Moja kolekcja perfum - część IV - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-04, 17:40   #3841
siarka40
Szef ds. Wymianek

Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV

Cytat:
Napisane przez magdulenka Pokaż wiadomość
Naoglądałam się wczoraj pięknych kolekcji...
i zachciało mi się nową odsłonę mojej pokazać
...
rany, co za targowisko obfitosci podziwiam szczerze i gratuluje, magdulenko!!

Cytat:
Napisane przez aliś Pokaż wiadomość
magdulenka jaka piękna kolekcja
W ogóle wszysy mają takie obfite, bogate kolekcje i takie "swoje", że zazdroszę. Ja też mam "swoją"na razie skromną, ale dużej mierze jeszcze nie zrealizowaną,ale powoli, powoli, krok po kroku
aliś, kolekcja moze rzeczywiscie niezbyt liczna (na razie), za to Twoja - i calkiem smakowita

Cytat:
Napisane przez studentkaAM Pokaż wiadomość
A teraz ja. Miałam już nic nie pokazywać, ale w końcu trzeba było uczcić zakup nowego aparatu Dużo się nie pozmieniało No to jedziemy
...
studentko, bardzo fajna kolekcja, laczy nas sporo zapachow

Cytat:
Napisane przez gwaihally Pokaż wiadomość
Moja nie aż taka, ale też pokażę, a co.
gwaihally, kolejny imponujacy zbior! a odlewisko - wprost powalajace!! gratuluje
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 19:17   #3842
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
A no, no. Kolekcji Magdulenki można tylko zazdrościć

Zdjęcia 1-4 - półeczka flachonów (jakoś nic nie przybywa od dawna, bo odlewki rządzą)
Zdjęcia 5-7 - odlewkowisko (tego sporo, bo prawie 100 zapachów)
Zdjęcie 8 - walizeczka z próbkami
Woow.. jestem pod wrażeniem! piękna kolekcja
Nie znam nawet połowy Twoich flachonów
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 20:15   #3843
Wika28
Zakorzenienie

Studentko, bardzo ladna i zgrabna kolekcja Jakoś bardzo mi bliska - i ilosciowo i jakosciowo. Masz zapachy lekkie, świeże, dziewczece ale i cieżkie, wieczorowe. I to tak chyba pol na pol. Zazdroszcze eternity moment, bardzo je lubilam i nie wiem sama dlaczego sie pozbylam. A na chwile obecna lacza nas miss sixty i intimately night okazyjnie kupione na allegro. Choc te ostatnie jakos nie do konca mi podpasowaly

Gwai, polowy Twoich zapachów nie znam, ale kolekcja robi wrazenie a już szczególnie odlewki Czy Ty ich wszystkich używasz? Ja jakoś boję się trzymac dużej ilości odlewek, bo wydaje mi się, ze z takiej małej buteleczki szybciej wyparują, popsują się A z drugiej strony - szkoda mi ich używać, bo tak szybko się kończą
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 20:19   #3844
201604211131
Konto usunięte

Red face Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV

No cóż oto moja bardzo skromna kolekcja
Zapachy znacie dobrze - dla nieznających się to Hypnotic Poison Diora (ta wanilia jest nazbyt nachalna - nie podoba mi się szukam waniliowego ideału) i Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Fraise EDT (Woda toaletowa o zapachu truskawek). Jest też niesfotografowana resztka Code Armaniego, którego nie mogę zużyć bo gdzieś mi psikacz uciekł . To był mój zapach, ale mam flaszkę i na pewno będzie kolejna. Po dojściu do minimalizmu kosmetycznego i kolorówkowego powiększę swoją kolekcję (na pewno o Gucci PH). Najbliższe mojemu sercu są kolekcja Sabbath i tym podobne, przy okazji podziwiam bloga Sabbath (stale czytuję) i Princeski. Naprawde dziewczyny macie gust i wiecie czego szukać. Bardzo was podziwiam Podziwiam też każdą inną kolekcję, ale kolekcja Sabbath jest najbliższa mojemu nosowi i sercu.
Pozdrawiam. P.S. Pisać per Werka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 069.jpg (79,5 KB, 117 załadowań)

