|
|
#3841 | |||
|
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Cytat:
podziwiam szczerze i gratuluje, magdulenko!! ![]() Cytat:
), za to Twoja - i calkiem smakowita![]() Cytat:
![]() gwaihally, kolejny imponujacy zbior! a odlewisko - wprost powalajace!! gratuluje
|
|||
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znam nawet połowy Twoich flachonów
|
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Studentko, bardzo ladna i zgrabna kolekcja
![]() Gwai, polowy Twoich zapachów nie znam, ale kolekcja robi wrazenie a już szczególnie odlewki A z drugiej strony - szkoda mi ich używać, bo tak szybko się kończą
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
#3844 |
|
Konto usunięte
|
No cóż oto moja bardzo skromna kolekcja
Zapachy znacie dobrze - dla nieznających się to Hypnotic Poison Diora (ta wanilia jest nazbyt nachalna - nie podoba mi się . To był mój zapach, ale mam flaszkę i na pewno będzie kolejna. Po dojściu do minimalizmu kosmetycznego i kolorówkowego powiększę swoją kolekcję (na pewno o Gucci PH). Najbliższe mojemu sercu są kolekcja Sabbath i tym podobne, przy okazji podziwiam bloga Sabbath (stale czytuję) i Princeski. Naprawde dziewczyny macie gust i wiecie czego szukać. Bardzo was podziwiam Podziwiam też każdą inną kolekcję, ale kolekcja Sabbath jest najbliższa mojemu nosowi i sercu. Pozdrawiam. P.S. Pisać per Werka Edytowane przez 201604211131 Czas edycji: 2009-08-04 o 20:21 |
|
|
|
#3845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Daffodilko, Tsukichan,Figarro,Gothic, Magdulenko,Twitter,Studen tko,Gwaihally co ja będę deliberować na temat każdej z osobna.....nie będę bo umarłam ,wstałam wypadł mi jęzor ,zrobiłam krok i sobie przydepnęłam,wepchnełam go na swoje miejsce ale znów wypadł...nie ma tu naprawdę odpowiedniego emotka żeby się wyrazić....dlatego nie użyję żadnego.....
wirlandio -Werko Twój umiar robi na mnie wrażenie.....
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech, gdzie te czasy, kiedy ja tylko 2 flachy miałam...P.S. ja swoją wanilię znalazłam w Ange ou Demon i Hypnose
|
|
|
|
|
#3847 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() a HP mam, zas Code chetnie bym u siebie widziala ![]() *choc, jak sie dobrze zastanowie, to pare osob chyba moglabym sobie wyobrazic w ten sposob - na przyklad taka Gothic czy anke_res, wyskakujace z brzucha mamy, radosnie machajace flaszkami ![]()
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3848 |
|
Konto usunięte
|
Maju - e, tam dyscyplina, póki co realizuję swoją wishlistę w innych poziomach a na perfumy niedługo zawitam z na pewno powiększoną kolekcją.
skarbiatko - ojej aż się zarumieniłam i dziękuję za uznanie |
|
|
|
#3849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też tak kiedyś miałam. Zaczynałam od jednej wody YR i trzech miniaturek... Teraz, po kilku latach, upycham pudła z odlewkami po szafach, bo już mi się nigdzie nie mieszczą. I nadal chcę więcej. ********** ciachowy avatar, Werko Freddie w tym czasie wyglądał naprawdę nieźle. Prawie jak Keith (jeżeli się lubi tę estetykę, oczywiście)
Edytowane przez porzeczki Czas edycji: 2009-08-04 o 21:17 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3850 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję - teraz też wiem co mam na później szukać - interesuje mnie niszowe kadzidło i dymniaki (coś jak Donna Karan BC), wanilia (czysta), ambra (też jak najczystsza), jaśminowiec, piżmo, truskawka (dlatego ją mam
No cóż zdradziłam swój gust perfumeryjny. ![]() Ale wiem, że wpadłam jak śliwka w kompot - szukanie dla mnie zapachu to istna podróż o cudownych aromatach. Tak oftopując to dziękuję. Freddiego i Queen uwielbiam, a jego wizerunek z dawnych lat był wspaniały - szkoda, że taki wielki człowiek odszedł. Edytowane przez 201604211131 Czas edycji: 2009-08-05 o 17:23 |
|
|
|
#3851 |
|
Rozeznanie
|
A oto moja-robię kolejne podejście, może tym razem mi się zdjęcie załaduje.
