiec mam nadzieje, ze ja naucze ![]()
#546 |
Zakorzenienie
|
atojka, to zdolna mała! Tylko pogratulować!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tam wszystko wrzucam do zamrażalki i rozmrażam w mikrofali na najniższej mocy (nie na funkcji rozmrażania, bo wg mnie nie zdaje egzam), takie cieplusie jak z piekarni. Chleb kupuję np. 3-4szt i tydzień latania do piekarni za 100m mam z głowy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
#549 |
Organizatorka
|
ach tpo tak personalnie bylo skierowane Dominko
Atoja niezla Twoja jest, dzieli nas odleglosc kilkudniowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 | |
|
Cytat:
![]()
![]() |
#552 |
Organizatorka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
|
O Kasie wywołałam
![]() Czy tylko mi wizaż tak muli?
Czy ty nigdy nie miewasz takich dni, kiedy nie chcesz spotykać nikogo miłego? Żebyś nie musiał się zachowywać jak cywilizowany człowiek? (R. Russo "Prawy człowiek") elska flickr Moment Uchwycony Edytowane przez Dominkab Czas edycji: 2009-08-07 o 23:22 Powód: dubel |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Rozeznanie
|
a moja Majka jeszcze nie mówi ale spodziewam się że przemówi w Wigilię, no i przed chwilą złapała ćmę
![]() dla niewtajemniczonych - to kotka |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
|
Wymyśliłaś prezent?
#557 | |
Organizatorka
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Muchy też łapie ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |
|
Cytat:
![]()
![]() |
#559 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#560 | |
Organizatorka
|
i nie konczą się w piątek
![]() Cytat:
![]() uciekam do pracy, bo skaczę po tych wątkach jak uzależniona jakaś i właśnie złapałam się na tym, ze w tekscie tłumaczonym wpisałam zamiast "współczesnych zachowań młodzieży" - "współczesnych zakupów młodzieży" (bo właśnie na zakupowym siedziałam)... Znak, ze należy się pożegnać z wizazem na dzisiaj ![]() dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 | ||
Rozeznanie
|
omg
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pastereczko zaintrygowałaś mnie tym błyszczykiem ![]() ![]() pastereczka na królową kusicielek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja idę do szpitala 7 września do szpitala na onkologię na zabieg usunięcia pieprzyka pod okiem, który urósł mi parę lat temu ![]() ![]() 86Paula super fryzurka ![]() ![]() jeżeli chodzi o sprawy wiary to się nie będę wypowiadała... wiem jedno najgorsze są te osoby, które codziennie w kościele krzyżem leżą ![]() wśród stada lwic melduje się raczek lipcowy ![]() dla wszystkich jubilatek sierpniowych wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i worka kosmetyków mineralnych ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() uff chyba troszkę nadrobiłam ![]() podam Wam przepis na ciasto, które zrobiło furorę na urodzinach mojego męża ![]() Pijany Lucek biszkopt wg swojego sprawdzonego przepisu ![]() masa 1 szkl. wiórków kokosowych, 1 szkl. kaszy manny, 1 szkl. cukru, 1 szkl. wódki 1 kostka masła Wszystki składniki masy (oprócz masła) połaczyć, np. w słoiku 1l. Dokładnie wymieszać, zakręcić zakrętką. Wstawić do lodówki na całą noc. Masło ubić na puch i łyżką dodawać masę ze słoika. Masę wyłożyć na biszkopt. 1/2 tabliczki gorzkiej czekolady zetrzeć na masę. SMACZNEGO ![]() specjalne wielkie dzięki i buziaki dla pastereczki ![]() ![]()
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
Faa - śliczny braciszek
Dominiko - ja już się boję jak mój Glut będzie dorastał... ![]() Ja swoje 27 urodziny przeleżałam na porodówce ale uparty mały baranek nie chciał się wykluć w moje urodziny - spóźnił się 3,4 h. A ciąża to dla mnie była sielanka, super się czułam. Mogę robić za inkubator ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zadomowienie