Edytowane przez 201604211131
Czas edycji: 2009-08-04 o 20:21
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 20:34   #3845
skarbiatko
Zakorzenienie

Daffodilko, Tsukichan,Figarro,Gothic, Magdulenko,Twitter,Studen tko,Gwaihally co ja będę deliberować na temat każdej z osobna.....nie będę bo umarłam ,wstałam wypadł mi jęzor ,zrobiłam krok i sobie przydepnęłam,wepchnełam go na swoje miejsce ale znów wypadł...nie ma tu naprawdę odpowiedniego emotka żeby się wyrazić....dlatego nie użyję żadnego.....

wirlandio -Werko Twój umiar robi na mnie wrażenie.....

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 20:40   #3846
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość
Zapachy znacie dobrze - dla nieznających się to Hypnotic Poison Diora (ta wanilia jest nazbyt nachalna - nie podoba mi się szukam waniliowego ideału) i Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Fraise EDT (Woda toaletowa o zapachu truskawek). Jest też niesfotografowana resztka Code Armaniego, którego nie mogę zużyć bo gdzieś mi psikacz uciekł . To był mój zapach, ale mam flaszkę i na pewno będzie kolejna. Po dojściu do minimalizmu kosmetycznego i kolorówkowego powiększę swoją kolekcję (na pewno o Gucci PH). Najbliższe mojemu sercu są kolekcja Sabbath i tym podobne, przy okazji podziwiam bloga Sabbath (stale czytuję) i Princeski. Naprawde dziewczyny macie gust i wiecie czego szukać. Bardzo was podziwiam Podziwiam też każdą inną kolekcję, ale kolekcja Sabbath jest najbliższa mojemu nosowi i sercu.
Na tle tych wszystkich ogromniasych kolekcji, to Twój zestaw się odróżnia! Brawo za dyscyplinę Ech, gdzie te czasy, kiedy ja tylko 2 flachy miałam...
P.S. ja swoją wanilię znalazłam w Ange ou Demon i Hypnose
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 20:44   #3847
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Zapachy znacie dobrze - dla nieznających się to Hypnotic Poison Diora (ta wanilia jest nazbyt nachalna - nie podoba mi się szukam waniliowego ideału) i Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Fraise EDT (Woda toaletowa o zapachu truskawek). Jest też niesfotografowana resztka Code Armaniego, którego nie mogę zużyć bo gdzieś mi psikacz uciekł . To był mój zapach, ale mam flaszkę i na pewno będzie kolejna. Po dojściu do minimalizmu kosmetycznego i kolorówkowego powiększę swoją kolekcję (na pewno o Gucci PH).
Werko, jest minimalistycznie jak na to forum, to fakt - acz kazdy przeciez zaczynal od mniejszej liczby perfum, przecie nikt sie nie urodzil z flakonami na stanie*
a HP mam, zas Code chetnie bym u siebie widziala

*choc, jak sie dobrze zastanowie, to pare osob chyba moglabym sobie wyobrazic w ten sposob - na przyklad taka Gothic czy anke_res, wyskakujace z brzucha mamy, radosnie machajace flaszkami
Stary 2009-08-04, 20:44   #3848
201604211131
Konto usunięte

Maju - e, tam dyscyplina, póki co realizuję swoją wishlistę w innych poziomach a na perfumy niedługo zawitam z na pewno powiększoną kolekcją. A w Ange ou Demon nie czuję ni wanilii . Po recenzji Sabbath zachciało mi się Lutensa waniliowego.
skarbiatko - ojej aż się zarumieniłam i dziękuję za uznanie
Stary 2009-08-04, 21:11   #3849
porzeczki
Zadomowienie