Oczywiście puchem marnym jestem przy waszych kolekcjach, ale mam w planach powiększenie
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3852 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3853 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetny jest!Dziękuję, Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Gratuluję rozległości zbiorowej i odlewkowej
|
|||
|
|
|
#3854 |
|
Rozeznanie
|
![]() Nie sugeruj się Niną, własnei jest wystawiona na allegro (za slodka . Ale poza tym to tak, lubię owocowo-kwiatowe zapachy i w mojej kolekcji mógłyby być tylko rózowe i fioletowe flakony. Chcę to przełamać, dlatego czaję się na Eternity albo coś innego z tych wietrznych i trawiastych zapachów... |
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Gwai, wspaniala kolekcja, pelna pieknie pachnacych skarbow. Zostajesz moja Krolowa Odlewek
![]() StudentkoAM, Och slicznie i u Was
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3857 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, może mi coś zaproponujecie - gust mój macie na górze? Mogą być niszowce.
Edit: bym zapomniała - w Code Armaniego uwielbiam kwiat pomarańczy, poza tym lubię nuty kokosowe. Edytowane przez 201604211131 Czas edycji: 2009-08-05 o 17:34 |
|
|
|
#3858 |
|
Szef ds. Wymianek
|
|
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, piekne macie kolekcje
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Szczęka opada gdy oglądam Wasze kolekcje ! Wszystkie są piękne bez wyjątku !
_________ A to mój zbiór po rotacjach, wyprzedażach i zakupach . Wklejałam kilka m-cy temu zdjęcia, troche starych flach zostało, trochę przybyło nowych, trochę poszło w dobre ręce Na zdjęciach brak tylko klasycznej Theoremy która lada dzień powinna do mnie dotrzeć ![]() Listek figowy tak samotny na zdjęciu bo gdzieś się schował i został pominięty przy tych zbiorowych ![]() Odlewki to Winter Delice, BC, T4T i Brown Sephory. |
|
|
|
#3861 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trochę niedoprecyzowałam... Po lewej patrząc od nas. Znaczy się... po lewej ręce widza. A nie po lewej "ręce" flaszki. Czyli chodzi o to co jest dokładnie obok Demeterów, ale po drugiej stronie niż to o czym mówisz. Ech chyba tą ostatnią zagadkę ogłaszam jako nierozwiązaną, bo zdjęcie zostało na poprzedniej stronie. Dziewczyny, macie piekne kolekcje. A najbliższa jest mi kolekcja Bulby. I mamy sporo wspólnych mianowników. I mam taka propozycję, o której mówiłam już wcześniej. Żeby właścicielka zdjęcia wymyślała jakąś zagadkę dotyczącą zdjęcia.
|
|
#3862 |
|
Zadomowienie
|
to Eau de Givenchy w starej szacie, o ile się nie mylę.
|
#3863 |
|
Zadomowienie
|
Bravo bravissimo
Moje zagadki rozwiązane
|
#3864 |
|
Zadomowienie
|
och - słodka i delikatna kolekcja
Bulba1 - piekna kolekcja
|
|
#3865 |
|
Zadomowienie
|
Bulba1 - Twoja kolekcja jest chyba najbardziej 'moja' z wszystkich tu prezentowanych, łączy nas praktycznie wszystko
|
|
|
|
#3866 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Wasze kolekcje są wspaniałe, już od dość dawna je podziwiam. Jednak jakoś nie miałam śmiałości pokazywać swojej - gdyż jestem szczęśliwą posiadaczką naprawdę skromnej kolekcji. Ale dzisiaj przyszła paczuszka z Pure Wish i Darling i tak się cieszę że ... oto ona
|
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
O dżizys ale wysyp Waszych kolekcji dzisiaj
Ale najpierw składam podziękowania dla Aliś, Ewusia_marchew, siarka40, Wika28, skarbiatko, mariolasl, Lynn, Twitter za miłe słowa na temat moich skarbów Werko uwielbiam truskawę z YR. Sama taką kiedyś miałam. Rzeczywiście twoja kolekcja się tutaj odróżnia, ale przez to bedzię dłużej zapamiętana. ![]() Och. No co tu mogę powiedzieć, jak nie och na widok Lanvina i Niny Gratuluję Megi ukradłabym ci flakonik MDC. A tak to po ostatnich zakupach łączą nas 3 flaszeczki: Intimately Night, Miss Sixty i Sweet Darling ![]() Bulbo ty moja zapachowa kuzynko, o ile nie siostro zazdraszczam Cinnamon bun, EDM, Flowerbombki, Fuel for Life, Kenzo, Lolity, własnego flakonu Code i Kashminy.
