|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossman - część IV
a ja kodu nie wzięłam, bo za tym lakierem nie przepadam
|
|
#4472 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny subskrybuję, ponieważ uwielbiam rossmann i zakupy kosmetyczne w tym sklepie
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
jak będę następnym razem w rosmanie to zapytam się o ten krem bo jestem trochę zła że go nie ma
|
|
|
|
#4474 |
|
Zadomowienie
|
Ale ja to jestem sprytna
![]() . Kupiłam dzisiaj Colossala w promocji, a mogłam poczekać do jutra i być może kupić jeszcze taniej |
|
|
|
#4475 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki, mam prośbę do Was wielką. Niestety nie mam u siebie we wsi
rossmana a pilnie poszukuję wkładek Libresse Micro. Czy jakby któraś z Was była w rossmanie, to mogłaby sprawdzić czy mają je w swoim asortymencie? Nie chce mi się specjalnie lecieć, żeby to sprawdzać, a blisko niestety nie mam. Byłabym bardzo wdzięczna!
|
|
#4476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.rossnet.pl/oferta/?cId=24...2&prId=11510#1
|
|
#4477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję Ci bardzo za pomoc
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, wybieram sie w tym roku na skarby urody, ale zastanawiam sie czy w ogole warto tam jechac... Mam do najblizszego miasta w ktorym sie odbywaja blisko 100 km a z tego co widze na stronie, Skarby w tym roku odbywaja sie w jakiejs przyczepce
pare stoisk i nic wiecej... nie do porownania z tym, co mowilyscie w tamtym roku... Czy ktos, kto juz byl moze mi doradzic?
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja mam zamiar wybrać się pierwszy raz i nie wiem czy warto jechać w niedziele
|
|
|
|
|
#4480 |
|
Zadomowienie
|
Odnośnie Skarbów Urody- mam pytanie: czy te konsultacje są o czasie, nie ma opóźnień? czy np.wystarczy 20 min pomiędzy, żeby mieć pewność, że się zdąży na następną?
|
|
|
|
#4481 |
|
Konto usunięte
|
z tego co dziewczyny pisały o pierwszych imprezach z tego cyklu wynika, że jest dużo gorzej niż w zeszłym roku.
więc nie żałuję, że mojego miasta nie ma na liście.pobrałam kupon na tusz Maybelline, chociaż nie wiem czy zdążę go wykorzystać. ale bardzo polubiłam Colossala, świetnie pogrubia, wydłuża i podkręca rzęsy. |
|
|
|
#4482 |
|
Konto usunięte
|
Ja również pobrałam kupon
|
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
a ja wczoraj popełniłam błąd i zamiast do rossmana poszłam do natury...ale to dlatego,że str rossa mam zablokowaną w pracy i nie mogłam przejrzeć co jest w gazetce...no trudno się mówi...ale i tak pójdę bo coś tam chciałam kupić czego nie am w naturze
|
#4484 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktoś już wykorzystał kupon? Jestem ciekawa, czy panie nie robią żadnych problemów. Sama pójdę dopiero po koniec akcji...
|
#4485 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj byłam w swoim rossie, kupiłam tylko błyszczyk miss sporty Hollywood [kolor miami cośtam
] i maseczkę RdL rozjaśniającą [zrobiły mi się jakby piegi na nosie może coś pomoże...]W dziecięcych widziałam kilka nowości - szampon dla piratów, szampon dla księżniczek [z brokatem ], spray dla księżniczke i płyn do kąpieli 'dla smoków'
|
|
|
|
#4486 |
|
Wtajemniczenie
|
hoho... trzeba będzie zajrzeć na półki dziecięce w Rossmannie
|
#4487 |
|
Zadomowienie
|
ja dzisiaj wykorzystałam kupon na colossala.Nie było problemów z wykorzystaniem.Mimo że teraz jest w promocji zapłaciłam tylko 16,99 zł.
Edytowane przez iguanaiguana Czas edycji: 2009-08-10 o 09:41 Powód: dopisek |
|
|
|
#4488 |
|
Rozeznanie
|
Mam pytanko. Czy każda z was ma ten sam kod? i czy wystarczy jak sobie go przepisze na karteczkę i podam kasjerce? czy któraś z was tak robiła?
|
|
#4489 |
|
Wtajemniczenie
|
Drukowałam sobie wczoraj kos na lakier, koleżanka też i mamy takie same kody, więc myślę, że spokojnie możesz sobie przepisać
![]() A ja dzisiaj zakupiłam żel 2 w 1 durexu za 17.99 zl
|
|
|
|
#4490 |
|
Rozeznanie
|
ja też wydrukowałam kupon. od dawna chciałam kupić ten tusz. Teraz jest taka promocja, to grzechem było by nie wykorzystać jej
|
#4491 | |||
|
Zadomowienie
|
Krem w tubce. Stosuję ten do ciemnej karnacji, chociaż jakoś wybitnie ciemna
nie jestem.Cytat:
Cytat:
Nawet po tuningu zalotką efekt podkręcenia nie utrzymuje się zbyt długo Malujesz rzęsy zygzakiem ? Cytat:
Byłam wniebowzięta po tym jak przeczytałam o tych kodach promocyjnych, akurat kilka dni temu postanowiłam kupić Colossala, a tu masz babo placek - taka obniżka Ciekawa jestem czy będzie duże zainteresowanie wśród klienteli. Ja mojego lubego ładnie poprosiłam o czatowanie na Rossnecie już o północy
|
|||
|
|
|
#4492 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak zauważyłam kod można jeszcze pobrać przez cały dzień - chyba jest małe zainteresowanie akcją... Tym lepiej dla nas.
|
#4493 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zapisałam się do Daxa ( może jakieś próbki Yoskin?) i do Farmony, kosmetyki Evy mnie uczulają , a za kremami Ziai jakoś nie przepadam- czy są jakieś inne próbki? i do Gliss Kura- bo używam ich produktów, ale może lepiej zamienić na Wellę?Gdzie były najlepsze badania skóry i włosów? Edytowane przez aldi1174 Czas edycji: 2009-08-09 o 14:38 |
||||
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...#review-334153
widział ktoś w rossmanie |
|
|
|
#4495 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A próbował ktoś tych nowych szamponów dla dzieci z lilliputza? Dzisiaj je widziałam pierwszy raz, jest wersja dla księżniczek i piratów
|
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4498 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w naturze są balsamy do ust i mydła pod prysznic z blubelków, ale tego nie ma
|
#4500 |
|
Konto usunięte
|
mam prośbę- jeśli któraś z Was pobrała kupon na niedzielny krem Scholla, a jednak rozmyśliła się i nie chce go wykorzystać- mogłaby mi przesłać?
zupełnie zapomniałam wczoraj wydrukować. ![]() monik@_monik@: nigdy nie maluję rzęs zygzakiem, nie mam do tego cierpliwości.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

. Kupiłam dzisiaj Colossala w promocji, a mogłam poczekać do jutra i być może kupić jeszcze taniej
rossmana a pilnie poszukuję wkładek Libresse Micro. Czy jakby któraś z Was była w rossmanie, to mogłaby sprawdzić czy mają je w swoim asortymencie? Nie chce mi się specjalnie lecieć, żeby to sprawdzać, a blisko niestety nie mam. Byłabym bardzo wdzięczna!

pare stoisk i nic wiecej... nie do porownania z tym, co mowilyscie w tamtym roku... Czy ktos, kto juz byl moze mi doradzic?

więc nie żałuję, że mojego miasta nie ma na liście.

może coś pomoże...]

nie jestem.
zupełnie zapomniałam wczoraj wydrukować.