Cytat:
Może i skromnie, ale za to jaka spójność kolorystyczna
Też tak kiedyś miałam. Zaczynałam od jednej wody YR i trzech miniaturek... Teraz, po kilku latach, upycham pudła z odlewkami po szafach, bo już mi się nigdzie nie mieszczą. I nadal chcę więcej.

ciachowy avatar, Werko Freddie w tym czasie wyglądał naprawdę nieźle. Prawie jak Keith (jeżeli się lubi tę estetykę, oczywiście)

Edytowane przez porzeczki
Czas edycji: 2009-08-04 o 21:17 Powód: dopisek
porzeczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 21:32   #3850
201604211131
Konto usunięte

Dziękuję - teraz też wiem co mam na później szukać - interesuje mnie niszowe kadzidło i dymniaki (coś jak Donna Karan BC), wanilia (czysta), ambra (też jak najczystsza), jaśminowiec, piżmo, truskawka (dlatego ją mam ) i przyprawy korzenne. Czyli raczej zapachy nocy. Poza Guciem PH (cudowne goździki ), Versace, Crystal Noir, Bossem Boss Intense (moje pierwsze prawdziwe perfumy, do których wrócę) i może jeszcze jakimś z klasycznej perfumerii (typu Sephora) nic mi się nie podoba - wszystko albo za świeże, albo za kwiatowe, albo za nachalne. Kręcą mnie niszowce.
No cóż zdradziłam swój gust perfumeryjny.
Ale wiem, że wpadłam jak śliwka w kompot - szukanie dla mnie zapachu to istna podróż o cudownych aromatach.

Tak oftopując to dziękuję. Freddiego i Queen uwielbiam, a jego wizerunek z dawnych lat był wspaniały - szkoda, że taki wielki człowiek odszedł.

Czas edycji: 2009-08-05 o 17:23
Stary 2009-08-04, 21:56   #3851
och
Rozeznanie

A oto moja-robię kolejne podejście, może tym razem mi się zdjęcie załaduje.
Oczywiście puchem marnym jestem przy waszych kolekcjach, ale mam w planach powiększenie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg perf3.jpg (52,5 KB, 239 załadowań)
och jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 22:34   #3852
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez och Pokaż wiadomość
Oczywiście puchem marnym jestem przy waszych kolekcjach, ale mam w planach powiększenie
och ale jak słodko pachnącym puchem jesteś

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 22:39   #3853
Twitter
Zakorzenienie

Cytat:
Twitter, dziękuję

A różowy kamyk - jajko to Kenzo Amour, wersja ryoko- podróżna 20ml
chcę kamyka dla samego kamyka! Świetny jest!

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Świetna kolekcja a sceneria bije wszystkie inne

Dziękuję,

Cytat:

A teraz ja. Miałam już nic nie pokazywać, ale w końcu trzeba było uczcić zakup nowego aparatu Dużo się nie pozmieniało No to jedziemy
Odlewki to: Kashmina, Inside Trussardi'ego i T4T. W drodze jeszcze po 10 ml Shaal Nur i Wish. .
Studentko, masz pięknego pana Addicta i piękna panią Beckham

Cytat:

Zdjęcia 1-4 - półeczka flachonów (jakoś nic nie przybywa od dawna, bo odlewki rządzą)
Rynców brak, żeby opadli z zachwytu! Gratuluję rozległości zbiorowej i odlewkowej
Stary 2009-08-04, 22:57   #3854
och
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
och ale jak słodko pachnącym puchem jesteś

Nie sugeruj się Niną, własnei jest wystawiona na allegro (za slodka.
Ale poza tym to tak, lubię owocowo-kwiatowe zapachy i w mojej kolekcji mógłyby być tylko rózowe i fioletowe flakony. Chcę to przełamać, dlatego czaję się na Eternity albo coś innego z tych wietrznych i trawiastych zapachów...
Stary 2009-08-05, 00:00   #3855
mariolasl
Zakorzenienie

