![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Wróciłam ze spacerku, Ola ukomarzona chwilowo na swoją pierwszą i jedyną dziś drzemkę
![]() Tż jedzie na grilla sam ![]() Mama mi torta macha ![]() A te pieluchy ze Stonki to Fitti czy jakoś tak - ten maksymalny badziew ![]() Mnie ostatnio coś podpasowały bobini, chociaż używałam ich wcześniej i wolałam Nivea Soft& Care, ale teraz (Werstunia nie czytaj!) ![]() ![]()
#332 |
Zakorzenienie
|
ja też mam dady w żabki
![]() Dziecię śpi, ja pomyłam gary, powiesiłam pranie. Jeszcze mam prasowanie ale jakos nie mogę się zmusić ![]() ostatnio zrobiłam strajk bo zawsze ja wszystko prasowałam-od dwoch tygodni tz prasuje swoje ciuszki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko ja nabyłam kiedyś chusteczki biedronkowe białe sensitiv, bez zapachu, ale mi to nie przeszkadza, a ostatnio z zielonymi wstawkami to tam nie pamiętam co było, alantoina czy pantenol
![]() a biedronkowe są akuratne rozmiarowo i nawilżeniowo, bo u nas do głównie do wycierania buzi po jedzeniu, i Mikiego przy zmianie pieluszki, jak jest kasztan to od razu prysznic, bo szkoda mi czasu i chusteczek, bo kasztany nie są teraz twarde ![]() ![]() mini chusteczki bobini miałam dołączone kiedyś do płynu do kąpieli, są mega nawilżone, na spacer jak znalazł takie opakowanie ![]() a Nivea mają dla mnie cudne zapachy |
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aniu to mnie nie pocieszyłaś z tymi pampkami pomarańczowymi bo bo mam dwie paczki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
ja dzis na obiad mam mega wyzere - cos dla Kasiulki chyba...kebab, frytki i surowka
![]() ![]() ![]() ja mam lawendowe chusteczki z dady bo bezzapachowych zadnych nie dzierże ![]() ![]() za to bobini nie mialam a widzialam, ze faktycznie fajne zamkniecie maja ![]() Anka - ja tez nie lubie suszarko-lokowek ![]() ![]() dobra lece konczyc obiados ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
my już na poobiedniej sjeście, mam nadzieję, że Miki ukomarzył sie w swoim pokoiku na razie chodzimy na paluszkach, bo chwile bez ssaka są błooooogie
![]() Mała ja tez nie lubiłam nigdy bezzapachowych chusteczek, ale wiadac zmienił mi się gust ![]() ![]() no i sama jestem na wątku, laski moczą pewnikiem odwłoki nad wodą, grillują, lub się weselą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
mi tz strasznie na złość zrobił-chciałm mi dokuczyć za moje zachowanie względem niego i przed 16 wziął małego i do teraz ich nie ma.
![]() Strasznie mi dowalił ![]() Kosiłam ogródek, byłam na spacerze, ogólnie obijanko na całego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
A ja mam doła, pocieszcie mnie
![]() tż zabrał dupę i oczywiście do teraz go nie ma, wysłałam mu smsa, że dziękuję iż pojawił się na kąpieli tak jak obiecał, sama sobie wodę przyniosłam, a to naprawde ciężka wanienka bo zawsze dużo wody leję. Jak ją wkładałam na stelaż mało mi tipsy nie poodpadały ![]() ![]() Mała obiad u Ciebie by mi humor poprawił. Pychota ja uwielbiam takie ![]()
#339 |
Zakorzenienie
|
Kasiula gdyby mój tz pojechał do mamusi na grila zostawiajac mnei z dzieckiem w domu to...zamordowałabym dziada
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze Ola ledwo na oczy widzi i daje mi tu popisy w łóżeczku. A ja mojemu chciałam dać coś kasy z tego co będę mieć jak posprzedaję... ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- A napisałam mu smsa po 19 jakby chciał to już by był w domu ![]()
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
bry wieczór.
