|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
lepiej udawać szczęśliwą , niż tłumaczyć każdemu co mi jest.
apetyt na Ciebie. na śniadanie zjem Twoje usta. amputowali mi serce już dawno temu. raz, dwa, trzy dziś szczęśliwy będziesz... Ty.
|
#3632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się że ktoś pamiętał .Mam nadzieje że to będzie krótka przerwa,i niebawem wrócisz! <33 ______________________ Na pożegnanie pomięta kartka z napisem "naiwna".
Bo on miał za zielone oczy. trzymał w ręku zatrute jabłko. Proszę,nie wierz mi. To uczucie,jakby ktoś wyjął Ci serce i włożył do lodówki. I czasami zastanawiam się po co mi ten cholerny telefon,skoro i tak nie zadzwonisz. Chodź ze mną na krawędz,i stój tam ze mną aż się zmęcze i spadne. |
|
|
|
|
#3633 |
|
Raczkowanie
|
ech i nie zdałam ... no trudno ..
_______________ Co zrobi człowiek i do jakiego stopnia upadnie dla jedynej osoby w sercu? Do jakiego poziomu się zniży? Dla innych i siebie samego?
- On próbuje tylko spełnić swe marzenie, zdobyć osobę tę jedyną, którą ma w sercu. Chcę po prostu zacząć żyć! Tylko jak to wygląda z boku? Większość nawet nie próbuję go zrozumieć, nic a nic. Starają się tylko i wyłącznie uprzykrzyć życie jeszcze bardziej, jakby tego było mało. |
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Zdradzona ranię jak zły pies . świat już zapomniał, że byliśmy razem a Ty? Gdy znowu złamiesz moje serce ktoś inny nauczy mnie, jak to robić . Nie mówmy więcej o tym. Nie wierzę już w powroty.. I chyba myślałam, że znasz mnie.. I chyba wierzyłam głęboko, ale jestem przecież tak niedorosła... zakryj niebo, niech nie widzi tego co czuje.. ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- nastepnym razem sie uda **
|
#3635 |
|
Raczkowanie
|
.. upić się szczęściem, by nie płakać więcej |
|
|
|
#3636 |
|
Raczkowanie
|
Być z Tobą to tak jak płynąć jedną falą po morzu
![]() Mogę poczuć całą miłość w powietrzu, bo słodki zapach Twojej obecności jest wszędzie ![]()
|
#3637 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję bardzo ![]() ________________ pozostanę sobą w tej machinie świata. gdyby tak można sfotografować nasze sny. razem połykamy tęczę. |
|
|
|
|
#3638 |
|
Przyczajenie
|
agatte , rebellious , RobCoChcesz , nyde , suve , letes , uwielbiaj , RealGirl89 , truskawkowa1993 , ensename - wielkie serducho dla was kochane , jesteście wspaniałe <3 .
lepiej śpisz, kiedy nie wiesz z kim się na ulicy mijasz. obsesja? ależ to, monsieur, niedorzeczne. do zobaczenia jutro o 6:14, rzeczywisty świecie. Czy uwierzysz, gdy powiem Ci, że jesteś królem mojego serca? Jakie to dziwne, że tonie się w dół, a nie w górę? |
|
|
|
#3639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wracam bo w miarę wyzdrowiałam Czuję tysiąc zmartwień, kiedy wychodzisz z sypialni. Strapieni ciężkimi czasami I błędami, jakie popełniamy. Dziwne.Kupiłam nowe buty i nagle wszystko jest w porządku. aż ciężko uwierzyć, że mam coś, czego potrzebujesz. Modlę się by nadszedł poranek I jakimś cudem będziesz przy mnie/ I pray that dawn will come And somehow, you'll be near me
|
|
#3640 |
|
Raczkowanie
|
Czy pani czasem nie jest żoną mojego narzeczonego?
![]() ...zostaw mnie w spokoju, bo żadne ubezpieczenie Ci nie pomoże... Rozpadnę się i wracam. Wprawdzie chciałam dzisiaj popełnić samobójstwo, ale to może poczekać do jutra ![]() Najważniejsza w życiu człowieka jest wolność – bez względu na to, czy jesteś z kimś, czy sam. Bez miłości – z talentem czy bez – nie wyjdzie pani nic. A: Ale naprawdę jak chcesz, to możesz wpaść. W końcu przyda się to wolne miejsce dla obcego. B: Dla obcego, tak? A co ja jestem, kosmita? Jakiś alien?
|
|
#3641 |
|
Zadomowienie
|
Z głową w dłoniach,
siedzę i płaczę. Spotkaliście idealną parę? Połączone dusze, których miłość nigdy nie umiera. Zakochanych, którzy całkowicie sobie ufają. Jeśli nie spotkaliście idealnej pary, pozwólcie, że przedstawię. Stoją na szczycie tortu. Sekret ich sukcesu? Po pierwsze – nie muszą na siebie patrzeć. Jeśli zechcesz, bez umiaru grzesz.