|
nic ciekawego nie wymyśliłam, ale same praktyczne, które mi sie przypomnialy a kiedyś chciała. więc z któregoś na pewno będzie się cieszyć
![]() 1. żel 1,5 HA naturalissa, rewelacyjną maseczkę efektima z rosmanna, niacynamid i dam jej trochę soi. przy pozostałych się nabiegałam najeździłam dwa dni: 2. taca wieeelka z melaminy (bardzo mi ostatnio zazdrościła ![]() 3. komplet 5 czerwonych ściereczek do kuchni (kiedyś wspominała,że wszedzie szukała całych czerwonych. Po co jej czerwone to nie wiem, ale są bardzo ładne czerwonowinne i każda inna) 3. krem na przebarwienia eris pharmaceris (kiepski pomysł, używała kiedyś druli a ja jej tu z czymś takim wyskoczę, ale nie miałam pomysłu) 4. ja!!! no i tata został, jemu to jutro jaka czyściochę wielką kupię i pozamiatane pastereczko, pranie, ... eee na ja z edm tylko minta nie nakładałam (bo nie mam). A wszystkie pozostałe korektory to piękne cienie!!!! aussie ulubiony, lavender, , peach... no i bronzer everyday, soft touch a jako drugi ciemny do kompletu to brwiowy szarobrązowy... uwielbiam.... Edytowane przez atoja Czas edycji: 2009-08-08 o 00:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
Ilonka - a gdzie masz swojego bloga?
---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- Krystle i Foxxy, nie odpowiedziałyście mi w sprawie rolek - umawiamy się na niedzielę? |
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja w ten weekend mam kilka nalotów, i kiepsko z czasem. Na rolki mogłabym się umówić w niedzielę ale wcześnie - tak około 10.00 i będę wolna do 12.00 - jeśli to Wam odpowiada to baaaaardzo chętnie zrobię z siebie pajaca publicznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
padłam wczoraj
![]() widze dyskusja ostra o społdzielniach itp. była ![]() co do feminizacji zawodów, tytulów - to uważam je za zbędną kwadraturę koła, jak to brzmi psycholożka, śmiesznie i tragicznie no popatrzcie, a ja się korektora Peach radosnie pozbyłam ![]() Dominkab, nie wierzę, a "potrzebuję" "koniecznie musze mieć" ... ![]() Mariola, ale zaniedbany ostatnio, nie bedę mowic przez co... Faa, kawał chlopa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Wtajemniczenie
|
Szkoda ze tego peacha nie ma w kicie korektorowym, chetnie bym go zamowila.
Dziewczyny, chyba nie mam reki do wypiekow. Rogaliki owszem smaczne, ale dzisiaj juz dosc suche, jak robilam buleczki to tez zarysowal sie ten problem. Co robie nie tak? Moj TZ mowi, ze za malo masla daje, ale wszystko wg przepisu odmierzam. O 13 wyjezdzam w strony Ili, a w domu roz****ziel, montowanie blatu, nie wiem jak TZ poradzi sobie z malym. Atojka i Pastereczka, widze ze dwie narzeczone mojemu rosna na wizazu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
Pranie, sprobuj je lekko spryskac woda i wstawic na chwile do goracego piekarnika, powinny sie "odswiezyc"
![]() Dodatkowo problem wysychania pieczywa, wypiekow, itp. to kwestia miejsca zamieszkania (blok, dom), cyrkulacji powietrza, itp. Sama widzialam roznice gdy razem z kolezanka kupowalysmy ten sam chleb, przechowywalysmy go w ten sam sposob, a nastepnego dnia byl juz rozny. Edytowane przez vril Czas edycji: 2009-08-08 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
po prostu Łinli
|
czy w nowym wątku EDM mam też wpisać te zamówienia, które są w drodze i dojdą lada dzień?
![]() ![]() wpisuje na razie tylko MAD i czekam na odp (na pw wszystkim odpiszę później, żadnych przesyłek dziś nie nadałam bo mi się porobiło trochę pod górkę w życiu ![]() ![]() ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-08-08 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
WinlyEm tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.