|
|
#2731 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
Już za miesiąc TŻ będzie tutaj na stałe. Gratuluję rocznicy. Ale TŻa nie zamienię na nikogo innego, o. Cytat:
Pink Punk, trochę inaczej wygląda niż w zgłoszeniu i jest holograficzny właśnie. |
||
|
|
|
#2732 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Informuję, że katastrofa zażegnana Jak się poskarżyłam na wizażu, to mi przywrócili wodę . Wleciałam szczęśliwa pod prysznic... i okazało się, że leci żółta ciecz z kranu Na szczęście bez zapachu, więc maskę zmyłam . To przedłużenie dobrze podziałało, ładnie mnie oczyściła, więc nie narzekam Ech, muszę wracać do pisania, miłego wieczoru życzę wszystkim
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko: w buteleczce ma coś z różu w sobie i taki jest właśnie po 2 warstwach na paznokciu, bo po 3 - rożu nie ma w ogóle
|
#2734 | |||
|
Zakorzenienie
|
aha, miałam nieodświeżony wątek jak odpowiadałam
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2735 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Jak chcesz to podrzucę go Em jak się spotkamy i ona Ci go przekaże.
|
||
|
|
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co byś chciała za niego?
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Widzę że mania lakierowa wraca. Powoli zaczynam odczuwać potrzebę nabycia jakiegoś. Hosenko Ty chyba zakładałaś wątek gdzie się pokazuje lakier na pazurach, możesz podać linka? Zrobiłam dziś zakupy za 80 zł w Sephorze i dostałam jedną próbkę perfum a pani która przede mna kupowała za 200 zł trzy próbeczki. Strasznie się "sępią" coniektóre sprzedawczynie. ![]() Cytat:
|
|
#2738 |
|
|
|
|
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=222327 Ja byłam prawie 2 lata w związku na odległość - ja w PL, on w Anglii, wracał tam tydzień po naszym poznaniu, a ok 1,5 miesiąca po poznaniu (po spędzeniu razem 3 dni) leciałam do niego na tydzień Widzieliśmy się średnio co 2 miesiące - czasem częściej, czasem rzadziej. Ja byłam u niego w UK 3 razy na tydzień-2, on tez przyjeżdżał do PL, ale tu tez było kursowanie do siebie, bo mieszkaliśmy ok 300 km od siebie.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-08-07 o 21:03 |
|
|
|
|
#2740 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Ja jestem bardzo chuda, mam maleńka namiastkę biustu (wyrosła po hormonach ), więc miękkie biustonosze nie są dla mnie.Mam jedno miękkie bikini, które w miare ładnie wygląda na małym biuście - jest białe i ładnie marszczone, kupiłam je chyba 3 albo 4 sezony temu temu w Zarze. Tylko nie lubie go nosić, bo majtki są odrobinę za duże i mi spadają jak wychodzę z wody. ![]() Znam to uczucie. ![]() A mi się zepsuł laptop. We wtorek przyjedzie po niego kurier i stracę go na jakieś 2 tygodnie. Mam nadzieję, że wszystko da się naprawić w ramach gwarancji. I będę sobie musiała wyrywac komputer z TŻ (właśnie wykorzystuję moment kąpieli ).I nie przyszły moje lakiery, dopiero dzisiaj zostały wysłane. A jutro mam imprezę i nie wiem w co się ubrać. Moja szafa wieje pustkami, będę musiała w końcu uzupełnić braki.Rzyrafko nie wiem, czy dam radę spotkać się jutro. Mi się nie spieszy jakoś bardzo, więc najwyżej spotkamy się po Twoim powrocie, a ja przeleję Ci pieniądze na konto?
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a aptekach zdrowie jest -20% na wszystkie dermokosmetyki. A biorąc pod uwagę to, że te apteki mają ceny normalnie po superpharmowych przecenach np 20, 25% to może być fajno
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko wiem tylko, że od sierpnia i też się na niego czaję
a już miałam się za zwykłym Colorstayem rozglądać.
|
|
#2743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znikam, mam małe zamieszanie wyjazdowo-wsiowo-wakacyjne i sama zupełnie nie wiem co w końcu będzie z moimi planami
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ja właśnie wstałam i waxuję włoski A jak tylko posprzątam to muszę przemalować pazurki, bo mi wczoraj się na Evelince zrobiły odciski od ręcznika albo kołdry(przed pojściem spać nałożyłam 3 warstwę lakieru i chyba nie do końca zdążyła wyschnąć).ice trzymam kciuki za naprawdę laptopa Moj też ostatnio coś świruje tzn. wentylatorek czasem wydaje dziwne dźwięki, ale miałam tak rok temu - po prostu różne paprochy i kurz wlazły do środka i przeszkadzały.