|
|
#3642 |
|
Zadomowienie
|
_________________________ chociaż jestem w innym gronie, myśl o Tobie ciągle płonie.. czy, czy pamiętasz tamte dni, tamte noce, gdy świat zapatrzył się, jak Ty w moje oczy ? jak zapomnieć, gdy serce jeszcze płonie, gdy słowa jeszcze w głowie? chcę znać odpowiedź. Wiercę się z boku na bok i zasnąć nie mogę, niebo wielką łopatą zrzuca na mnie gwiazdy.. Czwarta nad ranem. Może sen przyjdzie.. może mnie odwiedzisz.. Świt przerywa często najpiękniejsze sny o nim. Why I'm not good enough for You ? czemu nie jestem wystarczająco dobra dla Ciebie ? and.. why You swapped me by her ? i.. czemu zamieniłeś mnie na nią ?
|
|
#3643 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mistrz w niedotrzymywaniu obietnic.
ja nie jestem chyba stąd. i niezmiennie wciąż trwam. ty. moje remedium. nie myśl. i spokój zamienił się w pył.
|
|
|
#3644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miło mi strasznie <3 _______ jest pięknie, może być jeszcze piękniej. zapisu bólu w jednym obszarze pamięci nie można wymazać zapisami szczęścia w innych. cieszę się, że już za kilka snów będziesz znów bliżej. najbardziej w życiu chcę kogoś kochać. ile smutku i bólu można opowiedzieć w ciągu niespełna dwóch minut? mam dwa serca zamiast dwóch płuc. ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- jednaZwielu
|
|
#3645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i znów. <3333 MOJA MOJA MOJA !! <3 kocham Cię maleńka <33333 ____________________ lubię kiedy wspomnienia przepełniają moje myśli - wizaz chyba. ; ))) zostawiam was do 13. KOCHAM WSZYSTKIE BARDFZO MOCNO, BEDE TĘSKNIC <3333333
misiaczek Edytowane przez uwierzwsiebie Czas edycji: 2009-08-08 o 16:24 |
|
|
|
|
#3646 | |
|
Rozeznanie
|
z innej bajki - przecudowna.
![]() Cytat:
pamiętaj, że jest taki ktoś kto bd tęsknił bardzo mocno. wracaj szybko, Maleńka. ![]() ______________ Gdyby nawet walił się świat i słońce nagle zgasło nam,
Nie porzucaj marzeń, bo wiesz, że jest ktoś kto bardzo pragnie Cię. Bo każdy szuka kogoś, by pójść tą samą drogą i kochać dniem i nocą do utraty tchu i tak na zawsze już ! Nie raz pewnie lunie nam deszcz, lecz ja wiem, że nam uda się ! Nad oceanem drzew unoszę lekko się i widzę własny cień - on wciąż oddycha. Czy czujesz.. We mnie pulsuje życie. Głęboko, wciąż głębiej, a niebo się zamyka.
|
|
#3647 |
|
Rozeznanie
|
tak się stęskniłam za Wami, że postanowiłam wrócić.
_________________________ _ Stałam tam wpatrzona wielkimi oczami w jego kamienna twarz. mogę pooddychać Tobą? Kochaj mnie jak chcesz przestań! nie kochasz mnie rozumiesz? nie kochasz! i skończmy ta chorą zabawę bo już przestało mnie to męczyć i przestało bawić teraz zaczynam się bać Nie, nic sie nie stało. Zabrakło tylko zielonej herbaty i Ciebie na dobranoc. Przecież powiedział, że poczeka. nie niszcz mi tego nie tym razem.
|
|
#3648 |
|
Raczkowanie
|
RobCoChesz - dziękuję bardzo.
<3__________ Przyjemnie jest bawić się kluczem do czyjegoś serca, prawda? za rolę epizodyczną w Twoim życiu - podziękuję. żeby zaznać prawdziwego szczęścia trzeba zapomnieć że kiedyś miało się więcej. lubiłam Twój uśmiech. nawet ten fałszywy. miasto ważnych spraw i krótkich miłości. |
|
|
|
#3649 |
|
Zadomowienie
|
jaaaaa? ![]() ____________________ Whatever it takes.