Edytowane przez studentkaAM Czas edycji: 2009-08-06 o 22:07 |
|
|
|
#3868 |
|
Rozeznanie
|
Mariolasl, siarka40, aliś, studentkoAM- dziękuję bardzo za miłe słowa, bardzo mnie to podbudowało i zachęciło do dalszego zbieractwa
![]() Wszystkie kolekcje piękne
Edytowane przez och Czas edycji: 2009-08-07 o 12:05 |
|
|
|
#3869 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Studentko rzeczywiście, łączą nas ostatnie zakupy ![]() Do kompletu dokupiłam Darling, ale Sweet Darling chyba bardziej charakterny jest. Jeszcze raz obejrzałam Twoją kolekcję i jest naprawdę ciekawa. Baby Doll - miałam kiedyś miniaturkę, ale daawno temu zużyłam ![]() Eternity moment wąchałam, i nawet mnie kusił zakup, to samo Cinema (te to już nawet prawie miałam w koszyku )Euphorię też miałam, ale gdzieś tak z rok temu wykończyłam A Midnight Poison Dior może , może... mam na razie próbkę. W każdym razie, łączy nas jak widzisz więcej
Edytowane przez megi.3 Czas edycji: 2009-08-07 o 11:29 Powód: poprawki:) |
|
|
|
|
#3870 | |||||||
|
Raczkowanie
|
No proszę.... wracam po 10-dniowym urlopie,a tu proszę - takie kolekcje, że szczęka opada
Cytat:
Też ciągle mi się marzy o wywiezieniu moich flaszek gdzieś poza miasto, na wieś i zrobienie im fotosesji na łonie przyrody, ale się lenię ![]() Cytat:
Szczególnie zazdroszczę takiej ilości Nature Millenaire ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Tsukichan, w którym miejscu swojej kolekcji dostrzegasz skromność?! Wg mnie - piękny, duży zbiór słodkich zapachów No i podziwiam, że starcza Ci cierpliwości, by nie odfoliować nowych perfum, u mnie od razu muszą być rozpakowane, nawet jeżeli nie mam zamiaru jeszcze ich używać przez jakiś czas ![]() Cytat:
Takie kolekcje są w moim guście - duże i różnorodne. Gratuluję i proszę kilka słów o Celine Fever. Kiedyś chciałam je nabyć w ciemno, ale w końcu się nie zdecydowałam....---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
Czy lubisz Euphorię CK? Dla mnie to jest piękny zapach, ale po jednym czy paru dniach zaczyna mnie męczyć ![]() Cytat:
Gratuluję ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
Cytat:
Mi się wydaje, że im mniejszy zbiorek się ma, tym bardziej się go kocha.... (Przepraszam posidaczki dużych kolekcji, na pewno wszystkie kolekcje są kochane i drogie sercu, ale przy małych ilościach ta miłość tak się nie rozprasza, jest skoncentrowana )
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

podziwiam szczerze i gratuluje, magdulenko!! 

. Ja też mam "swoją"na razie skromną, ale dużej mierze jeszcze nie zrealizowaną
,ale powoli, powoli, krok po kroku
), za to Twoja - i calkiem smakowita
. To był mój zapach, ale mam flaszkę i na pewno będzie kolejna. Po dojściu do minimalizmu kosmetycznego i kolorówkowego powiększę swoją kolekcję (na pewno o Gucci PH). Najbliższe mojemu sercu są kolekcja Sabbath i tym podobne, przy okazji podziwiam bloga Sabbath (stale czytuję) i Princeski. Naprawde dziewczyny macie gust i wiecie czego szukać. Bardzo was podziwiam
Podziwiam też każdą inną kolekcję, ale kolekcja Sabbath jest najbliższa mojemu nosowi i sercu.

Gratuluję rozległości zbiorowej i odlewkowej 

Wg mnie - piękny, duży zbiór słodkich zapachów
)
Takie kolekcje są w moim guście - duże i różnorodne. Gratuluję i proszę kilka słów o Celine Fever. Kiedyś chciałam je nabyć w ciemno, ale w końcu się nie zdecydowałam....
Mi się wydaje, że im mniejszy zbiorek się ma, tym bardziej się go kocha.... (Przepraszam posidaczki dużych kolekcji, na pewno wszystkie kolekcje są kochane i drogie sercu, ale przy małych ilościach ta miłość tak się nie rozprasza, jest skoncentrowana