Gwai, wspaniala kolekcja, pelna pieknie pachnacych skarbow. Zostajesz moja Krolowa Odlewek

StudentkoAM, Och slicznie i u Was
Stary 2009-08-05, 09:41   #3856
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Magdulenko ile okazów Masz bardzo różnorodną kolekcję. Po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że najbliższe memu sercu jest zdjęcie 4 Jeszcze raz gratuluję

Odlewki to: Kashmina, Inside Trussardi'ego i T4T. W drodze jeszcze po 10 ml Shaal Nur i Wish. .
Twoja kolekcja jest mi baaardzo bliska Masz to o czym marzę- CInemę oraz Midnight Poison, ale masz też coś czego szczerze nie znoszę- Baby doll i eternity moment
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 17:24   #3857
201604211131
Konto usunięte

Dziewczyny, może mi coś zaproponujecie - gust mój macie na górze? Mogą być niszowce.
Edit: bym zapomniała - w Code Armaniego uwielbiam kwiat pomarańczy, poza tym lubię nuty kokosowe.

Czas edycji: 2009-08-05 o 17:34
Stary 2009-08-05, 17:29   #3858
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
och, wedlug mnie bardzo sympatyczna kolekcja
Stary 2009-08-05, 17:30   #3859
LouLou25
Zakorzenienie

Dziewczyny, piekne macie kolekcje juz nie bede do kazdego personalnie ale szczena opada cudo!

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 18:36   #3860
Bulba1
Zakorzenienie

Szczęka opada gdy oglądam Wasze kolekcje ! Wszystkie są piękne bez wyjątku !
_________

A to mój zbiór po rotacjach, wyprzedażach i zakupach . Wklejałam kilka m-cy temu zdjęcia, troche starych flach zostało, trochę przybyło nowych, trochę poszło w dobre ręce

Na zdjęciach brak tylko klasycznej Theoremy która lada dzień powinna do mnie dotrzeć
Listek figowy tak samotny na zdjęciu bo gdzieś się schował i został pominięty przy tych zbiorowych

Odlewki to Winter Delice, BC, T4T i Brown Sephory.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (56,2 KB, 252 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (54,0 KB, 232 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (57,8 KB, 213 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (44,7 KB, 232 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (31,7 KB, 174 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03728.jpg (30,7 KB, 109 załadowań)
Bulba1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 22:11   #3861
gwaihally
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Nie wiem czy chodzi o tą fotkę , ale na lewo od Demeterów widzę chyba Spiritual Mood L'artisana, jakiegoś Durbano oraz jeden z Sherbetów CdG

Trochę niedoprecyzowałam... Po lewej patrząc od nas. Znaczy się... po lewej ręce widza. A nie po lewej "ręce" flaszki. Czyli chodzi o to co jest dokładnie obok Demeterów, ale po drugiej stronie niż to o czym mówisz.
Ech chyba tą ostatnią zagadkę ogłaszam jako nierozwiązaną, bo zdjęcie zostało na poprzedniej stronie.

Dziewczyny, macie piekne kolekcje. A najbliższa jest mi kolekcja Bulby. I mamy sporo wspólnych mianowników.

I mam taka propozycję, o której mówiłam już wcześniej. Żeby właścicielka zdjęcia wymyślała jakąś zagadkę dotyczącą zdjęcia.
gwaihally jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 23:09   #3862
porzeczki
Zadomowienie

Cytat:
Ech chyba tą ostatnią zagadkę ogłaszam jako nierozwiązaną, bo zdjęcie zostało na poprzedniej stronie.
to Eau de Givenchy w starej szacie, o ile się nie mylę.

porzeczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 09:17   #3863
gwaihally
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez porzeczki Pokaż wiadomość
to Eau de Givenchy w starej szacie, o ile się nie mylę.
Bravo bravissimo
Moje zagadki rozwiązane
gwaihally jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 09:39   #3864
aliś
Zadomowienie

och - słodka i delikatna kolekcja. Podzielam miłość do Niny oraz Lanvin Eclat. Gratulacje