Cokolwiek miałabym poświęcić. My birthday, everybody's here. All except for one.. Moje urodziny, wszyscy są tutaj. Wszyscy, oprócz jednej osoby.. a co jeśli kiedyś odejdziesz ? chcę by w dzień naszego rozstania padał deszcz. owszem, nie lubię deszczu, ale wtedy będzie mi wszystko jedno. pewnie nawet go nie zauważę. ale w deszczu nie będzie widać łez.. i chcę by właśnie we mnie trafił grzmot. bym nie musiała żyć bez Ciebie. bym nie musiała dalej żyć..
zapytałabym, czemu nie jesteś teraz przy mnie ? Edytowane przez z innej bajki Czas edycji: 2009-08-08 o 18:01 |
|
|
|
#3650 |
|
Raczkowanie
|
Może tak trzeba.. przecież inaczej się nie da!
a miało być tak pięknie.. a miało być tak wspaniale.. czy ja naprawdę zarażam uśmiechem? ![]() Więc chodź.. jeżeli czujesz to co ja. jesteś celem każdej mojej motywacji ciiri, amożefrytkidotego , uwierzwsiebie , paulqa94 , ensename, nydee . . uwielbiam Was <3 i kocham wasze opisyyy! ;** _________________ http://www.photoblog.pl/nieedlaciebiee |
|
|
|
#3651 |
|
Rozeznanie
|
Wśród 4 ścian.. gadając do siebie..
Nie mów, że jego śmiech cię denerwuje.. Wkrótce go pokochasz a potem możesz nawet za nim zatęsknić.. Co zrobić jeżeli z układanki życia odpadnie jeden element..? Pośród zawirowań.. Na ostrym zakręcie życia.. Witam cię z otwartymi ramionami.. Wiem, że żałujesz.. |
|
|
|
#3652 |
|
Rozeznanie
|
Jest tylko jeden sposób, aby czuć się dobrze: należy nauczyć się być zadowolonym z tego, co się otrzymało, a nie dążyć do tego, czego akurat nie ma.
człowiek stworzony jest z miłości i dla miłości oł je, chce Ci powiedzieć i love you i love you i love you i love you ciiri dziękuje słoneczko pomogłaś ;* <3
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
miejsce w jej niebie też nie dla ciebie.
każde z nas będzie mieć dwa razy więcej, jeśli podzieli się swoją połową siebie. wdrapuję się w twoją bliskość. zmiany zostały wymyślone na potrzeby ludzi. mówią sobie, że zmienią kolor włosów, pomalują paznokcie i pójdą do spa. jakby każdy ich problem miał od tego zniknąć. tak naprawdę wszystko dalej jest jak było, choć pozornie jest inaczej. najmocniej kocha się ludzi, którzy znajdują się poza granicami zasięgu naszych oczu, naszych rąk i naszego głosu. najmocniej kocha się najdalszych. |
|
|
|
#3654 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
<33 Cytat:
chyba jednak podaruje sobie ta przerwę ;] nie umiem bez was zyc norlamnie Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja ? dziękuje <3 i oczywiście nawzajem ![]() Czasem serce wybierze mylną drogę, nie chce słuchać rozumu. Wtedy właśnie rodzi się bolesna miłość, miłość niemożliwa. mogę zapomnieć słowa które wypowiedziałeś. a nawet to co mi uczyniłeś. ale zranionych uczuć nic nie uleczy ![]() Kiedy tak na prawdę wybieramy życiową drogę? ![]() Ile razy przypadek podsuwa nam przyjaciela, którego potrzebujemy, albokogoś, kogo wcale nie chcielibyśmy widzieć? A może to nie przypadektylko przeznaczenie, którego nie rozumiemy. Nie jest ważne ile mamy lat. Zawsze wybór należy do nas, od pierwszych chwil życia. Dlatego każdy wybiera własną drogę. Ale czy mamy odwagę dorosnąć?
|
|
|
#3655 |
|
Wtajemniczenie
|
Żeby być szczęśliwym trzeba być wiecznym Kubusiem Puchatkiem...
Chyba właśnie po tym można poznać naprawdę samotnych ludzi... zawsze wiedzą, co robić w deszczowe dni. Zawsze można do nich zadzwonić. Zawsze są w domu. Pieprzone zawsze! ciało jest tym najmniejszym co kobieta może dać mężczyźnie to kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić ..zamierzam być szczęśliwa, cholernie szczęśliwa... Wierzę, że zawsze można znaleźć szczęście, nawet mając tyłek wielkości dwóch kuli do kręgli. Co z tego, że stoisz na środku skrzyżowania, jeżeli nie masz chęci, by iść dokądkolwiek? Jak kochać to księcia, jak kraść to miliony Zaczaruj czas ! Niech biegnie niech biegnie niech biegnie wolniej . |
|
|
|
#3656 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
te zabieram. ![]() Cytat:
![]() ___________ `te wibracje dają rytm.. zdobądź nimi świata szczyt.