Kasia co ty masz za mamisynka ![]() ![]() moje dziecię usypia właśnie. dziś zrobiliśmy krótką rundkę po sklepach dzieciowych i w ostatnim dostałam na szczęście pasujący pałąk do wózka. drażni mnie tylko ta folia przyszyta na stałe ![]() ![]() potem pojechaliśmy połazić nad maltę, wróciliśmy po 19stej więc młoda nie zdążyła zamarudzić w domu ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku właśnie się zastanawiam czy on w ogóle wróci do chałupy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Gratki z okazji zakupu pałąka ![]()
#343 |
Zakorzenienie
|
no, dziecię usnęło bo za drzwiami małego pokoju cisza
![]() od środy coś mówią o opadach i odpoczynku od upałów, fak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brrrrrrrrrrrrr ani się obejrzymy jak zrobi się zimno, w ogóle jak pomyślę o jesieni ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
ja nie wiem jak to będzie jesienią i zimą, przecież dzieciaki nas w domu wykończą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wrócił i podlizuje się.
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
Miki juz ma kalosze na dłuuuuugie spacery podczas deszczu, a na śniegowe zaspy juz zaczynam szukac kozaczków, tylko rozmiaru nie moge wyczaic jaki będzie noszony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Iga ma tak wysokie podbicie, że nie jestem w stanie włożyć jej większości butów. ciężko będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Wózek pojedzie za 415 zł już mam dobry humor, uwielbiam kasę
![]() ![]()
#351 |
Zakorzenienie
|
rany julek
![]() we wrześniu jak wrócę z urlopu wystawiasz moje uno ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- taka sobie witaj na właściwym wątku ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- czytałam twój post, super że wyjazd się udał, będziesz musiała fotki pokazać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
ale dupa ze mnie
![]() a wiec tak ![]() urlop udał nam sie super!! pogoda cudna, w sumie mielismy cały czas pogodę, 2 dni tylko było lekko zachmurzone ale wtedy pozwiedzalismy trochę. Podróż nawet nawet z tym ze Wiki chyba tak jak ja ma chorobę lokomocyjną bo zwymiotowała i jak jechalismy nad morze i z powrotem. Dziwne to było zwróciła po jednym razie a jadła kilka razy, ale to chyba to bo poza tym nic jej nie było, na szczescie. Pokój mielismy super, do morza niecałe 200 metrów, minus to zejscie na plazę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i ciesze sie ze mam troche czasu na wizaz, moze ponadrabiam, bo juz całkowicie sie pogubiłam ![]() a z takich złych wiadomosci, to dzis w nocy moja bardzo dobra kumpela urodziła martwe dziecko...w 7 miesiącu
#353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
i dopiszę jeszcze ze wakacje z dzieckiem mają swój niepowtarzalny urok
![]() ![]()
#355 |
Zakorzenienie
|
Takuśna super, że urlop się udał i że już jesteś kochana
![]() ![]() Tragedia z Twoją psiółą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Baby idę się kąpać, potem pewnie obejrzę siakiś film. Do jutra kochane.
#356 |
Zakorzenienie
|
Kasiula ja od tego telefonu chodzę jak struta, nawet cały czar moich wczasów prysł
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- a do tego wszystkiego jeszcze dzis sie dowiedziałam ze 3 miesięczny synek mojego brata będzie miał jakis zabieg w klinice okulistycznej. Będą mu przetykac kanaliki łzowe, brak słów
#357 |
Zakorzenienie
|
Hej babeczki
![]() Podczytywałam na raty, więc pewnie o czymś zapomnę. Judi, Jowisz, super się nowe powozy prezentują ![]() ![]() ![]() Taka sobie, witaj po wakacjach, super że wyjazd się udał. Mam nadzieję, że i nam się tak poszczęści z pogodą i grzecznym zachowaniem dzieciaka ![]() ![]() Anisia pewnie szaleje na weselichu (zazdraszczam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Takuśna, zapomniałam. Tragedia ![]() ![]() [*] Dla małego aniołka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Takuśna.......... słów mi brak, normalnie ciarki mnie przeszły jak sobie to wyobraziłam
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też już miałam w 7 miesiącu wszystko kupione.... niewyobrażalnny dramat |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
muszę sie czymś zająć bo inaczej tylko jedno chodzi mi po głowie
![]() spróbuje wrzucic pare zdjęć do albumu , z wczasów, tylko dajcie mi chwilkę
#360 |
Zakorzenienie
|
taka sobie ja czekam na zdjęcia.
u mnie Iga kwili przez sen. już wczoraj w nocy zaczęła. znów jakiś ząb zbliża się do dziąsła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.