|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne zamieszanie, czyli perypetie Maturzyściów '09 cz. XIII
Następnym razem wpadniemy na gałki o smaku gumy balonowej
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
ok
to kiedy się Was mogę spodziewać ?Idę chyba odsypiać cały dzień
|
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc Dziewczęta |
|
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze! ja sie wkurzam tutaj bo chce zmienic podpis i nie da rady! chociaż chce zmienic na krótszy to mi wyskakuje ten @#$%^& komunikat: ''
|
|
|
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz zmniejszyć też ilość tych znakow, tak mi się wydaje ![]() ![]() a mnie looklet wkurza, bo mi nie zapisuje zestawów |
|
|
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4178 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
wpadłam jeszcze na chwile zeby powiedziec dobranoc. Jutro mam zamiar powaznie sie wziac za siebie. Nie wychodze z domu praktycznie od poczatku wakacji i mimo ze dostalam zaproszenie dzisiaj to odmowilam.Nie wiem za bardzo co z tym zrobic, chcialabym sie z kims spotkac ale .. no wlasnie jest kilka ale... Ide kończyc ksiazke.
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
musia, sydunia dzięki!
podpis zmieniony ![]() łaaa chyba za niedługo pójdę kimać
|
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
Malwinka ja też miałam taki problem.. nie wiem dlaczego ..
też wkrótce zmienie opis i mam nadzieję że bedzie tam studentka
|
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się psuje humor... Dlaczego zawsze we wszelkie plany się muszą osoby trzecie wtrącać? Ehhh
|
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
oko oko ja zawijam do wyra, bo przez ostatnie dni w ogóle sie wyspać nie mogę :/ bleee, mam nadzieję że chociaż jutro rodzice mi dadzą trochę dłużej pospać
chociaż w to wątpię :/
|
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
jest tu taki jeden gosc ktory doprowadza mnie do szalu! po prostu nie trawie go zatluklabym go rekawiczka normalnie!! Dareczek ksieciunio jeden
on pracuje ze mna na pomidorach i jezdzilam z nim do pracy przez ok 1,5 mies teraz nie jezdza bo poszlam do takiej hanki ze juz nie chce no i ja na niego i jego naj kumpla mowie rodzina krolewska ksieciunio 1 i 2 uhh co to za lalus jest w sumie on mi wisial do momentu w ktorym uslyszalam jakby sie ze mnie nabijali na caly glos we dwoch pewna nie jestem ale tak na 90% sie ze mnie smiali uslyszalam cos o spodniach ale najgorsze jest ze od momentu tego co ja go unikam bo niedobrze mi sie robi na jego widok ( ok ok jest ladny kumam moze nawet i moj typ ale to taka chrzaniona ciota i do tego zakochany w sobie z wzajemnoscia uwielbia siebie to widac ) no to on zawsze jest gdzies obok juz mam tego dosc a nie powiem mu przeciez sory ale nie idz kolo mnie bo on niby 'nie ma na to wplywu' ;/ wogole tydzien temu w sobote to caly dzien wlekl sie ze mna rajak w rajke ja przyspieszam on tez ja zwalniam on tez ja znowu do przodu on tez ;/ nie moglam sie go pozbyc ja ide po papier do wozka on za mna opoatrzyl sie i wrocil do siebie ;/;/;/ a ostatnio znowu cos slyszalam jak sie smial ze swoja 'zona' ze mnie i cholera mnie trafia jak on sie tak gapi i gapi i gapi wiecznie zjesc nie mozna isc przez beton nie mozna w rajce spokojnie isc nie mozna bo on sie wiecznie gapi a jak nie on to jego żona ;/ znaczy sie ksieciunio nr 1 mam goscia dosc serdecznie dosc i dzisiaj to sami caly dzien go nie widzialam dopiero jakos na godzine przed koncem wyladowalam jakos 4 rajki obok niego szedl tak wolno ze az bolalo no to ja dawaj jakby mi ktos rakiete do dupy wsadzil tak zaczelam isc szybko ja sie odwracam a on idzie 'obok mnie'!! o,O a teraz bylam sie pozegnac z kolegami bo na urlop jechali oczywiscie prawie sie w drzwiach zdezylismy super wygladal chyba na jakies rane vous szedl ale co z tego jak zamiast mozgu trociny no ale nie wazne stalismy przed hotelem znaczy sie ja z moimi a on wsiadl do auta od mojej strony byl kierowca pozniej jakis ktos i on ja sie odwracam a ci 2 przyklejeni do siedzenia a ten sie gapi ;/ i wkurza mnie to cholera bo ja czuje czuje podswiadomie ze gosc sie ze mnie nabija kto wie czy nie z mojego wygladu!! ale nic nie wiem na pewno wiec nic mu nie moge powiedziec i dosc mam jego gapienia sie I tego gapienia nie mge tez rozkminic bo takie dziwne miny jakies robi ala zbity psiak a po ten taki złośliwiec. a jego zona ksieciunio drugi chodzi i sie glupkowato usmiecha ;/ I albo mam zwidy albo go ostatnio przylapalam jak sie na mnie gapil w rajce. brrr co za typ wstretny znaczy sie nie z wygladu ale z charakteru chociaz slowa z nim nie zamienilam bo to pewnie gbur jest.
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Arkadia mysle, ze powinnas podejsc do niego i zapytac o co chodzi. jesli zacznie swirowac to pojedz go tak, ze mu w piety pójdzie.
![]() moze to jakis kretynski sposob podrywu , niektorzy uwazaja, ze sa fajni gdy tak robia
|
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny, Wy tu tak o zeszytach, a ja do tego jeszcze w ogóle głowy nie mam.
Mimo tego, że już mieszkanie niby mam. ![]() Arki miło Cię widzieć
|
#4187 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewuszki
Byłam na wakacjach, pewnie i tak nikt nie zauważył, ale trudno - wrócilam Tak sobie Was podczytuję i zauważyłam, że Paula i ksh będą mieszkać w Poznaniu na tej samej dzielnicy co ja ![]() Myślałam, że już dawno nowy wątek będzie i że trudno mi będzie Was znaleźć
|
|
|
|
#4188 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Arki to podryw na bank ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#4189 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja na razie jeszcze pobyczę się w łóżku, a później wezmę kąpiel i o 15 w drogę. ;*
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
hej maturzyścia
ktoś zauważył że mnie nie było? jadę z Tż nad jeziorko
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Leże w łóżku i oglądam Olinka Okrąglinka ![]() Arki dziewczyny mają rację, może to podryw? |
|
|
|
#4192 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musze sie wziąśc w garśc. Wczoraj rodzice pojechali w bieszczady a ja nie pojechalam z nimi, dzisiaj tez gdzies wyjezdzaja i nie wiem co zrobic. Chce z nimi wiecej czasu spedzac ale boje sie ze w trakcie wycieczcki rzuce sie na jedzenie (chociaz w domu to niebiezpieczenstwo caly czas istnieje i od 3 tygodni nie udaje mi sie opanowac i mam napady)
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
Carmen
wybrałabym się na Twoim miejscu do lekarza.. Choć też miałam podobny problem.. jakoś samo przeszło |
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Arkadia to chyba taki głupi sposób na podryw
![]() Cherry oj tam od razu nie zauważyli, wszystko widziały przecież Carmen nie wiem jak duże są twoje problemy Ale może spróbuj jakiś dietetycznych przekąsek? Miej zawsze coś takiego w domu co możesz sobie pochrupać, podskubać itd. Nie wiem czy to podziała, na mnie działało, ale ja znowu wielkich problemów nie miałam
|
|
|
|
#4195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej,
wróciłam z nad morza, ale pewnie nikt nie zauważył ![]() Nawet fajnie było, pogoda nam dopisała. Cytat:
![]() Ale spotkać się możemy ![]() Cytat:
![]() Carmen a może spróbuj jeść mniej ale częściej?
|
|
|
#4196 | ||
|
Wtajemniczenie
|
shewa, marcia , Czarnula
To chyba jest bardziej skomplikowane, jem te 5, 6 posilkow dziennie ale wystarczy mi tylko chwila a juz przy kolacji zjem cala lodówke. Do tego dochodzi konkurencja z siostra, no i w koncu zaczelam sie wstydzic tego ze jem i chowam sie z jedzeniem w swoim pokoju. No niewazne, troche to krepujace.Musze kupic cos na zmniejszenie łaknienia...
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
Carmen nie wiem co doradzić, bo w takiej sytuacji nie byłam, ale może to jest tylko tak że teraz jesz więcej po dorastasz? Zależy też jakie są tego skutki.
Trzymaj się Zmykam coś poczytać. Baaj
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Vinka w jakim tygodniu
![]() ![]() To jest sobota i niedziela-1 zjazd ![]() Tak w ogole mam niezly smietnik w domu^^ W sumie pracuje w zakladzie ktory zajmuje sie oczyszczaniem ![]() I u nas w biurze panuje..niezly haos .. znalezc jakas umowe to az wstyd przy kliencie bo nikt nie wie gdzie ona moze byc![]() A ja mam balagan w 2 pokojach(moich) i lazience gdzie pol szafki jest moich kosmetykow..musze ulozyc pozniej bo wstyd
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2009-08-09 o 11:01 |
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() dzisiaj sniło mi się, że byłam koleżanką Blair i dziewczyną Chucka z Gossip Girl |
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
carmen chrom kup
Ja jadę dzisiaj znowu na rowery wodne, pływać i się poopalać.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.

?

, niektorzy uwazaja, ze sa fajni gdy tak robia