Bulba1 - piekna kolekcja pięknych słodziaków. Kocham Lolę, Moon Sparkle, Magnetism, Kashmine, Code, Crystal Noir, Pink Sugar. Takie bliskie memu sercu kolekcje skłąniaja mnie do testowania pozycji, których nie znam - będzie to Elixir Hermesa, Amour de Cacao i T4T

aliś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 09:53   #3865
Layila
Zadomowienie

Bulba1 - Twoja kolekcja jest chyba najbardziej 'moja' z wszystkich tu prezentowanych, łączy nas praktycznie wszystko
Layila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 19:01   #3866
megi.3
Zadomowienie

Witam

Wasze kolekcje są wspaniałe, już od dość dawna je podziwiam.
Jednak jakoś nie miałam śmiałości pokazywać swojej - gdyż jestem szczęśliwą posiadaczką naprawdę skromnej kolekcji. Ale dzisiaj przyszła paczuszka z Pure Wish i Darling i tak się cieszę że ... oto ona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img_1787.jpg (41,6 KB, 221 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_1788.jpg (38,1 KB, 199 załadowań)
megi.3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 21:56   #3867
studentkaAM
Zakorzenienie

GG do studentkaAM Wyślij wiadomość przez MSN do studentkaAM

O dżizys ale wysyp Waszych kolekcji dzisiaj

Ale najpierw składam podziękowania dla Aliś, Ewusia_marchew, siarka40, Wika28, skarbiatko, mariolasl, Lynn, Twitter za miłe słowa na temat moich skarbów

Werko uwielbiam truskawę z YR. Sama taką kiedyś miałam. Rzeczywiście twoja kolekcja się tutaj odróżnia, ale przez to bedzię dłużej zapamiętana.

Och
. No co tu mogę powiedzieć, jak nie och na widok Lanvina i Niny Gratuluję

Megi ukradłabym ci flakonik MDC. A tak to po ostatnich zakupach łączą nas 3 flaszeczki: Intimately Night, Miss Sixty i Sweet Darling

Bulbo ty moja zapachowa kuzynko, o ile nie siostro zazdraszczam Cinnamon bun, EDM, Flowerbombki, Fuel for Life, Kenzo, Lolity, własnego flakonu Code i Kashminy.

Szukam odlewki N. Ricci Love in Paris. Proszę o PW

Edytowane przez studentkaAM
Czas edycji: 2009-08-06 o 22:07
studentkaAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 22:13   #3868
och
Rozeznanie

Mariolasl, siarka40, aliś, studentkoAM- dziękuję bardzo za miłe słowa, bardzo mnie to podbudowało i zachęciło do dalszego zbieractwa

Wszystkie kolekcje piękne Ja tam z każdej bym wzięła coś po trochu

Edytowane przez och
Czas edycji: 2009-08-07 o 12:05
Stary 2009-08-07, 11:24   #3869
megi.3
Zadomowienie

Cytat:
O dżizys ale wysyp Waszych kolekcji dzisiaj

Ale najpierw składam podziękowania dla Aliś, Ewusia_marchew, siarka40, Wika28, skarbiatko, mariolasl, Lynn, Twitter za miłe słowa na temat moich skarbów

Werko uwielbiam truskawę z YR. Sama taką kiedyś miałam. Rzeczywiście twoja kolekcja się tutaj odróżnia, ale przez to bedzię dłużej zapamiętana.

Och
. No co tu mogę powiedzieć, jak nie och na widok Lanvina i Niny Gratuluję

Megi ukradłabym ci flakonik MDC. A tak to po ostatnich zakupach łączą nas 3 flaszeczki: Intimately Night, Miss Sixty i Sweet Darling

Bulbo ty moja zapachowa kuzynko, o ile nie siostro zazdraszczam Cinnamon bun, EDM, Flowerbombki, Fuel for Life, Kenzo, Lolity, własnego flakonu Code i Kashminy.