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
Z waszego powodu zakupiłam sobie Bell Glam Wear w kolorze wściekło czerwonym. Po nałożeniu najpierw bazy Chi, a potem 2 x Bell GW trzyma się 4 dzień bez skazy. A sprzątam po psach, gotuję etc. Nieźle.
|
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Wkleiłam właśnie do wątku z lakierami fotki moich 3. Staram się robić fotki na bieżąco jak tylko zmieniam kolor.
Aha, użyłam wczoraj wreszcie masła Joanny waniliowego - jest boskie Pachnie cudownie waniliowymi ciasteczkami i ma fajną konsystencję(jak budyń). Nie jest też tłuste.
|
#2747 | |||
|
|
Cytat:
Bo przeglądałam wczoraj stronę, ale nie zauważyłam takiej informacji. Taka promocja bardoz by mnie urządzała, bo muszę w końcu złożyć to zamówienie na filtry i kwasy. Cytat:
Muszę sobie kupić waniliowe i kawowe, ale to chyba jak będę w SP albo Auchan, bo u mnie nie ma. ![]() Zaraz idę sobie pooglądać Twoje lakiery, chyba też dziś zrobię jakieś zdjęcia pazurkom. Cytat:
Byłam wcześnie rano z psem w lesie, ale już robiło się gorąco. Przed chwilą byłam rozwiesić pranie na dworze i myślałam, że się roztopię. Ja to w ogóle dziwna jestem, bo jak jest tak upalnie to marzę o tym żeby było chłodniej, a zimą znowu odwrotnie. |
|||
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest na sierpień cały A oni mają całą gamę dermokosmetyków
|
|
|
#2749 | |
|
|
Cytat:
Bossy, baaardzo Ci dziękuję. Zrobiłam wczoraj wieczorem porządki w kolorówce i pożegnałam się z 2 kredkami do oczu (jasny brąz Miss Sporty i limitowana czarna z drobinkami Essence Glam Rock). MS zrobiła się mega twarda i zaczęła podrażniać mi powieki, a Essence użyłam chyba z 3 razy, do tego zrobiła się taka maziajowata i zupełnie nietrwała teraz jest, od razu się odbija. Obie zaliczyły kosz. Jednak mam swoje ulubione kredki i przy nich zostanę - Essence Long Lasting, wygodne bo wykręcane, a co najważniejsze baardzo trwałe. Na wykończeniu mam także błyszczyk Miss Sporty (daję mu jakiś miesiąc), róż L'Oreala Blush Deliceux (2-3 miesiące), tusz Essence Lash Mania (kilka tygodni), czarną kredkę Essence LL i coś jeszcze ale zapomniałam. Cieszę się, bo kolorówka bardzo powoli się zużywa..
|
|
|
|
|
#2750 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Mam 3 kostiumy usztywniane właśnie, ale marzę sobie o miękkim, który by jednak jakoś wyglądał Właśnie takie bikini marszczone byłoby fajne, ale jakoś nie mogę znaleźć...Dokładnie tak A tak serio, to czytałam w wątku o BU, że jak dziewczyny się skarżyły (tu, na wizażu ) na to, że długo nie wysyłają przesyłek, to przesyłki dochodziły szybciej... ale dostawały maile z pretensjami od sklepu, że jak mogą się skarżyć na nich na forum Cytat:
![]() Ech, kliknęłam w końcu wczoraj masło orzech brazylijski (dzięki Your_Angel ), ale do końca miesiąca nic więcej nie kupię, zobaczycie!![]() Weszłam na blog Kattie o paznokciach i kuszą mnie strasznie matowe lakiery Inglota ![]() A dzisiaj piszę pracę od rana... I w ciągu 1.5 godziny napisałam pół strony ![]() Ułożyłam sobie plan na dzisiaj... i chyba skończę go realizować jutro wieczorem
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-08-08 o 13:32 Powód: literówka... |
||
|
|
|
#2751 |
|
|
|
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
kochanie przynajmniej jakoś Ci idzie pisanie, ja wydrukowałam notatki odnośnie II RP i tak sobie leżą w biurku...
Na prawdę jak ja tą pracę napiszę to będzie cud ![]() Zabrałam się za porządki w biżuterii, obfociłam przy okazji cały mój zbiór kolczyków i wrzuciłam do wątku na modowym. Chyba muszę sobie zrobić szlaban na kolczyki, bo już nawet nie mam ich gdzie trzymać Jeszcze sobie przypomniałam - użyłam dziś oleju z róży rdzawej ECO z BU, nawet jak na razie jestem zadowolona. Olejek nie jest tłusty, szybko się wchłonął i nie pozostawił warstewki tak jak np. kokosowy. Szkoda tylko, że nie pachnie w ogóle ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-08-08 o 13:39 |
|
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ej no co Ty! nie ma za co Nawet to dobrze się składa, nic mnie dzięki temu nie kusi
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Aż się kurczę wzięłam, zmobilizowałam i zaczęłam pisać moją pracę
Póki co jeszcze się to wszystko kupy nie trzyma, ale może to dobry początek...
|
#2756 | |||
|
Zakorzenienie
|
Yyy, sęk w tym, że na razie nic
Mogę zrobić jakieś odlewki jak się dokopiesz do moich zbiorów pielęgnacyjnych, ale póki co chyba i tak nie zdążę się zobaczyć z Em żeby Ci przekazać. bo teraz siedzę na wsi, a 10-17 sierpnia jestem nad morzem (jednak się udało Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za karę będziesz osobiście robić zakupy i wysyłać dziewczynom żniwiarskie pozdrowienia z małopolskiej wsi
|
|
#2757 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
i kupiłam od razu.![]() Idę się wyrolniczyć gruntownie, wieczorem idziemy na imprezę do znajomych i nie mam się w co ubrać. Wrzuciłam kilka fotek moich lakierów do wątku lakierowego tak mnie jakoś naszło, bo sama w domu jestem i paznokcie mi trochę za długie urosły, w sam raz do pokazywania kolorów. Zaraz ścinam je w ramach rolniczenia.
|
|
|
#2758 | ||||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Insolence to akurat najmniej jadalny zapach - reszta jest do schrupania Starałam się o zapachy, których nie uświadczysz w zwykłej Sephorze (Inso to wyjątek ) - żeby było ciekawiej. Najbardziej polecam Pink Sugar, OI i Cinnamon Bun Znałaś przedtem legendarną Organzę Indecence ? To jest dopiero uwodzicielski jadalniak... Dranie ją wycofali, ale w zeszłym roku się zreflektowali i można ją kupić w ekskluzywnej serii Mythical w kilku miejscach na świecie. Już kombinuję jak powiększyć zapasik i poprosić koleżankę z Londynu o podejście do Harrodsa w tej sprawie ![]() Cytat:
Koszmar po prostu! Po jakim czasie woda wróciła?U mnie na osiedlu też się to czasem zdarza, ale nigdy nie uwięzili mnie z maseczką ściągającą na buzi ![]() Cytat:
![]() Opowiedz coś potem o Meteorytkach, bo chodzę dookoła nich jak głupek ![]() Cytat:
![]() Jak wykończę część moich mazideł to obowiązkowo kupuję! Cytat:
![]() Ja miałam trochę podobną sytuację. Organizowałam na wizażu wspólne zakupy z internetowego sklepu w Niemczech. Ich podejście było po prostu skandaliczne. Nie oddali nam całości pieniędzy, nie aktualizowali na bieżąco informacji o asortymencie, ale co najważniejsze nie zabezpieczali należycie przesyłek z perfumami. Za pierwszym razem dotarły do mnie dwa potłuczone flakony . Za drugim razem gdy mieli się zreflektować kolejny jeden . Zjadowiłam się na maksa, bo sprawa się przeciągała, wszystkie traciłyśmy cierpliwość i w ogóle. Postanowiłam przestrzec innych potencjalnych kupujących i opisałam sprawę na wątku wspólnozakupowym oraz na moim blogu. Wszystko opatrzyłam fotografiami, którymi dysponowałam Koleżanka żeby ich uświadomić, że nie wypadłyśmy sroce pod ogona podała linka na bloga a oni napisali, że "to niesłuszne zarzuty" oraz że "byliby mile zaskoczeni gdyby notka na blogu znikła" Cytat:
Testowałaś je wcześniej?Porobiłam porządki w balsamach i postanowiłam sobie wykończyć je jak najszybciej Poza tym znalazłam słoiczek 50ml perfumowanego kremu do ciała Angel Musiał mi się gdzieś zaplątać Dzisiaj uporządkuję też wszystko w kufrze, umyję sephorowskim szamponem do pędzli i tak dalej ![]() Jeśli chodzi o kosmetyczne zakupy to kliknęłam na A. pół flakonu Mitsouko Guerlaina dla mamy (nie mam pojęcia dlaczego ona kocha tego śmierdziela ) i Chocolate Whip Stick Balm Lusha (czekam na przesyłkę i nie mogę się doczekać ). A niekosmetycznie tą bransoletkę z załącznika - nie mogę się oprzeć totalnym błyskotkom Mam cztery bardzo podobne bransoletki, ale w tej zakochałam się z miejsca ![]() Stacjonarnie kupiłam dzisiaj farbę Sahara Garniera oraz maszynkę do golenia Venus Breeze. Mam już dosyć mojego depilatora, który robi mi krzywdę Przerzucam się na maszynkę i mam tylko nadzieję, że nie będę się musiała golić codziennie
|
|
#2759 | ||||
|
|
Cytat:
To i tak nie jest pełna buteleczka, więc nie ma problemu. Cytat:
Wprawdze nigdzie nie wychodzę, ale należy mi się. A wcześniej poćwiczę. ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
Na początku mi się nie spodobał, był nieznośny i agresywny, czułam w nim jakieś ciężkie mydło. Ale teraz jest taki łagodny, słodziutki.. Muszę jeszcze sprawdzić jak się rozwinie za kilka godzin. Szukałam tego zapachu w KWC, ale chyba nie znalazłam. Mogłabyś podrzucić mi linka? Wczoraj próbowałam Brownie Demeter i w tym jestem zakochana po uszy. Muszę poobserwować zakupy na perfumeryjnym, bo chcę mieć kilka Demeterków u siebie. Reszta testów przede mną. Mama za to wpadła po uszy w Loukhoum. O ile sobie przypominam, to klasyczną OI wąchałam kiedyś z blotterka, ale jakoś zupełnie o nim zapomniałam bo cena była dla mnie wtedy zaporowa. A Insolence to EDP czy EDT? Jeszcze raz baaaardzo Ci dziękuję za to wszystko. Czuję, że wpadłam w perfumy po uszy. Cytat:
Nie rozumiem, jak perfumeria może prowadzić tak nieprofesjonalną sprzedaż. I jeszcze te komentarze na blogu.
Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2009-08-08 o 15:29 |
||||
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie żaden problem o ile to wyjdzie taniej dla dziewczyn niż np zakupy w eskulapie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

my już na odległość jesteśmy 3 lata
a ogólnie ze sobą 5
właśnie w środę była rocznica 

, ale skoro już tyle tej termalki wypsikałaś na to to nie lepiej było na wacik i ściągnąć maseczkę w ten sposób?
Powoli zaczynam odczuwać potrzebę nabycia jakiegoś. 

We wtorek przyjedzie po niego kurier i stracę go na jakieś 2 tygodnie.
Mam nadzieję, że wszystko da się naprawić w ramach gwarancji.
A jutro mam imprezę i nie wiem w co się ubrać.
Moja szafa wieje pustkami, będę musiała w końcu uzupełnić braki.

Moj też ostatnio coś świruje tzn. wentylatorek czasem wydaje dziwne dźwięki, ale miałam tak rok temu - po prostu różne paprochy i kurz wlazły do środka i przeszkadzały.
Pachnie cudownie waniliowymi ciasteczkami i ma fajną konsystencję(jak budyń). Nie jest też tłuste.
Ja to w ogóle dziwna jestem, bo jak jest tak upalnie to marzę o tym żeby było chłodniej, a zimą znowu odwrotnie.
Koleżanka żeby ich uświadomić, że nie wypadłyśmy sroce pod ogona podała linka na bloga a oni napisali, że "to niesłuszne zarzuty" oraz że "byliby mile zaskoczeni gdyby notka na blogu znikła"