ruszaj ciałem ! ejj ciałem .! nie wstydź się, bo kroki znasz! roztańcz ze mną cały świat ... ruszaj ciałem.. ejjj ciałem ! ![]()
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-08-08 o 19:59 |
||||
|
|
|
#3657 |
|
Raczkowanie
|
Moje Bananiątko Kochane :**
Oczy wołające za nocą, dzięki której bledną cienie. Ponoć wszystko to tylko kwestia przyzwyczajenia. Może i usta kiedyś przyzwyczają się do smaku papieru fotograficznego. ![]() Zastanawiam się nad konstrukcją zdania z którego zostałam zbudowana... ![]() Przystanek dla nie posiadających stałego zameldowania dusz. ![]() Niesmak w ustach po twoich ustach... ![]() Wszystko oddać mogę kolana, dłonie i cztery tysiące włosów, żeby poczuć najokropniejszy z nikotynowych narkotyków - ciebie_! ![]() Tu krew wyznacza malinowość ust... ![]() Łopot skrzydeł małej muchy przecina pieprzona ciszę. ![]() Nauczyłam się przeklinać wzrokiem zbyt głębokim. ![]() Piórem uczuć piszę scenariusz Twoich myśli. ![]() Elokwencja ironii przebije najciemniejszą tęczówkę. ![]() Polałeś mnie benzyną ze słów... Kilka ochów i achów zebranych za pół ceny. ![]() Książę, Nie zaglądaj już do cukierniczki Tam nie znajdziesz swej trucizny. ![]() Smakuję poziomkę zebraną rączką dziecka. ![]() Herbatę ci osłodzę, a cytrynę zapakuję, na wynos... ![]() Przerysowałeś mnie na swoje ciało. ![]() On może sprawić że upadnę Ale wiem, Że potem podniesie mnie. -Przyjaciel <3. Zmierzch znaczony kocim okiem. ![]() __________
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
z rozszerzonymi źrenicami i bezbronnie opuszczonymi rękoma.
- dlaczego chcesz być moją żoną? - żebym Cię mogła całować w każdej chwili. to on zeszył moje serce. nie pytaj o nic. tylko mnie mocno przytul. przepraszam za to, że jem, od jutra przestanę także pić, pojutrze spać, a od czwartku nie będę oddychać. i na pewno od razu poczuję się lepiej.
|
#3659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powyższe kradnę __________ ♪♫__________
W sercu mam miłość, w kieszeni pustkę, w głowie burdel. Poukładaj mnie kawałek po kawałeczku, poukładaj mnie proszę. Ona i On pozorów brak , powiązani od lat pajęczyną kłamstw . Widzę pustkę odbija się głośnym echem w mojej głowie ja jestem zerem wiesz, ale przynajmniej Cię nie zdradzam. to mało istotne, tylko chce mi się płakać, kiedy wącham Twój kołnierz i czuję jej zapach. Jeśli chcesz wiedzieć coś o mnie to coś Ci zdradzę, miłość dla mnie to huśtawka która stoi w równowadze. Chciałabym byś wrócił,zapomniał, że zawiodłam Twoje zaufanie. Tylko jeden moment mam w pamięci. Życie pod włos traktuje wiem , maskaradą wciąż jest , a w niej Ty i ja gram . Masą prób męczy wciąż nieugięty czas Ja nie mogę tak po prostu uciec stąd niech ktoś inny ucieka w nieznany ląd. chce dziś pić i tańczyć aż wybuchną basy wciąż mam nadzieje,ze czasem myślisz o mnie jeszcze . Obok jesteś wciąż i nie ma Cie , nie potrafisz wprost nie kochać mnie . naprawdę ciesze się, że widzę Ciebie znów choć, było tyle ciężkich chwil, tyle niepotrzebnych słów Zagrajmy w inna grę od tej , w którą teraz gramy spróbuj spojrzeć na mnie i na prawdę zobaczyć moje serce . deszczem słów przypadkowych obmyć bolesne dotknięcia palcem nieśmiałych pragnień cierpieć z niewyspania.... nie mogę kochać, bo słaba jestem wtedy nie myślę o sobie i zatracam się oddaję wszystko, a nie mam nic znowu nie kochał mnie ten obcy ktoś. W chwili , gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi , odkryjesz , że dla Ciebie świat nie jest już taki sam, jaki był do tej pory. Edytowane przez 96LadyPoziomka96 Czas edycji: 2009-08-08 o 20:21 |
|
|
|
|
#3660 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a mogę prosić jeszcze parę opisów związanych właśnie z tym tematem..? _________________ łatwiej mi żyć z tym, że nie mogę cię zdobyć, niż z tym, że mogłabym cię stracić. weszłam do jego serca, wyszłam z niego, a on nawet nic nie poczuł.. serce - mięsień, który potrafi kochać.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

ale Ciebie nie było
zrobiłam sobie przerwę z wizazem ale jak Cię tu zobaczyłam to musiałam napisać <3
**