Studentko rzeczywiście, łączą nas ostatnie zakupy
Do kompletu dokupiłam Darling, ale Sweet Darling chyba bardziej charakterny jest.

Jeszcze raz obejrzałam Twoją kolekcję i jest naprawdę ciekawa.
Baby Doll - miałam kiedyś miniaturkę, ale daawno temu zużyłam
Eternity moment wąchałam, i nawet mnie kusił zakup, to samo Cinema (te to już nawet prawie miałam w koszyku)
Euphorię też miałam, ale gdzieś tak z rok temu wykończyłam
A Midnight Poison Dior może , może... mam na razie próbkę.
W każdym razie, łączy nas jak widzisz więcej

Edytowane przez megi.3
Czas edycji: 2009-08-07 o 11:29 Powód: poprawki:)
megi.3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 11:47   #3870
BlackDee
Raczkowanie

No proszę.... wracam po 10-dniowym urlopie,a tu proszę - takie kolekcje, że szczęka opada

Cytat:
Napisane przez Twitter Pokaż wiadomość
Hmmm...
W sumie, wakacje to jedyna okazja żeby obfocić moje pachnidełka, ponieważ od października do czerwca flaszeczki są pod dwiema, odległymi od siebie strzechami i nigdy wszystkie się nie zejdą
Nie będę się rozwodzić, bo się tylko zarumienię
Więc: ja i moja miłość

Twitter - piękna "sceneria" zdjęć Też ciągle mi się marzy o wywiezieniu moich flaszek gdzieś poza miasto, na wieś i zrobienie im fotosesji na łonie przyrody, ale się lenię

Cytat:
Napisane przez Figarro Pokaż wiadomość
To teraz ja
Przepraszam zdjęcia wyszły dość ciemne.Niestety
Opisałam tylko odlewki. W planie dalsze opisy już jutro

Figarro, gratuluję pięknego zbioru zapachów Szczególnie zazdroszczę takiej ilości Nature Millenaire

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Tsukichan Pokaż wiadomość
A oto moja skromna kolekcja.

Tsukichan, w którym miejscu swojej kolekcji dostrzegasz skromność?! Wg mnie - piękny, duży zbiór słodkich zapachów
No i podziwiam, że starcza Ci cierpliwości, by nie odfoliować nowych perfum, u mnie od razu muszą być rozpakowane, nawet jeżeli nie mam zamiaru jeszcze ich używać przez jakiś czas

Cytat:
Naoglądałam się wczoraj pięknych kolekcji...
i zachciało mi się nową odsłonę mojej pokazać
A zmian trochę jest i jeszcze parę rzeczy w locie (Cardinal, Elixir - Penhaligon's, Incense -M.Williamson, CdG2 pocket size i Lutki wspólnozakupowe, i odlewka SpicyCocoa CdG )

Ale do dzieła:

I tyle
No pięknie magdulenko Takie kolekcje są w moim guście - duże i różnorodne. Gratuluję i proszę kilka słów o Celine Fever. Kiedyś chciałam je nabyć w ciemno, ale w końcu się nie zdecydowałam....

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
studentkoAM prawie same słodkie zapachy Czy lubisz Euphorię CK? Dla mnie to jest piękny zapach, ale po jednym czy paru dniach zaczyna mnie męczyć
Cytat:
A no, no. Kolekcji Magdulenki można tylko zazdrościć

gwaihally nigdy nie widziałam takiej ilości odlewek Gratuluję

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:

Cytat:
werko, och podziwiam Wasz minimalizm Chciałabym umieć ograniczyć się do 2-5 flaszek Mi się wydaje, że im mniejszy zbiorek się ma, tym bardziej się go kocha.... (Przepraszam posidaczki dużych kolekcji, na pewno wszystkie kolekcje są kochane i drogie sercu, ale przy małych ilościach ta miłość tak się nie rozprasza, jest skoncentrowana )

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości