Rossman - część IV - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-07, 10:38   #4471
Kasza Manna
Zakorzenienie

Dot.: Rossman - część IV

a ja kodu nie wzięłam, bo za tym lakierem nie przepadam
Stary 2009-08-07, 12:13   #4472
agusiek123
Zadomowienie

dziewczyny subskrybuję, ponieważ uwielbiam rossmann i zakupy kosmetyczne w tym sklepie
Stary 2009-08-07, 13:23   #4473
kasia9513
Zakorzenienie

jak będę następnym razem w rosmanie to zapytam się o ten krem bo jestem trochę zła że go nie ma
kasia9513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 13:48   #4474
mmm87
Zadomowienie

Ale ja to jestem sprytna . Kupiłam dzisiaj Colossala w promocji, a mogłam poczekać do jutra i być może kupić jeszcze taniej
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 14:20   #4475
Navien
Wtajemniczenie

dziewczynki, mam prośbę do Was wielką. Niestety nie mam u siebie we wsi rossmana a pilnie poszukuję wkładek Libresse Micro. Czy jakby któraś z Was była w rossmanie, to mogłaby sprawdzić czy mają je w swoim asortymencie? Nie chce mi się specjalnie lecieć, żeby to sprawdzać, a blisko niestety nie mam. Byłabym bardzo wdzięczna!
Stary 2009-08-07, 17:47   #4476
witch-17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Navien Pokaż wiadomość
dziewczynki, mam prośbę do Was wielką. Niestety nie mam u siebie we wsi rossmana a pilnie poszukuję wkładek Libresse Micro. Czy jakby któraś z Was była w rossmanie, to mogłaby sprawdzić czy mają je w swoim asortymencie? Nie chce mi się specjalnie lecieć, żeby to sprawdzać, a blisko niestety nie mam. Byłabym bardzo wdzięczna!
za 6,49
http://www.rossnet.pl/oferta/?cId=24...2&prId=11510#1
Stary 2009-08-07, 19:21   #4477
Navien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez witch-17 Pokaż wiadomość
Ojej, a ja szukałam w tej wyszukiwarce i nic mi się nie pokazało! Ale to dobrze, że są, pojadę i je kupię w takim razie

Dziękuję Ci bardzo za pomoc
Stary 2009-08-07, 20:39   #4478
Amani
Zakorzenienie

hej dziewczyny, wybieram sie w tym roku na skarby urody, ale zastanawiam sie czy w ogole warto tam jechac... Mam do najblizszego miasta w ktorym sie odbywaja blisko 100 km a z tego co widze na stronie, Skarby w tym roku odbywaja sie w jakiejs przyczepce pare stoisk i nic wiecej... nie do porownania z tym, co mowilyscie w tamtym roku... Czy ktos, kto juz byl moze mi doradzic?

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 06:32   #4479
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, wybieram sie w tym roku na skarby urody, ale zastanawiam sie czy w ogole warto tam jechac... Mam do najblizszego miasta w ktorym sie odbywaja blisko 100 km a z tego co widze na stronie, Skarby w tym roku odbywaja sie w jakiejs przyczepce pare stoisk i nic wiecej... nie do porownania z tym, co mowilyscie w tamtym roku... Czy ktos, kto juz byl moze mi doradzic?
Właśnie napiszcie jak tam jest Bo ja mam zamiar wybrać się pierwszy raz i nie wiem czy warto jechać w niedziele

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 11:16   #4480
aldi1174
Zadomowienie

Odnośnie Skarbów Urody- mam pytanie: czy te konsultacje są o czasie, nie ma opóźnień? czy np.wystarczy 20 min pomiędzy, żeby mieć pewność, że się zdąży na następną?
aldi1174 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 12:04   #4481
2016070150903
Konto usunięte

z tego co dziewczyny pisały o pierwszych imprezach z tego cyklu wynika, że jest dużo gorzej niż w zeszłym roku. więc nie żałuję, że mojego miasta nie ma na liście.

pobrałam kupon na tusz Maybelline, chociaż nie wiem czy zdążę go wykorzystać. ale bardzo polubiłam Colossala, świetnie pogrubia, wydłuża i podkręca rzęsy.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 12:06   #4482
201707171013
Konto usunięte

Ja również pobrałam kupon
201707171013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 12:18   #4483
dygotka8
Zakorzenienie

heloł
a ja wczoraj popełniłam błąd i zamiast do rossmana poszłam do natury...ale to dlatego,że str rossa mam zablokowaną w pracy i nie mogłam przejrzeć co jest w gazetce...no trudno się mówi...ale i tak pójdę bo coś tam chciałam kupić czego nie am w naturze

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 12:55   #4484
biala
Wtajemniczenie

Ktoś już wykorzystał kupon? Jestem ciekawa, czy panie nie robią żadnych problemów. Sama pójdę dopiero po koniec akcji...
Stary 2009-08-08, 13:18   #4485
budyniek90
Rozeznanie

Ja dzisiaj byłam w swoim rossie, kupiłam tylko błyszczyk miss sporty Hollywood [kolor miami cośtam ] i maseczkę RdL rozjaśniającą [zrobiły mi się jakby piegi na nosie może coś pomoże...]
W dziecięcych widziałam kilka nowości - szampon dla piratów, szampon dla księżniczek [z brokatem ], spray dla księżniczke i płyn do kąpieli 'dla smoków'

kosmetyki
książki
budyniek90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 13:58   #4486
biala
Wtajemniczenie

hoho... trzeba będzie zajrzeć na półki dziecięce w Rossmannie
Stary 2009-08-08, 14:44   #4487
iguanaiguana
Zadomowienie

GG do iguanaiguana

ja dzisiaj wykorzystałam kupon na colossala.Nie było problemów z wykorzystaniem.Mimo że teraz jest w promocji zapłaciłam tylko 16,99 zł.

Edytowane przez iguanaiguana
Czas edycji: 2009-08-10 o 09:41 Powód: dopisek
iguanaiguana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 17:06   #4488
bagera
Rozeznanie

Mam pytanko. Czy każda z was ma ten sam kod? i czy wystarczy jak sobie go przepisze na karteczkę i podam kasjerce? czy któraś z was tak robiła?
bagera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 19:49   #4489
cherry-lady
Wtajemniczenie

Drukowałam sobie wczoraj kos na lakier, koleżanka też i mamy takie same kody, więc myślę, że spokojnie możesz sobie przepisać
A ja dzisiaj zakupiłam żel 2 w 1 durexu za 17.99 zl
cherry-lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 12:45   #4490
Bunia's
Rozeznanie

ja też wydrukowałam kupon. od dawna chciałam kupić ten tusz. Teraz jest taka promocja, to grzechem było by nie wykorzystać jej

`siatkówka jest bowiem sportem wyjątkowym`
Bunia's jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 14:15   #4491
monik@_monik@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shee'naz Pokaż wiadomość
A Ty stosujesz krem SunOzon w tubce, czy mleczko 200 ml?
Krem w tubce. Stosuję ten do ciemnej karnacji, chociaż jakoś wybitnie ciemna nie jestem.
Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
W niektórych Ross. w Gdańsku nie ma specjalnej półki, tylko po prostu produkty leżą w "starych" miejscach, za to z plakietką cnd.
Dzięki za info
Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
pobrałam kupon na tusz Maybelline, chociaż nie wiem czy zdążę go wykorzystać. ale bardzo polubiłam Colossala, świetnie pogrubia, wydłuża i podkręca rzęsy.
Mi nie podkręca Nawet po tuningu zalotką efekt podkręcenia nie utrzymuje się zbyt długo Malujesz rzęsy zygzakiem ?

Cytat:
Napisane przez biala Pokaż wiadomość
Ktoś już wykorzystał kupon? Jestem ciekawa, czy panie nie robią żadnych problemów. Sama pójdę dopiero po koniec akcji...
Ja nie miałam problemu z odbiorem, choć Pani wyglądała na zaskoczoną tym, że mam ten kupon. Troszkę czasu jej zajęło ogarnięcie się przy komputerze, kliknięcie czegoś tam.

Byłam wniebowzięta po tym jak przeczytałam o tych kodach promocyjnych, akurat kilka dni temu postanowiłam kupić Colossala, a tu masz babo placek - taka obniżka Ciekawa jestem czy będzie duże zainteresowanie wśród klienteli. Ja mojego lubego ładnie poprosiłam o czatowanie na Rossnecie już o północy
monik@_monik@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 14:21   #4492
biala
Wtajemniczenie

Jak zauważyłam kod można jeszcze pobrać przez cały dzień - chyba jest małe zainteresowanie akcją... Tym lepiej dla nas.
Stary 2009-08-09, 14:36   #4493
aldi1174
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez budyniek90 Pokaż wiadomość
A ja wróciłam za spotkania ze Skarbami Urody Rossmanna
Ogólnie ludzi mało, może więcej przyjdzie później
Byłam przy prawie każdym stoisku, najbardziej jestem zadowolona z Evy Natury - Panie zrobiły mi maseczkę i śliczny makijaż [kosmetyki kolorowe w większości Mary Kay]. Dostałam małą reklamówkę, a w niej - 7 różnych podpasek, 6 wkładek [w tym nowe zapachowe ], waciki w sumie 4, 2*antycellulitowy program żel i balsam, 2*mleczko do opalania 10 i po opalaniu [wszystko oczywiście próbki ] i 2 saszetki maseczke, które Pani Kosmetyczka dobiera do skóry . Panie bardzo miłe, doradzają pielęgnację
Natomiast baardzo zawiodła mnie Ziaja - panie niemiłe, mało znają sie na swoich kosmetykach, gdy brałam 1 próbkę patrzyły na mnie jakbym kradła Niektórzy podchodzili i brali całymi garściami próbki, ale ja olałam to stoisko
W clear dawali czasem normalne szampony, czasem miniaturki [ja nie dostałam nic, bo w badaniu skóry głowy wyszło, że nie mam łupieżu ]
Dostałam też miniaturkę pasty Colgate. Od stoiska Dermiki nic - tylko pani zbadała poziom nawilenia skóry, wyszła na wysuszoną, dostałam ksiazeczkę o kremach dla cery tłustej
W stoisku Szwarckopf [wybaczcie, nie mam pojęcia jak to się pisze ] nie rozdawali żadnych próbek, tylko parasol jak się kupi 2 rzeczy i pokaże paragon.
Na stoisku z zapachami można było dostac próbkę, jednak tu też wzrok przedstawicielek prawie zabijał
Soraya rozdawała próbki kremów, bazy, miniaturki demakijazu i maseczki drożdżowe Mozna było wypróbowac na ręku bazę i krem nawilżający.
Ogólnie można isc, ale tylko na Evę Naturę
Cytat:
Napisane przez Mad'i Pokaż wiadomość
Nie, wchodzi się za darmo.
W tym roku Skarby nie do porównania z zeszłorocznymi...
To jest jedna duża ciężarówka, nikt nie przestrzega rezerwacji bo ja w pół godziny załatwiłam swoje od 13.20 do 14.20 które miałam zapisane -.-
Jedyny konkurs to na hasło dla Rossmanna albo Skarbów Urody, dostaje się torebkę z gazetą Skarb i miniaturką chyba Olay, nie widziałam dokładnie.
Ja byłam w Dermice, dostałam krem pod oczy, wyszło że mam odwodnioną skórę oO w Ziaji poradzili mi nie zmieniać ich kremu XD dostałam ulotkę o Blubel i całą reklamówkę próbek. W Colgate dawali miniaturkę pasty, w perfumach miniaturek już nie było, ale faktycznie, nie zachęcały do podejścia... Do Evy Natury nie poszłam bo były kolejki XD w Sorayi też. W astorze bardzo miła pani zrobiła mi makijaż i dostałam próbki podkładu Rimmel. Zmierzyłam sobie też wzrost, wagę, ciśnienie itp. u równie miłej pani, która później objaśniała czy wyniki są w normie. Były też badania włosów w Welli i skóry głowy w Clear.
Zeszłoroczne to jak 100x to co teraz.
Cytat:
Napisane przez budyniek90 Pokaż wiadomość
Ja też mierzyłam sobie wzrost itp, Pani bardzo miła Jeszcze wyprostowałam sobie włosy w Welli, a później zrobili mi badanie włosów i wyszły bardzo suche i bardzo połamane
Brałam udział w konkursie, ale nic nie wygrałam Najpierw można było wygrać gazetkę Skarb z kremem olay, a później puzzle ze skarbami urody
Zapisy były ważne tylko w clear [na początku, póxniej brali każdego kto chciał ] i w Evie Naturze - nie mogli się opędzić, każdy chciał maseczkę, makijaz i pełną torebeczkę
Cytat:
Napisane przez Elfia4 Pokaż wiadomość
A co tak cicho tutaj o Skarbach Urody?
Żadna rossmannomaniaczka nie była?
U mnie dzisiaj i jutro są skarby. Ulewa trochę odstraszyła ludzi, ale było bardzo miło. Zapisałam się na konsultacje, zbadałam skórę i włosy, dostałam próbki i ulotki. Powąchałam i wypróbowałam kremy i balsamy.
Dzięki zapisom na konsultacje nie było tłoku i kolejek. Mam nadzieję, że za rok znowu do mojego miasta zawitają
To wszystko, co pisałyście o skarbach urody- to jak jest z tymi rezerwacjami- obowiązują czy nie?
Zapisałam się do Daxa ( może jakieś próbki Yoskin?) i do Farmony, kosmetyki Evy mnie uczulają, a za kremami Ziai jakoś nie przepadam- czy są jakieś inne próbki? i do Gliss Kura- bo używam ich produktów, ale może lepiej zamienić na Wellę?
Gdzie były najlepsze badania skóry i włosów?, odpowie ktoś, kto był?

Edytowane przez aldi1174
Czas edycji: 2009-08-09 o 14:38
aldi1174 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 21:11   #4494
pusunia
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...#review-334153
widział ktoś w rossmanie
pusunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 21:49   #4495
dulcynea01
Raczkowanie

GG do dulcynea01

Cytat:
Napisane przez pusunia Pokaż wiadomość
Ja chyba nie, zresztą w rossmanach ogólnie mają mało Ziaji

A próbował ktoś tych nowych szamponów dla dzieci z lilliputza? Dzisiaj je widziałam pierwszy raz, jest wersja dla księżniczek i piratów
4. Noszę druty

...I dam radę!
Albo nie...
dulcynea01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 21:52   #4496
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Ja widziałam, ale w drogeriach Aster

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 22:41   #4497
pusunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Ja widziałam, ale w drogeriach Aster
eh u mnie takich nie ma
pusunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 22:45   #4498
mmm87
Zadomowienie

Cytat:
eh u mnie takich nie ma
W Naturze też jest dużo blubelów. I te kremy też
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 09:05   #4499
Naaataaaleczkaaa
Zakorzenienie

u mnie w naturze są balsamy do ust i mydła pod prysznic z blubelków, ale tego nie ma

http://pajacyk.pl/
http://pustamiska.pl/
Naaataaaleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-10, 09:17   #4500
2016070150903
Konto usunięte

mam prośbę- jeśli któraś z Was pobrała kupon na niedzielny krem Scholla, a jednak rozmyśliła się i nie chce go wykorzystać- mogłaby mi przesłać? zupełnie zapomniałam wczoraj wydrukować.

monik@_monik@
: nigdy nie maluję rzęs zygzakiem, nie mam do tego cierpliwości.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości